خب این لیست من از 10 دوبلر مورد علاقم. به همراه یه سری اطلاعات مختصر و کم.
این خانوم 75 ساله ای که میبینید، یکی از قدیمی ترین دوبلر های شرق دنیاست و توی ده ها اثر صداگذار بوده. نکته جالب میدونید چیه؟ اولین اثرش زمانی بوده که 2 سالش بوده! یعنی خفنیت در چه حد
! حالا واسه چی توی لیست من نفر اوله با وجود اینکه صداش رو توی کارایی مثل ناروتو و وان پیس نشنیده ایم؟ ایشون صدای این آقای محترم هستند:
بهترین شخصیت تاریخ انیمه یعنی گوکو. انرژی که توی صدای گوکو بودش تا پوست و استخوان بیننده نفوذ میکرد. جیغ هاش، صداش، زمان زدن Kamehameha و همه چی.
یکی دیگه از کارهای ایشون صداگذاری توی سری محبوب من یعنی Digimon توی فصل سوم بودش. صدای دیجیمون اولی ( Guilmon ) تا لول های آخرش بود که توی اواخرش به اوج میرسید و فوق العاده بودش.
برای شنیدن صدای این دوبلر، میتونید به لینک های زیر برید.
این زدن Kamehameha توسط خودش هستش
.
KAMEHAMEHA! by Goku's voice in Japanese - YouTube
( اصلا نمیتونم مقاومت کنم و ادای زدن KAMEHAMEHA رو در نیارم
! )
اینم مربوط به دیجیمونه که فقط در حد شنیدن صداشه.
Digimon Tamers - Dukemon Recap - Japanese, no Subtitles - YouTube
---
صدای این آقا رو همتون شنیدید، همتون هم موقع شنیدنش استخوان هات به لرزه در اومده. کسی که صدای پین Pain توی ناروتو رو صداگذاری کرده. نهایت قدرت رو میشه توی تک تک دیالوگ هاش شنید.
اسپویلر:
---
3. Eric Stuart
یکی از شاخ ترین دوبلر ها و به نوعی کارگردان صداگذاری خیلی از آثار غربی. بیشتر بخاطر صداش توی یوگی اه ( ستو کایبا ) و بروک توی پکمون معروفه. یه صدای وحشی، خشن، مغرور و البته خونسرد که البته توی نقش ستو کایبا اینطوری بودش
! کلا دوبله خیلی از کارهای غربی دستشه.
یه ویدئو فقط جهت آشنایی با صداش:
Eric Stuart's Voice Acting - YouTube
4. Junko Takeuchi
توجه کردید صداگذار ناروتو، گوکو و لوفی همه خانومنن؟ صدای ناروتو هم فوق العاده اس و کلا خانوم Takeuchi کارش رو خوب بلده. همیشه میشه حس خشم، خوشحالی، نفرت، ناراحتی و یا هر حس دیگه ای رو توی صداش حس کرد و من شخصا خیلی حال میکنم با نوع صداگذاریش. تنها ایراد اینه که همه کاراش یه جور صدا میده. یعنی شما شخصیت اول دیجیمون Frontier رو ببینید میگه e اینکه ناروتو ـه
!
صدای ناروتو که همه شنیدن، این یه صحنه از همون صداگذاری شخصیت اول دیجیمون. نکته اش اینه که اینجا هم میشه خشم رو حس کرد!
Digimon Frontier Susanoomon Evolution - YouTube
این صرفا بخاطر صداش نیست. این آدم ته ِ آدم باحاله
! یعنی تک تک ویدئوهاش با همه عکس داره و با همه شوخی میکنه
! ته ِ آدم باحاله خیلی هم با صداش حال میکنم کلا آدم با انرژی هستش تو تک تک Comic Con ها بوده
! صدای انگلیسی گوکو. از اونجایی که اخیرا دوبله نشده، کیفیت بسیار بالایی داره.
حتما آخر این ویدئو رو ببینید خیلی خیلی باحاله
!
Sean Schemmel Does Goku - YouTube
باقی دوبلر های مورد علاقم که خلاصشون میکنم:
6 - Sebastian Schulz
یه دوبلر با سابقه آلمانی که خیلی صداش رو دوست دارم واقعا عالیه کارش و صدای شخصیت هایی مثل ترانکس، یوگی و یه سری دیگه به زبون آلمانی ایفا کرده.
این ویدئو رو ببیند هم صداش رو میشونید و هم به بیش از اندازه خفن بودن ترانکس پی میبرید. البته خیلی واضح نیست فقط اربده اس!!
Dragonball Z Trunks tötet Freezer HD[1080p] deutsch/german - YouTube
7 - Kujiraجزو دوبلرهای مورد علاقم نیست ولی صدای اوروچیمارو لامصب خیلی عجیب رو مخه و آدم رو یه حالتی میکنه کلا
!
دیگه شخص خاصی به نظرم نمیرسه ولی خب از دوبلر های شخصیت گارا، پیکولو، شیکامارو و یه سری دیگه هم خیلی خوشم میاد
!