Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
جدی...Like ندادم!! شماره صفحه رو بخاطر داری، برم یه نگاه دوباره کنم. چون واقعاً اصلاً یادم نیست ):

++++++++++++

شهاب جون، Masako Nozawa، صداش جای گوهان هم خیلی باحاله
آره یادم نمیاد ولی فکر کنم صدای گوتن هم اونه. یه صحنه داره که داد میزنه Oto san ته احساسات بودش :دی!

كاش يه تاپيك هم می زديد برای كسایی كه نوبن...
ماشالا اينجا همه بقدری پرو ان كه كسی فقط يه انيمه شونن رو هم تا آخر ديده باشه باز جلوشون نوبه:دی چون همه بالای 3 تا 4 انيمه رو تا آخر ديدن!
كلا به تازه كارها هم بپردازيد ممنون می شيم:دی

سهیل نووب و اینا چیه :d تو بیا اینجا برای بحث ، ما هم تا اونجایی که دیدی باهات بحث میکنیم :d
منم یک زمانی مثل تو بودم :-" :d

1.

84834.jpg

Nakamura Yuuichi

یکی از فن های سرسخت آقای ناکامورا هستم و بهتر از ایشون، در مقام "کامی صدا" هیچ دوبلوری رو به اندازه ی ایشون، قبول ندارم.

صدای عالی داره و بخصوص وقتی با خودش صحبت (شخصیت) میکنه، اجراش بینظیر میشه. دوبله ی شاهکار Clannad و Clannad: After Story مثال همین موضوع هست که هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم.

دوبله های دیگش رو مثل نقش "گرید" تو Fullmetal Alchemist: Brotherhood و یا "گای" تو Guilty Crown، از کارهای بسیار خوب ـش هست. الان هم تو انیمه ی درحال پخش Hyouka جای "هوتارو" صحبت میکنه.

2.

40713.jpg

Miyano Mamoru

بعد از "ناکاموا" تنها کسی که با صداش میتونه منو تو انیمه هیجان زده کنه، آقای Miyano هست. صدای بسیار خاص که توانایی استفاده صفر تا صد صداش رو داره!
قدرت زیادی تو دوبله داره که میشه انیمه هایی مثل Death Note در نقش "یاگامی لایت"، Fullmetal Alchemist: Brotherhood در نقش "لی"، Steins;Gate در نقش "اوکابه رین"، Chihayafuru در نقش "ماشیما تایچی" رو اشاره کرد.

صدایی داره که هیچ وقت از شنیدنش تو انیمه خسته نمیشم.

3.

14421.jpg

Nakai Kazuya

نیازی به توضیح نیست، نقل یکی از پست هام

Tokyo Boys

Kazuya Nakai
kazuyanakai.jpg

آقای Kazuya Nakai (به ژاپنی: 中井 和哉) در ناحیه Hyōgo-ku (به ژاپنی: 兵庫区; ) واقع در شهر کوبه (به ژاپنی: 神戸市 به انگلیسی: Kobe) کشور ژاپن، در سال 1967 به دنیا امد.

Kazuya اولین بار به صورت جدی در انیمه ی کوتاه 33 قسمت ای After War Gundam X در نقش Witz Sou صحبت کرد که بعد از سال 1996 رفته رفته در انیمه های مطرحی نیز صدای آن در شخصیت های Main و Supporting شنیده شد.

Sengoku Basara (2009) As: Date Masamune
Blade of the Immortal (2008) As: Taito Magatsu
Nodame Cantabile (2007) (2007) As: Kouzou Etou
Death Note (2006) As: Kanzo Mogi
Gintama (2006) As: Hijikata Toushirou
Jyu Oh Sei (2006) As: Zagi
xxxHOLiC (2006) As: Doumeki Shizuka
Trinity Blood (JP) (2005) As: Tres Iqus
Noein - Mou Hitori no Kimi e (2005) As: Karasu
Samurai Gun (2004) As: Matsuzaki
Ragnarok: The Animation (2004) As: Iruga
Grenadier (2004) As: Yajiro Kojima
Battle Programmer Shirase (2003) As: Satoshi Shirase/BPS
One Piece (JP) (1999) As: Roronoa Zoro
Puppet Master Sakon (1999) As: Kouji Kitamura
Digimon (JP) (1999) As: Gaomon
Gundam X (1996) As: Witz Sue
Samurai Champloo (2004) As: Mugen
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009) As: Miles
Ao no Exorcist (2011) As:Suguro, Ryuji
D.Gray-man (2006) As: Gozu

Kazuya اکنون با 44 سال سن، یکی از پرکارترین دوبلورهای ژاپن است و در انیمه های مطرح ای صحبت کرده که بیشتر صدای آنرا با شخصیت هایی همچون Zoro در One Piece، شخصیت Hijikata در انیمه ی Gintama، صدای Mugen در Samurai Champloo و چند کار دیگر که می تونید در لیست زیر گزیده های از آنرا مشاهده کنید، شناخته می شود.

نظر شخصی: صدای Kazuya Nakai رو خیلی خیلی دوست دارم و به نظرم اصیل ترین صدای ژاپنی رو داره که بیشترین هماهنگی رو با ساختار فرهنگ منضبط مردم ژاپن، میتونه داشته باشه.
صداش رو تو One Piece، Fullmetal Alchemist: Brotherhood، Ao no Exorcist، Death Note خیلی دوست دارم.

4.

16627.jpg

Konishi Katsuyuki

آقای Konishi Katsuyuki صدای بسیار پر انرژی ای که بیشتر به کارکترهای وحشی جور هست. دو مثال میزنم، "اوگا تاسومی" در Beelzebub و "کامینا" در Tengen Toppa Gurren Lagann، کاملاً به چیزی که گفتم میخوره.
صداش رو خیلی دوست دارم، بخصوص وقتی که حسابی قاطی میکنه D:

5.

8315.jpg

Inoue Kazuhiko

صدای آقای Inoue Kazuhiko شاهکاره به تمام معناست. دوبله ی "هاتاکه کاکاشی" تو انیمه ی ناروتو، دوبله ی "مادارا" در چهار سری Natsume Yuujinchou از کارهای واقعاً قشنگ ـش هست که هیچ وقت نمیشه راحت از کنارشون گذشت.

6.

9935.jpg

Sugiyama Noriaki

آقای Noriaki رو فقط و فقط بخاطر صدای قشنگ "اوچیها ساسکه" در ناروتو و "اشیدا" در بلیچ، رو در لیست تاپ ام قرار دادم.

7.

18119.jpg

Nakata Jouji

صدای فوق تکراری، ولی بسیار قشنگ که همیشه دوست داشتنیه. دوبله در دو سری Code Geass در نقش Ried Diethard، "کوتومینه کیره" در سری Fate/Zero، "هودی جونز" در وان پیس، Gyuki در سری Nurarihyon no Mago، و انیمه های دیگه که تو همشون، یک صدا داره.

8.

16289.jpg

Sugita Tomokazu

فقط و فقط صدای Sugita Tomokazu رو بخاطر "گینتوکی" تو Gintama دوست دارم که اجراش عالیه.

9.

17695.jpg

Kamiya Hiroshi

بخاطر صدای "تاکاشی ناتسومه" در چهار سری انیمه ی Natsume Yuujinchou و شخصیت "یوزور" در Angel Beats

10.

12505.jpg

Hiyama Nobuyuki

صدای خفنی مثل Konishi Katsuyuki داره، انتخاب ـش کردم، برای شخصیت Viral در Tengen Toppa Gurren Lagann و Madarame Ikkaku در بلیچ (همون کچله که همیشه با زاراکی هستش)

11.

17137.jpg

Namikawa Daisuke

قرار بود ده تا باشه، ولی این یازده ـهومی یک خورده خاصه! صدای Namikawa Daisuke رو تا الان حتی یکبار برای خنده هم نتونستم تو هیچ انیمه ای حدس بزنم. یک چند صدایه ی عجیب که همیشه منو متعجب کرده!

اگه انیمه های پایین رو دیدید، روی لینک ـشون کلیک کنید، تا گستردگی صدای Namikawa Daisuke رو ببینید.

Black Lagoon
Bleach
Fate/Zero
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Gantz
Hunter x Hunter
Kimi ni Todoke
Level E
One Piece

لیست بعدی در مورد دوبلورهای خانم هست

آقا یکی واسه ما anime رو ساده توضیح بده.انیمه غیر ژاپنی هم داریم؟کلا از صنعت تلویزیون و سینمای ژاپن متنفرم!

تعریف ساده:
انیمه در زبان بسیار ساده به کارتون هایی گفته میشه که ژاپنی ها میسازن.

تعریف یه کم حرفه ای:
انیمه ها در اصل کارتون هایی هستند که از روی مانگاها (داستان های مصور ژاپنی) ساخته می شوند. البته استثناهایی هم وجود دارند. مثل Gosick که از روی مانگا ساخته نشده.

تعریف حرفه ای:
انیمه به کارتون هایی گفته می شود که ریشه داستانی آن ها در مانگا است و در ساخت آنها از تکنیک cell animation استفاده نمی شود.

پ.ن: توضیح Cell Animation یه کم زمان بره ولی به طور خیلی ساده اگر بخوایم مثالی بزنم تا قبل از سال 1980 والت دیسنی از این تکنیک برای ساختن انیمیشن هاش استفاده می کرد. در واقع یعنی بک گراند ثابت+ شخصیت متحرک.چیزی که در تام و جری وجود داره.

همون 2 تا تعریف اول رو بدونی کافیه:d
کلا از صنعت تلویزیون و سینمای ژاپن متنفرم!
:|اگر صنعت تلویزیون و سینمای ژاپن نبود هرگز چیزی به اسم کارتون خلق نمی شد. اکثر تکنیک های انیمیشن سازی که الان تو کمپانی های برتر دنیا مثل والت، سونی، پیکسار و..... استفاده میشه توسط ژاپنی ها ابداع شده!!!

تعریف ساده:
انیمه در زبان بسیار ساده به کارتون هایی گفته میشه که ژاپنی ها میسازن.

تعریف یه کم حرفه ای:
انیمه ها در اصل کارتون هایی هستند که از روی مانگاها (داستان های مصور ژاپنی) ساخته می شوند. البته استثناهایی هم وجود دارند. مثل Gosick که از روی مانگا ساخته نشده.

تعریف حرفه ای:
انیمه به کارتون هایی گفته می شود که ریشه داستانی آن ها در مانگا است و در ساخت آنها از تکنیک cell animation استفاده نمی شود.

پ.ن: توضیح Cell Animation یه کم زمان بره ولی به طور خیلی ساده اگر بخوایم مثالی بزنم تا قبل از سال 1980 والت دیسنی از این تکنیک برای ساختن انیمیشن هاش استفاده می کرد. در واقع یعنی بک گراند ثابت+ شخصیت متحرک.چیزی که در تام و جری وجود داره.

همون 2 تا تعریف اول رو بدونی کافیه:d

:|اگر صنعت تلویزیون و سینمای ژاپن نبود هرگز چیزی به اسم کارتون خلق نمی شد. اکثر تکنیک های انیمیشن سازی که الان تو کمپانی های برتر دنیا مثل والت، سونی، پیکسار و..... استفاده میشه توسط ژاپنی ها ابداع شده!!!

همین کارتون های ژاپنی که تو تلوزیون نشون میده همینا انیمه هستن؟خب چند تا انیمه خوب بهم معرفی کنید بریم ببینیم شاید خوشم اومد.تو مایه های طنز باشه.صحنه در حد هاردکور نداشته باشه!اکشن مکشن هم باشه.

آخرین ویرایش:
همین کارتون های ژاپنی که تو تلوزیون نشون میده همینا انیمه هستن؟خب چند تا انیمه خوب بهم معرفی کنید بریم ببینیم شاشید خوشم اومد.تو مایه های طنز باشه.صحنه در حد هاردکور نداشته باشه!اکشن مکشن هم باشه.

اکثرا تو دسته بندی انیمه قرار میگیرن.
شما یه چیزی می خوای هم کمدی داشته باشهف هم اکشن باحال(که خونت به جوش بیاد) هم داستانی که ببردت تا آخرش.

از کارای کوتاه Gurren Lagann رو بهت پیشنهاد می کنم و کارای بلند هم که خیلی زیادن. Bleach ، Naruto ، One Piece , Gintama , Dragon Bal l و هزار تا کار دیگه. کار متفاوت داستانی می خوای ببینی Usagi Drop یا یه چیز خیلی خاص Ano Hana . هزار تا انیمه می تونم پیشنهاد بدم:d

ولی بشین Gurren Lagann رو ببین.25 قسمته و خیلی هم حال میده تا آخرش!
-------------------------------------------
این عکسه ربطی به این قسمت نداره ولی یه شوخی باحال با یه انیمه باحال می کنه!:d اگه گفتین کدوم انیمه اس؟>:d<
p7677_4195782.jpg

آخرین ویرایش:
این اشتباهه. اولین انیمه ها کلا ربطی به مانگا نداشتن و خیلی از انیمه ها هم برگرفته از مانگا نیستند. ولی درصد زیادی هستند. این Cell Animation هم توی انیمه ها هست ولی بسته به موقعیت تغییر میکنه. اگه وقت کردم کپچر میکنم یه سری میذارم.

-------------------------------------------
این عکسه ربطی به این قسمت نداره ولی یه شوخی باحال با یه انیمه باحال می کنه!:d اگه گفتین کدوم انیمه اس؟>:d<
p7677_4195782.jpg
فكر نكنم هدفش شوخی با انيمه خاصی باشه ولی ياد اون جا كه ناروتو خودش رو شكل ساسوكه می كنه و می ره ساكورا رو ببوسه و اسهال می شه افتادم:دی

فكر نكنم هدفش شوخی با انيمه خاصی باشه ولی ياد اون جا كه ناروتو خودش رو شكل ساسوكه می كنه و می ره ساكورا رو ببوسه و اسهال می شه افتادم:دی

اون وسطا رو به پایین نگاه کنی تکنیک های DB رو دارن به هم میزنن.:d

این اشتباهه. اولین انیمه ها کلا ربطی به مانگا نداشتن و خیلی از انیمه ها هم برگرفته از مانگا نیستند. ولی درصد زیادی هستند. این Cell Animation هم توی انیمه ها هست ولی بسته به موقعیت تغییر میکنه. اگه وقت کردم کپچر میکنم یه سری میذارم.

برای همین قبلش تاکید کردم:

یه نکته راجب این عکس، شوخی نیست :دی! یعنی هدفش اصلا اون انیمه نیست.
DBZ نمادیه توی 9gag و سایر جاها. Over 9000 یکی از بارزترین هاشونه.
جالبه اون انفجاره خیلی خیلی شبیه فیلم دیجیمونه!!
Digimon Movie 4 Diablomon Strikes Back Part 3 English Sub - YouTube
3.57 رو ببینید. فکر کردم اول اونه :دی!

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:53 PM ارسال شده بود ----------

اون وسطا رو به پایین نگاه کنی تکنیک های DB رو دارن به هم میزنن.:d

برای همین قبلش تاکید کردم:

یه ابهام داوود جون این جمله داره که وقتی میخونی یعنی همه انیمه ها از رو مانگا ساخته میشن و استثنا دارن. در حالی که اکثر انیمه ها از روی مانگا ساخته میشن :دی! خیلی فرق داره u know :دی!

@Trunks
بحث کردن باهات خیلی سخته چون با کلمات بازی می کنی. در صورتی که من وقتی از جمله ای استفاده میکنم، معنی واقعی کلمه رو منظورمه!:d
-----------------------------
Code Geass چه طوره؟
همین جوری سر سری نگاهش کردم، انگار روبات هم توش داشت. درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or