Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Bleach Manga اسپول شدید ( فقط مانگا خوناش ببینندکه مثل این دوستمون نشین)
این قدر گفتین هیچ کی تو بلیچ نمیمیره آخر بیاکویا مرد!!:|:((

آخرین ویرایش:
فرشاد جان این جور چیزا رو باید تو چنتا اسپویلر بذاری یا خیلی بیشتر تاکید می کردی که بازش نکنیم:d
آخر شبی بد حالم گرفته شد. شخصیت فوق محبوبم بود:((

در راستای بحث در مورد چپتر این هفته مانگای بلیچ

تو مانگا ها و انیمه تا جنازه طرف رو نبردن و خاکش نکردن مرگشون رو نمیشه تایید کرد تازه تو بعضی از انیمه ها از زیر خاک هم درمیاند چه برسه به ...... :d

جدا از همه اینها زاراکی رو عشقه چه میکنه این کنپاچی من اگه 20 درصد به خاطر ایچیگو بلیچ رو دنبال میکنم 80 درصد بقیش فقط به عشقه زاراکی هستش:d

بلیچ(مانگا) چپتر 502 :

:scare:
یعنی من تو شوکم همچنان! 1% هم احتمال مرگ بیاکویا حداقل اولای آرک رو نمیدادم!!! آآآآآآآآآآآآ !!!
البته حسن ایندفعه فکر کنم استثنا باشه! درسته تو بلیچ تا حالا زیاد شده که گفتن ریشی طرف حس نمیشه و طرف افتاد مرد و 2 دقیقه بعدش برگشت! ولی ایندفعه دیگه فکر نکنم برگرده! وقت خاک کردنم اینطور که به نظر میاد نمیرسه! :d
کلا با بیاکویا زیاد حال نمیکردم فقط آرک قبلی که بدون فکر کردن مجبور شد مبارزه کنه(مثل زاراکی جان :d ) و اونجا که تو هوکیو موندو میخواست با زاراکی مبارزه کنه که یامی پرید وسط ازش خوشم اومد! تو بقیه ی قسمت ها اگر بدم نیومده باشه ازش،عمرا خوشم نیمده! :d

آخ آخ صحنه ی ورود زاراکی هم بسیار بسیار خفن بود! زاراکی بره حال رئیسشون رو بگیره جوگیر نشه :d منم بلیچ رو 95% به خاطر زاراکی میبینم، اون 5% دیگه هم به خاطر ایکاکو و رنجیه :d

آقا اصلا من انیمه میخوام :((

در راستای بلیچ مانگا
فرشاد جان این جور چیزا رو باید تو چنتا اسپویلر بذاری یا خیلی بیشتر تاکید می کردی که بازش نکنیم:d
آخر شبی بد حالم گرفته شد. شخصیت فوق محبوبم بود:((

آره حواسم نبود حالم خیلی گرفته بود!:( شرمنده اقا علی شدیم!

بلیچ(مانگا) چپتر 502 :

:scare:
یعنی من تو شوکم همچنان! 1% هم احتمال مرگ بیاکویا حداقل اولای آرک رو نمیدادم!!! آآآآآآآآآآآآ !!!
البته حسن ایندفعه فکر کنم استثنا باشه! درسته تو بلیچ تا حالا زیاد شده که گفتن ریشی طرف حس نمیشه و طرف افتاد مرد و 2 دقیقه بعدش برگشت! ولی ایندفعه دیگه فکر نکنم برگرده! وقت خاک کردنم اینطور که به نظر میاد نمیرسه! :d
کلا با بیاکویا زیاد حال نمیکردم فقط آرک قبلی که بدون فکر کردن مجبور شد مبارزه کنه(مثل زاراکی جان :d ) و اونجا که تو هوکیو موندو میخواست با زاراکی مبارزه کنه که یامی پرید وسط ازش خوشم اومد! تو بقیه ی قسمت ها اگر بدم نیومده باشه ازش،عمرا خوشم نیمده! :d

آخ آخ صحنه ی ورود زاراکی هم بسیار بسیار خفن بود! زاراکی بره حال رئیسشون رو بگیره جوگیر نشه :d منم بلیچ رو 95% به خاطر زاراکی میبینم، اون 5% دیگه هم به خاطر ایکاکو و رنجیه :d

آقا اصلا من انیمه میخوام :((

الان که زاراکی جونتم بمیره! با بعد کسی در افتاد! ولی کلا من فکر می کنم اون 4 تا هیرویی که bankai شون دزدیده شد تو این چند قسمت میمیرن!

در راستای بلیچ مانگا

آره حواسم نبود حالم خیلی گرفته بود!:( شرمنده اقا علی شدیم!

الان که زاراکی جونتم بمیره! با بعد کسی در افتاد! ولی کلا من فکر می کنم اون 4 تا هیرویی که bankai شون دزدیده شد تو این چند قسمت میمیرن!
همچنان مانگای بلیچ! :d
نه دیگه وقتشه یاماموتو برسه یا ایچیگو بیاد و کلا مبارزه نیمه تموم بمونه! :d اصلا این یاماموتو کجاست؟اول جنگ مثلا وارد صحنه شد! هنوز نرسیده به کینگ ـشون یعنی؟ نکنه یاچیرو داره راه رو بهش نشون میده؟ :d
یعنی مانگاکا اگر به مرگ کنپاچی فکر کرده باشه میکشمش :d البته به نظرم میتونه اون مو سفیده رو بزنه ولی رئیسشون رو خیر :-" کلا یکجوری باید مبارزه نیمه تموم بمونه! :d
بین اون کاپیتان ها هم از مردن سویفون حمایت میشه :d مزاحمه کلا :d

^^
ساکورا از اسمون همین طوری خود به خودی میوفته و اخر سر هم یک هویی ناپدید میشه :d:d:d

اگر بخوام یه Top 10 از فیلرهای بی سر و ته ناروتو درست کنم، قطعا مقام اول برای ای اپیزوده.......
آخرش که میگمه " من اون ساکورایی نیستم که شما میشناختین. " گفتم الان میگه من از دنیای موازی با شما اومدم و میشه Fringe :)) هیناتا عجب لباس خوشگلی پوشیده بود:d

تازه شانس آوردیم ناروتو نیومد:d

257-260 = آنچه در سری اول ناروتو اتفاق افتاد و 200 هزار بار دیدیم! :d
271 = که خودشونم عمرا فهمیده باشن چی شد اصلا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• XsmokeX
  • Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or