Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ادم بیشتر به خودش شک میکنه :))=))

کاملآ موافقم داستان بعد از اون اتفاق به شدت افت میکنه و اگه میتونست جریان رو همونجوری با همون کاراکتر ها حالا با تعداد قسمت کمتر ادامه بده انیمه خیلی موفق تری میشد تا اینکه روند داستان اینجوری پیش رفت ( نظر شخصی بود نخورینم :d)
چیزی که به نظر میرسه اینه که قرار نبوده اون اتفاق بیوفته و ادامه داستا بعد از اون فقط و فقط کش دادنه چون به هیچ وجه اون جذابیت و تازگی و نداره!
من از قسمت 20 انیمه رو دراپ کردم کاملا. ترجیح دادم به خودم بگم وقت نشد تمومش کنم تا ادامه بدم اون لذتی که از قسمت های اول بردم رو از بین ببرم.
دقیقا منم همچین کاری کردم!:) بعد اون اتفاق دیگه ندیدم چون نصف بیشتر جذابیتش از دس رفته بود تا اینکه بعد 5 -6 ماه همین هفته شروع کردم به دیدن قسمت های آخر

آخرین ویرایش:
من از قسمت 20 انیمه رو دراپ کردم کاملا. ترجیح دادم به خودم بگم وقت نشد تمومش کنم تا ادامه بدم اون لذتی که از قسمت های اول بردم رو از بین ببرم.

digimon all seasons + movies (full eng 480p or 720p)
dragonball gt+z (480p) kai720p
streetfighter 480p
narouto 720p + shipoden 720p
tsubasa J - 2002 -shin 720p

اینا اکثرا تورنت بودن اگه کسی میخواهد pm بده بهش بدم لینکارو.
برای دیجیمون این بهترین سایتیه که پیدا کردم:
Digimon Spirit » Download Digimon Movies - Dubbed and Subbed Versions of Digimon: The Movie, Revenge of Diaboromon, Battle of Adventurers, Runaway Digimon Express, Island of Lost Digimon and Digimon X-Evolution

اینا نمیتونند در کنار شیپودون،سری اول ناروتو رو هم پخش کنند ؟ :d این قسمت که نصفش فلش بک بود،قسمت بعدم همینطور به نظر میرسه! فکر کنم کلا این آرک تا آخرش اوضاع اینطوری باشه! :d
البته باز خوبی این فلش بکا اینه که کم دیدیمشون :d و مثل اون فلش بک معروف که هر 20 قسمت یکبار میزارنش نیستن :d :d :d

---
خداوند Space Brothers و موتا و محمدعلی رو برای ما حقظ کنه! :d
ولی خداییش این موتا چقدر باحاله! هر قسمتی که میبینم بیشتر ازش خوشم میاد! :d

خوب Fate/Zero قسمت 21 هم دیدم! :d

این تعقیب و گریز اولش چقدر خفن بود! :d خیلی جو میداد! کلا این سازنده های انیمه برای هرجور سلیقه ای کار کردن! قسمت های 14 و 15 که جنگ هواپیما و اینا بود! این قسمتم از نوع موتوریش بود! بقیه ی قسمت ها هم که جنگ تن به تن و جادوگری و ...! اصلا خفنه! انقدر هم خوب این بخش ها رو کنار هم پیاده میکنند که واقعا لذت بخش میشن! :d
همینطور که حدس میزدم اون حرکت کار اسکندر نبود! میگفتم که به اخلاق اسکندر نمیخوره این کارا! بچه به این خوبی! البته فکر میکردم یک جوری اساسین برگشته(اسم قسمت گمراه میکرد خو! ) ولی اصلا فکر نمیکردم قدرت برسرک این باشه!
ولی از شکستش خیلی ناراحت شدم! نامردی بود:(( اسکندر میتونه ببره! البته خدا رو 100هزار مرتبه شکر که کلا حذف نشد! بعد از دست دادن ارابه هم باحال بود حرفاش ! رفته بود تو کف موتور! :d
این کوتومینه و زورکن هم خیلی رو اعصابن! از همون اولش باهاشون مشکل داشتم! ولی الان میگم صد رحمت به زورکن! گرچه خیلی......ـه ولی از کوتومینه بهتره! حرکتی که کوتومینه رفت اعصابم رو داغون کرد! دلم برای کاریا سوخت! یادتون باشه(اصلا کسی هم میخونه که یادش باشه ؟ :d ) قسمت اول گفتم از کاریا خیلی خوشم میاد و اون موقع دوست داشتم این برنده ی مسابقه بشه!(که بعد نظرم عوض شد! ) بدبخت به خاطر نجات ساکورا خودش رو به این حال و روز انداخت اون زورکن و کوتومینه هم مثل عروسک خیمه شب بازی دارن ازش استفاده میکنند!
ولی از اینکه اعصاب و روانش بهم ریخت و زد اون زنه(چی بود اسمش؟) رو کشت منم اعصابم بهم ریخت! اگر واقعا دوستش داشت اگر اون میکشتش هم نباید اون کارو میکرد!

چقدر مینویسم من! :d میام کل انیمه رو گزارش میکنم هر قسمت! :d البته در وصف این انیمه و حالاتی که موقع دیدنش بهم دست میده هرچقدر بگم کم گفتم! :d

Fate ⁄ Zero - E21

وای، کامی ساما...اونجایی که داشت زنه رو خفه میکردم...دو بار نگاه کردم، بطرز ناجوری از اون صحنه خوشم امد. (کلاً به زیر کشیده شدن شخصیت های اصلی رو خیلی دوست دارم)
این زوکن، هم از اون شخصیت های !#@* ـه که حسابی میتونه داستان رو غیر منتظره کنه. خوشم میاد ازش، دوست دارم بیشتر تو انیمه باشه.
قسمت های موتور سواری ـش هم عالی بود...پولیش انیمه حیرت آوره...دیوانه ی کیفیت دوبله ی "کوتومینه کیره" ام، حرف نداره، تو تاپ 10 دوبلورهای مرد، هم بودش...انتهای شخصیت رو تو انیمه، با صداش خلق کرده.

از اونجایی که از انیمه one piece خوشم نیومد رفتم سراغ مانگاش....
باید بگم خیلی حال کردم.. فکر کنم باید دوباره شروع کنم انیمه رو ببینم....
دوستان یکی دوتا سایت محشر واسه دانلود مانگا سراغ دارین؟ اگه اره برام پ.خ کنید ...
ممنون

Fate ⁄ Zero - E21

وای، کامی ساما...اونجایی که داشت زنه رو خفه میکردم...دو بار نگاه کردم، بطرز ناجوری از اون صحنه خوشم امد. (کلاً به زیر کشیده شدن شخصیت های اصلی رو خیلی دوست دارم)
این زوکن، هم از اون شخصیت های !#@* ـه که حسابی میتونه داستان رو غیر منتظره کنه. خوشم میاد ازش، دوست دارم بیشتر تو انیمه باشه.
قسمت های موتور سواری ـش هم عالی بود...پولیش انیمه حیرت آوره...دیوانه ی کیفیت دوبله ی "کوتومینه کیره" ام، حرف نداره، تو تاپ 10 دوبلورهای مرد، هم بودش...انتهای شخصیت رو تو انیمه، با صداش خلق کرده.

خوش بحالتون ! واقعا ندیدن Fate Stay/Night و پی نبردن به سرانجام سرنوشت Saber و Shirou قبل از دیدن Fate Zero نعمتی هست!! واقعا الان دیدن Fate Zero با اون پایان Mind blowing سیزن قبلیش واسم زیاد دلچسب نیست ! :((
واقعا چه خاطراتی با Stay Night که نداشتم ! Kenji Kawai یکی از بهترین کارهاش رو توی Stay Night پیاده کرد با چند تا ost بیاد ماندنی مثل : Kodoku na Junrei , Kishi Ou no Hokori و Le sola و ... !
دوستانی که الان دارند از Fate Zero کمال بهزه رو میبرند و سری قبلی رو ندیدند حتما بدون وقفه سریع برند دنبال Fate Stay Night !!! هم تو حس و حال شخصیتها هستند و هم از داستان و روند کلی مطلع هستند.

دوستانی که دارند Tasogare Otome x Amnesia رو تماشا میکنند و احیانا از آهنگ Ending زیبای اون لذت میبرند خواستم لینک مجموعه کاملی از Ending این انیمه براتون بزارم. حتما دانلود کنید !! Calendrier آهنگ بسیار زیبایی هست با صدای خانم Aki Okui !!
Cover-017-630x250.png

خب بالاخره یکی از بهترین سایت های تورنت انیمه دنیا Blood Prison رو برای دانلود گذاشت.:d

کار Hatsutuki هست و مثل اکثر کاراشون 10 Bit. کیفیت کارشون فوق العاده اس.
خود فیلم هم عالیه. شاید بهترین فیلم ناروتو باشه.

خب بالاخره یکی از بهترین سایت های تورنت انیمه دنیا Blood Prison رو برای دانلود گذاشت.:d

کار Hatsutuki هست و مثل اکثر کاراشون 10 Bit. کیفیت کارشون فوق العاده اس.
خود فیلم هم عالیه. شاید بهترین فیلم ناروتو باشه.

خیلی عقبی داوود جان، فیلم یک ماهه که اومده:d

فیلم برسرک هم توسط عزیزان کامی-جون اینا ریلیز شده

داود جان، از ترکر minglong و یا openbittorrent همون موقعه دانلود میکردی، خودت رو خلاص میکردی...الان هم هر دو ترکر سید به اندازه ی کافی دارند که بشه بازم ازش دانلود کرد (بالای 50تا)

داود جان، از ترکر minglong و یا openbittorrent همون موقعه دانلود میکردی، خودت رو خلاص میکردی...الان هم هر دو ترکر سید به اندازه ی کافی دارند که بشه بازم ازش دانلود کرد (بالای 50تا)

خلیل این Tracker ها رو من نمیشناختم اصلا! سایت دارن؟:d

اگر شما هم n قسمت gintama تو دانلود داشتین، طرف دانلود از هیچ سایتی نمی رفتین:d

خلیل این Tracker ها رو من نمیشناختم اصلا! سایت دارن؟:d

اگر شما هم n قسمت gintama تو دانلود داشتین، طرف دانلود از هیچ سایتی نمی رفتین:d

داود جان، (حتماً خودت میدونی ولی توضیح میدم برای بقیه اعضا) تقریباً نیازی به شناختن اسم ترکرها ندارید، ولی خوب باهاشون آشنا باشید بد نیستش. بعضی از ترکرها هم برای خودشون سایت دارند. مثل open.nyaatorrents.info که سایت ـش nyaatorrents.org یا همون nyaa.eu ـه..و یا ترکر خصوصی bakabt.me که سایت ـش همون bakabt.me هستش.

بعضی از ترکرها هم مثل openbittorrent عمومی هستند، حالا نه فقط برای انیمه، تو همه ی موارد. (openbittorrent سایت نداره)

چیزی که باید ازش استفاده کرد، سرچ انجین های خوب هست. Nyaa همیشه خوب عمل نمیکنه و باید مکمل هایی کنارش داشت که نتیجه ی سرچ بهتری رو بدست آورد.
Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Listing سایت توکیو-توشوکان، سایت خیلی خوبیه، اکثر دامین هاش فیلتــره، ولی info ی اون هنوز بازه
Seed Channel - Anime Torrent Search and Index Engine / アニメtorrent検索エンジン سیدچان هم، ای بدک نیست، نتایج سرچ ـش با سایت بالا تفاوت چندانی نداره، تازه Details خیلی کمی هم نشون میده.

منم خودم دارم Gintama رو دانلود میکنم، ده قسمت، ده قسمت میارم (الان 90ام)...کنارش هم Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (فصل اولش) که ده درصد آخرشم، انیمه ی Ano Natsu de Matteru که فقط سه قسمت ـش مونده، انیمه سینمایی Bungaku Shoujo و انیمه های هفتگی رو هم توی لیست دارم..که یواش یواش به این سرعت های داغون، دانلود میکنم D:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or