من جدیداً Death note رو دیدم واقعا فوق العاده بود هر چنداگه میشه یه چن تا انیمه خوب با داستان جذاب بهم معرفی کنید ممنون میشم .تقابل دو انسان با نبوغ فوق العادشون بی نظیر بود تو این انیمه طوری که هوششون آدم و غافلگیر میکرد خداییش جذاب بودبا حذف یکی شخصیت ها جذابیتشو تا حدودی از دس میداد(بگم اسمشو شاید یکی که می خواد ببینه درس نباشه) ولی در کل واقعا جالب بود
دوستانی که مانگای ناروتو رو می خونن، یک ارزیابی بکنن، ببینن تا کی میتونه ادامه پیدا کنه داستان. به نظرتون تا آخر امسال تموم میشه یا نه.
پ.ن: من مانگا رو به هیچ وجه نخوندم. اسپویل نزنید. فقط نظرتون رو در مورد زمان اتمام سری بگید.
پیغام خصوصی ـت رو چک کن
هیچ تضمینی برای اینکه کی تموم میشه وجود نداره مانگاکا یه لحظه عشقش بکشه اب میبنده به مانگا یک سال که هیچی تو سه سال اینده هم تموم نمیشه اونم کی ماساشی کیشیموتو :d
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره از غذا گرفته تا انیمهسلام
نظرت محترم .
ولی من متنفرم از دت نوت .
به طرز عجیبی سرکار میذاره بیننده رو .
یک جاهایی واقعاً به شعور بیننده توهین میکنه به نظر من .
اگه بگم طی این چند هفته 50 گیگ PV و آلبوم دانلود کردم مطمئنا غلو نکردم.خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم، این سایتا دقیقا همون چیزی بودن که من میخواستم.
ای کاش یه تاپیک مخصوص خواننده های شرقی بود (هست؟) ... میتونیم توی اون تاپیک انیمه در موردشون حرف بزنیم؟ مثلا بند هایی مثل larc~en~ciel که OST هاشون توی انیمه ها زیاد استفاده میشه.
با این اوصاف در حال حاضر چی فکر می کنی ؟
تقریباً تو نیمه دوم انیمه دائماً این احساس رو داشتم . انیمه رو خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات رو یادم نیست .ولی ممنون میشم دقیقا بخش هایی که همچین حسی بهتون دس داده بگین
سلام
تقریباً تو نیمه دوم انیمه دائماً این احساس رو داشتم . انیمه رو خیلی وقت پیش دیدم و جزئیات رو یادم نیست .
یه جاهایی تو باهوش نشون دادن شخصیتها اغراق الکی میکنه ، در حالی که یه آدم کند ذهن هم به راحتی متوجه میشه جریان از چه قراره ولی اینا چنان مسئله رو بزرگ میکنن که آدم شک میکنه بهشون .