Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@Trunks
بحث کردن باهات خیلی سخته چون با کلمات بازی می کنی. در صورتی که من وقتی از جمله ای استفاده میکنم، معنی واقعی کلمه رو منظورمه!:d
-----------------------------
Code Geass چه طوره؟
همین جوری سر سری نگاهش کردم، انگار روبات هم توش داشت. درسته؟
جانم؟ حرف شما اینه:
انیمه ها در اصل کارتون هایی هستند که از روی مانگاها (داستان های مصور ژاپنی) ساخته می شوند. البته استثناهایی هم وجود دارند. مثل Gosick که از روی مانگا ساخته نشده.
این یعنی انیمه هایی که از روی مانگا برگرفته نمیشن این وسط استثنا ( به قول خودمون اقلیت ) هستند. در حالی که برعکس این هست و اکثر انیمه ها از روی مانگا اقتباس میشن.
الان واضح تر شد حرفم :دی؟

Code Geass هم من شخصا اصلا خوشم نمیاد ولی انیمه ظاهرا خوب با ریت بالایی هست. خواستی بشین ببین توش روبات و اینا هم زیاده.

خب چند تا انیمه خوب بهم معرفی کنید بریم ببینیم شاید خوشم اومد.تو مایه های طنز باشه.صحنه در حد هاردکور نداشته باشه!اکشن مکشن هم باشه.

به نظر من هر چی داری رو فعلاً کنار بذار و برو سراغ انیمه ی دفتر مرگ Death Note....یکی از مناسب ترین انیمه هایی هست که میتونه انیمه بین ـت کنه.

Code Geass چه طوره؟

انیمه ی خیلی قشنگه ی با سلیقه ی من که حسابی جور بودش و لذت ـش رو بردم
این رو هم اضافه کنم که روبوتیک محور نیست

one piece548
اخی این قسمت خیلی زیبا بود با این که خیلی استرس داشت ولی تیکه های کمدی هم خیلی توش بود مخصوصا اون تیکه که یوسوپ ادای روبین را در میاره=))

Code Geass چه طوره؟
به نظر من این انیمه یه شاهکاره...میشه گفت با death note تو یه سبکه...
اگه نبینی ضرر کردی...
انیمه 2 فصله 25 قسمتی هستش. به زودی هم فصل 3 پخشش شروع میشه...

آخرین ویرایش:
ایول. پارسال دانلودش کرده بودم، وقت نشده بود ببینم.

فصل 3 اش شنیدم در مورد داستان قبله این 2 فصله . درسته ؟
------------------------------
با بچه ها برای گرفتن One Piece هماهنگ کردم ولی کو وقت گرفتن. گرفتنش به یه طرف و دیدنش به یه طرف دیگه.:d
کسی میتونه تعداد فیلرهاش رو بگه. به صورت ریز!

با بچه ها برای گرفتن One Piece هماهنگ کردم ولی کو وقت گرفتن. گرفتنش به یه طرف و دیدنش به یه طرف دیگه.:d

احتمالاً بیشتر از 10 قسمت فیلر نداره:d.
به کم کردن فیلرها فکر نکن

من گشتم ولی لیستی که کامل باشه رو پیدا نکردم (بعضی که قسمت هایی رو گفته بودن که فقط یکم فیلر بود !) ولی این بود که بهتر از هیچی هست !
Episode 050 - 051
Episode 054 - 060
Episode 061
Episode 093
Episode 098 - 099
Episode 101 - 102
Episode 131 - 143
Episode 196 - 206
Episode 213 - 216
Episode 220 - 225
Episode 226
Episode 279 - 283
Episode 291 - 292
Episode 303
Episode 317 - 319
Episode 326 - 336
Episode 382 - 384
Episode 406 - 407
Episode 426 - 429
Episode 453 - 456
Episode 457 - 458
Episode 492
Episode 497 - 498
Episode 499
این رو هم تایید نمی کنم مثلا چون فکر کنم 208 تا 226 فیلر هست ولی این فقط "Episode 213 - 216" رو نوشته !
یکی که مانگا رو کامل دیده یا لیست درست درمون داره بگه بهتره :دی

نه اون ماجرایی که 208 شروع شد توی مانگا هم بوده! اتفاقا تنها بخشیه که بهش میخوره فیلر باشه ولی در عین ناباوری فیلر نیستش :d

نه اون ماجرایی که 208 شروع شد توی مانگا هم بوده! اتفاقا تنها بخشیه که بهش میخوره فیلر باشه ولی در عین ناباوری فیلر نیستش :d
LOL
کلا این قسمت های Foxy رو اعصاب بود فقط ، وگرنه فیلرهای دیگه خوب بودن !

این لیست هم هست که نمی شه Paste کردش ! :دی
http://onepiece.wikia.com/wiki/Episode_Guide

آخرین ویرایش:
من اون فیلرهایی که تم ژاپن قرن ها پیش (نمیدونم چند سال خو :-" ) داره رو خیلی دوست دارم! ولی خیلی کمن! :-s اصلا یک فیلم سینمایی باید تو اون مایه ها بزنند :d
فیلر بد ... ؟ شاید همینی که شهاب میگه! چون دشمن خاصی نداشتن! :d خوب نبود، ولی بد هم نبودش! متوسط بود در کل :d

راستی چند عدد سؤال در مورد Gosick و Usagi Drop ! (کسایی که ندیدن نخونند :d )
اول گوسیک!
گوسیک فکر کنم از روی رمان ساخته شده بود دیگه ؟ کسی خبر داره چندتا کتاب از بعد از آخر انیمه اومده ؟ چون فکر کنم یک جایی(احتمالا همینجا :d ) خوندم که ادامه داره! درست یادم نیست در کل!
کلا گوسیک رو خیلی دوست دارم :d آهنگاشم خیلی دوست دارم! اپنینگ که عالی! اندینگ ها هم همچنین! ولی دومی رو بیشتر دوست داشتم! حس تنهایی ویکتوریکا رو خیلی خوب میرسوند!:-s

حالا Usagi Drop :
اینم فکر کنم ادامه داشت! :d
خبری ازش نیست که آیا انیمه ای برای ادامش میخوان بسازن یا نه ؟ فکر کنم در مورد سنین بزرگسالی رین بود!

حالا که پست دادم بیام یکم در مورد انیمه ها هم بگم :d

Fate/Zero EP 20 :
من نمیخوام این انیمه تموم بشه! :(( شدیدا بهم حال میده! اصلا وقتی میبینمش تو فضا سیر میکنم! ولی خوب چیزیه که باید بشه دیگه ...
این کریتسوگو هم مثل اینکه توی این سال ها که یکم بزرگتر شده یکم احساس انسان بودن دوباره بهش نفوذ کرده! ولی همچنان من باهاش مشکل دارم! و همچنان فکر میکنم برنده میشه!
از حمله ی اسکندر هم تعجب کردم! فکر نمیکردم اون حمله رو شروع کنه! و اینکه اصلا دوست ندارم از سابر شکست بخوره! اصلا !!! باز گیل گمش یا برسرک باشه یک چیزی ...
ولی خوب چه کنیم که به احتمال 99% شکست میخوره! (راستی صورتش رو نشون نداد! مشکوک میزد :-" )
همچنان هم دوست دارم ویور و اسکندر پیروز بشن! البته اینا هم پیروز بشن، تا اینجا که ویور کار خاصی نکرده بگیم به روح استاد خدا بیامرزش ثابت کرده خون همه چیز نیست ...!

One piece EP 548 :
خوب بالاخره مبارزه ها مثل اینکه شروع میشه! خدا یا شکرت!
قبل از اینکه در مورد اینکه چی میخوام بشه و ... بگم،به اون قسمتی که اسوپ ادای روبین رو در اورد اشاره کنم که بسی حرکت باحالی بود! بعدشم خاک بریزیم بر سر بروک که همه چی رو خراب کرد با اون حرکتش! :d
خوب این حرکتی که لوفی اینا میخوان بزنن و هوردی رو داغون کنند، شاید دوباره 20 سال دیگه یکی مثل هوردی پیدا بشه و بگه 20 سال پیش یک مشت دزد دریایی ریختن و الگوی ما یعنی هوردی رو زدن و ... پس دوباره حمله به انسان ها ... و این چرخه ی جنگ بین 2 نژاد هیچوقت متوقف نشه!
ولی خوب جینبی و 3تا پسرها هم تنهایی از پس هوردی و دوستاش فکر نکنم بر بیان! و اینکه انیمه هم روی کلاه حصیری ها میچرخه! پس 99% کلاه حصیریا هوردی رو له میکنند :d

آخرین ویرایش:
من کلا خیلی حرف دارم در مورد وان پیس. خیلی ها هم مخالفن باهاش. خیلی هست پایه یه بررسی، بدون تعصب باشه؟ با یه دیدگاه منتقدانه نه فقط صرف دوست داشتن.

من اون فیلرهایی که تم ژاپن قرن ها پیش (نمیدونم چند سال خو :-" ) داره رو خیلی دوست دارم! ولی خیلی کمن! :-s اصلا یک فیلم سینمایی باید تو اون مایه ها بزنند :d
فیلر بد ... ؟ شاید همینی که شهاب میگه! چون دشمن خاصی نداشتن! :d خوب نبود، ولی بد هم نبودش! متوسط بود در کل :d

راستی چند عدد سؤال در مورد Gosick و Usagi Drop ! (کسایی که ندیدن نخونند :d )
اول گوسیک!
گوسیک فکر کنم از روی رمان ساخته شده بود دیگه ؟ کسی خبر داره چندتا کتاب از بعد از آخر انیمه اومده ؟ چون فکر کنم یک جایی(احتمالا همینجا :d ) خوندم که ادامه داره! درست یادم نیست در کل!
کلا گوسیک رو خیلی دوست دارم :d آهنگاشم خیلی دوست دارم! اپنینگ که عالی! اندینگ ها هم همچنین! ولی دومی رو بیشتر دوست داشتم! حس تنهایی ویکتوریکا رو خیلی خوب میرسوند!:-s

حالا Usagi Drop :
اینم فکر کنم ادامه داشت! :d
خبری ازش نیست که آیا انیمه ای برای ادامش میخوان بسازن یا نه ؟ فکر کنم در مورد سنین بزرگسالی رین بود!

حالا که پست دادم بیام یکم در مورد انیمه ها هم بگم :d

Fate/Zero EP 20 :
من نمیخوام این انیمه تموم بشه! :(( شدیدا بهم حال میده! اصلا وقتی میبینمش تو فضا سیر میکنم! ولی خوب چیزیه که باید بشه دیگه ...
این کریتسوگو هم مثل اینکه توی این سال ها که یکم بزرگتر شده یکم احساس انسان بودن دوباره بهش نفوذ کرده! ولی همچنان من باهاش مشکل دارم! و همچنان فکر میکنم برنده میشه!
از حمله ی اسکندر هم تعجب کردم! فکر نمیکردم اون حمله رو شروع کنه! و اینکه اصلا دوست ندارم از سابر شکست بخوره! اصلا !!! باز گیل گمش یا برسرک باشه یک چیزی ...
ولی خوب چه کنیم که به احتمال 99% شکست میخوره! (راستی صورتش رو نشون نداد! مشکوک میزد :-" )
همچنان هم دوست دارم ویور و اسکندر پیروز بشن! البته اینا هم پیروز بشن، تا اینجا که ویور کار خاصی نکرده بگیم به روح استاد خدا بیامرزش ثابت کرده خون همه چیز نیست ...!

One piece EP 548 :
خوب بالاخره مبارزه ها مثل اینکه شروع میشه! خدا یا شکرت!
قبل از اینکه در مورد اینکه چی میخوام بشه و ... بگم،به اون قسمتی که اسوپ ادای روبین رو در اورد اشاره کنم که بسی حرکت باحالی بود! بعدشم خاک بریزیم بر سر بروک که همه چی رو خراب کرد با اون حرکتش! :d
خوب این حرکتی که لوفی اینا میخوان بزنن و هوردی رو داغون کنند، شاید دوباره 20 سال دیگه یکی مثل هوردی پیدا بشه و بگه 20 سال پیش یک مشت دزد دریایی ریختن و الگوی ما یعنی هوردی رو زدن و ... پس دوباره حمله به انسان ها ... و این چرخه ی جنگ بین 2 نژاد هیچوقت متوقف نشه!
ولی خوب جینبی و 3تا پسرها هم تنهایی از پس هوردی و دوستاش فکر نکنم بر بیان! و اینکه انیمه هم روی کلاه حصیری ها میچرخه! پس 99% کلاه حصیریا هوردی رو له میکنند :d
در مورد وان پیس
به نطر من هوردی قدرت خاصی نداره و همونطور که تو قسمت های قبلش دیدیم زورو راحت در مقابلش ایستاد و تنها نقطه ضعفش نداشتن حباب هوا بود وگرنه تو اب هم راحت زورو از پسش بر اومد
.........................................
انشالاه از تابستون میخوام نورتو را شروع کنم ببینم میتونه در مقابل ذهن وان پیسی من باییسته D:
البته بلیچ را هم نطرم بود ولی اینجور که دوستان میگن انگار خیلی هیجان و گستردگی داستان نداره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or