Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
La Storia Della Arcana Famiglia
:((:((:((
من همه امیدم تو این تابستون به این بود! :d
این Blood Lad هم اول زده بودن تابستون ولی مثل اینکه اشتباه شده بوده تاریخش :(( اینم ضدحال بود :d

راستی فیلم سینمایی وان پیس مگه تابستون نمیاد ؟ :d

فیلم جدید ناروتو Naruto: Road to Ninja

:dقبلی که خیلی خوب بود، اینم عالیه.....

این هم جالب به نظر میرسه.

Jinrui wa Suitai Shimashita
jintai.jpg

تریلرش که جالب بود.

هر روز ساعت 14:05 از شبکه آموزش می تونید بهترین انیمه دنیا یعنی کاپیتان سوباسا را ببینید.:d

سلام
میخواستم ببینم انیمه بلیچ خوب هست که ببینیم یانه؟
اگه میشه چنتا هم انیمه قشنگ معرفی کنید .مرسی

فوق العاده اس. این لیسته انیمه هایی هست که من دیدم. انیمه بین حرفه ای نیستم. فقط انیمه های خوب رو نگاه می کنم. هر چی تو این لیست هست جز بهترین انیمه های دنیاس.
http://www.anime-planet.com/users/daveantiheroes/anime

آخرین ویرایش:
Code Geass

:)):((=)):|:d#:-s8-| این قیافه منه وقتی دارم این انیمه رو نگاه می کنم. نمره 9 به بالا رو شاخشه.:d شیر تو شیر تر از این انیمه فقط سریال Lost ــه. مخم ترکید.:-s

Code Geass R1

خب تو کمتر از 7 روز یه انیمه دیگه رو هم زدم زمین. خیلی وقت بود که متوجه نمی شدم چند قسمت رو پشت سر هم می بینم. تو یه روز 10 قسمت رو پشت سر هم دیدم و کلی هم حال کردم.
خب بریم سر یه نقد مختصر:d

کاراکترهای سریال مثل همیشه به دو دسته تقسیم می شدن. دسته اول که دوست دارم سر به تنشون نباشه شخصیت های اول انیمه بودن مثل Suzaku و دسته دوم که بودنشون فقط کارها رو خراب کرد مثل Euphemia که اگر نبود همه چیز زوتر از این حرفا تموم می شد. کارگردان سریال خیلی دوست داشت هارم و اچی بودن کارش رو نشون بده ولی با این طراحی کاراکتر اصلا نمیتونست کاری بکنه. همه شخصیت ها از نظر قیافه عین هم بودن و خیلی سخت می شد تشخیص داد کی کیه. مثلا تا اسم از کسی برده نمی شد، من متوجه نمی شدم این طرف کلا کی هست که شاید ضعف محسوب نشه ولی خب بده دیگه.

روایت داستانی مثل Death Note شروع شد و عین Bleach ادامه پیدا کرد و با گندی که Zero اون آخرا زد عین Death Note تموم شد(حداقل فصل اولش....)

سوالای بی شماری موند واسم ولی مهمترینشون اینه که امپراطور دقیقا چیه؟ به نظر میاد امپراطور یه چیزی از این Geass می دونه و شاید خودش هم یکی از این Geass ها رو داره. خود Geass در آخر انیمه تبدیل شد به یک علامت سوال بزرگ. این V.V دیگه از کجا پیداش شد؟ باید دید چه توضیحی برای این مورد پیدا می کنن. Geass این پسره هم به نظر میاد قدرتش رو از دست داده چون از اون حالت Ultimate Action اش یه کم فاصله گرفته بود و تو دو مورد آخر مثل Euphemia و Darlton تونستن یه کم در مقابلش مقاومت کنن.

دوبله کار مثل بقیه کارای که دیدم فوق العاده بود و اکثر دوبلورهای بلیچ توی این کار هم بودن و به جز چند مورد خیلی راحت می شد اسم دوبلورها رو حدس زد که جای خوشحالیه که تونستن صداشون رو عوض کنن. در کل نمره من به این انیمه 9 هست. فکر می کردم بالاتر بگیره ولی آخراش اعصابم خورد شد. خیلی خنگ شد Zero و خوشم نیومد از اون سوتی ای که داد.

فعلا عجله ای برای دیدن فصل دوم ندارم. می خوام یه کم اطلاعات جمع کنم در موردش + یه بار دیگه این فصل رو ببینم که چیزی از دست ندم برای سری دوم.

اقا این سوباسا قسمت چندش ـه ؟ :d خیلی قشنگ بودش من رو به گذشته ها بردش :d

تلویزیون رو می گی؟ هنوز به جنگشون با کاگرو نرسیدن:d تازه واکی مصدوم شده انگار:d

منم سریع جوگیر شدم آواتارم رو عوض کردم:))

-----------------------------------------------------------------------------------

الان اگر می دونستین من چه حسی دارم:d کلی با خودم دارم حال می کنم:dپیش بینی کردم در حد تیم ملی و درست از آب در اومد.:d

سوالای بی شماری موند واسم ولی مهمترینشون اینه که امپراطور دقیقا چیه؟ به نظر میاد امپراطور یه چیزی از این Geass می دونه و شاید خودش هم یکی از این Geass ها رو داره.

وای چه حالی میده:d پایان ناروتو رو هم پیش بینی کردم. شدم نوستراداموس :d

آخرین ویرایش:
اندینگ جدید ناروتو مبارک :d با اینکه ایندفعه از دست ساسکه راحت شدیم ولی قبلی آهنگش قشنگ تر بود :d (اینم خوب بود :d )

این کیوان ( Lavigne ) یک عدد سؤال انیمه ای داشت که من اطلاعی نداشتم و گفتیم بیایم از شما بپرسیم :d
کیوان میگه که در زمان کودکیش انیمه ای پخش میشده به نام " گروه شین سن " و به نظر خودش هم شاکار بوده! به دنبال اسم ژاپنیشه!و مثل اینکه تو اون انیمه شخصیت هایی به نام های گوبلین مکانیکی و نقره ای و طلایی و این جور چیزا بوده!

کسی نمیدونه اسم ژاپنیش چیه ؟ :d اگر اطلاعات کمه که برم بپرسم ببینم چیز دیگه ای یادش میاد یا نه! :d اگر کسی اسمش رو میدونه،آیا میشه امید داشت که لینکی ازش موجود باشه؟ :d و ... البته فعلا اسم مهم تره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or