Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من جدیداً Death note رو دیدم واقعا فوق العاده بود هر چند
با حذف یکی شخصیت ها جذابیتشو تا حدودی از دس میداد(بگم اسمشو شاید یکی که می خواد ببینه درس نباشه) ولی در کل واقعا جالب بود
اگه میشه یه چن تا انیمه خوب با داستان جذاب بهم معرفی کنید ممنون میشم .تقابل دو انسان با نبوغ فوق العادشون بی نظیر بود تو این انیمه طوری که هوششون آدم و غافلگیر میکرد خداییش جذاب بود

Last edited by a moderator:
با حذف یکی شخصیت ها جذابیتشو تا حدودی از دس میداد(بگم اسمشو شاید یکی که می خواد ببینه درس نباشه) ولی در کل واقعا جالب بود
اگه میشه یه چن تا انیمه خوب با داستان جذاب بهم معرفی کنید ممنون میشم .تقابل دو انسان با نبوغ فوق العادشون بی نظیر بود تو این انیمه طوری که هوششون آدم و غافلگیر میکرد خداییش جذاب بود

Code Geass رو حتماً ببین ، خوشت میاد ...

(البته من خودم نه از دث نوت و نه کد گیاس خوشم میاد)

Last edited by a moderator:
دوستانی که مانگای ناروتو رو می خونن، یک ارزیابی بکنن، ببینن تا کی میتونه ادامه پیدا کنه داستان. به نظرتون تا آخر امسال تموم میشه یا نه.

پ.ن: من مانگا رو به هیچ وجه نخوندم. اسپویل نزنید. فقط نظرتون رو در مورد زمان اتمام سری بگید.

دوستانی که مانگای ناروتو رو می خونن، یک ارزیابی بکنن، ببینن تا کی میتونه ادامه پیدا کنه داستان. به نظرتون تا آخر امسال تموم میشه یا نه.

پ.ن: من مانگا رو به هیچ وجه نخوندم. اسپویل نزنید. فقط نظرتون رو در مورد زمان اتمام سری بگید.

هیچ تضمینی برای اینکه کی تموم میشه وجود نداره مانگاکا یه لحظه عشقش بکشه اب میبنده به مانگا یک سال که هیچی تو سه سال اینده هم تموم نمیشه اونم کی ماساشی کیشیموتو :d

سلام
نظرت محترم .
ولی من متنفرم از دت نوت .
به طرز عجیبی سرکار میذاره بیننده رو .
یک جاهایی واقعاً به شعور بیننده توهین میکنه به نظر من .

پیغام خصوصی ـت رو چک کن

اگه بگم طی این چند هفته 50 گیگ PV و آلبوم دانلود کردم مطمئنا غلو نکردم.خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم، این سایتا دقیقا همون چیزی بودن که من میخواستم.
ای کاش یه تاپیک مخصوص خواننده های شرقی بود (هست؟) ... میتونیم توی اون تاپیک انیمه در موردشون حرف بزنیم؟ مثلا بند هایی مثل larc~en~ciel که OST هاشون توی انیمه ها زیاد استفاده میشه.

سلام

نظرت محترم .
ولی من متنفرم از دت نوت .
به طرز عجیبی سرکار میذاره بیننده رو .
یک جاهایی واقعاً به شعور بیننده توهین میکنه به نظر من .
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره از غذا گرفته تا انیمه :)
ولی ممنون میشم دقیقا بخش هایی که همچین حسی بهتون دس داده بگین
البته قبول دارم تا حدودی ،یه بخشش اینه که قوانین جدیدی برای دفترچه( از نظر من انگار) کشف میشه طوری که نویسنده ازش به عنوان کش دادن داستان استفاده میکنه
یا:
حرف گوش کنی شینیگامی! اصلا چرا باید شینیگامی هر کاری لایت میگه انجام بده حتی دروغ گفتن!فقط برای خوردن سیب؟!
ولی بخشی و میشه اینجوری توجیح کرد که داستان حالت تخیلی داره و چیزیه که ما نمیدونیم برا همینم یهو یه چیزایی پیش میاد که مثلا از قبل بودن(!) ولی نویسنده تازه کشفش میکنه(!)

اگه بگم طی این چند هفته 50 گیگ PV و آلبوم دانلود کردم مطمئنا غلو نکردم.خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم، این سایتا دقیقا همون چیزی بودن که من میخواستم.
ای کاش یه تاپیک مخصوص خواننده های شرقی بود (هست؟) ... میتونیم توی اون تاپیک انیمه در موردشون حرف بزنیم؟ مثلا بند هایی مثل larc~en~ciel که OST هاشون توی انیمه ها زیاد استفاده میشه.

خواهش میکنم، همش تلاش خودت بوده.

PM ـتون رو چک کنید.

با این اوصاف در حال حاضر چی فکر می کنی ؟

اگه به روند داستانی نگاه کنید میگید سال اخرش هست و دیگه جای ادامه نداره ولی تا اونجایی که یادمه تو اخرین مصاحبه های کیشی هیچ خبری از به اتمام رسوندن مانگا نبود

سلام
ولی ممنون میشم دقیقا بخش هایی که همچین حسی بهتون دس داده بگین
تقریباً تو نیمه دوم انیمه دائماً این احساس رو داشتم . انیمه رو خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات رو یادم نیست .
یه جاهایی تو باهوش نشون دادن شخصیتها اغراق الکی میکنه ، در حالی که یه آدم کند ذهن هم به راحتی متوجه میشه جریان از چه قراره ولی اینا چنان مسئله رو بزرگ میکنن که آدم شک میکنه بهشون .

یه جایی توی جامپ فستای اخیر، کیشیموتو گفته بود که داستان داره به نتیجه گیری خودش نزدیک میشه.
البته این به معنای پایان داستان نیست:d

سلام

تقریباً تو نیمه دوم انیمه دائماً این احساس رو داشتم . انیمه رو خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات رو یادم نیست .
یه جاهایی تو باهوش نشون دادن شخصیتها اغراق الکی میکنه ، در حالی که یه آدم کند ذهن هم به راحتی متوجه میشه جریان از چه قراره ولی اینا چنان مسئله رو بزرگ میکنن که آدم شک میکنه بهشون .

ادم بیشتر به خودش شک میکنه :))=))

کاملآ موافقم داستان بعد از اون اتفاق به شدت افت میکنه و اگه میتونست جریان رو همونجوری با همون کاراکتر ها حالا با تعداد قسمت کمتر ادامه بده انیمه خیلی موفق تری میشد تا اینکه روند داستان اینجوری پیش رفت ( نظر شخصی بود نخورینم :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or