Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
one piece 546
دیگه میخوام گریه کنم چرا از این گدشته ی لعنتی نمیاد بیرون :((
یه جرایی دیگه اب زده شدم از بسکی ماجرا زیر اب اتفاق افتاد:d

@ Police_110
من فکر می کنم شما سلیقتون با خیلی ار کاربرهای BC و بخصوص من یکی باشه . من چون نمی تونم زیاد دانلود کنم و محدودیت دارم و وقتم کم هستش , می خواستم بدونم اگه امکانش هست می تونید چند تا از انیمه های قشنگ رو که خودتون خیلی دوستش داشتید یا دارید می بینید رو معرفی کنید ! هر سبکی باشه اشکال نداره !

پیشنهاد میکنم که سری به تاپیک زیر بزنید، انیمه های بسیار عالی معرفی شده....
http://forum.bazicenter.com/thread42287

اما انیمه هایی که تحت تاثیر شخصیت سازی و داستان ـشون شدم...(بدون ترتیب هست)
Angel Beats
5Centimeters Per Second
Samurai X Trust & Betrayal
Clannad
Clannad After Story
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
Grave of the Fireflies
Tokyo Magnitude 8.0
The Place Promised in Our Early Days
Steins;Gate
Order Tengen Toppa Gurren Lagann
Rumbling Hearts
Now and Then, Here and There
Gosick

اکثرشون، تو تهمون تاپیک معرفی شدند، معرفی ها رو بخون، ببین از کدوم بیشتر خوش میاد و دوست داری اول نگاش کنی.
P.S
اکثر لیست تم تراژدی داره و یا پایان های خاص و تاثیر گذار

همین ها رو فعلاً یادم هست....اگه میخوای بیشتر تحت تاثیر قرار بگیری، پیشنهاد میکنم که حتماً سراغ سریال های ژاپنی بری و اول از همه هم، 1Litre no Namida رو ببین که شاهکاره. تو عمرم نشده حتی یکبار هم پای مانتیور گریه کنم...ولی تو این چندین بار اشک ام در امد.
بعدش هم سریال هایی مثل Mother و sekai no chuushin de, ai wo sakebu و همچنین soredemo, ikite yuku و یا taiyou no uta که همشون شاهکارند...معرفی تمامی اینها تو تاپیک زیر قرار گرفته.
http://forum.bazicenter.com/thread52581/

این موزیک رو من همیشه توی لیستم دارم و گوش میدم اللخصوص وقتی لیریکش رو میخونم یه مواقعی یاد خودم میوفتم. یه حس عجیبی میده.
خلیل منکه کلا دیوانه هرگونه موزیک ژاپنی هستم توی آیفونم پره موزیک های ژاپنی منجلمه انواع و اقسام The Biggest Dreamer یا حتی Sign هستش از Karaoke تا زبان های دیگه :دی!
خیلی لطف میکنی اگه واسه منم بفرستی واقعا ممنونت میشم.
دیروز نشستم Origin of Pain رو دیدم و تا زمان بازگشت به دهکده دوباره اشکمون در اومد. من با اینکه از ناروتو دل خوشی ندارم، ولی واقعا نمیشه بعضی صحنه های دراماتیکش که کم نظیرن رو انکار شد.

رو چشم

به به....منم فلش ماشین رو تا خرخره J-Music ریختم. بندگان خدا (خانواده) همیشه شاکی اند که اینها چیه گوش میکنی...حرفی برای گفتن ندارند چون Romaji میخونم و حفظ میکنم، مفهوم Lyric هاـشون رو میگم که دیگه نگند که نمی فهمی چی داری گوش میکنی D:

P.S
یکی این دراگون بال، یکی از دیجیمون رو نمیخوای بیخال بشی (:
قسمت های Origin of Pain من در حال موچاله شدن بودم ;q

آخرین ویرایش:
به به....منم فلش ماشین رو تا خرخره J-Music ریختم. بندگان خدا (خانواده) همیشه شاکی اند که اینها چیه گوش میکنی...حرفی برای گفتن ندارند چون Romaji میخونم و حفظ میکنم، معنی Lyric هاـشون رو میگم که دیگه نگند که نمی فهمی چی داری گوش میکنی D:

P.S
من تو ماشین یه بار اون اپنینگ سوم وان پیس رو گوش دادم ( Hikari ) بابام خوشش اومد صداش رو هر دفعه زیاد میکرد :))! برعکس یه سری چیز میز دیگه میذاشتم یه مواقعی سی دی رو در میورد میگفت برو بابا اینا چیه :))!

قسمت های پین برای همینه که میگم بهترین آرک توی تاریخه. قابل قیاس نیست اصلا با هیچی.

خلیل بحث Dragonball و Digimon شد، این موزیک هارو اگه خواستی گوش کن بعد برو لیریکشون رو بخون ( بیشتر از همه The Biggest Dreamer ).
Digimon Tamers - The Biggest Dreamer [single] - YouTube
Digimon Adventure 02 - Beat hit! [single] - YouTube
Digimon Adventure 02 - Break up! [single] - YouTube

اولی شاهکاره. زندگیه منه. اصلا خودِ منه! 11 12 ساله دارم بهش گوش میدم خسته هم نمیشم! ( البته من نسخه آلمانی رو هم خیلی گوش میدم! )

من تو ماشین یه بار اون اپنینگ سوم وان پیس رو گوش دادم ( Hikari ) بابام خوشش اومد صداش رو هر دفعه زیاد میکرد :))! برعکس یه سری چیز میز دیگه میذاشتم یه مواقعی سی دی رو در میورد میگفت برو بابا اینا چیه :))!

قسمت های پین برای همینه که میگم بهترین آرک توی تاریخه. قابل قیاس نیست اصلا با هیچی.

خلیل بحث Dragonball و Digimon شد، این موزیک هارو اگه خواستی گوش کن بعد برو لیریکشون رو بخون ( بیشتر از همه The Biggest Dreamer ).
Digimon Tamers - The Biggest Dreamer [single] - YouTube
Digimon Adventure 02 - Beat hit! [single] - YouTube
Digimon Adventure 02 - Break up! [single] - YouTube

اولی شاهکاره. زندگیه منه. اصلا خودِ منه! 11 12 ساله دارم بهش گوش میدم خسته هم نمیشم! ( البته من نسخه آلمانی رو هم خیلی گوش میدم! )

گل گفتی، بعضی از آهنگ ها جدا از قشنگ بودنش، آدم کلی خاطره باهاشون داره، هر چی گوش کنه و PV ـش رو ببینه، خسته نمیشه
حتماً لینک هایی که گذاشتی رو فردا صبح گوش میکنم (اون موقعه سرعت خیلی خوبه)

سلام
Angel Beats
5Centimeters Per Second
Clannad
Clannad After Story
Grave of the Fireflies
Tokyo Magnitude 8.0
Steins;Gate
Rumbling Hearts
تو به چه حقی Gosick رو نذاشتی تو این لیستت ؟ :دی

سلام

تو به چه حقی Gosick رو نذاشتی تو این لیستت ؟ :دی

اه...راست میگی....توی لیست بالا اضافش کردم

در مورد پایان Gosick
دوست داشتم بی رحم تر تموم بشه و این دوتا بهم نرسند..ولی خوب حوادثی رخ داد که واقعاً براحتی، جایگزین این خواسته شد.

پیشنهاد میکنم که سری به تاپیک زیر بزنید، انیمه های بسیار عالی معرفی شده....
http://forum.bazicenter.com/thread42287

Angel Beats
5Centimeters Per Second
Clannad
Clannad After Story
Grave of the Fireflies
Tokyo Magnitude 8.0
Steins;Gate
Rumbling Hearts
Gosick

اکثرشون، تو تهمون تاپیک معرفی شدند، معرفی ها رو بخون، ببین از کدوم بیشتر خوش میاد و دوست داری اول نگاش کنی.
P.S
اکثر لیست تم تراژدی داره و یا پایان های خاص و تاثیر گذار

همین ها رو فعلاً یادم هست....اگه میخوای بیشتر تحت تاثیر قرار بگیری، پیشنهاد میکنم که حتماً سراغ سریال های ژاپنی بری و اول از همه هم، 1Litre no Namida رو ببین که شاهکاره. تو عمرم نشده حتی یکبار هم پای مانتیور گریه کنم...ولی تو این چندین بار اشک ام در امد.
بعدش هم سریال هایی مثل Mother و sekai no chuushin de, ai wo sakebu و همچنین soredemo, ikite yuku و یا taiyou no uta که همشون شاهکارند...معرفی تمامی اینها تو تاپیک زیر قرار گرفته.
http://forum.bazicenter.com/thread52581/

رو چشم

به به....منم فلش ماشین رو تا خرخره J-Music ریختم. بندگان خدا (خانواده) همیشه شاکی اند که اینها چیه گوش میکنی...حرفی برای گفتن ندارند چون Romaji میخونم و حفظ میکنم، مفهوم Lyric هاـشون رو میگم که دیگه نگند که نمی فهمی چی داری گوش میکنی D:

P.S

مرسی خلیل جان .
من امروز رفتم Gosick رو یک قسمتش رو گرفتم و دیدم , انیمه ی جالبی ـه و ارزش دیدن داره , چون من از موضوعات کار اگاهی رو دوست دارم , چون با ذهن بازی می کنه . مرسی .

آم... ببخشید که off topic میدم ولی جای بهتری برای پرسیدن این مورد نداشتم.
دنبال یه سایت جامع هستم که PV های ژاپنی رو برای دانلود بزاره (ترجیحا یوتیوب رو پیشنهاد نکنید!)
گروه های مد نظرم J-rock ـی هستن... کسی اینجا J-rock گوش میده اصلا؟

آم... ببخشید که off topic میدم ولی جای بهتری برای پرسیدن این مورد نداشتم.
دنبال یه سایت جامع هستم که PV های ژاپنی رو برای دانلود بزاره (ترجیحا یوتیوب رو پیشنهاد نکنید!)
گروه های مد نظرم J-rock ـی هستن... کسی اینجا J-rock گوش میده اصلا؟

پیغام خصوصی ـت رو چک کن

we still dont know the name of the flower we saw that day

عجب انیمه عجیب و غریبی بود.نتونست زیاد من رو بگیره. دلیلش هم فکر کنم به خاطر شخصیت پردازیش بود. هیچ کدوم از کاراکترها شبیه چیزی نبودن که من میشناختم. نمیدونم رو چه حسابی این همه تو این سایت طرفدار داره ولی به نظر من Usagi Drop از هر نظر عالی تر بود. هدف نویسنده کاملا نامشخص بود. می خواست نشون بده که دوستی چیز خوبیه؟ نمی دونم ولی ریتم کندش بقیه چیزهای خوبی که داشت رو تحت تاثیر قرار داد. اگر 25 یا 30 قسمت بود با داستان های مختلف (اتفاق های مختلف) یا سعی می شد که به گذشته هر کاراکتر بیشتر پرداخته بشه قطعا بهتر از آب در میومد. اولین انیمه بود که از نقش اولش انقدر بدم میومد. یه آدم سست عنصر که اصلا همزاد پنداری باهاش اعصابم رو بهم میریزه.

در کل یادمه یه بحثی با علیرضا داشتیم در مورد اینکه انیمه خوبی میتونه باشه برای کسایی که تازه کارن. الان فکر می کنم که نظر اون موقع هم درست بود. این انیمه نمیتونه (شاید خیلی کم) یه تازه کار رو عاشق انیمه دیدن کنه. از انیمه های کوتاه همچنان نظرم رو Death note , Usagi Drop (که یه بنده خدایی رو جدیدا با این انیمه معتاد کردم:d) و از انیمه های بلند ناروتو و بلیچ (بیشتر بلیچ چون تموم شده) رو پیشنهاد می کنم.

در کل انیمه مورد ذکر می تونست بهتر از اینا باشه اگر سه شرط زیر رو رعایت می کرد:
1-پرداختن بیشتر به کاراکترها
2-طولانی تر شدن انیمه
3-نقش اولی که خودش مشکلات روحی روانی نداشته باشه.

یه چیز جالب دیگه ای که خیلی تو ذوقم خورد این بود که انیمه نتونست من رو تو خودش غرق کنه. آخرش همه داشتن گریه می کردن، من داشتم می خندیدم:d ناروتو یه کم ناراحت میشه، اشک در چشمانم حلقه میزنه ولی این ......

در کل خیلی جالبه انیمه هایی که از روی مانگا درست نمیشن (مثل Gosick) خیلی بیشتر گل می کنن.:d

8.5

یه سری ایده واسه تاپیک دارم یه کوچولو جو متنوع بشه.

کسی مایل هست اینجا هرز گاهی با یه موضوع یه لیست تاپ 10 ـی بده؟ تاپ 10 شخصیت، صحنه، ویلین، آرک، دوبلر و اینطور چیزا نه مثلا تاپ 10 انیمه! هم به اطلاعات کمک میکنه، هم مفرحه!

یه سری ایده واسه تاپیک دارم یه کوچولو جو متنوع بشه.

کسی مایل هست اینجا هرز گاهی با یه موضوع یه لیست تاپ 10 ـی بده؟ تاپ 10 شخصیت، صحنه، ویلین، آرک، دوبلر و اینطور چیزا نه مثلا تاپ 10 انیمه! هم به اطلاعات کمک میکنه، هم مفرحه!

والله 6 ماه پیش قرار بود بعد از اون" بهترین صحنه های بلیچ" که من زدم، شما یه همچین کاری بکنی.:d

آره یادمه شرمنده. ولی خب این انیمه خاصی رو در نظر نمیگیره. کلا یه حالت تاپ 10 ـی داره. منم یه ایندکس با کمک بقیه درست میکنم و لیست هارو توش میذارم.

سلام
الان دارم اوتار رو نگاه می کنم و وسطای سیزن سوم هستم.اصلا فکر نمی کردم این طوری بشه!
اپیزود به اپیزود میشه پیشرفتُ تو سریالش دید،از نظر تکنیکی نه خیلی،بیشتر توی روایت داستان،خود داستان،شخصیت پردازی و...
دارم واقعا لذت میبرم ازش و خیلی ناراحتم که داره تموم میشه!:(
مومو هم سلطان تمام حیوون هایی که تو انیمه ها دیدم،عالیه:d
---------------------------
دوستان میشه یک سایت بهم معرفی کنید که لینک دنلود انیمه ها رو بصورت مستقیم بده.
ارشیوش خوب باشه و به روز هم باشه
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or