Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
mneorkd76uaqjj8ctst1.jpg
Hakuouki : Shinsengumi Kitanیوکیمورا چیزورو (Yukimura Chizuru) دختر دکتریه که تو ادو(edo) طبابت می کنه…شش ماهپیش پدرش ادو رو به مقصد کیوتو برای یه کار داوطلبانه یکی دو ماهه ترک می کنه…چندین ماه میگذره و پدرش صورت ناگهانی غیب میشه،برای همین چیزورو خودشو به شکل پسرا در میاره راهیه توکیو میشه تا شخصا پدرشو پیدا کنه…وقتی به توکیو میرسه چند تا جنایتکارتعقیبش می کنن…و اون از دستشونفرار می کنه…درست وقتی که کم مونده بود بگیرنش،دو نفر از اعضای شینسنگومی میان و به طرز وحشیانه ای جنایتکارا رو سلاخی می کنن…چیزورو متوجه میشه اونا عادی نیست یه جورایی انگار هیولان!و فقط میل به کشتن دارن…درست وقتی که شمشیر داشت بالای سر چیزورو فرود میومد سه نفر دیگه میان و نجاتش میدن…این سه نفر هم از اعضای شینسنگومی هستن!چیزورو از ترس غش میکنه و وقتی به هوش میاد میبینه که به مقر فرماندهی شینسنگومی برده شده…اینکه تو شینسنگومی چه خبره و اینا کین و چیزورو قراره چطوری پدرشو پیدا کنه و کلی سوال دیگه رو باید بشینیم این انیمه رو ببینیم تا جوابشو پیدا کنیم…
اوضاع درست درمونی نداره این انیمه. مثل Bioshock هست. یا ازش متنفر هستن یا عاشقش‌ان !!.

درود!
خب با راهنمایی دوستان عزیز توی همین تاپیک،انیمه Death Note رو شروع کردم و اولین قسمتشو دیدم! باید بگم که همین قسمت اولش واقعا آدمو میبره تو جو داستانش! واقعا عالیه! دست همگی طلا!!!>:d

اوضاع درست درمونی نداره این انیمه. مثل Bioshock هست. یا ازش متنفر هستن یا عاشقش‌ان !!.

من خودم هر دو فصلش رو دیدم یه مدت پیش هم با خلیل در موردش صحبت کردیم تو همین تاپیک این انیمه جو سنگینی داره و جوری نیست که همه خوششون بیاد ولی جزء کارهایی بود که من خوشم اومد ازش

درود!
خب با راهنمایی دوستان عزیز توی همین تاپیک،انیمه Death Note رو شروع کردم و اولین قسمتشو دیدم! باید بگم که همین قسمت اولش واقعا آدمو میبره تو جو داستانش! واقعا عالیه! دست همگی طلا!!!>:d
امیدوام اخرش هم همینا رو بگی :دی!.
این انیمه جو سنگینی داره و جوری نیست که همه خوششون بیاد ولی جزء کارهایی بود که من خوشم اومد ازش
واسه همینه گفتم شبیه Bioshock ـه دیگه :دی.

بچه ها من Hana-Saku Iroha رو دیدم به نظرم خوب بود
یه سوال داشتم سریالی با این تم دراما ولی پسرونه داریم ینی شخصیت های اصلیش مرد یا پسر باشن در کل خیلی دخترونه نباشه

بچه ها من Hana-Saku Iroha رو دیدم به نظرم خوب بود
یه سوال داشتم سریالی با این تم دراما ولی پسرونه داریم ینی شخصیت های اصلیش مرد یا پسر باشن در کل خیلی دخترونه نباشه

نزدیکترین چیزی که به ذهن ام میرسه..انیمه ی Kimi to Boku هست که فصل اولش، زمستون تموم شد و الان هم فصل دومش تو بهار داره پخش میشه. (زیرنویس هم داره)

معرفی سایت D:

سایت OtakuCop رو میخوام معرفی کنم که به صورت لینک مستقیم و صد البته رایگان، انیمه های Ongoing رو قرار میده.

Untitled.jpg

تقریباً بیشتر از یک هفته هست که سایت OtakuCop در کنار mirror زدن از هاست bayfiles ،Ifile و تورنت Nyaa، فایل های جدید رو در هاست خودش هم قرار میده که با ایکون
otakucop.png
نمایش ـش میده و در ابتدای لینک هم Page تبلیغاتی از linkbucks قرار داره که میشه راحت پاکش کرد و تو برنامه دانلود، کپی ـش کرد.

Untitled.jpg
قسمت قرمز شده رو از آدرس ای که از سایت میگیرید پاک کنید تا تبلیغ دیگه قبل از دانلود فایل، بنمایش در نیاد.
Code:
[COLOR=#FF0000]http://4728e199.linkbucks.com/url/[/COLOR]http://otakucop.com/dump/%5BWhyNot%5D%20Phi%20Brain%20-%20Kami%20no%20Puzzle%20S2%20-%2004%20%5B106194FD%5D.mkv

نمایش عکس هایی از هر episode انیمه هم یکی از ویژگی هایی این سایت هست.

درنهایت باید گفت که سرعت به روز بودن سایت بسیار خوبه و fansub هایی خوبی رو هم پوشش میده و سرعت دانلودش، بسیار خوبه.

آدرس سایت
OtakuCop - Free Anime Downloads
همچین از آدرس زیر میتونید، نوع دیگه ای از لیست انیمه ها رو نگاه کنید که آدرسش تو سایت نیست.
http://otakucop.com/dump

++++++++++++++
10910ua0mp1b50x.jpg

جمع بندی یه خبر از Code Geass: Akito the Exiled رو بگم که قراره چهارم August تو ژاپن بنمایش در بیاد و البته گفته نشده که چه مقدار از انیمه رو قراره پخش کنند.
از طرفی ماه پیش خبری امده بود که قراره انیمه در 4قسمت 50دقیقه ای هر سه ماه یکبار در قالب پخش خانگی عرضه بشه که بعداً خبر ویرایش شد!

Trailer ای از انیمه
http://www.youtube.com/v/kYwcMey3BJo
آپلود شده در مدیافایر
Code Geass- Akito the Exiled - YouTube.flv

آخرین ویرایش:
عجب فصلی برای ناروتو شروع شده...... شدیدا خوفناکه
یک Ova + یک فیلم و همین طور داستان هم که به اوج خودش رسیده.....
الان دیگه نمی تونم برای هر قسمت ناروتو صبر کنم
Fate Zero14-17:
انیمه واقعا محشره. ارت این انیمه حرف نداره. من شدیدا از شخصیتاش خوشم میاد البته همه یه طرف و گیلگمش یه طرف...(چقدر قشنگ و باحال حرف میزنه)
صداگذاری هم که کلا محشره.....
اصلا انتظار نداشتم که کوتومینه اربابش رو بکشه و حالا با گیلگمش پیمان ببنده...
Accel World1-3:
این انیمه هم قشنگه. من به شخصه از اسم دختره(نیلوفر سیاه) خیلی خوشم اومده....
ولی زیاد با شخصیت اولش حال نمی کنم....
داستانش هم در مورده جنگ تو دنیای مجازی هستش. و هر کس با توجه به شخصیتش یک کاراکتر میگیره....
Zetman 1-3:
این انیمه برای من دومین انیمه ی این فصله.
از شخصیت اصلیش خوشم میاد. یه جور جذبه ی خاص داره....
اما دارن همه ی نزدیکانش رو میکشن (نمی دونم هدقشون چیه)

شباهت بانوان ِ Code Geass به کار های دیگه واقعا جالبه :دی!
اون دختره توی سری اصلی کارن بود چی بود. برید بزنید Akiza Izinski ببینید چه عکسایی میاد و شباهتش رو ببینید :دی!
اینم که شبیه Noel توی Blazblue در اومده کاملا :دی!

کلا نمیدونم چرا هیچ وقت از این سری خوشم نمیاد.

Un-Go:Episode-0 با زیرنویس کامی اومد بیرون.
یه OVA در مورد آشنایی اینگا و اون پسره است.

فیلم پنجم شیپودن، توسط یه فن ساب ناشناس. سابیده شده.

در این روزگاری که بلیچ بر همگان غریب گشته است ، لازم دیدم تا یاد و خاطره ی پسر همیشه خوشحال ، کورساکی ایچیگو را در بدترین شرایط روی کاغذ آورده و خلاصه اگه بد شد به بزرگی خودتون ببخشید :d :
روی عکس کلیک کنید تا بزرگ بشه ، برای این تو اسپویلر گذاشتم که دوستانی که از 280 رد نکردن براشون اسپویل نشه چیزی .

یک لینک از One Piece HD (Dual Audio) - Episode 1 یافتم!
البته اونی که این قسمت رو از raw به sub برده، فرموده که این قسمت اول و آخر خواهد بود و دیگه قسمت جدیدی نمیذاره.

می تونم لینکش رو بذارم؟

سلام
Rock Lee Episode 02
فکرش رو بکنین 2 تا منگلترین شخصیتای ناروتو بخورن به هم و بخوان مخ ساکورا رو بزنن . چه شود =))
به نظرم " نجی " این پتانسیل رو داره که باحالترین لحظات انیمه رو خلق کنه . اون شخصیت جدیه انیمه اصلی چه بلاهای که سرش نمیاد اینجا :دی
می تونم لینکش رو بذارم؟
بذار هرکسی خواست بهت pm بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or