Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به به! به به! نشستم فعلا 4 قسمت Samurai Champloo دیدم بسی حال داد :d حالا تا جایی که حسش باشه و خوابم نبره میشینم میبینم :d

یک چندتا انیمه هم برای بعدش معرفی کنید بشینم ببینم :d
فعلا خودم قصب دوم Kaiji و Darker than Black و F/SN رو تو لیست انتظار دارم :d

انیمه دیتا بیس و مای انیمه لیست،شبیه سمورای چمپلو، انیمه Michiko to Hatchin رو پیشنهاد میدن ،خودم ندیدمش ولی نقدایی که خوندم خیلی تعریفشو میکردن،اگه برا دان پیدا نکردی بگو لینک مدیافایر بدم خدمتت.;)

آپولون 11 رو هم دارم میگیرم...:x

راسی vagabond هم خدا خواست گیرم اومد،در حال لیچیدن هستیم...
kiras_laugh_gif_by_ghostcries-d30jeik.gif

قسمت 24 از Fate/Zero :
به نظرم این قسمت ممکنه واسه خیلی ها مبهم بوده باشه. من خودم اگه اطلاعات اضافی نداشتم حداقل 3 تا نکته واسم ابهام داشت.
اولیش
اولیش قضیه ی برسرکر. تو این قسمت اصلا علت ناراحتی لنسلات از آرتور و اینکه چی شده که باعث شده لنسلات توی کلاس برسرکر احضار بشه، توضیحی داده نشد. ضمنا مبارزه ی سیبر و لنسلات هم تقریبا نشون داده نشد! خیلی ها میگن کل قضیه ی لنسلات و مبارزه ی کاملش بعدا توی نسخه ی BD میاد. همونطور که از فصل اول، نسخه ی تلویزیونی قسمت 11 (همون قسمت قرار ملاقات پادشاها) بعدا توی نسخه ی BD بهش 6-7 دقیقه ای اضافه شد. کلا توی BD های فصل اول نزدیک به 40 دقیقه به قسمتای مختلف اضافه شده. من در حال دانلود نسخه ی BD از BakaBT هستم :biggrin1:. توی کتاب توضیحات زیادی در مورد سیبر و برسرکر و مبارزه شون هست که جاش توی قسمت 24 بود که نشون داده بشه. چون ممکنه بعدا توی BD بیاد یا یه OVA از قضیه ی برسرکر بدن، من چیزی نمیگم. ولی یه سر برید به ویکیپدیا و افسانه ی شاه آرتور رو نگاه کنید، قضیه ی لنسلات و آرتور تقریبا همونه. منتهی با این فرق که توی F/Z آرتور رو مونث فرض کردن.

دومیش
دومیش قضیه ی خود جام هست. اصلا توضیحی داده نشد که چرا اینجوری شد! دلیلش هم اینه که این توضیحات توی F/SN اومده بوده. البته توی انیمه ی F/SN من یادم نمیاد چیز درست و حسابی ای گفته باشن. به هر حال بدونید که تو جنگ سوم یه اتفاقی میفته که باعث میشه جام، آرزوها رو به بدترین شکل ممکن برآورده کنه. من الان میگم چی شده ولی اگه دوست دارید از F/SN بفهمید نخونیدش. البته منظورم بازی F/SN هست. اگر فقط انیمه رو می خواید ببینید که همینو بخونید.
تو این قسمت 2 بار اسم آنگرا مانیو اومد اگر یادتون باشه. اگر با اساطیر قدیمی ایرانی و زرتشتی آشنا باشید یا مثلا Prince of Persia نسخه ی 2008 رو بازی کرده باشید، میدونید که آنگرا مانیو همون چیزیه که ما بهش میگیم اهریمن! توی کتاب دقیقا اینجوری توصیف شده آنگرا مانیو : Persian god of darkness که حالا نمی خوام بهش بپردازم اینجا. ربطش به قضیه ی جام رو می خوام بگم.

قضیه ی جام و مبارزات جام مقدس، کلا به خاطر رسیدن به ریشه ی منبع بوده. یعنی سه خانواده ی جادوگری معروف (آیزنبرن، ماتو و توساکا)، بعد از شکست خوردن های پیاپی برای رسیدن به منبع یا origin یا ریشه یا حقیقت یا هر چیز دیگه ای که بهش میگید، تصمیم گرفتن با راه اندازی این مسابقات یجور بسترسازی بکنن تا نسل های آینده شون بتونن برای رسیدن به منبع تلاش کنن. با راه اندازی این مسابقات، مانا (منبع جادو) ی خیلی زیادی که برای رسیدن به منبع احتیاج هست تامین میشه (با استفاده از 7 روح قهرمان) و کار برای آیندگانشون راحت تر میشه. ضمن اینکه هر دوره به غیر از این 3 خانواده، 4 تا شرکت کننده هم خارج از اینا میان که چیزی از منبع و نحوه ی رسیدن بهش نمیدونن و فکر میکنن که جام فقط برای برآورده کردن یه آرزو هست. اکثر آرزوهای همچین آدمایی به مانای کمتری احتیاج داره و چند روح قهرمان هم کافیه. قبلا در این مورد توضیح دادم.

ساز و کاری که برای مبارزات در نظر میگیرن اینه که هر شرکت کننده یه "روح قهرمان" رو احضار میکنه تا بهش خدمت کنه و سرونتش بشه. "روح قهرمان" یه وجود جادوییه. یعنی میتونه یه شخصیت افسانه ای باشه (آرتور، لنسلات و ...) و یا یه شخصیت تاریخی واقعی باشه (اسکندر، گیلکمش، حسن صباح و ...). 7 کلاس مبارزه ی اصلی وجود داره که هر شرکت کننده، "روح قهرمانش" رو بر اساس توانایی هاش توی یه کلاس احضار میکنه. 7 کلاس اینان : سیبر، آرچر، رایدر، لنسر، کستر، برسرکر و اسسین . مثلا توی این مبارزات که چهارمین دوره ی مبارزات جام هست، اینا توی کلاس ها احضار شدن (به ترتیب) : شاه آرتور، گیلکمش، اسکندر، درمود، ژیل در ره ، لنسلات و حسن صباح و یارانش. همونطور که گفتم هر کس دیگه ای هم میتونه احضار بشه. همونطور که توی F/SN بعضی از کلاس ها، قهرمان های دیگه ای توشون احضار شدن. اما حضور قهرمانا توی کلاس ها بر اساس توانایی هاشونه. یعنی مثلا آرتور به غیر از کلاس سیبر و لنسر ، توی کلاس دیگه ای نمی تونه احضار بشه. (توی کتاب یه بخش اضافی هست پُر توضیحات در مورد این چیزا که از خود داستان واسه من جذاب تره ولی ترجمه اش رو کامل پیدا نکردم)

حاشیه زیاد گفتم. مسئله اینجاست که یه کلاس مخفی وجود داره به اونجر (Avenger) یا انتقام گیرنده. این کلاس چون احتمال این وجود داره که توش شخصیت های بدی احضار بشن، استفاده نمیشه. همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودم خانواده ی آیزنبرن توی این جنگ ها به شدت عقب میفتن و تصمیم میگیرن توی جنگ سوم از کلاس اونجر استفاده کنن. و حدس بزنید چه کسی رو میخوان برای این کلاس احضار کنن ؟ آنگرا مانیو یا همون اهریمن یا امروزی ترش خود شیطان. اهریمن توی اساطیر ایرانی یعنی تجسم کامل بدی. یعنی هر چیزی، به بدترین شکل ممکنش! دلیلش هم این بوده که فکر میکردن فوق العاده قدرتمند میشن. برای بدست آوردن جام توی جنگ سوم، حاضر میشن ننگ تقلب رو به جون بخرن (توی جنگ چهارم ننگ استفاده از یه خارجی رو قبول میکنن). اما، بعد از احضار مشخص میشه که آنگرا مانیو، یه فرد همینطوری بوده که توی یه روستای کاملا معمولی زندگی میکرده و اتفاقا آرزوش این بوده که یه مدینه ی فاضله ی واقعی درست کنه و خوبی رو همه جا گسترش بده! در واقع این آدم خیلی مظلومی بوده و نمی تونسته از خودش دفاع کنه. توی زمان اون، بزرگان روستا تصمیم میگیرن که برای کنترل ذهن مردم باید یه "چیز بد" درست کنن. این میشه که تصمیم میگیرن این یارو رو به عنوان آنگرا مانیو لقب بدن و همه چیزو مینداختن تقصیر این. مثلا خشکسالی میشده و زمین ها محصول نمیدادن، مینداختن تقصیر این! مریضی میومده، مینداختن تقصیر این! دزدی میشده و ... . الان یجورایی برعکسش تو کشور ما هست. یه روستایی من یه بار رفته بودم که وسط یه بیایون خشکی یه درخت بود. مردم اون روستا هر اتفاق خوبی رو به اون درخت نسبت میدادن! مثلا اگه محصولشون خوب بود میگفتن به خاطر این درخته بود و ... . در نهایت اون یارو توی اون روستا زجرهای زیادی میکشه و با تنفر مطلق از همه چیز میمیره.

خلاصه، خانواده ی آیزنبرن از این موضوع خبر نداشت. اونا فکر میکردن آنگرا مانیو، واقعا خدای بدیه. در صورتی که توی اساطیر اومده که اهریمن، یه لقبه. اسمه برای بدی در مقابل خوبی. بدی خالص در مقابل خوبی خالص! بعد از اینکه آنگرا مانیو رو احضار میکنن، جام میگرده و میبینه تنها کسی که تو تاریخ و افسانه ها به این اسم بوده همون یاروئه ست که وصفش کردم و اونو احضار میکنه! اینم که قدرتی نداشته و خیلی زود توی نبردها شکست میخوره. بعد از اینکه روحش به جام وارد میشه، به خاطر کینه و تنفر فوق العاده قدرتمندی که داشته، جام اشتباها کینه ی اونو به عنوان آرزو تفسیر میکنه! آرزوی کسی که همه ی بدی های دنیا رو طلب میکنه! و این آرزو یعنی اینکه جام باید همیشه بدی ها رو برای این فرد بیاره. این میشه که اون فرد تو جام میمونه و در واقع با جام یکی میشه. یعنی جام همون آنگرا مانیو هست از اون به بعد و همیشه سعی خواهد کرد بدی ها رو کسب کنه و همه ی آرزوهایی که از جام میشه رو به بدترین روش ممکن برآورده بکنه، ضمن اینکه خودش هم میخواد برگرده به زمین برای انتقام گیری (کلاس اونجر)!
توی قسمت 24 ، این فرد از کالبد آیرسویل استفاده کرد تا بتونه توی ذهن کریتسوگو باهاش ارتباط برقرار بکنه. اونجا که کریتسوگو داشت خفه اش میکرد، اون داشت کریتسوگو رو نفرین می کرد که تشبیهی به نفرین هاییه که موقعی که زنده بوده و شکنجه میشده، میکرده .
سومیش
سومیش اقدامات کریتسوگو هست! آرزوی کریتسوگو این بود که دنیا رو از درد و رنج نجات بده. چون آرزوش یه آرزو در محدوده ی مادی و زمینیه، جام فقط میتونه به روشی که تو ذهنشه اون رو برآورده کنه و همونطور که گفتم میل جام به اینه که بدترین روش رو هم انتخاب کنه. تنها راهی که کریتسوگو میشناخت، ترجیح اکثریت به اقلیت بوده که همیشه هم اکثریت رو نجات داده. با این روش، در نهایت خود کریتسوگو تبدیل میشده به تنها دشمن و بدبختی بشریت، درست مثل خود آنگرا مانیو. کریتسوگو که میفهمه جام ایراد داره و این آرزو رو به بدترین شکل ممکن برآورده میکنه، تصمیم میگیره که جام رو پس بزنه و آرزویی نکنه. کشتن عزیزانش نمادی از پس زدن جام بود (این نماد گرایی این تیکه اش منو یاد Mawaru PenguinDrum انداخت :biggrin1:) و اونجا هم که آیرسویل و درواقع آنگرا مانیو رو خفه میکرد، آنگرا مانیو نفرینش کرد تا آخر عمرش هیچوقت از شر حسرت و اندوه خلاص نشه!

شرمنده طولانی شد! واضحه که من خیلی لذت می برم از نوشتن اینا. امیدوارم مفید هم باشه :دی

در ضمن مبارزه ی تاکتیکی این قسمت تو حلقم و این چیزا که جوونا میگن :دی

خیلی بده که فقط یه قسمت از F/Z مونده!!

-------------------------
Vagabond واقعا عالیه. سومین مانگای مورد علاقه ی منه :دی

اسم سامورایی چمپلو اومد نا خوداگاه نتونستم نیام نظر در موردش ندم!
خیلی انیمه ی خوبیه! هم استایل گرافیکیش و هم سبک رواییش! واقعاً عالیه. همه ی قسمت هاش سوژه خنده داره.
===========================

بحث از فیت زیرو بود، صرفاً می خوام حمایت قوی خودم از اون قاتله که یه نمه جنون هم داشت اعلام کنم. شخصیت باید دیوانه باشه! باید جنون داشته باشه تا توی دل من جا باز کنه! واقعاً وقتی گفت:
سرونتش گفت، تا حالا من دنبال چیزی بودم که این همه وقت توی وجود خودم بود، خون خودم! اصن من دیوانه شدم! به طرز وحشتناکی عالی بود! اون قسمت خیلی خوب در اومده بود.
بعد هم می تونم برسرکر رو نام ببرم! خیلی عالی بود، پر قدرت و بدون خلل در شخصیتش.
و بعدش هم اسکندر.
باقی شخصیتا برام در یه حد هستند و پایین تر از این سه نفر.
البته آرتور رو کلن ازش خوشم نیومد! خیلی لوس بود!

دستت درد نکنه همیشه بیا از این اطلاعات بده! حمایت میشه شدید :d
اسپویلر در اسپویلر دومی رو نخوندم:-" کلا هیچی نمیخوام از F/SN بدونم! حتی پوسترشم ندیدم :d
خیلی بده که فقط یه قسمت از F/Z مونده!!
کمش نکن! :(( دو قسمت مونده :d (تو AW گفتن این فصل هم 13تایی خواهد بود :d )
این نسخه ی BD فصل اول ترجمه نمیشه ؟
من به خاطر همون 6-7 دقیقه بیشتر قسمت 11 باید ببینمش :d
الان پست صادق دیده شد! :d این آرتور خیلی منفوره! کلا هرکی رو دیدم از ضایع شدنش شدیدا استقبال کرده! :d قسمت 11 خیلی حال داد! مخصوصا اون آخرش که اسکندر حتی آدمم حسابش نکرد :-" :d قسمت 24 هم که کریتسوگو ضایعش کرد! کلا لذت میبرم از این حرکات :d
صادق من کلا با این یارو دیوانه ـه مشکل دارم :d خیلی دیگه دیوانست :d به آرتور بدبخت هم گیر داده بود :d بعد یک سؤال مثلا بقیه ی شخصیت ها معروف بودن و این چیزا،این بشر هم واقعا وجود داشته یا این یکی ساختگیه ؟ :d یعنی چنین انسان دیوانه ای داشتیم؟ :d

و یک درخواست! کسی اطلاعات خلاصه ای از گیل گمش داره ؟ ویکی فارسی که کلا 2 خط بیشتر نیست :| هیچی ازش نمیدونم! باز اون لنسر یک چیزایی تو انیمه در موردش گفتن آشنا شدیم :d

این Samurai Champloo من رو یاد Cowboy Bebop میندازه :d نمیدونم به خاطر قسمت دوم اسمشونه یا گرافیکشون یا موهای موگن :-" :d
ولی کلا خیلی باهاش حال کردم :d

آخرین ویرایش:
اسم سامورایی چمپلو اومد نا خوداگاه نتونستم نیام نظر در موردش ندم!
خیلی انیمه ی خوبیه! هم استایل گرافیکیش و هم سبک رواییش! واقعاً عالیه. همه ی قسمت هاش سوژه خنده داره.
این Samurai Champloo من رو یاد Cowboy Bebop میندازه :d نمیدونم به خاطر قسمت دوم اسمشونه یا گرافیکشون یا موهای موگن :-" :d
تیم سازنده ی Samurai Champloo همون تیم Cowboy Bebop هست . مهمترینشون هم کارگردان و آهنگساز که الان هم Sakamichi no Apollon رو برا پخش دارن.

بحث از فیت زیرو بود، صرفاً می خوام حمایت قوی خودم از اون قاتله که یه نمه جنون هم داشت اعلام کنم. شخصیت باید دیوانه باشه! باید جنون داشته باشه تا توی دل من جا باز کنه!
بعد از خلیل که دوست داره شخصیتا خرد بشن، اینم یکی دیگه که دوست داره شخصیتا روانی باشن :دی
اسپویلر در اسپویلر دومی رو نخوندم:-" کلا هیچی نمیخوام از F/SN بدونم! حتی پوسترشم ندیدم :d
البته اون چیزایی که نوشته بودم از F/SN نیستن. مال جنگ سوم هستن که توی بازی F/SN تعریف میشن اولین بار و تو انیمه اش نیستن. همونطور که توی کتاب F/Z دوباره اشاره شده بهشون و توی انیمه اش نیستن :دی
نه خیر، یه قسمت مونده :( کلا 25 قسمته و اسم قسمت آخر هم هست Fate/Zero . میخوای تمام عوامل سازنده اش و حتی اتفاقات توش رو هم برات بگم ؟ :دی
به هر حال اینم مدرک : List of Fate/Zero episodes - Wikipedia, the free encyclopedia

یعنی چنین انسان دیوانه ای داشتیم؟ :d
مستر ها که هیچکدوم واقعی نیستن ولی سرونت ها بعضی هاشون واقعی ان. سرونت همین یارو، ژیل ده ره که تو کلاس کستر بود، یکی از فرمانده های ژاندارک فرانسوی بوده که معروف بوده که بچه ها رو می کشته! تو انیمه هم سیبر رو با ژاندارک اشتباه گرفته بود:دی

کسی اطلاعات خلاصه ای از گیل گمش داره ؟
گیلکمش یه پادشاه سامری بوده که به شدت توی ژاپن Overhype شده ست :دی مثل هرکول تو ایران تقریبا! حتی یه انیمه ی مستقل به اسم گیلکمش هست که من ندیدم.
توی ژاپن نماد حرص و تمامیت خواهیه گیلکمش. چون فکر میکنن تو زمان خودش صاحب همه چیز بوده.

دستت درد نکنه همیشه بیا از این اطلاعات بده! حمایت میشه شدید :d

این نسخه ی BD فصل اول ترجمه نمیشه ؟
من به خاطر همون 6-7 دقیقه بیشتر قسمت 11 باید ببینمش :d
الان پست صادق دیده شد! :d این آرتور خیلی منفوره! کلا هرکی رو دیدم از ضایع شدنش شدیدا استقبال کرده! :d قسمت 11 خیلی حال داد! مخصوصا اون آخرش که اسکندر حتی آدمم حسابش نکرد :-" :d قسمت 24 هم که کریتسوگو ضایعش کرد! کلا لذت میبرم از این حرکات :d
صادق من کلا با این یارو دیوانه ـه مشکل دارم :d خیلی دیگه دیوانست :d به آرتور بدبخت هم گیر داده بود :d بعد یک سؤال مثلا بقیه ی شخصیت ها معروف بودن و این چیزا،این بشر هم واقعا وجود داشته یا این یکی ساختگیه ؟ :d یعنی چنین انسان دیوانه ای داشتیم؟ :d

و یک درخواست! کسی اطلاعات خلاصه ای از گیل گمش داره ؟ ویکی فارسی که کلا 2 خط بیشتر نیست :| هیچی ازش نمیدونم! باز اون لنسر یک چیزایی تو انیمه در موردش گفتن آشنا شدیم :d
آخه این آرتر لوسه! بوع!
الکی میاد تز های مسخره ی پادشاهی میده، در حالی که اصلاً نمی دونه شاه بودن یعنی چی!

سر مردن اسکندر به قدری ناراحت بودم که نگو! اون تیکه که گیل گمیش کل سپاه اسکندر رو با اون حرکتش نابود می کنه، و اسکندر بدون این که نگاه کنه می ره واقعاً تاثیر گزار بود! و بخش که مستقیم پیاده به گیل گمیش حمله کرد هر لحظه اش موهای بدنم راست شده بودن! چقدر ابهت داشت این اسکندر!:(

بعد از خلیل که دوست داره شخصیتا خرد بشن، اینم یکی دیگه که دوست داره شخصیتا روانی باشن :دی

مستر ها که هیچکدوم واقعی نیستن ولی سرونت ها بعضی هاشون واقعی ان. سرونت همین یارو، ژیل ده ره که تو کلاس کستر بود، یکی از فرمانده های ژاندارک فرانسوی بوده که معروف بوده که بچه ها رو می کشته! تو انیمه هم سیبر رو با ژاندارک اشتباه گرفته بود:دی

خو محمدعلی تقصیر من نیست! سلیقه ام این شکلیه! از محمدعلی بپرس، بگو صادق چه انیمه هایی دوس داره! میگه هرچی که توش بیشتر خون بپاچه! (تاکید بر حرف "چ"):d
این ژیل ده ره، واقعن شخصیت عالی ای داشت! حتی اگه بچه ها رو هم می کشته باز هم دلیلی نداره بگم بده!
اون تعداد عظیمی بچه و آدم رو که کشت تا به قدرت برسه وای! اصن اون قسمتا خاطره نگیزن برام!:d

گفتید خلیل، گفتم بیام یه پست بزنم D:

اینقدر وان پیس، واپیس کردید، اینو برای فن هاش میزارم که یاداوری خاطرات کنند.

کسانی که تا پایان ارک مارینفورد OnePiece رو دیدند، روی عکس زیر کلیک کنند، تا یه، ویدیو فن ای رو نگاه کنند، با Theme Song ای از بند Bon Jovi به نام It's My Life

حتماً نگاهش کنید، لینک دانلود مستقیم ـش رو زیر عکس گذاشتم با حجم 20میگ.

P.S
اگه خوشتون امد، یکی دیگه دارم که خیــــلی قشنگ تر از اینه..خواستید اون رو پیداش کنم.
P.SS
هرچند که همین الان دارم پیداش میکنم

ویرایش
برای کسانی که با لینک دانلود ای که رو عکس هست، مشکل دارند...لینک دانلودش رو تو مدیافایر فرستادم
Download

آخرین ویرایش:
ویرایش 2:

آقا این مانگای Vagabond رو کسی نداره؟حوصله ندارم این همه شماره رو آنلاین بخونم،اگه کسی همرو یه جا داره یه ندایی بده،ثواب داره..روح میاموتو موساشی پشت و پناهش ایشالا!

.

سلام.

داداش اینجا ثبت نام کن ، با لینک مستقیم ، ولوم ولوم برا دانلود گذاشته (و میزاره)

Manga Traders - Vagabond

در ادامه ی پست بالا، اینها رو هم دانلود کنید (روی عکس کلیک کنید)

بازم تاکید میکنم که باید تا پایان ارک مارینفورد رو نگاه کرده باشید.

این اولی، همونی هست که تو PS پست قبل گفتم!

این هم، بدک نیست.

این رو هم حتماً نگاه کنید...کمی طولانی هست...نقاشی شخصیت ها و صحنه های قشنگ انیمه، با شن هست.

لینک ها مستقیم هستش و به ترتیب 12میگ، 11میگ و 21میگ هستند.

ویرایش
برای کسانی که با لینک دانلود ای که رو عکس هست، مشکل دارند...لینک دانلودش رو تو مدیافایر فرستادم
اولی
دومی
سومی

P.S
پست بالایی رو هم با لینک مدیافایر، ویرایش کردم

آخرین ویرایش:
F/SN منظورت این انیمه اس؟ Fate/stay night | Anime-Planet
[h=4]Synopsis:[/h] The Holy Grail War is a battle between seven magicians who each summon a mythical hero to fight for their cause. Shirou, a twice orphaned high school boy, had so little magical talent that his foster father did not bother teaching him about the war and its meaning. Thanks to that lack of foresight, Shirou finds himself in a bit of a pinch when he accidentally summons a hero of the strongest class, and is sucked into the fray. The Grail grants the winner any wish they have. But driven by an unyielding sense of justice and self-sacrifice, for what will Shirou fight?
داستانش جالب به نظر میرسه. دانلود آغاز می شود.:d
پس اینا چیه؟ ادامه اون بالاییه؟
Fate/Zero | Anime-Planet
Fate/Zero 2 | Anime-Planet

اره. همین طوری ببین... چون اگه fate stay night رو اول ببینی برات F/Z اسپویل میشه

حتما اول F/SN رو ببينيد، در غير اين صورت بعد از ديدن F/Z، ديدن F/SN باعث ميشه، حس كنيد داريد برفك مي بينيد.

سيبر بيرون از ايران خيلي محبوبه، يعني فرت و فرت پپسي كولا براش نوشابه باز مي كنن...
اره خب. کیفیت F/Z با F/ST اصلا قابل مقایسه نیست. ولی اگر F/St رو اول ببینی , اول داستان با پایان F/Z شروع میشه.... و زمانی که میای F/Z رو ببینی میدونی اخرش به کجا میرسه و دیگه داستان جذابیت نداره..

آخرین ویرایش:
حتما اول F/SN رو ببينيد، در غير اين صورت بعد از ديدن F/Z، ديدن F/SN باعث ميشه، حس كنيد داريد برفك مي بينيد.

سيبر بيرون از ايران خيلي محبوبه، يعني فرت و فرت پپسي كولا براش نوشابه باز مي كنن...

وای دیوانم کردین. چرا هر کی یه چیزی میگه.

m.a.t میگه:
mehdi_iron میگه:
اره. همین طوری ببین... چون اگه fate stay night رو اول ببینی برات F/Z اسپویل میشه
Akiba میگه:
==> مثل ما اول F/Z رو ببین بعدش شروع کن به F/SN !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or