Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوبله رو نمیدونم ولی هر 3 فصل سری اول ترجمه شدن(زیرنویس) ، این سری جدید هم تا قسمت 5 (که اومده) ترجمه شده!

دوستان کسی Avatar رو دیده ؟ :d توضیحی چیزی اگر میشه بدید،که اگر خوب بود دانلودش کنم :d

یه راهنمایی میخواستم

تقریباً 6ماه پیش Fate Stay Night رو کامل دانلود کردم و بعدش هم Fate ⁄ Zero فصل اول و فصل دومش رو به صورت هفتگی دانلود کردم (میکنم) ولی تا الان حتی یک دقیقه ـش رو هم نگا نکردم.
قبلاً گفته شده بود که Fate ⁄ Zero مربوط میشه به قبل از داستان Fate Stay Night و پیشنهاد شده بود که برای درگیر شدن بیشتر با داستان و شخصیت ها، بهتره که Fate Stay Night رو اول نگاه نکرده و از Fate ⁄ Zero شروع کرد.

الان سوال ام اینه که اگه بخوام شروع به دیدن Fate ⁄ Zero کنم، بعد از اتمام کاملش، دیدن سری Fate Stay Night چی میشه، چه بلایی سرش میاد وقتی من با Fate ⁄ Zero شروع کردم. حال و حس ای باقی میمونه که Fate Stay Night رو نگاه کنم!؟

یه راهنمایی میخواستم

تقریباً 6ماه پیش Fate Stay Night رو کامل دانلود کردم و بعدش هم Fate ⁄ Zero فصل اول و فصل دومش رو به صورت هفتگی دانلود کردم (میکنم) ولی تا الان حتی یک دقیقه ـش رو هم نگا نکردم.
قبلاً گفته شده بود که Fate ⁄ Zero مربوط میشه به قبل از داستان Fate Stay Night و پیشنهاد شده بود که برای درگیر شدن بیشتر با داستان و شخصیت ها، بهتره که Fate Stay Night رو اول نگاه نکرده و از Fate ⁄ Zero شروع کرد.

الان سوال ام اینه که اگه بخوام شروع به دیدن Fate ⁄ Zero کنم، بعد از اتمام کاملش، دیدن سری Fate Stay Night چی میشه، چه بلایی سرش میاد وقتی من با Fate ⁄ Zero شروع کردم. حال و حس ای باقی میمونه که Fate Stay Night رو نگاه کنم!؟

داستان از ابتدای فیت/زیرو شروع میشه خلیل.
اگه اول بری فیت/استی نایت رو ببینی دیگه فیت/زیرو نمی چسبه چون میدونی آخر داستان چی میشه.
اینطور بگم که قسمت اول فیت/استی نایت میشه آخرین قسمت فیت زیرو که هنوز پخش نشده و در حال پخشه.

سلام
آقا هرکی ناخوشی ، بیماری ، چیزی داره من براش rock lee تجویز میکنم :دی
بعضی جاها وحشتناک خنده دار میشه .
یه سری نکات جالبی هم داره .
مثل کلاغها و صدای راوی و تن تن .

سلام

صدای کلاغه که یه نوع امضا شده برای سری. خود کلاغه از لی بیشتر تو قسمت ها دیده میشه:d

آخرش همه داشتن گریه می کردن، من داشتم می خندیدم:d

:| ! من اون موقع تو اوج احساسات داشتم اشک میریختم ... :(

پ.ن : بد سلیقه :|:d!
فک کنم من کلا مشکل دارم
yahoo_4.gif
امروز یه بنده خدایی داشت با من درد و دل می کرد، یهو گریه اش گرفت، من با تومام وجودم داشتم سعی می کردم که نخندم
yahoo_4.gif

مشکل بنیادی ـه پس ... :d

آخرین ویرایش:
:| ! من اون موقع تو اوج احساسات داشتم اشک میریختم ... :(

پ.ن : بد سلیقه :|:d!

فک کنم من کلا مشکل دارم:dامروز یه بنده خدایی داشت با من درد و دل می کرد، یهو گریه اش گرفت، من با تومام وجودم داشتم سعی می کردم که نخندم:d
--------------------------
مشکل بنیادی ـه پس ...
yahoo_4.gif
یحتمل. نمیدونم چرا اینطوری شدم:d حالا بعدا تو موقع اوج ناراحتی میشینم یه بار دیگه انیمه رو نگاه می کنم، ببینم تاثیر میذاره یا نه:d

آخرین ویرایش:
یه سری ایده واسه تاپیک دارم یه کوچولو جو متنوع بشه.

کسی مایل هست اینجا هرز گاهی با یه موضوع یه لیست تاپ 10 ـی بده؟ تاپ 10 شخصیت، صحنه، ویلین، آرک، دوبلر و اینطور چیزا نه مثلا تاپ 10 انیمه! هم به اطلاعات کمک میکنه، هم مفرحه!

رو من حساب کن، که همه جوره هستم

J9uph.gif

بخصوص اینکه چند وقتی هست، تاپیک کم پست شده.

از تاپ های ساده هم شروع بشه، بهتره که همه اولش بتونند بدون صرف وقت زیاد، نظرـشون رو بدند. بعدش سخت شد، دیگه مسئله ای نیست.

فقط باید SP رو شدید رعایت کرد

داستان از ابتدای فیت/زیرو شروع میشه خلیل.
اگه اول بری فیت/استی نایت رو ببینی دیگه فیت/زیرو نمی چسبه چون میدونی آخر داستان چی میشه.
اینطور بگم که قسمت اول فیت/استی نایت میشه آخرین قسمت فیت زیرو که هنوز پخش نشده و در حال پخشه.

احسنت، صادق جون.

نشستم یه کله تا پخش هفتگی ـش دیدم. به طرز حیرت آوری بهم چسبید!! پولیش انیمه فوق العاده ـست. صدا گذاری ـش و الخصوص دوبله ی کار واقعاً دل چسبه.

+++++++++

Jormungand رو تا جایی که محمدعلی زیرنویس ـش کرده رو دیدم، واقعاً قشنگه منو یاد Black Lagoon میندازه.
اول های انیمه وقتی دیدم که خانم Shizuka Itou جای "کوکو" صحبت میکنه، با این وجود که یکی از فن هاش بودم، هیچ خوشحال نشدم و بنظرم صداش هیچ به شخصیت "کوکو" نمیخورد....ولی بعد از تموم کردن قسمت اول و دیدن قسمت های بعدی، نظرم کلاً عوض شدم، دوبله ـش مثل همیشه حرف نداشت و حرفم رو پس گرفتم D:

Accel World فرصتی شد و سه قسمت اولش رو که قبلاً دانلود کرده بودم، دیدم، باید بگم که در عین مسخرگی تمام، همه چیز کاملاً جدی هست.
واقعاً نمیدونم انیمه رو خوب بدونم یا بد، تو ادامه دادن انیمه دو دل ام! بخصوص اینکه 24قسمته

سلام

پرهام جون، من قسمت اولش رو دیدم، دو سه باری Skip Time داشتم!!
اصلاً هیچ دلیلی نتونستم بیارم که بتونم قسمت دوم انیمه رو دانلود.

اما اینطور که تعریف میکنید، جو گیر میشم که یکبار دیگه تست ـش کنم، شاید نظرم عوض شد. (چی میگی پرهام؟)

آخرین ویرایش:
سلام
اما اینطور که تعریف میکنید، جو گیر میشم که یکبار دیگه تست ـش کنم، شاید نظرم عوض شد. (چی میگی پرهام؟)
خلیل هیچ ایده و طرح و داستان بدردبخوزی پشت این انیمه نیست .
مثل این فیلمهای هجویه هست که میسازن و بقیه فیلمها رو مسخره میکنن ( nuked gun مثال بارزشه ) اینم همچین حالتی داره . ولی به نظر من بسیار فان و مفرحه . بعضی جاهاش شدیداً به خنده میافتم .
حالا نمیدونم واقعاً خنده داره یا من مشکل پیدا کردم :دی

اوکی آقا. رئیس تصویب کرد :دی!

خب آقا این پست میشه ایندکس احتمالا. قانونی نداره اصلا. فقط، هرکس یه میاد یه لیست تاپ 10 مورد علاقش در مورد اون مبحث مطرح شده میزنه. مثلا 10 تا کاراکتر، 10 تا کاراکتر رو مینویسید، با یه توضیحات مختصر و عکس کوچولو.
ترجیحا اگه اسپویل دارن، توی اسپویلر باشن. هیچگونه صحبتی که ممکنه موجب اسپویل داستان بشه نباید به صورت معمولی پست شه و باید توی اسپویلر باشه. اگه مثلا گفتیم 10 OST، میتونه جالب باشه که مثلا بگید توی کجا استفاده شده. لینک رو هم فکر کنم آقا پرهام مخالفش باشن واسه همین ترجیحا قرار ندید.

خیلی خوب دیگه شروع کنیم :دی! با خلیل به این نتیجه رسیدیم، TOP 10 اول، 10 دوبلر برتر و مورد علاقتون باشه. از هر انیمه ای، هر جنسیتی، هرچی! من خودم الان پست میزنم و 10 تا دوبلر مورد علاقم رو میگم. اگه کمتر هم شد اصلا مهم نیست. ولی بیشتر نشه خواهشا فقط 10 تا یهو نیاید 30 40 تا بذارید :دی!

موفق باشیم :دی! اگه روال خوبی داشت و استقبال شد ادامه میدیم. اگه هم نه که دیگه ما ضایع میشیم این وسط :دی!

من که یک بار انجام دادم این کار رو، حدود 4 ساعت هم واسش وقت گذاشتم و پستش کردم اینجا. هیشکی تحویلش نگرفت. خلیل هم که این همه میگه بذارید بذارید یه لایک هم به اون پست نداد.

امیدوارم کار شما بگیره!

خب این لیست من از 10 دوبلر مورد علاقم. به همراه یه سری اطلاعات مختصر و کم.
1.Masako Nozawa

188px-92938-_large.jpg

این خانوم 75 ساله ای که میبینید، یکی از قدیمی ترین دوبلر های شرق دنیاست و توی ده ها اثر صداگذار بوده. نکته جالب میدونید چیه؟ اولین اثرش زمانی بوده که 2 سالش بوده! یعنی خفنیت در چه حد :دی! حالا واسه چی توی لیست من نفر اوله با وجود اینکه صداش رو توی کارایی مثل ناروتو و وان پیس نشنیده ایم؟ ایشون صدای این آقای محترم هستند:

Goku%201.jpg

بهترین شخصیت تاریخ انیمه یعنی گوکو. انرژی که توی صدای گوکو بودش تا پوست و استخوان بیننده نفوذ میکرد. جیغ هاش، صداش، زمان زدن Kamehameha و همه چی.
یکی دیگه از کارهای ایشون صداگذاری توی سری محبوب من یعنی Digimon توی فصل سوم بودش. صدای دیجیمون اولی ( Guilmon ) تا لول های آخرش بود که توی اواخرش به اوج میرسید و فوق العاده بودش.

برای شنیدن صدای این دوبلر، میتونید به لینک های زیر برید.
این زدن Kamehameha توسط خودش هستش :دی.
KAMEHAMEHA! by Goku's voice in Japanese - YouTube
( اصلا نمیتونم مقاومت کنم و ادای زدن KAMEHAMEHA رو در نیارم :دی! )

اینم مربوط به دیجیمونه که فقط در حد شنیدن صداشه.
Digimon Tamers - Dukemon Recap - Japanese, no Subtitles - YouTube

---

2. Kenyu Horiuchi

actor_920.jpg

صدای این آقا رو همتون شنیدید، همتون هم موقع شنیدنش استخوان هات به لرزه در اومده. کسی که صدای پین Pain توی ناروتو رو صداگذاری کرده. نهایت قدرت رو میشه توی تک تک دیالوگ هاش شنید.
اسپویلر:
زمانی که اون شینرا تنسی معروف رو زد و کونوها رو نابود کرد من رسما محو قدرتش شده بودم و میخکوبم کرده بود زمین انقدری که اون صحنه فوق العاده بود.
لینک اون صحنه:
Naruto Shippuuden Shinra Tensei - YouTube

---

3. Eric Stuart

یکی از شاخ ترین دوبلر ها و به نوعی کارگردان صداگذاری خیلی از آثار غربی. بیشتر بخاطر صداش توی یوگی اه ( ستو کایبا ) و بروک توی پکمون معروفه. یه صدای وحشی، خشن، مغرور و البته خونسرد که البته توی نقش ستو کایبا اینطوری بودش :دی! کلا دوبله خیلی از کارهای غربی دستشه.

یه ویدئو فقط جهت آشنایی با صداش:
Eric Stuart's Voice Acting - YouTube

4. Junko Takeuchi

توجه کردید صداگذار ناروتو، گوکو و لوفی همه خانومنن؟ صدای ناروتو هم فوق العاده اس و کلا خانوم Takeuchi کارش رو خوب بلده. همیشه میشه حس خشم، خوشحالی، نفرت، ناراحتی و یا هر حس دیگه ای رو توی صداش حس کرد و من شخصا خیلی حال میکنم با نوع صداگذاریش. تنها ایراد اینه که همه کاراش یه جور صدا میده. یعنی شما شخصیت اول دیجیمون Frontier رو ببینید میگه e اینکه ناروتو ـه :دی!

صدای ناروتو که همه شنیدن، این یه صحنه از همون صداگذاری شخصیت اول دیجیمون. نکته اش اینه که اینجا هم میشه خشم رو حس کرد!

Digimon Frontier Susanoomon Evolution - YouTube

500full.jpg

5. Sean Schemmel

6218932863_a13cd36b7b.jpg

این صرفا بخاطر صداش نیست. این آدم ته ِ آدم باحاله :دی! یعنی تک تک ویدئوهاش با همه عکس داره و با همه شوخی میکنه :دی! ته ِ آدم باحاله خیلی هم با صداش حال میکنم کلا آدم با انرژی هستش تو تک تک Comic Con ها بوده :دی! صدای انگلیسی گوکو. از اونجایی که اخیرا دوبله نشده، کیفیت بسیار بالایی داره.
حتما آخر این ویدئو رو ببینید خیلی خیلی باحاله :دی!Sean Schemmel Does Goku - YouTube

باقی دوبلر های مورد علاقم که خلاصشون میکنم:
6 - Sebastian Schulz
یه دوبلر با سابقه آلمانی که خیلی صداش رو دوست دارم واقعا عالیه کارش و صدای شخصیت هایی مثل ترانکس، یوگی و یه سری دیگه به زبون آلمانی ایفا کرده.
این ویدئو رو ببیند هم صداش رو میشونید و هم به بیش از اندازه خفن بودن ترانکس پی میبرید. البته خیلی واضح نیست فقط اربده اس!!
Dragonball Z Trunks tötet Freezer HD[1080p] deutsch/german - YouTube

7 - Kujiraجزو دوبلرهای مورد علاقم نیست ولی صدای اوروچیمارو لامصب خیلی عجیب رو مخه و آدم رو یه حالتی میکنه کلا :دی!

دیگه شخص خاصی به نظرم نمیرسه ولی خب از دوبلر های شخصیت گارا، پیکولو، شیکامارو و یه سری دیگه هم خیلی خوشم میاد :دی!

آخرین ویرایش:
من که یک بار انجام دادم این کار رو، حدود 4 ساعت هم واسش وقت گذاشتم و پستش کردم اینجا. هیشکی تحویلش نگرفت. خلیل هم که این همه میگه بذارید بذارید یه لایک هم به اون پست نداد.

امیدوارم کار شما بگیره!

جدی...Like ندادم!! شماره صفحه رو بخاطر داری، برم یه نگاه دوباره کنم. چون واقعاً اصلاً یادم نیست ):

++++++++++++

شهاب جون، Masako Nozawa، صداش جای گوهان هم خیلی باحاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or