Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
البته شهاب یک ربطی دارن :d کاراکترها :d مثلا دوستمون بلندشه بره فیلم 10 وان پیس رو ببینه کل کلاه حصیری ها رو میبینه و با قدرتاشون و ... آشنا میشنه :d
از خودمون بپرس اگر دیده باشیم بهت میگیم :-" :d

شیطونه میگه یچیزی بگم بهت :دی !
همون دیگه مثلا میگم من برم الان وان پیس 4 و ببینم بعد ببینم این کاراکترا از کجا اومدن کی رسیدن اونور یا اینور :دی از همون ویکی کمک میگیرم !!! نمیخوای کمک کنی تعارف نکن :دی

راسیتش من انقدر سرم شلوغه نسبت به شما الان تار و مار هستم بلیچ 173 هستم - ناروتو به شیپودن نرسیدم و وان پیسم حدود 70 هستم :دی

سلام
ببخشید میخواستم بدونم کسی تو کرج هست که انیمه میبینه؟
من تازه شروع کردم به دیدن و چنتایی میخوام ببینم.میخواستم بدونم اگه کسی تو کرج هست بیاد با هم رد و بدل کنیم.
ممنون میشم جواب بدید

شهاب منظورت Strong World بود دیگه :-"(داشتم رد میشدم گفتم الکی گیر بدم:d )
---
Fate/Zero قسمت 24 :
این 2 روزی که زیرنویس دیر اومد داشتم از تو کف بودن میمردم! :d کلا تو خواب هم داشتم صحنه های قسمت های قبل رو یادآوری میکردم یا صحنه هایی که فکر میکردم پیش میاد رو فرض میکردم! :d ولی این تاخیر 2 روزه عالی بود! :d نشستم قسمت 11 و 22 و 23 رو دیدم! کمی هم از قسمتای دیگه دیدم :d
این همه پیش بینی هام که این قسمت چه خواهیم دید و اینا هیچکدوم هم درست در نیمد :d :-"
اون مبارزه ی اول کار بسی خفن بود! :d به شدت جو میداد! :d با اینکه مبارزه بین سرونت ها نبود ولی عالی بود :d البته مبارزه ی قبلیه کریتسوگو هم خفن بود :d کلا هرچی مبارزه داشته این انیمه عالی بوده!
ولی اونجا که کریتسوگو رفت تو جام چرا همچین شد :d نامردیه خو! اول میگه 300 تا بعد میشه 200 تا نجات یافته به ازای 300 تا قربانی :| خوب اگر 200 تا رو اول نجات میداد و دوباره اون اتفاق میفتاد بدتر این میشد که :d در کل با اینکه من با این حرکات کریتسوگو مخالفم،ولی این قسمت ظلم شد در حقش :d طراح معما(؟ یا همون سؤال :d ) نامردی کرده :d
از ضایع شدن آرتور به شدت حمایت میشه! >:) همین آخر کار هم که کریتسوگو داشت از علامت فرمانش استفاده میکرد و آرتور گفت جام رو بده به من ولی بعدش کریتسوگو دستور نابودی رو داد بسی حال کردم! >:) امیدوارم حالا نابود بشه :-"
بعد یک چیز دیگه! این خاندانی که کریتسوگو به عنوان نماینده براشون مبارزه میکنه الان،بعدا نمیرن یقش رو بگیرن بگن مردک چرا زدی جام رو ترکوندی؟ :d
2 قسمت دیگه مونده :-s

شهاب منظورت Strong World بود دیگه :-"(داشتم رد میشدم گفتم الکی گیر بدم:d )
---
Fate/Zero قسمت 24 :
این 2 روزی که زیرنویس دیر اومد داشتم از تو کف بودن میمردم! :d کلا تو خواب هم داشتم صحنه های قسمت های قبل رو یادآوری میکردم یا صحنه هایی که فکر میکردم پیش میاد رو فرض میکردم! :d ولی این تاخیر 2 روزه عالی بود! :d نشستم قسمت 11 و 22 و 23 رو دیدم! کمی هم از قسمتای دیگه دیدم :d
این همه پیش بینی هام که این قسمت چه خواهیم دید و اینا هیچکدوم هم درست در نیمد :d :-"
اون مبارزه ی اول کار بسی خفن بود! :d به شدت جو میداد! :d با اینکه مبارزه بین سرونت ها نبود ولی عالی بود :d البته مبارزه ی قبلیه کریتسوگو هم خفن بود :d کلا هرچی مبارزه داشته این انیمه عالی بوده!
ولی اونجا که کریتسوگو رفت تو جام چرا همچین شد :d نامردیه خو! اول میگه 300 تا بعد میشه 200 تا نجات یافته به ازای 300 تا قربانی :| خوب اگر 200 تا رو اول نجات میداد و دوباره اون اتفاق میفتاد بدتر این میشد که :d در کل با اینکه من با این حرکات کریتسوگو مخالفم،ولی این قسمت ظلم شد در حقش :d طراح معما(؟ یا همون سؤال :d ) نامردی کرده :d
از ضایع شدن آرتور به شدت حمایت میشه! >:) همین آخر کار هم که کریتسوگو داشت از علامت فرمانش استفاده میکرد و آرتور گفت جام رو بده به من ولی بعدش کریتسوگو دستور نابودی رو داد بسی حال کردم! >:) امیدوارم حالا نابود بشه :-"
بعد یک چیز دیگه! این خاندانی که کریتسوگو به عنوان نماینده براشون مبارزه میکنه الان،بعدا نمیرن یقش رو بگیرن بگن مردک چرا زدی جام رو ترکوندی؟ :d
2 قسمت دیگه مونده :-s

آهان آره. New World یه چی دیگه بود :دی.
کتک میخوای حالا امیر :دی؟

سلام
ببخشید میخواستم بدونم کسی تو کرج هست که انیمه میبینه؟
من تازه شروع کردم به دیدن و چنتایی میخوام ببینم.میخواستم بدونم اگه کسی تو کرج هست بیاد با هم رد و بدل کنیم.
ممنون میشم جواب بدید

کرج قطب اصلی انیمه در ایران هست. به روایتی کلا انیمه دیدن از کرج شروع شده عزیز:d
چی می خوای ؟

خوبه پس خوشحالمون کردی :d
چیز زیادی نیست:
Code Geass
Elfen Laid
Samurai Champloo
Fullmetal Alchemist
Cowboy Bebop
Claymore
فعلا میخوام با مینی سریال هاشون شروع کنم.
راستی من باغستان میشینم.شما کجا میشینید؟

خوبه پس خوشحالمون کردی :d
چیز زیادی نیست:
Code Geass
Elfen Laid
Samurai Champloo
Fullmetal Alchemist
Cowboy Bebop
Claymore
فعلا میخوام با مینی سریال هاشون شروع کنم.
راستی من باغستان میشینم.شما کجا میشینید؟

خب از اینجا به بعدش برای اینکه پرهام و خلیل عصبانی نشن، بیا تو پروفایلم .:d

به نظر من به جای اینکه بیای 5 تا انیمه 25 قسمتی ببینی، بیا و یه انیمه 200 قسمتیه خوب ببین که ارزشش از اونا بیشتر باشه. مثلا.......... Naruto :d

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

راستی دوستانی که FM Alchemist رو دیدن یه سوال؟ الان این برادرهود اول پخش شده یا اون یکی نسخه هه که فقط نوشته FM Alchemist .....

لازمه دیده باشیم نسخه اولی رو....

راستی دوستانی که FM Alchemist رو دیدن یه سوال؟ الان این برادرهود اول پخش شده یا اون یکی نسخه هه که فقط نوشته FM Alchemist .....

لازمه دیده باشیم نسخه اولی رو....
نه لازم نیست دیده باشی!:d نسخه اولی در واقع همون FM Alchemist هستش که از اواسط پخش انیمه به مانگا میرسه و سازنده ها مجبور میشن با یه داستان آب دوغ خیاری سر و تهش رو هم بیارن!
اما برادرهود تماما بر اساس مانگا میره جلو ، کیفیت ساختش هم فوق العاده بالاست! یکی از بهترین انیمه هایی هست که من دیدم>:d< اگه فقط میخوای یکیشون رو تماشا کنی ، حتما برادرهود رو ببین:d

نمیدونم اول این رو ببینم یا Code Geass رو.... برنامه پخش فوق العاده سنگینه:d
----------
راستی Area No Kishi رو هم دیدم اصلا به پای سوباسا نمیرسه. از همه نظر عقبه ولی چاره ای نیست. راستی چرا انقدر پخشش بی برنامه اس. این دو هفته اخیر فقط یک قسمت اومده.

الان اسپویل های ناروتو چپتر 590 اومد عجب چپتری خواهد شد حیف که هنوز ترجمه نشده مخصوصآ صفحه اخرش که به کل چپتر میرزید و حیف که حکم اسپویل داره وگرنه برای اواتارم ازش استفاده میکردم:d

این توضیحات بالا چون هیچ اشاره ای به داستان و حواشی نداست توی تگ اسپویل قرار نگرفت ( نخورینم :d)

سلام:

فعلا به خاطر برق 220 ولتی که LOTGH بهم وارد کرده،انیمه های دیگرو دیرتر میبینم...

Tasogare otome x amnesia 10&11
عجب چیزی بود!ولی:
خو مرده شورتونو ببرن!نمیتونستین از همون اول به جای اچی بازی دراوردن و بوب های انفجاری نشون دادن برین تو کار گذشته ی این دوشیزه؟!!
باید میزاشتین همین دو سه قسمت آخر حتما!:|:|

واقعا عالی...واقعا...:(:(:((

اینجا دیگه میشد گفت پایان خوش،ولی هنوز یه قسمت دیگه مونده...

index.php

چه خوابی دیده برامون این یوکو سان ...:-/

شیطونه میگه برم منگاشو بخونم فقط واسه همین تک قسمت...

وان پیس 552

خو زنیکه همون اول میگفتی!:d

میگفتی بیان این احمقو بگیرن،ما هم دیگه اینقد عذاب نمیکشیدیم.آقا ما کار داریم،اومدیم زیر آب که بعد از اون ور بریم اون ور آب!کی تموم میشه این آرک آخه!

ولی هفته دیگه:

یووووووووووووووووووووووش>:)

Clannad 01-10

تا این جا که خوب بود،هر چند من تعریف افتر استوری رو بیشتر شنیده بودم،به خاطر اونه که دارم می بینم،حالا تا آخر باید ببینم.

LOTGH 01-26

همین.

فقط همین.

به این میگن یه اسپیس آپرای ناب نه مس افکت آقای بایوور.

داستان،شخصیت پردازی ،او پی،ای دی،صداگذاری،انیمیشن،آرت و کلا طراحی شخصیت ها/محیط/سفینه ها،همه و همه شاهکار.

فقط خدا کنه پایانش مثه مس نشه...:|

اینم چند تا پیشنهاد دیگه،البته احتمالا همشو دیدن و از این لیست ها زیاد درست شده ولی خوب یه بار هم من بگم:

(ترتیب خاصی نداره)درشت ! :>

Ninja Scroll

Wicked city
Shiki
High School of the dead
Sakamichi no Apollon
Monster
Code Geass R1
Code Geass R2

Rosario + Vampire
Onegai Teacher
Ano Natsu de Matteru

RIN Daughters of Mnemosyne
Perfect Blue

Karigurashi no Arrietty
اینو چند روزی هس تو چندتا سایت دیدم گذاشتن برا دانلود،نمیدونم کدوم نسخه هس،ولی اگه ندیدین حتما نسخه دوبله بیریتیش اش رو ببینین،دوبله آمریکایی و ژاپنی هم هست،ولی بریتیش چیز دیگه ای ست.:d

مینی سری:

Thermae Romae

Golden Boy

دو تا 6 قسمت بزنید بر بدن حالشو ببرید!

اینم جدا میزارم برای تاکید بیشتر:

Toki wo Kakeru Shoujo

و....
.
.
.
.
راستی نمیدونم جاش اینجاست یا نه،اینو مدتی هست که دانلود کردم،راستشو بخواین خیلی از انیمه هایی که نمیشناختم رو از این طریق شناختم.:d

مجموعه ای هس از احساسی ترین موسیقی ها و ترانه های انیمه های مختلف(ارکست و کُر البته)پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.لیست ترک ها رو توی همون لینک میتونید ببینید ولی برای ورود به سایت و دیدن لینکا باید حتما عضو باشید و از قرض پنیر استفاده کنید تا سایت باز شه!

حالا ترکا و لینک(مدیافایر هست)رو میزارم اینجا،اگه خلاف قانون هست بگید تا پاکش کنم،ولی از دستش ندید:
Part One (A-H)

Aquarion
Big O
Black Blood Brothers
Code Geass
Cowboy Bebop
Eureka Seven
Full Metal Alchemist
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Gedo Senki
Guin Saga
Gunslinger Girl
Haruhi (The Melancholy of Suzumiya Haruhi)
Hellsing Ultimate (OVA)

Download Here

Part Two (H-S)

Heroic Age
Inuyasha
Kuro No Keiyakusha (Darker Than Black)
Naruto
One Piece
Princess Mononoke
Red Garden
Rekishi Hiwa Storia
Romeo X Juliet
Simoun
Soul Eater
Special X (X: The Anime)

Download Here

Part Three (S-Z)

Sword of the Stranger
Tales from EarthSea
The Sacred Blacksmith
Toward the Terra
Wind Symphony
Wolf's Rain
World Destruction
Xam'd (Bounen no Xamdou)
You (Higurashi No Naku Koro Ni)

Download Here

کلا 450 مگی میشه فک کنم.

اینم از این،اگه تکراری هس بگید تا پاکش کنم.

مقصد بعدی Ruroun Kenshin.

خدایا یعنی میشه من اینو ببینم بلاخره؟!

فعلا.

خوب منم از پیروز نارتو را شروع کردن الان 44 اپیزود اولش را دیدیم (سرعت دیدن را دارین:dبخوام تا اینجا نظرم را بگم خیلی خوب میخندونه مخصوصا اون اولاش :)) اما خوب بازم از نظر کمدی تا اینجا به وان پیس نرسید اما درگیریهاش واقعا با سرعت زیبا انجام میشه بر عکس وان پیس که میان مبازرات از دیالوگ خیلی استفاده میشه فک میکنم تا اینجا زیاد به شخصیت اصلی یعنی نارتو زیاد توحهی نبوده جوری که پیش خودت میگی انگار شخصیت اول ساسوسکه هست نه ناروتو
اما چیزی که زیاد به دلم ننشست داستانش بوده که تا اینجا زیاد عمق نداشته بوده بازم بخوام با وان پیس مقایسه کنم شروع وان پیس از همون اول کوبنده و ماجراجویانه شروع شد والبته دنیای بزرگترتری داره و همچنین به شخصیت پردازی وان پیس هم تا الان نرسید
حالا بازم میریم رو به جلو ببینیم به کجا میرسیم نظرم را تو 40 قسمت دوم که دیدم میام میگم
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or