Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این کیوان ( Lavigne ) یک عدد سؤال انیمه ای داشت که من اطلاعی نداشتم و گفتیم بیایم از شما بپرسیم :d
کیوان میگه که در زمان کودکیش انیمه ای پخش میشده به نام " گروه شین سن " و به نظر خودش هم شاکار بوده! به دنبال اسم ژاپنیشه!و مثل اینکه تو اون انیمه شخصیت هایی به نام های گوبلین مکانیکی و نقره ای و طلایی و این جور چیزا بوده!

کسی نمیدونه اسم ژاپنیش چیه ؟ :d اگر اطلاعات کمه که برم بپرسم ببینم چیز دیگه ای یادش میاد یا نه! :d اگر کسی اسمش رو میدونه،آیا میشه امید داشت که لینکی ازش موجود باشه؟ :d و ... البته فعلا اسم مهم تره :d
انیمه Soar High! Isami هستش . توی تورنت لینکاش همه موجوده

40cf2a104404bb25a7d8d2d72c76a097_0.jpg

59580402526985607101.jpg

سلام دوستان! می خواستم بهم یه انیمه معرفی کنید با مشخصات زیر:
1- فوق طولانی نباشه :d
2- از نظر داستانی خوب باشه
همین! :) (جدا شاهکاری انجام دادم در زمینه ی آدرس دادن!)
برای مثال من Death Note رو دیدم و خیلی خوشم اومد. همچین با انیمه ها غریبه هم نیستم اما بین آخرین سری انیمه ای که دیدم (دیجیمون) با جدید ترین انیمه ای که دیدم (Death Note ) خیلی قاصله افتاده!

برای مثال من Death Note رو دیدم و خیلی خوشم اومد. همچین با انیمه ها غریبه هم نیستم اما بین آخرین سری انیمه ای که دیدم (دیجیمون) با جدید ترین انیمه ای که دیدم (Death Note ) خیلی قاصله افتاده!

steins;gate
24 قسمت

..............

دارم کنشین رو نگاه میکنم . خوب چیزی هستن :دی ولی گرافیک پاینه

یه دهه فاصله داری :دی!
Samurai X ببین.

با توجه به اینکه تازه Death Note دیدی و یه چیز داستانی میخوای، منم اینا رو پیشنهاد می کنم :
Fullmetal Alchemist + Brotherhood
Steins;Gate
Gurren Lagann
Code Geass
Baccano
Gosick
Last Exile
Fate/Zero
و...

-----------------------
یه چند تا دیگه از انیمه های بهار رو تموم کردم و همینطوری TOP 10 از 6 ماه اول 2012 :دی

10 - Ano Natsu یا Bakuman 2
9- Tsuritama
8- Danshi Kokousei no Nichijou
7- Last Exile : Gyounko no Fam
6-Mouretsu Pirates
5- Natsume Yuujinchou shi
4-Sakamichi no Apollon
3-Lupin The Third
2-Chihayafuru
1- Fate/Zero

فقط انیمه هایی که تموم شدن.

آخرین ویرایش:
One Piece555

این قسمت هم کاملا به سانجی و زورو پرداخته بود که هردو خاطرات گذشته و....به یاد می اوردن و چه سختی های کشیدن و در مورد فن های جدید. مال زورو که فقط تقویت شده بود همون 360 درجه که خوب بود اما چیزی که تو این قسمت جالب بود همون فن سانجی بود که sky walk بود که مثل cp9 داشت راحت پرواز می کرد که یکمی هم خنده دار بود
4.gif

steins;gate
24 قسمت

یه دهه فاصله داری :دی!
Samurai X ببین.

با توجه به اینکه تازه Death Note دیدی و یه چیز داستانی میخوای، منم اینا رو پیشنهاد می کنم :
Fullmetal Alchemist + Brotherhood
Steins;Gate
Gurren Lagann
Code Geass
Baccano
Gosick
Last Exile
Fate/Zero
و...

از همه ی دوستان ممنونم! >:d< مثل اینکه با این همه انیمه ی پیشنهادی تابستون پرکاری در پیش دارم! :d

انیمه mystery مرد چی هست ؟؟؟
انیمه Real میخوام . نهایت در حد stiens;gate باشه که real باشه :دی . فقط اچی نباشه :دی
ترجیحا لیست بدید چون انیمه زیاد دیدم :دی . ممنون :x

خب با اینکه می خواستم فصل دوم Code Geass رو نبینم ولی خب چی کار کنم. طاقت نیووردم و با سرعت هر چه تمام تر دیدمش و نمره ام هم با اینکه نمیخوام این نمره رو لوث کنم، 10 هستش:d

بعد از دیدن Ano Natsu فکر نمی کردم به این زودیا انیمه ای بتونه ازم نمره کامل رو بگیره ولی خب به دلایل زیر باز هم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم:d

خیلی وقت بود انیمه ای ندیده بودم که مجبورم کنه هر چند ثانیه یه بار پخش فیلم رو Pause کنم و زیرنویس اون رو با دقت بخونم. بدون شک داستان و دیالوگ های انیمه تنها نقطه قوت فیلم بود و هیچ ایرادی از داستان نمشه گرفت. هر بار که می خوام این انیمه رو به دوستام معرفی کنم فقط از یک جمله می تونم استفاده کنم. " Lost جلوی این هیچی نیست! " واقعا هم همینطوره. آخر هر قسمت اتفاقی میافتاد که مجبور بودی قسمت بعدی رو ببینی که شاید بعد از دیدن فصل سوم Lost خیلی وقت بود این احساس رو نداشتم. می خواستم یه قسمت ببینم ولی وقتی از پای PC بلند می شدم 60 دقیقه گذشته بود. همین تنها دلیلی می تونه باشه که من به یه انیمه 10 بدم ولی خب از لحاظ تکنیکی بخوایم بحث کنیم کلا این جملات رو باید از اول نوشت.

اگر 25 قسمت این انیمه رو به 3 بخش تقسیم کنی تا قسمتای 16 می تونی خودت رو به جای Lelouch بذاری و درک کنی که چرا چنین کاری رو داره انجام میده و حتی تو بعضی موارد حرکاتش رو پیش بینی کنی. در بخش دوم انیمه که 17-21 هست ریتم داستانی از اینکه بتونی با کاراکتر ها همزاد پنداری کنی جلوگیری می کنه و فقط بهت اجازه می ده ناظر باشی تا قاضی. در بخش سوم که بهترین بخش انیمه اس، بیننده سعی می کنه اصلا با کاراکتر ها همزاد پنداری نکنه. در واقع دوست داشتی چنین اتفاق هایی نمیافتاد و کاراکترهای محبوبت به جون هم نمیافتادن ولی با نتیجه گیری انیمه در 5 دقیقه پایانی همه مشکلات حل میشه و خیالت از زنده موندن اکثر کاراکترها راحت میشه.#:-s

یه مشکلی که باعث شد به فصل اول نمره کامل ندم این بود که طراحی کاراکتر ها فوق العاده شبیه هم بود که در بخش دوم این مشکل به طور کامل حل شد و خیلی راحت می شد همه رو تشخیص داد. در حال حاضر هیچ نکته ضعفی به نظرم نمیرسه و بودن این انیمه در رتبه چهارم بهترین انیمه های دنیا هم گواه بر نداشتن هیچ کم و کاستی در این انیمه اس:d

یه سرچی زدم و شایعات زیادی در مورد پخش فصل سوم دیدم که این یکی بهترینش بود و متنش رو میذارم واستون.
Set in 2040 a.t.b., the world has been in a state of peace for 22 years. The sons and daughters of those who participated in the Second Pacific War have grown and are beginning their entry into the ***** world. However, things will change forever. The remnants of the disbanded, Novus Empire of Briton, have enough military power assembled to combat the weakened Holy Britannian Empire and to bring about another time of glory for the supporters of the Demon Emperor, Luis vi Britannia. The NEB has declared war over an international broadcast and at the same time have organized an ambush against the 101st Empress Nunnally vi Britannia. Her death marks the beginning of the Atlantic War, a war which nobody wants to wage. The U.F.N. has denied assisting Britannia, causing political tension as well as personal tension.
Now the next generation is preparing itself to fight against and protect whom they love. However, there are beings in the shadows, watching from afar and preparing a weapon that could destroy humanity as well as save it.

خیلی به واقعیت نزدیکه و امیدوارم فصل سوم ساخته بشه و همینطوری رها نشه این سری. یه بنده خدایی تو یاهو اکثر اون چیزایی که من هم بهش اعتقاد دارم رو نوشته که اون رو هم واستون میذارم:d
در مورد زنده بودن Lelouch دقیقا همین نظریه رو دارم و البته دیدن اون فایل Youtube رو هم بهتون پیشنهاد می کنم. حجمش یه مگ بیشتر نیست.
Lelouch is alive but is unkown to get featured in S3 or new(Code Geass Gaiden Bōkoku no Akito) - YouTube

Do you remember his father, he was immortal because he killed V.V. once you kill someone like C.C. or like V.V. with your geass you gain immortality and you can make pacts but if you finnished the anime you see C.C. was killed in order to gain immortality. ANd lelouch killed his father who was like C.C. and if you noticed only one of his eyes had the geass once his father died both lelouchs eyes had the geass sign. Also if you waited until the very ennd you find C.C. riding a horse pulled cart if you pause at the place when the driver shows he is wearing so much coverige over his face meaning he is hiding. Also she 'talks' and says "Right Lelouch" her eyes are looking up llike she is talking to the driver. also when it ends you feel like something was cut out of the footage

سلام
دوستان می خوام سری اول نارتو رو دنلود کنم.سایتی رو می شناسید که با لینک مستقیم گذاشته باشتش؟
اگر نسخش با زیرنویس فارسی انیم ورد مچ هم بود که دیگه چه بهتر:d
مرسی

سلام
دوستان می خوام سری اول نارتو رو دنلود کنم.سایتی رو می شناسید که با لینک مستقیم گذاشته باشتش؟
اگر نسخش با زیرنویس فارسی انیم ورد مچ هم بود که دیگه چه بهتر:d
مرسی
با چه حجمی میخوای؟اگر کم حجم میخوای خود انیم ورد بهترین جاست!:d
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

فعلا Tsuritama رو شروع کردم! بسیار باهاش حال کردم :d کلا این انیمه های طنز مدرسه ای که کاراکتراش پسر هستن خیلی بهتره نوع دخترونشه :-" ( Kimi to Boku یک نمونه ی دیگش! بسی باحال میباشد :d )
انیمه ها رو هم باید انتقال بدم به هارد! کمتر از 200 مگ PC گرامی جا داره! تو کف ناروتو ـم :d ولی حس انتقال دادن نیس:-" چقدر من تنبلم :d
---
این شبکه ی Persian Toon هم بسیار شبکه ی خوبیه! من که 2 قرنی میشه انیمیشن های جدید رو دانلود نکردم و ندیدم! باز خوبه اینجا میزارتشون :d امشب Tangled رو گزاشت خیلی باحال بود! تا حدودی حس انیمیشن های کلاسیک رو داشت :d (من هنوز تو کف شاهزاده و قورباغه هستم! نمیدونم چرا هر دفعه میخوام ببینمش نمیشه! 10 بار دانلودش کردم یک زمانی ولی یک مشکلی پیش میومد :d ) این Up رو هم اگر بزاره عالیه! با اینکه DVDـش جلو رومه ولی حس دیدنش نیست:| (باز هم تنبلی و این چیزا؟ :d )

ویرایش:
اِ این هفته ناروتو نداشتیم ؟ :d ولی اشکالی نداره! حداقل کاری کرد PC رو خلوت کنم :d

آخرین ویرایش:
Un-go
Shiki
Monster
کارای خوبی اند. گوسیک رو هم میشه گفت
monster رو دیده بودم . تو سبکش واقعا فوق اولاده بود . کسی ندیده پیشنهاد میکنم ببینه ارزششو داره
شیکی رو تو این چند روز دیدم . گوسیک هم دیده بودم .فقط الان ان-گو موند ببینم که اونم دانلود شده منتظره منه پشت سره هم نگاش کنم :دی
ممنون

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or