Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
گوسیک از روی Light Novel ساخته شده. که دو جلده.
از روی این Light Novel دو جلدی یه انیمه و یک مانگا ساختن.

Usagi Drop تقریباً نصف مانگا ساخته شده. داستانش بعد از انیمه ادامه داره. اما نیمه ی دوم به خوبی نیمه ی اول نیست.

نه منظورم همون رمان بود که محمدعلی به نوع دقیقش اشاره کرد :d
Gosick :
پس من چرا تا الان منتظر ادامش بودم ؟ :((ولی فکر کنم خونده بودم هنوز چند عدد کتاب دیگه میاد ... :d :(( تمام امید و آرزوهام پرپر شد :d

Usagi Drop :
اونم که آره! هیچی رین چان کوچولو نمیشه! ولی خوب شاید توی ادامش هم این حسی که تو نیمه ی اول داستان بود،بازم باشه تا حدودی! :d
و اینکه مانگاش تموم شده ؟ و خبری هم از انیمه ـش نیست ؟ شایعه ای،چیزی؟ :d

Space Brothers EP 8 :
=))=))=))
دم این خالقان موتا گرم! :d بسی شخصیت باحالیه! قضیه ی نجات و بعدش مصاحبه که دخترها رو دید و آخر کار که رفت تو راهرو خوشخالی کرد ... :d
خیلی شخصیت باحالیه کلا! :d خوبه حداقل 1سال باهاش همراه هستیم! :d
اون نامه های آخر کار رو هم نشون ندادن چیه :|

نه منظورم همون رمان بود که محمدعلی به نوع دقیقش اشاره کرد :d
Gosick :
پس من چرا تا الان منتظر ادامش بودم ؟ :((ولی فکر کنم خونده بودم هنوز چند عدد کتاب دیگه میاد ... :d :(( تمام امید و آرزوهام پرپر شد :d

Usagi Drop :
اونم که آره! هیچی رین چان کوچولو نمیشه! ولی خوب شاید توی ادامش هم این حسی که تو نیمه ی اول داستان بود،بازم باشه تا حدودی! :d
و اینکه مانگاش تموم شده ؟ و خبری هم از انیمه ـش نیست ؟ شایعه ای،چیزی؟ :d

Space Brothers EP 8 :
=))=))=))
دم این خالقان موتا گرم! :d بسی شخصیت باحالیه! قضیه ی نجات و بعدش مصاحبه که دخترها رو دید و آخر کار که رفت تو راهرو خوشخالی کرد ... :d
خیلی شخصیت باحالیه کلا! :d خوبه حداقل 1سال باهاش همراه هستیم! :d
اون نامه های آخر کار رو هم نشون ندادن چیه :|

گوسیک قرار بود رمان دومش بیاد که اومد
yahoo_4.gif

مانگای Usagi Drop تموم شده. حدود 50 چپتره. آخرش خیلی قشنگ تموم میشه. می تونی فقط بری چپتر آخرش رو بخونی.

Space Brothers EP 8
نامه ـه که معلوم شد چیه:d
اسپویل از اسپویل بالایی:
سه تا وصیت نامه برای پدر، مادر و موتُا

belakhare koleksion cartoonam kamel shod!!
digimon all seasons + movies (full eng 480p or 720p)
dragonball gt+z (480p) kai720p
streetfighter 480p
narouto 720p + shipoden 720p
tsubasa J - 2002 -shin 720p
terekondam!

آقا Dragon Ball Gt رو از کجا گرفتید؟ من یه مدل از این کم حجماش رو پیدا کردم خیلی افتضاح بود. اگر لینکی دارید به ما هم بدید، ممنون میشم:d
----------------------------------
خلیل اینجا میشه Meme های مربوط به انیمه ها رو گذاشت؟ از پرهام پرسیدم، گفت از تو بپرسم!

آخرین ویرایش:
من گشتم ولی لیستی که کامل باشه رو پیدا نکردم (بعضی که قسمت هایی رو گفته بودن که فقط یکم فیلر بود !) ولی این بود که بهتر از هیچی هست !

این رو هم تایید نمی کنم مثلا چون فکر کنم 208 تا 226 فیلر هست ولی این فقط "Episode 213 - 216" رو نوشته !
یکی که مانگا رو کامل دیده یا لیست درست درمون داره بگه بهتره :دی

Filler
Filler Arc
Omake
Partial Filler
Recap Ep
Unsure

اینجا فیلر یه سری از انیمه ها نوشته:

http://www.anime-planet.com/forum/general-anime-discussion/24458-anime-filler-guide.html

البته بلیچ را هم نطرم بود ولی اینجور که دوستان میگن انگار خیلی هیجان و گستردگی داستان نداره؟!

به نظر من که بلیچ قشنگتره ... (از ناروتو ، نه وان پیس)

آخرین ویرایش:
یه سوال تخصصی. این وان پیس، مثلا روایت داستانش چه طوریه. مثلا مثل بلیچ 50 قسمت یه آرک تموم میشه و بعد میره آرک دیگه یا مثل ناروتو یه داستان اصلی داره و هی ادامه پیدا می کنه؟

یه سوال تخصصی. این وان پیس، مثلا روایت داستانش چه طوریه. مثلا مثل بلیچ 50 قسمت یه آرک تموم میشه و بعد میره آرک دیگه یا مثل ناروتو یه داستان اصلی داره و هی ادامه پیدا می کنه؟
مثل ناروتو که یه داستان اصلی رو پیش میبره البته تا قسمت 130 انیمه یار گرفتن که هر 25 قسمت یه نفر بهشون اضافه میشه و بعد ها ممکنه چند نفره دیگه به گروه اضافه شن و داستان یجوری که فقط شخصیت اصلی جلو نمی بره بلکه کل خدمش داستان رو جلو می بره البته ارک یجوری که بعد از تموم شدن اون ارک دیگه به کلی شخصیت های بد یا خوب به تاریخ نمی رند میبینی یه نفر که از قسمت 10 انیمه بود یهوی از قسمت 130 پیداش شده یا دوباره تو قسمت های 400 دو باره سرکلش پیدا شد
و تنها ایرادی که کسانی که می خوان الا شروع کنن گرافیک انیمه که تو همون قسمت های اولیه به شدت پایین و ممکنه دیگه ادامش ندی اما از قسمت 30 به بعد یواش یواش گرافیکش بالا میره {البته گرافیک این قسمت های قدیمی انیمه رو به هیچ یک از قسمت های جدید عوض نمی کنم}

و تنها ایرادی که کسانی که می خوان الا شروع کنن گرافیک انیمه که تو همون قسمت های اولیه به شدت پایین و ممکنه دیگه ادامش ندی اما از قسمت 30 به بعد یواش یواش گرافیکش بالا میره {البته گرافیک این قسمت های قدیمی انیمه رو به هیچ یک از قسمت های جدید عوض نمی کنم}
گرافیک شاید بالا بره، ولی اصلا موافق خوب بودنش نیست. ضعف گرافیکی و طراحی موج میزد توی اواخر انیمه. از بعده CP9 برداشتن طراحی هارو عوض کردن خیلی بدفرم شدش. کلا ثبات گرافیکی تا قبل timeskip که من میدیدم نداشت. من شخصا طراحی های قسمت های اول رو ترجیح میدادم خیلی اختصاصی تر بود.
برای مثال:
شنکس اوایل انیمه:

shanks.jpg

شنکس توی مارینفورد:

onepiece489.jpg

بحث گذشت زمان هم متاسفانه مطرح نیست کلا طراحیشون عوض شده ( چشا تنگ تر، پیشونی بزرگ و صورت پهن و... )

شنکس رو میخواستن مثلا با ابهتش کنند! که البته منم با این تغییر موافق نیستم! (البته اولاش خیلی شوخ و شنگ بود! در حد شخصیت به این بزرگی نبودش! :d ) البته این ورژن جدیدش هم دیگه خیلی جوگیرانست! :d
البته هرچی باشه به نظرم از طراحی الان بهتره! اگر قبلا یکیشون ثبات نداشت،الان همشون توی هر قسمت صورتشون یکجوره! :d (مخصوصا نامی که اوضاعش خیلی خرابه! :d بعی وقتا یاد بازیگرای فیلمای هندی میفتم :d )

چون اسم آرک و طراحی شخصیت ها و ... داره میاد به نظرم بفرستم تو اسپویلر بهتر باشه :d

من با تغییرات بقیه موافقم :d (تا قبل از آرک جدید! :d ) و کلا حمایت میکنم! :d به نظرم غیر از همین شنکس بقیه در کل خیلی بهتر شدن! :d مخصوصا ایس! اصلا با طراحی اولیه ـش حال نمیکردم :d
رنگ و روی آرک مارینفورد صد شرف داره به رنگ و روی الان! :d
الان مثلا سانجی رو نگاه کن!
http://up98.org/upload/server1/02/j/zqy6ffq5487re9jkwz6.png
رنگ زرد قشنگ موهاش نگاه چی شده:| البته شاید مثلا به خاطر زیر آب بودن و اینا باشه! ولی خوب بازم اوضاعش خرابه!
کلا از نظر طراحی من با اینا مشکل ندارم! اتفاقا به نظرم با شروع آرک واتر7 کلا بهتر شدن :d
ولی مشکلم شدیدا با طراحی اشخاصی مثل لولا یا اون یارو که با ماکارونی توی قطار واتر7 - انیس لابی با سانجی میجنگید و یک سری اشخاص دیگه تو همین مایه هاست! :d اون حالت سایه واری که از بیگ ماما هم دیدیم+ اون آرم دزدای دریایی داغون :d پیش بینی میکنم اونم طراحی داغون و رو اعصابی خواهد داشت :d

منظور من از طراحی بد و رنگ بدنیش ایناس:
http://3.bp.blogspot.com/_sH410BI2o_U/TCtVMWZcF1I/AAAAAAAAAE8/stb4koPVqg4/s1600/op3.jpg
http://lovelyduckie.com/wp-content/uploads/2011/03/luffy1.jpg
فرم صورت و موهاشونم بشدت افت کرد.
البته من با هر ایسی حال میکنم ولی بیشتر اولی. خلاقیت نداره صورت های انسان های وان پیس الان. صورت ایس داشت ولی بعد از تغییر خیلی ساده شد با اون صورت پهن.

اینم یه شاهکار دیگه:
http://memberfiles.freewebs.com/75/74/44407475/photos/More-gif-Anime-Pics/animekida luffy gif.gif

ملت یه بار سره ناروتو و پین نزدیک بود انقلاب کنن یه بار اونطوری شد ولی نکات قشنگ وان پیس کلا نمیذاره کسی فکر کنه به این مشکلات یا حتی به زبون بیاره!!

اون gif که کلا طراحی مانگا هم همینجوری بوده :d این نوع گریه کردن که دیگه مختص وان پیسه :d :d :d
اون عکس اولی هم موافقم :d ولی باز از طراحی حال حاضر رنگ و طراحیش خیلی بهتره :d

خوب Fate/Zero قسمت 21 هم دیدم! :d

این تعقیب و گریز اولش چقدر خفن بود! :d خیلی جو میداد! کلا این سازنده های انیمه برای هرجور سلیقه ای کار کردن! قسمت های 14 و 15 که جنگ هواپیما و اینا بود! این قسمتم از نوع موتوریش بود! بقیه ی قسمت ها هم که جنگ تن به تن و جادوگری و ...! اصلا خفنه! انقدر هم خوب این بخش ها رو کنار هم پیاده میکنند که واقعا لذت بخش میشن! :d
همینطور که حدس میزدم اون حرکت کار اسکندر نبود! میگفتم که به اخلاق اسکندر نمیخوره این کارا! بچه به این خوبی! البته فکر میکردم یک جوری اساسین برگشته(اسم قسمت گمراه میکرد خو! ) ولی اصلا فکر نمیکردم قدرت برسرک این باشه!
ولی از شکستش خیلی ناراحت شدم! نامردی بود:(( اسکندر میتونه ببره! البته خدا رو 100هزار مرتبه شکر که کلا حذف نشد! بعد از دست دادن ارابه هم باحال بود حرفاش ! رفته بود تو کف موتور! :d
این کوتومینه و زورکن هم خیلی رو اعصابن! از همون اولش باهاشون مشکل داشتم! ولی الان میگم صد رحمت به زورکن! گرچه خیلی......ـه ولی از کوتومینه بهتره! حرکتی که کوتومینه رفت اعصابم رو داغون کرد! دلم برای کاریا سوخت! یادتون باشه(اصلا کسی هم میخونه که یادش باشه ؟ :d ) قسمت اول گفتم از کاریا خیلی خوشم میاد و اون موقع دوست داشتم این برنده ی مسابقه بشه!(که بعد نظرم عوض شد! ) بدبخت به خاطر نجات ساکورا خودش رو به این حال و روز انداخت اون زورکن و کوتومینه هم مثل عروسک خیمه شب بازی دارن ازش استفاده میکنند!
ولی از اینکه اعصاب و روانش بهم ریخت و زد اون زنه(چی بود اسمش؟) رو کشت منم اعصابم بهم ریخت! اگر واقعا دوستش داشت اگر اون میکشتش هم نباید اون کارو میکرد!

چقدر مینویسم من! :d میام کل انیمه رو گزارش میکنم هر قسمت! :d البته در وصف این انیمه و حالاتی که موقع دیدنش بهم دست میده هرچقدر بگم کم گفتم! :d

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا جدیدا از انیمه هایی که واقع گرایانه ساخته شدن خوشم اومده... خیلی باهاشون حال می کنم....
مخصوصا این 3 تا : clannad-clannad after story - bakuman
انیمه ی قشنگ تو این سبکا چی داریم؟ یه چند تا خوبش رو پیشنهاد بدین برم دانش کنم....(مخصوصا تو سبکه bakuman)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or