توجه کردید این اندینگ جدیده ناروتو چقدر عجیبه؟ یعنی من موقع دیدن اون مبارزه یه انرژی وحشتناک قوی و خشنی به من منتقل شد. حس انتقام و مبارزه تا لحظه مرگ رو میشد حس کرد.
کسی زیرنویس کامل Hanasaku Iroha رو داره به ما برسونه ؟ :d
فعلا AW ترکیده مثل اینکه :d
میدونی خلیل، اندینگ وحشی داره. آدم حسش میکنه. برعکس اپنینگ که ته ِ گوش خراش و داغونه فقط ریتمش نسبتا خوبه که اونم بدرد زمان فیلر میخوره نه به این حساسی.
این دومین اندینگی هست که واقعا به چشم اومد اولیش Omae Dattanda بودش که آخرش ناروتو رو به خورشید داد میزنه اون اصلا موزیکش من رو روانی میکنه.
من هنوز تو کف Death Note و شخصیت L هستم!:d ولی دوستان هشدار دادن که آخرش دیگه از این فکرا نمیکنم! :d پس اونی که به من پیشنهادش کرد (بالایی فکر کنم تو بودی!!!:d).
راستی گفتین پین! وای این شخصیت نهایت اُبهته!!!:d دقیقا با محتوای متن پنهان موافقت میشه!:d:
شاهکاره این شخصیت. بعده پین شخصیت مورد علاقه منه.
کاملا درسته! من همزمن با چند نفر انیمه رو شروع کردم و همه اونا (من هنوز کامل ندیدمش ولی داستانش به لطف دوستان برام اسپویل شد!) از انیمه بدشون اومد،دلیل؟ :خوب نظرها بسیار متفاوت ـه...باید دید که با چه دیدی به پایان انیمه نگاه شده. نمیخوام عنوان بینظیر، عالی، خوب، متوسط، ضعیف، بد و.... رو بیارم، چون اینقدر گفته شده که دیگه، گفتن ـش فایده ای نداره...باید ببینی که خودت اون موقعه چه حسی داری...زیاد دنبال حس بقیه هم نرو، چون هیچ وقت نمیتونی انیمه بین بشی، سیلقه ی خودت رو تو انیمه بساز.
این ذهنیت منه که بعد از اتمام Death Note برای یکی از اعضا PM کرده بودم...بدون ویرایش، کپی ـش کردم تو SP
چرا و چطور "کیرا" از عرش ای که برای خودش در مقام "کامی" ساخته بود، در آخرین صحبت های تاثیرگذار، داشت در یک چاله ی آب ناامیدانه دست و پا میزد و از کسانی که زمانی ازشون استفاده کرده بود و بخاطر غرور و قدرت طلبی، اونها رها و یا نابود کرده بود، کمک درخواست میکرد. اینکه چرا در حین فرار با دست زخمی باید از همون مسیری بره که از مدرسه به خونه میرفت. چرا خودش رو توی این مسیر با دفتر مرگ دید. میشه گفت بازگشت به نقطه ای که شروع کرده بود و زندگی خودش رو واقعاً برای ساخت چه دنیایی داره از دست میده و در آخر صحنه ی زیبای اون که به پله ها میرسه و باید جانش رو روی پله ها از دست بده، در اوج تنهایی و سکوت...
البته انتهای مانگای اون کمی متفاوت از انیمه هستش، ولی پایان انیمه تاثیر گذارتر هستش. بخصوص اینکه سرنوشت میسا رو به طور مجهول نشون میده.
البته در مورد سرنوشت میسا، توی انتهای مانگا نوشته شده که بعد از مرگ "کیرا" یا همون یاگامی لایت، یک سری انجمن هایی بوجود امد که خواستار برگشت "کیرا" بودند و کلی دعا میکردند...این مسیا هم بعد از 10 ماه به دلیل افسردگی زیاد از مرگ یاگامی لایت، خودکشی میکنه.
"N" هم میشه جایگزین "L" بعدی....
ولی "Matsuda" که از شلیک به "کیرا" ناراحت بودش، یه جدس زده بود که مرگ "کیرا" توسط "N" وقتی "دفتر مرگ" اصلی دست ـش امده بود طرح ریزی شده بود که چطوری "کیرا" کشته بشه.
البته تو انیمه اصلا به این موضوع اشاره نشده و بسیار پایان قشنگ تری داره.
P.S
کلی جای حرف داره این سریال، اینکه چرا "کیرا" شکست خورد، مثلاً یکی از دلیل هاش بخاطر غرور بیش از حد بودش که بعد از شکست دادن "L" بدست آورده بود.
یا اینکه چرا داستان بعد از مرگ "L" دیگه جذابیت نداشت، که اون هم بخاطر همین غرور بیش از حد "کیرا" بودش که هیچ کس رو دیگه در حد خودش نمیدید و دیگه مبارزه های فکری خوبی تا دو سه قسمت آخر سریال دیگه ندیدم.
در نهایت بهترین پایان رو داشت و قطعاً باید "کیرا" کشته میشد، همین مرگ بیشترین تاثیر رو روی ببینده میزاره که اکثر کسانی که سریال رو دیدن تا چند روز هنوز درگیر احساست بودند.
یا اینکه چرا داستان بعد از مرگ "L" دیگه جذابیت نداشت، که اون هم بخاطر همین غرور بیش از حد "کیرا" بودش که هیچ کس رو دیگه در حد خودش نمیدید
نه اینکه کلا ندیده باشم :d منظورم این قسمت بود :d همیشه تا زیرنویس میومد 1 ثانیه بعدش میدیدم اون قسمت رو :d (یه مدت ساعت 2 میومد،اون موقع بیدار میشدم میدیدم و میخوابیدم :d )542 و 543 که فیلر بودن خیلی خوب بودن!
من srt ـش رو تا قسمت 18 رو دادم به امیرحسین دُنُ، اگه کس دیگه ای، کاملش رو داره، دریغ نکنه....آرشیو من هم کامل میشه (:
به به، شهاب جون، میبینم که حسابی به J-Music از نوع J-Rock علاقه دارید! خشن به گوش ـت، خوش میاد (Omae Dattan da - Kishidan)
اگه این علاقه فقط تو OP ED انیمه خلاصه نمیشه و کلاً به J-Music علاقه دارید....من بطور دوره ای هر چند وقت یکبار برای چندتا از اعضای سایت یک سری مطالب درباره ی J-Music پیغام ارسال میکنم. اگه دوست دارید، بگید که از این به بعد، برای شما هم PM کنم.
دوستان دیگه ای هم خواستند بگند، چون به هیچ عنوان نمیشه تاپیک Asian-Music و یا حداقل J-Music ای توی سایت، داشت.