این تعقیب و گریز اولش چقدر خفن بود! :d خیلی جو میداد! کلا این سازنده های انیمه برای هرجور سلیقه ای کار کردن! قسمت های 14 و 15 که جنگ هواپیما و اینا بود! این قسمتم از نوع موتوریش بود! بقیه ی قسمت ها هم که جنگ تن به تن و جادوگری و ...! اصلا خفنه! انقدر هم خوب این بخش ها رو کنار هم پیاده میکنند که واقعا لذت بخش میشن! :d
همینطور که حدس میزدم اون حرکت کار اسکندر نبود! میگفتم که به اخلاق اسکندر نمیخوره این کارا! بچه به این خوبی! البته فکر میکردم یک جوری اساسین برگشته(اسم قسمت گمراه میکرد خو! ) ولی اصلا فکر نمیکردم قدرت برسرک این باشه!
ولی از شکستش خیلی ناراحت شدم! نامردی بود
اسکندر میتونه ببره! البته خدا رو 100هزار مرتبه شکر که کلا حذف نشد! بعد از دست دادن ارابه هم باحال بود حرفاش ! رفته بود تو کف موتور! :d
این کوتومینه و زورکن هم خیلی رو اعصابن! از همون اولش باهاشون مشکل داشتم! ولی الان میگم صد رحمت به زورکن! گرچه خیلی......ـه ولی از کوتومینه بهتره! حرکتی که کوتومینه رفت اعصابم رو داغون کرد! دلم برای کاریا سوخت! یادتون باشه(اصلا کسی هم میخونه که یادش باشه ؟ :d ) قسمت اول گفتم از کاریا خیلی خوشم میاد و اون موقع دوست داشتم این برنده ی مسابقه بشه!(که بعد نظرم عوض شد! ) بدبخت به خاطر نجات ساکورا خودش رو به این حال و روز انداخت اون زورکن و کوتومینه هم مثل عروسک خیمه شب بازی دارن ازش استفاده میکنند!
ولی از اینکه اعصاب و روانش بهم ریخت و زد اون زنه(چی بود اسمش؟) رو کشت منم اعصابم بهم ریخت! اگر واقعا دوستش داشت اگر اون میکشتش هم نباید اون کارو میکرد!
چقدر مینویسم من! :d میام کل انیمه رو گزارش میکنم هر قسمت! :d البته در وصف این انیمه و حالاتی که موقع دیدنش بهم دست میده هرچقدر بگم کم گفتم! :d