1.
یکی از فن های سرسخت آقای ناکامورا هستم و بهتر از ایشون، در مقام "کامی صدا" هیچ دوبلوری رو به اندازه ی ایشون، قبول ندارم.
صدای عالی داره و بخصوص وقتی با خودش صحبت (شخصیت) میکنه، اجراش بینظیر میشه. دوبله ی شاهکار Clannad و Clannad: After Story مثال همین موضوع هست که هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم.
دوبله های دیگش رو مثل نقش "گرید" تو Fullmetal Alchemist: Brotherhood و یا "گای" تو Guilty Crown، از کارهای بسیار خوب ـش هست. الان هم تو انیمه ی درحال پخش Hyouka جای "هوتارو" صحبت میکنه.
2.
بعد از "ناکاموا" تنها کسی که با صداش میتونه منو تو انیمه هیجان زده کنه، آقای Miyano هست. صدای بسیار خاص که توانایی استفاده صفر تا صد صداش رو داره!
قدرت زیادی تو دوبله داره که میشه انیمه هایی مثل Death Note در نقش "یاگامی لایت"، Fullmetal Alchemist: Brotherhood در نقش "لی"، Steins;Gate در نقش "اوکابه رین"، Chihayafuru در نقش "ماشیما تایچی" رو اشاره کرد.
صدایی داره که هیچ وقت از شنیدنش تو انیمه خسته نمیشم.
3.
نیازی به توضیح نیست، نقل یکی از پست هام
آقای Kazuya Nakai (به ژاپنی: 中井 和哉) در ناحیه Hyōgo-ku (به ژاپنی: 兵庫区; ) واقع در شهر کوبه (به ژاپنی: 神戸市 به انگلیسی: Kobe) کشور ژاپن، در سال 1967 به دنیا امد.
Kazuya اولین بار به صورت جدی در انیمه ی کوتاه 33 قسمت ای After War Gundam X در نقش Witz Sou صحبت کرد که بعد از سال 1996 رفته رفته در انیمه های مطرحی نیز صدای آن در شخصیت های Main و Supporting شنیده شد.
Sengoku Basara (2009) As: Date Masamune
Blade of the Immortal (2008) As: Taito Magatsu
Nodame Cantabile (2007) (2007) As: Kouzou Etou
Death Note (2006) As: Kanzo Mogi
Gintama (2006) As: Hijikata Toushirou
Jyu Oh Sei (2006) As: Zagi
xxxHOLiC (2006) As: Doumeki Shizuka
Trinity Blood (JP) (2005) As: Tres Iqus
Noein - Mou Hitori no Kimi e (2005) As: Karasu
Samurai Gun (2004) As: Matsuzaki
Ragnarok: The Animation (2004) As: Iruga
Grenadier (2004) As: Yajiro Kojima
Battle Programmer Shirase (2003) As: Satoshi Shirase/BPS
One Piece (JP) (1999) As: Roronoa Zoro
Puppet Master Sakon (1999) As: Kouji Kitamura
Digimon (JP) (1999) As: Gaomon
Gundam X (1996) As: Witz Sue
Samurai Champloo (2004) As: Mugen
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009) As: Miles
Ao no Exorcist (2011) As:Suguro, Ryuji
D.Gray-man (2006) As: Gozu
Kazuya اکنون با 44 سال سن، یکی از پرکارترین دوبلورهای ژاپن است و در انیمه های مطرح ای صحبت کرده که بیشتر صدای آنرا با شخصیت هایی همچون Zoro در One Piece، شخصیت Hijikata در انیمه ی Gintama، صدای Mugen در Samurai Champloo و چند کار دیگر که می تونید در لیست زیر گزیده های از آنرا مشاهده کنید، شناخته می شود.
نظر شخصی: صدای Kazuya Nakai رو خیلی خیلی دوست دارم و به نظرم اصیل ترین صدای ژاپنی رو داره که بیشترین هماهنگی رو با ساختار فرهنگ منضبط مردم ژاپن، میتونه داشته باشه.
صداش رو تو One Piece، Fullmetal Alchemist: Brotherhood، Ao no Exorcist، Death Note خیلی دوست دارم.
4.
آقای Konishi Katsuyuki صدای بسیار پر انرژی ای که بیشتر به کارکترهای وحشی جور هست. دو مثال میزنم، "اوگا تاسومی" در Beelzebub و "کامینا" در Tengen Toppa Gurren Lagann، کاملاً به چیزی که گفتم میخوره.
صداش رو خیلی دوست دارم، بخصوص وقتی که حسابی قاطی میکنه D:
5.
صدای آقای Inoue Kazuhiko شاهکاره به تمام معناست. دوبله ی "هاتاکه کاکاشی" تو انیمه ی ناروتو، دوبله ی "مادارا" در چهار سری Natsume Yuujinchou از کارهای واقعاً قشنگ ـش هست که هیچ وقت نمیشه راحت از کنارشون گذشت.
6.
آقای Noriaki رو فقط و فقط بخاطر صدای قشنگ "اوچیها ساسکه" در ناروتو و "اشیدا" در بلیچ، رو در لیست تاپ ام قرار دادم.
7.
صدای فوق تکراری، ولی بسیار قشنگ که همیشه دوست داشتنیه. دوبله در دو سری Code Geass در نقش Ried Diethard، "کوتومینه کیره" در سری Fate/Zero، "هودی جونز" در وان پیس، Gyuki در سری Nurarihyon no Mago، و انیمه های دیگه که تو همشون، یک صدا داره.
8.
فقط و فقط صدای Sugita Tomokazu رو بخاطر "گینتوکی" تو Gintama دوست دارم که اجراش عالیه.
9.
بخاطر صدای "تاکاشی ناتسومه" در چهار سری انیمه ی Natsume Yuujinchou و شخصیت "یوزور" در Angel Beats
10.
صدای خفنی مثل Konishi Katsuyuki داره، انتخاب ـش کردم، برای شخصیت Viral در Tengen Toppa Gurren Lagann و Madarame Ikkaku در بلیچ (همون کچله که همیشه با زاراکی هستش)
11.
قرار بود ده تا باشه، ولی این یازده ـهومی یک خورده خاصه! صدای Namikawa Daisuke رو تا الان حتی یکبار برای خنده هم نتونستم تو هیچ انیمه ای حدس بزنم. یک چند صدایه ی عجیب که همیشه منو متعجب کرده!
اگه انیمه های پایین رو دیدید، روی لینک ـشون کلیک کنید، تا گستردگی صدای Namikawa Daisuke رو ببینید.
Black Lagoon
Bleach
Fate/Zero
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Gantz
Hunter x Hunter
Kimi ni Todoke
Level E
One Piece
لیست بعدی در مورد دوبلورهای خانم هست