Space Brothers قسمت 11 :
بسیار عالی! ولی گروه موتا خیلی خوفه! :d و چون گفتن ممکنه بیشتر از 2 نفر انتخاب بشن،احساس میکنم از این گروه 3 نفر انتخاب میشن! :d معلومه دیگه کیا هستن دیگه ؟ :d موتا-سریکا-این مو بنفشه :d
من حافظم ضعیفه این اسم دوستش تو گروه B چیه ؟ :d این و اون یکی که با اینا اقدام کرده بودن از گروه B قبولن! :d
گروه C هم هیچ نظر خاصی ندارم :d
(فقط اون حرف آخر کاری که راهنما تو اتاق بهشون گفت منظورش چی بود؟ که یعنی ممکنه بیشتر از 2 نفر هم انتخاب بشن،یا کلا ممکنه کسی هم انتخاب نشه حتی ؟ :d )
موتا هم که الان شدیدا داره حال میکنه! :d ولی ما بیشتر موتا حال میکنیم! یک کاراکتر سوژه ی دیگه هم پیدا شد! :d سریکا! :d زوج خوبین :d
Dusk maiden Amnesia قسمت 10 :
انیمه ی اول شخص ندیده بودیم که دیدیم :d این قسمت هم خوب بود! حداقل به طور کامل فهمیدیم قضیه ی مرگ یوکو چه بود! :d
راستی این هفته ناروتو انیمه هم نداشتیم ؟
بلیچ چپتر 494 تا 496 :
نمیدونم چرا یادم رفته بود 494 و 495 رو بخونم! فکر کردم خوندمشون!!! :d بعد که 496 رو گرفتم و خواستم باز کنم دیدم تو PC خبری از 2 چپتر قبلی نیست! آلزایمر شدت یافته! :d
کیرا البته تا حالا تو بلیچ زیاد ریاتسو غیب شده و برگشته! شاید ایندفعه هم ... ولی از اون طرف این آرک به نظر میرسه شوخی نداره!
بین این استرن ریتر ها از اونی که شبیه اساسین ها لباس پوشیده + اونی که تو صفحه ی 16 سمت راست تصویر هست (موهاش عحیب غریبه! اسم مدل موش رو نمیدونم :d ) و گوشواره داره + اونی که قراره با سوی فون بجنگه خوشم اومد :d خدا کنه زود حذف نشن! (مخصوصا این گوشواره به گوشه! ازش شدید خوشم اومده :d )
البته همه اینا از رو طراحیه هنوز چیزی نشون ندادن :d
آها این قدرتشونم خیلی مشکوک میزنه! همین که بانکای حریفشون رو میدزدن!!! خیلی کنجکاوم ببینم چطوری میخوان از پس اینا بر بیان! و همچنین اونا چه برنامه ای برای ایچیگو که نمیتونن بانکایش رو بدزدن دارن! :d و البته جلوی زاراکی هم هیچ شانسی نداره
خدا کنه اینا در حد آرانکاراها باشن! :d خفن تر که به قیافشون نمیخورد متاسفانه! البته در حد همون آرانکاراها هم نمیخورن! فکر کنم اینا دست گرمین!
اگه منظورت انیمیشن آمریکایی باشه، هیچ چیز به درد بخوری نیومدهدوستان انیمیشن توپ چی اومده جدیدا ، فقط خواهشا سریالی نباشه تشکر دوستان چون وقتشو ندارم بشین ماه ها ببینمش .
یادت رفته که چیزی که کوینشی ها میتونن خیلی راحت بدزدن ریاتسو ـه ؟ پیش بینی من شکست زاراکی و زندانی شدنش ( یه چیز تو مایه های فیلم 3 البته ، وگرنه اون که زندانی نمیشه :d ) ، زخمی شدن شدید گنریوسای و مجبور شدن به فرارش ، پیروزی ایچیگو در هکو موندو ( این قطعیه :d ) و در آخر ترکوندن تمام این کوینشی\هولو ها یا اون اسم عجیب غریبشون که یادم نیست ، توسط کروتسوچی مایوری و اوراهارا جان ها :dو البته جلوی زاراکی هم هیچ شانسی نداره
پَ ایشین و بابای اوریو این وسط چی میشن ؟ :d
پ.ن : تنسا زانگتسوت خیلی قشنگه
بلیچ مانگا چپتر های اخر :
من هرچی به این جنگ نگاه میکتنم میبینم جای یه نفر بدجوری خالیه احساسم بهم میگه که شینیگامی ها بالاخره مجبور میشن از ایزن توی این جنگ استفاده کنند :d
فیلم ها معمولا ربطی به داستان ندارن و کلا طوری نیستن که اسپویل کنن. ولی توی ویکی های هرکدوم چک کنی زده. ولی کلا ربطی ندارن بهم.دوستان یک سوال وحشتناک مبتدی :
انیمه هایی که فیلمم دارن مثل وان پیس - بلیچ - ناروتو : خب از کجا باید بفهمم کدوم فیلم برای چه زمانیه مثلا فرض کن الان وان پیس قسمت 60 هستم بزنم اولین فیلمش و ببینم نصف قضیه برام تار و مار بشه
از خودمون بپرس اگر دیده باشیم بهت میگیم :dانیمه هایی که فیلمم دارن مثل وان پیس - بلیچ - ناروتو : خب از کجا باید بفهمم کدوم فیلم برای چه زمانیه مثلا فرض کن الان وان پیس قسمت 60 هستم بزنم اولین فیلمش و ببینم نصف قضیه برام تار و مار بشه :biggrin1: