Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
داوود مثل اینکه سطح کیفی انیمه ی F/SN پایین تر از F/Z هست! برای همین مثلا بعد از F/Z شاید ضدحال بخوری با دیدن F/SN ! :d (اینطور که از گفته های دوستان فهمیدم :d )
ولی از اون طرف! اگر F/SN رو ببینی پایان F/Z برات اسپویل میشه! که به نظر من این F/Z اصلش به همین ندونستن پایانشه! :d بشینی حدس بزنی و این چیزا! (مثل اینه بیان بهت بگن قهرمان جام جهانی مثلا فلان تیم میشه! :| نود و نه درصد حسش میپره :d )

داوود بشین اول F/Z رو ببین خلاص....:d اگه پایانش رو بدونی که حال نمیده....

دوستانی که مانگای ناروتو رو دنبال میکنن , چقدر دیگه انیمه دووم میاره؟ چقدر دیگه میره تو فیلر؟

منظورت از فیلر چیه؟ چون فیلر فقط توی انیمه هست اساسا.

مانگا هم مشخص نیست. ما 2 ساله داریم میگیم دیگه تا 50 چپتر دیگه تموم میشه ولی هنوز هست
biggrin1.gif
! فکر کنم تا 2013 تموم شه.
منم منظورم انیمه هست دیگه...(چند قسمت دیگه انیمه ی ناروتو میره تو فیلر؟)

آخرین ویرایش:
داوود بشین اول F/Z رو ببین خلاص....:d اگه پایانش رو بدونی که حال نمیده....

دوستانی که مانگای ناروتو رو دنبال میکنن , چقدر دیگه انیمه دووم میاره؟ چقدر دیگه میره تو فیلر؟
منظورت از فیلر چیه؟ چون فیلر فقط توی انیمه هست اساسا.

مانگا هم مشخص نیست. ما 2 ساله داریم میگیم دیگه تا 50 چپتر دیگه تموم میشه ولی هنوز هست :دی! فکر کنم تا 2013 تموم شه.

داوود مثل اینکه سطح کیفی انیمه ی F/SN پایین تر از F/Z هست! برای همین مثلا بعد از F/Z شاید ضدحال بخوری با دیدن F/SN ! :d (اینطور که از گفته های دوستان فهمیدم :d )
ولی از اون طرف! اگر F/SN رو ببینی پایان F/Z برات اسپویل میشه! که به نظر من این F/Z اصلش به همین ندونستن پایانشه! :d بشینی حدس بزنی و این چیزا! (مثل اینه بیان بهت بگن قهرمان جام جهانی مثلا فلان تیم میشه! :| نود و نه درصد حسش میپره :d )

مگه من نوبم به خاطر گرافیک انیمه ازش بدم بیاد؟

مگه من نوبم به خاطر گرافیک انیمه ازش بدم بیاد؟
مگه بازیه که با گرافیکش بسنجن ؟:دی ملت انیمه ی 40 سال پیشو نگاه می کنن ذوق میکنن. F/SN گرافیکش نسبت به انیمه های 2006 خیلی هم خوبه. منتهی اینکه محمد علی میگه برفک می بینید به خاطر اینه که کلا داغونه :دی بخصوص در مقایسه با Fate/Zero . شخصیت اصلی به شدت اعصاب خرد کنه، شخصیت های فرعی تقریبا همه داغونن، 12 قسمت پایانی 90 درصدش فیلره و از داستان اصلی پیروی نمی کنه، یه مقدار هارم و اچی داره و ... . تنها نکته ی مثبتش اینه که خارج از انیمه و تو ویکی ها و اینا، یه داستان و backstory بسیار غنی داره که اونم همه کس نمیره دنبالش. مثلا یکی علاقه داشته باشه بره ببینه که این سرونت تو دنیای واقعی کی بوده و اینا.

پیشنهاد من: اول دیدن انیمه ی F/Z و همزمان خوندن نکاتش از رمان هاش. بعد بازی کردن ویژوال ناول Fate/Stay Night که تو اینترنتم گیر میاد و برای PC هم هست و به طور کامل هم به انگلیسی ترجمه شده (هرچند خیلی اطلاحات قدیمی و سختی داره). اگر حال ندارید، بگید یکی براتون تعریف کنه یا از تو ویکیپدیا خلاصه داستانش رو بخونید:دی به عنوان آخرین راه حل بشنید انیمه ی F/SN رو ببینید :دی
سيبر بيرون از ايران خيلي محبوبه، يعني فرت و فرت پپسي كولا براش نوشابه باز مي كنن...
تو خارجه محبوبتره ولی در این حد هم نه :دی :
saber is the worst character and ruining this show - Forums - MyAnimeList.net

ONE PIECE 523
بالاخره بعد یک سال یه جنگ درست حسابی داریم اون صحنه ی بیرون اومدن از شکم کوسه خیلی ایده ی جالبی بود اصلا نمیشد حدس زد

اگر حال ندارید، بگید یکی براتون تعریف کنه

تعریف کن:d البته هر موقع حال داشتی. تا اواسط تابستون نمیبینمشون. فعلا دارم یه شاهکار دیگه می بینم:d

Ano Natsu فقط نمیدونم فایلای من مشکل داره یا کلا گرافیکش اینه. بعضی موقع ها صورت کاراکترها به شدت رنگش عوض میشه و کل محیط رنگش روشن و داغ پیدا می کنه. البته اونجاهایی که اینا فانتزی فکر می کنن رو نمیگما. بعضی موقع ها همین جوری یهو رنگا روشن میشه.

خب، قسمت آخر F/Z از یه نظر خیلی باحال شد! حالا دیگه فرقی نمی کنه که F/Z رو اول ببینید یا اول F/SN رو. هر کدوم اون یکی رو اسپویل می کنه :دی تازه شاید F/Z بدتر F/SN رو اسپویل کنه. چون چند تا سورپرایز داستانی رو لو میده :دی در صورتی که F/SN فقط آخر F/Z رو اسپویل می کنه :دی

آقای هایکو طراح کاراکترای Fate/Zero این طرح رو از شخصیتای مورد علاقه اش به مناسبت قسمت آخر انیمه توئیت کرده :

EycfH.jpg

به غیر از ایشون، همه اعضای تیم ufotable یه چیزی توئیت کردن به مناسبت قسمت آخر و کلی خاطره تعریف کردن و ... . کارگردان گفته واقعا سورپرایز شده از اینهمه فیدبک خوبی که از خارج از ژاپن دریافت کردن!

من کلا به Fate/Zero امتیاز 9 از 10 رو میدم. البته 9.5 به طور دقیق:دی

تو بین کارایی که گِن اوروباچی سنسه (از نظر من بهترین دارک فانتزی نویس زنده تو کل دنیا :دی) نویسنده ی داستانشون بوده، بعد از phantom برام شد بهترین. دلیلش هم یه سری محدودیت هایی هست که به خاطر F/SN باید تو داستانش میذاشت و نتونست اونجوری که خودش دوست داره شخصیتاش رو زجر بده :دیوگرنه پتانسیل داستانی F/Z از فانتوم خیلی بیشتره! Madoka Magica هم رده ی سوم :دی

بسیار خوش گذشت. از صمیم قلب امیدوارم پروژه بعدی ufotable یا ریمیک F/SN باشه یا همون فیلم جدید Kara no Kyoukai که شایعه اش شده.

با محمد علی یک سری صحبت ها داشتیم در مورد F/Z دیدم زیاد شد! برای همین انتقالش میدم اینجا :d

این کاریا خجالت نمیکشه چشمش دنباله زن مردمه ؟ :d یا کلا از قبل اینا با هم آشنا بودن ؟ :d (اینجا کاملا سؤال از محمد علیه :d در این مورد داشت بهم توضیح میداد :d )
بعد این کاریا خودش سکته کرد مرد یا ساکورا کشتش؟ :d نگاهش خیلی وحشتناک بود :d من ازش ترسیدم :-" :d
بعد چرا جام همچین کرد ؟ خجالت نمیکشه مقاومت کرد در مقابل نوبل فانتازم سیبر ؟ :d و چرا بعدش کوتومینه رو انتخاب کرد ؟ و این کوتومینه میخواد تو شماره بعد هم باشه؟ (این رو نگو :d الان خودم میخوام برم سراغ F/SN :d )
و امروز داشتم یک سری از قسمت ها رو میدیدم،رسیدم به قسمت مرگ ارباب کستر! نمیدونم من احساس کردم یا واقعا همچین بود! فکر کنم یکی از علامت فرمان هاش کم شده بود :d کجا از علامت فرمانش استفاده کرده بود ؟ :d یادم نمیاد :-?
برای اولین بار هم دلم به حال کریتسوگو سوخت! اونجایی هم که از نگاه شیرو داشت کریتسوگو رو نشون میداد و توصیفش میکرد خیلی ... :-s
از اینکه ویور هم رفت سراغ یک زندگی عادی به همراه اون خانواده بسی شاد و خرم شدیم! فقط حیف اسکندر دیگه نبود! :((

بــــــــــله! ایندفعه قراره همه شخصیت ها بچه مدرسه ای باشن ؟ :-s حال F/Z به این بود که همه نوعی شخصیت داشتیم! البته رین درست حسابی به نظر میاد! :d ساکورا که چیزی از خودش نشون نداده فعلا! امیدوارم اینم خوب باشه! :d دختر کریتسوگو اسمش چی بود ؟ :d :-" اونم یک چیزایی نشون داد! حالا به هر حال ببینیم چطور میشه! ولی خوب به خاطر این داستان مدرسه ای و سن و سالشون فکر نکنم چیز شاخی بشه! (البته بقیه هم گفتن در حد F/Z نیست ولی امیدوار بودیم که مثل اینکه امیدهامون داره به فنا میره! :d ) آها فعلا نکته مثبتش وجود کوتومینه ـس :d ویور هم تقریبا هم سن و سال اینا بود تو سری قبل ولی به خاطر وجود اسکندر و صحبت هاشون با هم بهش علاقه مند شدم :d
برم بازم ببینم! خدا کنه مسترها و سرونت های دیگه حداقل یک چیزی داشته باشن ما رو جذب کنند! :d
آها هیچ دردی بدتر از درد تغییر مترجم نیست :d این اصطلاحات عوض میشن خیلی چیز سختیه :d
در کل فعلا یاد و خاطره ی F/Z بخیر:((

آخرین ویرایش:
Ano Natsu
یه امتیاز ده دیگه از یک منتقد بسیار خوب انیمه در ایران:d

البته تا وسطای قسمت آخر روی 9.5 امتیاز رو نگه داشتم ولی دیدن یه صحنه ارزش نیم نمره رو داشت:d

Men In Blaaaaaaaaaaaaaaaack

خیلی صحنه باحالی بود یهو این یاروها ظاهر شدن.
در کل جو جالبی داشت. با کمدی شروع شد، با رومنس ادامه پیدا کرد و آخر یه درام زیبا رو به تصویر کشید. مثل همیشه دوبله کار حرف اول رو در جذب من به انیمه کشید. شنیدن صداهای آشنا همیشه واسم لذت بخشه. گرافیک انیمه مثل کار قبلی این استودیو (باکومان) خوب بود و جزییات خوبی توی صحنه ها دیده میشد. کاراکترها خیلی خوب طراحی شده بودن و توی 4 قسمت راحت می شد باهاشون ارتباط برقرار کرد ولی نمی دونم چرا جدیدا مد شده ژاپنی ها می خوان بعضی بیماری های روانی رو تو جامعه خوب نشون بدن و به جای اینکه ضد ارزش بودنش رو نقد کنن، اون رو به عنوان ارزش می خورنن به مردمشون. منظورم Nudist بودن Mio که زیاد به دلم نچسبید. شخصیت Lemon هم خیلی دوست داشتم. کلا آدم جالبی بود و از همون قسمت اول شک کردم که این یه کاره ای باید باشه. تا اواخر انیمه مطمئن بودم خود این هم فضاییه ولی وقتی یه بار برگشت به دوستاش گفت من مامور MIB هستم شصتم خبر دار شد:d ولی هنوز نمیتونسم باور کنم. پایانش هم که خوش بود و همه به هم رسیدن خدا رو شکر. الهی این جوونا همیشه خوشبخت بشن:d ما هم یه فضایی مثل این گیرمون بیاد:d

در هر صورت نمره ده برازنده شه و خیلی خوشم اومد از این انیمه و به همه پیشنهاد می کنم ببینن این انیمه رو. یکی از بهترین کارهای زمستون 2012 بود به نظرم.

پ.ن: اولین قسمت رو که دیدم با خودم گفتم چرا این شخصیت اولش کپی شخصیت اول Ano Hana اس. نگو جفتشون رو http://www.anime-planet.com/people/masayoshi-tanaka طراحی کرده:d یه موهاش رو حداقل کوتاه می کرد. کپی همدیگه بودن لامصب

پ.ن2: کارگردانشون هم که یکی بوده:dhttp://www.anime-planet.com/people/tatsuyuki-nagai

آخرین ویرایش:
با محمد علی یک سری صحبت ها داشتیم در مورد F/Z دیدم زیاد شد! برای همین انتقالش میدم اینجا :d

این کاریا خجالت نمیکشه چشمش دنباله زن مردمه ؟ :d یا کلا از قبل اینا با هم آشنا بودن ؟ :d (اینجا کاملا سؤال از محمد علیه :d در این مورد داشت بهم توضیح میداد :d )
بعد این کاریا خودش سکته کرد مرد یا ساکورا کشتش؟ :d نگاهش خیلی وحشتناک بود :d من ازش ترسیدم :-" :d
بعد چرا جام همچین کرد ؟ خجالت نمیکشه مقاومت کرد در مقابل نوبل فانتازم سیبر ؟ :d و چرا بعدش کوتومینه رو انتخاب کرد ؟ و این کوتومینه میخواد تو شماره بعد هم باشه؟ (این رو نگو :d الان خودم میخوام برم سراغ F/SN :d )
و امروز داشتم یک سری از قسمت ها رو میدیدم،رسیدم به قسمت مرگ ارباب کستر! نمیدونم من احساس کردم یا واقعا همچین بود! فکر کنم یکی از علامت فرمان هاش کم شده بود :d کجا از علامت فرمانش استفاده کرده بود ؟ :d یادم نمیاد :-?
برای اولین بار هم دلم به حال کریتسوگو سوخت! اونجایی هم که از نگاه شیرو داشت کریتسوگو رو نشون میداد و توصیفش میکرد خیلی ... :-s
از اینکه ویور هم رفت سراغ یک زندگی عادی به همراه اون خانواده بسی شاد و خرم شدیم! فقط حیف اسکندر دیگه نبود! :((

کلا قبل از اینا با هم آشنا بودن. همبازی بچگی بودن! بعد کاریا میخواستتش ولی اون با توکیومی ازدواج میکنه. کاریا هم مرام میذاره و ترجیح میده که عشقش به چیزی که میخواد برسه و هیچی نمیگه.

تو مبارزه ی برسرکر و سیبر، کاریا تمام توانش رو به مانا تبدیل می کنه تا برسرکر بتونه بجنگه، اما اینقدری زنده میمونه که بره پیش ساکورا و اونجا خودش می میره. ولی ساکورا هم هلش داد، چون از قیافه اش می ترسید! رویای آخرش هم این بود که آئوی، ساکورا و رین، خانواده ی خودش بودن.

جام مقاومت کرد ؟ همچین چیزی نداریم :biggrin1:
سیبر اول مقاومت کرد در مقابل فرمان کریتسوگو واسه نابودی جام، اما کریتسوگو با سومین علامتش هم دوباره دستور نابودی جام رو به سیبر داد که سیبر دیگه نتونست و زد با نوبل فانتازمش جام رو ترکوند. اون انفجار و خرابی هایی هم که دیدی که یه محله رو نابود کرد، به خاطر این بود که جام با یه ضربه نابود شده بود! وگرنه جام کریتسوگو رو به عنوان برنده شناخت. اونجا که گیلگمش به کیره گفت برنده ی اصلی تویی، به خاطر این بود که اون خرابی که در واقع چیزی بود که کیره رو واقعا ارضا میکرد، در نهایت به وجود اومد. در واقع یکی از تلاش های اصلی F/Z این بود که نشون بده که کیره آدمی تهی بوده که حتی نمی دونسته چه چیزی راضیش می کنه، اما در نهایت فهمید و بعدا ....

منم دقیق یادم نمیاد:biggrin1: اما فکر کنم اونجا که کستر داشت با لنسر و سیبر می جنگید ، اربابش مجبورش کرد فرا کنه یا یه همچین چیزی!

یکی دیگه از کارایی که باید توی F/Z انجام میشده همین بوده که نشون بدن چی میشه که شیرو آرزوش میشه این که یه قهرمان عدالت بشه. چیزی که در واقع منش و رفتار آرتور تو دوران زندگیش بوده و توی F/Z همه از جمله، کریتسوگو، اسکندر و گیگمش ، آرتو رو به خاطر ایده آل های عدالت محور و مثبتش تحقیر می کردن. اما کریتسوگو آخرش به همون رسید.

چون مثل خودم خیلی با ویور و رایدر حال میکنی یه چیزی بهت بگم کَفت ببره. برو یه بار دیگه قسمت 11 رو ببین. دقیقه ی 17 . اونجا که سپاه اسکندر میاد. تو افرادش یکی هست با موهای مشکی بلند و قیافه ای که با بقیه ی ارتش رایدر خیلی فرق داره. حتی کراوات هم داره! به نظرت اون کیه ؟ :biggrin1:

قسمت اول Fate/Stay Night]بــــــــــله! ایندفعه قراره همه شخصیت ها بچه مدرسه ای باشن ؟ :-s حال F/Z به این بود که همه نوعی شخصیت داشتیم! البته رین درست حسابی به نظر میاد! :d ساکورا که چیزی از خودش نشون نداده فعلا! امیدوارم اینم خوب باشه! :d دختر کریتسوگو اسمش چی بود ؟ :d :-" اونم یک چیزایی نشون داد! حالا به هر حال ببینیم چطور میشه! ولی خوب به خاطر این داستان مدرسه ای و سن و سالشون فکر نکنم چیز شاخی بشه! (البته بقیه هم گفتن در حد F/Z نیست ولی امیدوار بودیم که مثل اینکه امیدهامون داره به فنا میره! :d ) آها فعلا نکته مثبتش وجود کوتومینه ـس :d ویور هم تقریبا هم سن و سال اینا بود تو سری قبل ولی به خاطر وجود اسکندر و صحبت هاشون با هم بهش علاقه مند شدم :d
برم بازم ببینم! خدا کنه مسترها و سرونت های دیگه حداقل یک چیزی داشته باشن ما رو جذب کنند! :d
آها هیچ دردی بدتر از درد تغییر مترجم نیست :d این اصطلاحات عوض میشن خیلی چیز سختیه :d
در کل فعلا یاد و خاطره ی F/Z بخیر:((
بعد از دیدن 7 قسمت F/SN ! "
کاش هیچ وقت این انیمه ( F/SN ) وجود نداشت! :d
ولی این انیمه رو دوباره هم بسازن فکر نکنم چیز درست درمونی در حد F/Z (در حد که عمرا! حتی نصفش :d ) هم بشه! :d کلا زمین تا آسمون با F/Z فرق میکنه :d (البته من رمانش رو نخوندم ، سراغ بازیشم نرفتم :-" ، شاید تو که اطلاعات بیشتری داری نظرت فرق کنه :d )
البته این درسته که F/SN به طور کلی و هیچ رقمه F/Z نمیشه! دلیلش هم چند تا چیز خیلی واضحه. یکی این که نویسنده ی داستان F/Z گن اوروباچی هست. متخصص دارک فانتزی! حتما Maho Shoujo Madoka Magica و Phantom : Reqirem for the Phantom رو هم ببین تا ایمان بیاری به این بشر که چقدر داستان های تاریکی می نویسه. اما F/SN نویسنده هاش، از اعضای شرکت Type Moon هستند که هر چند اینا هم سری های تاریک خیلی خوب و با پس زمینه های داستانی قوی می نویسن (مثل همین یا مثلا Kara no Kyoukai) ولی به اوروباچی نمیرسن :دی

فرق اصلی F/Z و F/SN که باعث تفاوتشون میشه هم اینه که F/Z رمان بوده در صورتی که F/SN یه ویژوال ناول بوده. Visual Novel ها یه سری ویژگی هایی دارن که باعث میشن اقتباس ازشون واسه انیمه خیلی سخت باشه. مثلا اینکه باید داستانشون غیر خطی باشه. مثلا همین F/SN ، ویژوال ناولش به چند قسمت تقسیم میشه. قسمت اولش تقریبا همین چیزیه که تو 7-8 قسمت انیمه هم هست. اما از اون به بعد، طبق انتخابای گیمرها، به چند تا داستان مجزا تبدیل میشه و هر گیمر طبق انتخاباش یکیشو ادامه میده! تو انیمه ی F/SN نیمه ی دومش رو میشه گفت 80 درصد فیلره. چون سازنده های انیمه اومدن از هر خط داستانی یه تیکه برداشتن و قاطی کردن و فقط پایان مشترکش از رو ویژوال ناوله. یه فیلمی هست به اسم Fate/Stay Night : Unlimited Blade Works . تو این فیلم فقط یکی از خط های داستانی ویژوال ناول به اسم Unlimited Blade Works رو برداشتن انیمه کردن که خیلی بهتر از خود F/SN هست.
اینکه توی F/SN اینهمه شخصیت زن هست و هارم هست و حتی اچی، به خاطر اینه که یه ویژال ناول باید این چیزا رو داشته باشه تا موفق بشه تو ژاپن :دی
مثلا هیچ فکر کردی چرا شاه آرتور رو زن فرض کردن ؟ به خاطر همون چیزی که گفتم. اگه اوروباچی مجبور نبود آرتور رو زن بگیره توی F/Z ، شک ندارم داستان قشنگ تر هم میشد :دی
ولی F/SN هم تو نیمه ی دومش خیلی اپیک هست و رومنس خیلی قشنگی هم داره که تو انیمه به بدترین شکل ممکن اقتباس شدن.

بقیه ی ویژوال ناول ها هم اینطورین تقریبا. توی Clannad ، نیمه ی اولش اینجوریه که هر گیمر میتونه به هر ترتیب دلخواهی با هر کدوم از دخترا قرار بذاره و خط داستانی هر کدوم رو تجربه کنه که کل این قسمتو برداشتن تو Clannad انیمه کردن. نیمه ی دومش هم اسمش After Story هست که یه داستان خطی داره و تو انیمه ی Clannad : After Story عینا انیمه شده.
البته یه سری هاشون هم هستن که خیلی خطی هست. مثل Steins;Gate . Steins;Gate فقط انتخابا توی آخرش تاثیر دارن که یه پایان خوب و یه پایان بد داره. تو انیمه پایان خوبش رو نشون دادن.

Ano Natsu
یه امتیاز ده دیگه از یک منتقد بسیار خوب انیمه در ایران:d
منم دیدمش. انیمه ی ok ایه.
برام جالبه که به نظرت Ano Natsu از Ano Hana بهتره. چون اکثرا Ano Hana رو بهتر میدونن. البته فرق هم دارن یکم. Ano Hana رومنس تیریپ اشک و گریه زاریه ولی Ano Natsu رومنس تیریپ کمدی و فانتزیه.

منم دیدمش. انیمه ی ok ایه.
برام جالبه که به نظرت Ano Natsu از Ano Hana بهتره. چون اکثرا Ano Hana رو بهتر میدونن. البته فرق هم دارن یکم. Ano Hana رومنس تیریپ اشک و گریه زاریه ولی Ano Natsu رومنس تیریپ کمدی و فانتزیه.

Ano Hana رو نتونستم خیلی خوب درک کنم. همون طور که بعد از دیدن Ano Hana هم اینجا گفتم، شخصیت اولش اصلا تو کت من نمی رفتم و نتونستم باهاش همزاد پنداری کنم. کلا هر فیلم، سریال یا انیمه که میبینم به جای اینکه ناظر اون باشم، سعی می کنم خودم رو جای شخصیتش قرار بدم و با Ano Natsu خیلی بهتر ارتباط برقرار کردم. Kaito دقیقا مدل فانتزی من بود ولی بی عرضگی Yadomi اصلا با من سازگاری نداشت.:d

البته یه چیزی هم بگم من. دلیل اینکه من از Ano Hana خوشم نیومد فراتر از مسایل تکنیکی خود انیمه و روایت داستانشه. بیشترین دلیلی که باعث شد من از Ano Hana خیلی استقبال نکنم این بود که بچه های این تاپیک این انیمه رو در حد خدا بردن بالا و قبل از اینکه برم طرفش منتظر بودم تو انیمه یه اتفاق خفنی بیوفته فکم بخوره به زمین که این طور نشد.... من کلا حسی نمره میدم به انیمه هام. کثلا به Usagi Drop هم ده دادم. روایت Ano hana انقدر منطقی بود که آدم فکر می کرد داره یه فیلم درام میبینه نه یه کارتون شاد و جذاب. همه چیز همون طوری بود که تو زندگی واقعی اتفاق می افتاد و اصلا به دل من نچسبید. من دارم انیمه نگاه می کنم تا چیزایی که در دنیای واقعی اتفاق نمیوفته رو ببینم نه چیزایی که هر روز دارم با چشمای خودم می بینم. مثلا اگر من تو یه انیمه ببینم یارو میزنه کل سیاره رو با یه KameHame می ترکونه کلی حال می کنم (یا مثل همین Ano Natsu وقتی شخصیت واقعی Lemon رو فهمیدم کلی حال کردم) نه ببینم یه دختر احمقی از یه پسر احمق تر خوشش میاد، نمیاد بره احساسش رو بگه.

اینکه توی F/SN اینهمه شخصیت زن هست و هارم هست و حتی اچی، به خاطر اینه که یه ویژال ناول باید این چیزا رو داشته باشه تا موفق بشه تو ژاپن
biggrin1.gif

پیشاپیش نمره ده رو به Fate/SN میدم.:d

آخرین ویرایش:
آره من اول فکر کردم تو قسمت 24 کاریا جان به جان آفرین تسلیم کرد! :d ولی تو قسمت 25 یکهو شاخ در اوردم این هنوز زندست و حالا که گفتی با آخرین نفس هاش تونسته خودش رو پیش ساکورا برسونه :d
آها این مورد اشتباه بود! :d داشتم گمراهتون میکردم! طبق این عکس این بشر کلا علامت فرمانش فرق داره با بقیه! :d سخته توضیح دادنش ولی مثلا بقیه رو میشه 3قسمتش رو از هم تفکیک کرد ولی کلا این تصویرش نصفست من رو گمراه کرد :d منم نزدیک بود شما رو گمراه کنم :d

آآآآآآآآ !!! یعنی اون ویور بیده ؟ :((:x>:d< دیروز مثل عقده ای ها تا F/Z تموم شد رفتم بسی فن آرتاشون رو دیدم و گرفتم! :d تو چندتا از عکس ها اسکندر با ویور ولی به صورت بزرگانه و با موهای بلند بود! هی با خودم میگفتم اینا چشونه ویور رو اینجوری بزرگ کشیدن! الان که گفتی :(( (اشک شوق + اشک غم ) وااااااای! با این چیزی که الان اشاره کردی من بیشتر از قبل عاشق قسمت 11 شدم! (بعدشم 23 !با اینکه قبلا فکر میکردم از هرکی که اسکندر رو بکشه متنفر میشم و اون قسمت برام بدترین قسمت میشه ولی انقدر این قسمت حماسی بود که رفت بعد از 11 :d و شدیدا باهاش حال کردم! از گیلگمش هم اصلا بدم نیمد به خاطر این قضیه :d (البته آرتور بود شدیدا ازش متنفر میشدم :d )
قسمت 23 هم آخرش اسکندر به زنجیر کشیده شد یا کریتوس کبیر افتادم! :(( این خودش من رو بیشتر هایپ کرد :d

Maho Shoujo Madoka Magica رو خیلی تعریفش رو شنیدم و اتفاقا تو لیست دانلودم هست :d ( دست باکا بیتی درد نکنه Free هستش این اینمه! مثل F/SN ! :d )
اون یکی هم میگیرم پس :d ولی فکر نکنم بتونند به اندازه ی F/Z به من جو بدن! :d حضور رایدر خودش بزرگترین نکته مثبتش بود! :d

این قضیه ی F/SN هم متاسفانه آره! این همه شخصیت زن :((خیلی ژاپنی ها منحرفن :d به جا این چیزا بلند شن برن رمان بخونند :d
یک مشکل دیگه ی من با ساکوراست! :d آقا من نمیتونم درک کنم این بشر انقدر شاد و خندون و مهربون باشه :d من جای این بودم عمرا نمیتونستم چنین روحیه ای داشته باشم! :d
شخصیت اصلی هم واقعا رو اعصابه! یعنی نووب به تمام معنا! دلم به حال آرتور میسوزه! تو سری اول کریتسوگو درکش نمیکرد،اینجا هم گیر یک انسان داغون افتاده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or