این 2 روزی که زیرنویس دیر اومد داشتم از تو کف بودن میمردم! :d کلا تو خواب هم داشتم صحنه های قسمت های قبل رو یادآوری میکردم یا صحنه هایی که فکر میکردم پیش میاد رو فرض میکردم! :d ولی این تاخیر 2 روزه عالی بود! :d نشستم قسمت 11 و 22 و 23 رو دیدم! کمی هم از قسمتای دیگه دیدم :d
این همه پیش بینی هام که این قسمت چه خواهیم دید و اینا هیچکدوم هم درست در نیمد :d
اون مبارزه ی اول کار بسی خفن بود! :d به شدت جو میداد! :d با اینکه مبارزه بین سرونت ها نبود ولی عالی بود :d البته مبارزه ی قبلیه کریتسوگو هم خفن بود :d کلا هرچی مبارزه داشته این انیمه عالی بوده!
ولی اونجا که کریتسوگو رفت تو جام چرا همچین شد :d نامردیه خو! اول میگه 300 تا بعد میشه 200 تا نجات یافته به ازای 300 تا قربانی
خوب اگر 200 تا رو اول نجات میداد و دوباره اون اتفاق میفتاد بدتر این میشد که :d در کل با اینکه من با این حرکات کریتسوگو مخالفم،ولی این قسمت ظلم شد در حقش :d طراح معما(؟ یا همون سؤال :d ) نامردی کرده :d
از ضایع شدن آرتور به شدت حمایت میشه!
همین آخر کار هم که کریتسوگو داشت از علامت فرمانش استفاده میکرد و آرتور گفت جام رو بده به من ولی بعدش کریتسوگو دستور نابودی رو داد بسی حال کردم!
امیدوارم حالا نابود بشه
بعد یک چیز دیگه! این خاندانی که کریتسوگو به عنوان نماینده براشون مبارزه میکنه الان،بعدا نمیرن یقش رو بگیرن بگن مردک چرا زدی جام رو ترکوندی؟ :d