Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بازم ناروتو این هفته پخش نشد.... داره رو اعصابم راه میره..... همین جوریش کلی از مانگا عقبه... بخوان اینطوری پیش برن هیچ وقت بهش نمی رسن. خیلی خیلی عقبه... مانگا کجاست اینا کجان....

الان دارم یه شاهکار به نام Gintama میبینم.... واقعا عالیه.....
شخصیت پردازیش خیلی خوبه....
موزیک متنش عالیه....
داستان باحالی داره.... خیلی خوب انیمه ها رو مسخره کرده....

سوال درباره Elfen Lied:
این انیمه غربیه؟
یکی میگفت دوبله ژاپنش خوب نیست و انگلیسیش بهتره..... با کدوم زبان ببینم؟

انیمه mystery مرد چی هست ؟؟؟
انیمه Real میخوام . نهایت در حد stiens;gate باشه که real باشه :دی . فقط اچی نباشه :دی
ترجیحا لیست بدید چون انیمه زیاد دیدم :دی . ممنون :x

monster رو دیده بودم . تو سبکش واقعا فوق اولاده بود . کسی ندیده پیشنهاد میکنم ببینه ارزششو داره
شیکی رو تو این چند روز دیدم . گوسیک هم دیده بودم .فقط الان ان-گو موند ببینم که اونم دانلود شده منتظره منه پشت سره هم نگاش کنم :دی
ممنون
لیست صادق عالیه. البته من شیکی رو ندیدم.
چون دروازه ی اشتاین رو مثال زدی، فکر کنم منظورت از میستری به طور کلی معمایی و رازآلود باشه و نه فقط معمایی و کارآگاهی. مانستر رو هم که دیدی، یعنی بهترین کار میستری انیمه ای رو دیدی ولی اینا رو هم اگه خواستی یه امتحانی بکن. همشون کارای میستری و تریلر با تم و گرافیک تقریبا رئال و نسبتا تاریک :

Gankutsuou (یه اقتباس بی نظیر از داستان کونت مونته کریستو تو فضا با گرافیک عجیب!)
Mouryou no Haku
Aoi Bungaku
Dennou Coil
Kaiji
Noein
Higurashi no Naku Koro
Kara no Kyoukai (هفت تا فیلم)
Darker Than Black
و ...

-----------------
من هنوز هیچکدوم از انیمه های تابستونو ندیدم ولی بعید میدونم حتی یکیشون به گرد پای Uchuu Kyoudai هم برسن! این دو قسمت آخر عالی بودن. هم اینکه OP و ED جدید داشت، هم اینکه روال داستان یکم تغییر کرده و یکمی هیجانی و معمایی شده!! آنتیک های موچان هم با اینکه کمتر شده ولی مثل همیشه عالین :دی

شنیدم دوبلور مورد علاقه ام Mamoru Miyano (یاگامی لایت تو دث نوت و هوهوین کیوما تو دروازه اشتاین) قراره جای این شخصیته که عکسشو گذاشتم تو اسپویلر (و گویا شخصیت مهمیه) توی Hunter x Hunter حرف بزنه و خُب به همین یه دلیل تصمیم گرفتم دوباره ادامه اش بدم! :دی
b2381d169363822eb523ef44998864e11339.png

لیست صادق عالیه. البته من شیکی رو ندیدم.
چون دروازه ی اشتاین رو مثال زدی، فکر کنم منظورت از میستری به طور کلی معمایی و رازآلود باشه و نه فقط معمایی و کارآگاهی. مانستر رو هم که دیدی، یعنی بهترین کار میستری انیمه ای رو دیدی ولی اینا رو هم اگه خواستی یه امتحانی بکن.
[/SPOILER]
دقیقا :دی دارک هم بود که بهتر :دی . از un-go زیاد خوشم نیومد 2 قسمتشو دیدم .
شیکی هم میشه گفت ومپایر هست :دی در کل من بش 7 میدم .
ممنون
.
Hyouka چیز خاصی نداره و الان 12 قسمت اومده ولی دیدنش ضرر نداره
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=13817

آخرین ویرایش:
دقیقا :دی دارک هم بود که بهتر :دی . از un-go زیاد خوشم نیومد 2 قسمتشو دیدم .
شیکی هم میشه گفت ومپایر هست :دی در کل من بش 7 میدم .
ممنون
.
Hyouka چیز خاصی نداره و الان 12 قسمت اومده ولی دیدنش ضرر نداره
Hyouka (TV) - Anime News Network

Un-Go در چند قسمت آخر حسابی داغ میشه! یعنی آدم حس می کنه اگه فینچر زن بود و با نولان ازدواج می کرد، بچه شون می شد Un-Go! (عجب چرتی گفتم:biggrin1:)

@محمد علی

قسمت 36 هانتر رو ببین.
کارگردان احتمالاً یه چیزی زده بود! اصلاً تصاویر برای یه شونن بلند فوق العاده بود!

ناروتو فیلره؟ من آخرین قسمتی که دیده بودم مبارزه ی
ساسکه با دانزو بود. الان مثلا میخوام ادامه بدم انیمه رو. از اپیزود چند باید شروع کنم؟ لطفا فیلر نباشه فقط!

Last edited by a moderator:
از un-go زیاد خوشم نیومد 2 قسمتشو دیدم .
آن گو تا قسمت 6-7 ، هر قسمت یه ماجرا داره که خُب سخته تو یه قسمت یه معمای درست و حسابی نشون بدن ولی از اونجا به بعد یه ماجرا با پیچیدگی خوب رو قشنگ تا آخر ادامه میده که خیلی خیلی بهتر از اوایلشه.
@محمد علی

قسمت 36 هانتر رو ببین.
کارگردان احتمالاً یه چیزی زده بود! اصلاً تصاویر برای یه شونن بلند فوق العاده بود!
WOW
یعنی WOW !! به قول تو از یه شونن بلند انتظار همچین چیزی نداشتم!
یادم نمیاد از Fullmetal Alchemist به اینور انیمه ی شوننی دیده باشم که تو یه مبارزه همه ی حرکات رو دونه به دونه،انیمیت کرده باشن. حالا یجورایی معلوم شد تو این آرک تا قسمت 35 چرا همه ی مبارزه ها کند بودن و فقط یه سری تصویر پشت سر هم نشون میدادن. مثل اینکه همه ی بودجه شونو گذاشته بودن واسه ی مبارزه ی مهم این قسمت و واقعا هم همه ی حرکات و ضربه ها رو انیمیت کرده بودن. اون چند دقیقه ی آخر قسمت 35 (شایدم 36) ، خیلی خوب بود و مسلما به اندازه ی 3-4 قسمت معمولی انیمه خرج داشته واسشون. موسیقی، قطع موسیقی و سرعت ضربه ها و ... همه به هم میومدن. بسی حال کردم.

پیرو بحث محمد علی اینا (:دی) :

هانتر توی قسمت اخیر واقعن کاری کرد که مدت هاست هیچ انیمه ی شوننی انجامش نداده بود. یه مبارزه ی نفس گیر با کیفیت عالی و فنون زیبا. شاید اوجا قدرت ساختش رو بگیم لحظه ای باشه که:
گون مشت رو می خوره و توی هوا معلق میشه و قطرات آب و عرق توی هوا با سرعت پایین در حال حرکتند. وبعدش هم زمانی بود که گون اون تیکه سنگ رو نوش جان می کنه و اون شکل و فرم ضربه خوردن بیش از هر چیزی که تا به حال دیده بودم عالی بود.

انیمه ی بسیار موفقی پیش رومونه، امیدوارم این سطح عالی رو حفظ کنه.

وان پیس 566 :
هی زندگی! هرچی میریم جلو انگار قرار نیست مبارزه شروع بشه! زودتر مبارزات اصلی رو شروع کنند بره پی کارش! من اعصاب ندارم از دست طراحی های این آرک:| کلا این آرک رو هم خیلی دیگه دارن لفتش میدن:-s
این قسمت نکته مثبتاش موهای فرانکی:x و اون کرگدن ـه بود :d (شماره 4 )
شماره 5 ، یعنی همون تانکی که اسوپ و بقیه سوارش بودن اصلا باهاش حال نکردم! :d هم رنگ بندیش بد بود، هم صدای شلیک گلوله! خیلی ضایع بود! طراحیش نیز به همچنین!

کلا این 2تا رو با مینی مری و زیردریایی شبیه کوسه مقایسه کنیم به نظرم اونا خیلی جالب تر بودن! :d

اومدم قسمت چهار Lupin رو ببینم، بسیار بسیار خطری شروع شد! بزاریم برای بعد! :-s

Steins;Gate

نابود شدیم! دستتون درد نکنه! البته هنوز درحال نابود شدنیم!
تا اواسط که دیدم خیلی باحال بود! حالا تمومش می کنم میام برای بحث!;):d
راستی بچه ها نظرتون در مورد Elfen Lied جیه؟ تعریفشو زیاد شنیدم. می شه در موردش توضیح بدین؟

one piece555 و556
خیلی از اون حالت کسالت اور اومد بیرون
استایل زورو واقعا باحال بود
پرواز سانجی واقعا سوپرایزم کرد سلاه های جدید فرانکی واقعا عالی بود
خلاصه همه چیز تموم بود این دو قسمت

الا یه چند ساعتی میشه که از شک پایان Code Geass در اومدم واقعا حالم به کل گرفته شد نزدیک به 10 بار پایانش رو دیدم بی نظیر بود به نظرم امتیاز این انیمه از 10 هم بیشتر واقعا خیلی تکون دادن اون پایانش ادم رو

الا یه چند ساعتی میشه که از شک پایان Code Geass در اومدم واقعا حالم به کل گرفته شد نزدیک به 10 بار پایانش رو دیدم بی نظیر بود به نظرم امتیاز این انیمه از 10 هم بیشتر واقعا خیلی تکون دادن اون پایانش ادم رو

سری دوم ؟ از شوک و این چیزا گذشته بود!:d

تو جایی که داشت می مرد گفتش که من دنیا رو تغییر دادم نابودش کردم و دوباره ساختمش این قدر قشنگ بود که گریه ام رو گرفت به قدری زیبا بود که الا چندساعته که گذشته که سرم هم درد میکنه و هم اون صحنه مرگش رو می بینم
Lelouch vi Britannia order you to DIE
من این رو خیلی دوست دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or