Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از نظر ارزش دیدن که اصلا درش شک نکن ارزشش رو داره :d از هر نظری حساب کنی چیز خفنیه! (از این انیمه های کامله به نظرم :d )
یک Fate/Zero داریم و یکی هم Fate/Stay/Night
که در اصل از نظر زمانی F/Z قبل از اون یکی هست، ولی F/S/N زودتر پخش شده(یک جورایی مثل MGS2 و MGS3 ! ) ولی خوب ما به پیشنهاد دوستان گوش کردیم و اول F/Z رو شروع کردیم که خوب خیلی هم خوشحالم که به پیشنهادشون گوش کردم! همینطور که محمد علی گفت الان میتونم هزار و یک آرزو برای پایانش کنم! :d اونجوری اسپویل میشد :d
در کل پیشنهاد میکنم حتما ببینش! :d البته فکر کنم هنوز 8 قسمتی مونده تا تموم بشه :d

این Lupin III سری انیمس دیگه؟ دوباره بعد از اون هم سال سالی یه فیلم ساختن رو اوردن به انیمه :biggrin1:! کرکر خندس این انیمه یه زمانی خیلی دوسش داشتم :biggrin1:!
آره، یه سریال 13 قسمتی که سری رو reboot کرده به قولی! همه ی شخصیتا رو از اول معرفی می کنن. سری جدید اونقدر ها هم کمدی نیست دیگه!
Jormungand
یاد و خاطره ی بن لادن و گلبدین حکمت یار رو در من زنده کرد. اکشن تاپ این فصله. من که اکشن بین حرفه ای نیستم، خوشم اومد.

Folktales from Japan
شنیدن داستان های فولکلور کشورهای دیگه جالبه. اما در صورتی که هر کدوم رو 200 بار تا حالا نشنیده باشی.
این یارو حکمت یار افغانیه کیه ؟ یکی دو جا دیگه هم شنیده ام که فامیلی کوکو شبیه اونه، ولی نمیدونم کیه. نکته ی جالب اینه که ... اگه بگم ادامه ی داستانش رو اسپویل کردم!

این داستانای فولکور یعنی اصلا ارزش نداره ؟ من داشتم مشتاق میشدم ببینمش:دی بامزه به نظر میرسه :دی
خب انگار پیشونی نوشت من اینکه از فن سابهای روسی انیمه بگیرم :biggrin1: زدم از [Commie] دانلود شه :biggrin1:.
کامی که فن ساب امریکاییه :دی این سایتای روسی مال امریکایی رو ورمیدارن تو سرورای خودشون اپلود میکنن. کامی فرقی هم نداره با SAGE . فوقش یکم تو زیرنویس عقب، جلوئه که میشه راحت درستش کرد.

البته فکر کنم هنوز 8 قسمتی مونده تا تموم بشه :d
9 قسمت مونده تا تموم بشه :دی یعنی کلا 25 قسمته :دی

این یارو حکمت یار افغانیه کیه ؟ یکی دو جا دیگه هم شنیده ام که فامیلی کوکو شبیه اونه، ولی نمیدونم کیه. نکته ی جالب اینه که ... اگه بگم ادامه ی داستانش رو اسپویل کردم!

این داستانای فولکور یعنی اصلا ارزش نداره ؟ من داشتم مشتاق میشدم ببینمش:دی بامزه به نظر میرسه :دی

قبلاً تلویزیون توی برنامه ی کودک (سال بوق و چند سال بعدش) دو سری کارتون داد که همین داستان ها رو تعریف می کرد.
من دو قسمتش رو گرفتم، همه ی داستان هاش رو قبلاً دیده بودم. برای همین به قسمت سوم نکشید.:biggrin1:

گلبدین، برای خودش در افغانستان دار و دسته ای داره و تیر و تفنگی...:biggrin1: جدای از طالبان و القاعده است.

زیرنویس Sage ی لوپان با زیرنویس فارسی هماهنگه.

الان این سری جدیده HD ایش به صورت زبان ژاپنیه ؟
طبیعتاً وقتی توی ژپان پخش میشه، ژاپنیه.
قبلاً محمد علی یه خبری گذاشته بود که قراره HD انگلیسی پخش بشه.

قبلاً تلویزیون توی برنامه ی کودک (سال بوق و چند سال بعدش) دو سری کارتون داد که همین داستان ها رو تعریف می کرد.
من دو قسمتش رو گرفتم، همه ی داستان هاش رو قبلاً دیده بودم. برای همین به قسمت سوم نکشید.:biggrin1:

گلبدین، برای خودش در افغانستان دار و دسته ای داره و تیر و تفنگی...:biggrin1: جدای از طالبان و القاعده است.

زیرنویس Sage ی لوپان با زیرنویس فارسی هماهنگه.

طبیعتاً وقتی توی ژپان پخش میشه، ژاپنیه.
قبلاً محمد علی یه خبری گذاشته بود که قراره HD انگلیسی پخش بشه.

آخه اون یکی محمد گفته بود دوبله انگلیسی داره. پس خوب شد دانلود OP رو شروع نکردم. همین HD ایش رو میگیرم، میزنیم تو رگ!:d

کامی که فن ساب امریکاییه :biggrin1: این سایتای روسی مال امریکایی رو ورمیدارن تو سرورای خودشون اپلود میکنن. کامی فرقی هم نداره با SAGE . فوقش یکم تو زیرنویس عقب، جلوئه که میشه راحت درستش کرد.
همه جاش "داس و چکش" داره خُ گفتم شاید روسی هستن. گرچه فرق ندارن واسه من. کیفیت ترجمه و انکدودشون بالاس واقعا.

آخه اون یکی محمد گفته بود دوبله انگلیسی داره. پس خوب شد دانلود OP رو شروع نکردم. همین HD ایش رو میگیرم، میزنیم تو رگ!:d

اون رو قراره یه کمپانی ای با دوبله ی انگلیسی پخش کنه.
مثل Vlz که پخش ناروتو و بلیچ و دوستان دستشه.

خب، من نتونستم هیچ فن سابی رو پیدا کنم که One Piece HD رو ریلیز کنه، اما این متن رو پیدا کردم که جالبه:
[LTR]
This is the first episode of the new airing enhanced edition of one piece, and it will be probably my first and last raw for this worthless special edition:

- overcrop: you lose like 30% of the original video in the transformation 4:3 into 16:9

- ugly upsacle: a lot of aliasing and ringing because of that

- no f i lterss applied by toei, no enhancement at all

it's basically the SD episode overcropped and uspcaled into HD, so it's not HD at all, just ugly >_<

you better use the original DVD9 for your encode than this re-airing "HD" scam, you will have better encode result, and you will not lose 30% of the video screen/format in the process.
[/LTR]

بابا من نگفته بودم دوبله ی انگلیسی داره. گفتم Funimation گفته که قراره HD پخشش کنه. حتی رو این بحث کردیم که اگه دوبله ی انگلیسی باشه اینش خوبه، اون بده و ...
کلا هم به درد نخور به نظر میرسه! یعنی حتی یه Upscale درست و حاسبی هم نکردنش.
دوستان قسمتای جدید ناروتو وبلیچ و وان پیس رو از کجا باید دانلود کنیم؟ کسی (با همه تونم!!!:d) میتونه راهنمایی کنه؟:d:d
بلیچ که دیگه قسمت جدیدی نداره! دو تای دیگه هم هر هفته قسمتای جدیدشون میاد. مثلا اینجا یه سورس خوبه واسه تورنت. هر چیز مربوط به انیمه ای اول اینجا آپلود میشه : nyaa.eu

قسمت سوم Nazo no Kanojo چندشبازی رو دیگه از حد گذروند! ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد دراپش کنم!
قسمت چهارمUchuu Kyoudai رو هم دیدم و همچنان بسیار دوستش دارم:دی
بقیه هم خوب بودن تو هفته ی قبل!
منتهی Hyouka به جز گرافیک واقعا زیبایی که داشت، کاملا معمولی بود. البته از قسمت اول نباید زیاد انتظار داشت ولی به هر حال! دو تا شخصیت پسرش، دقیقا یادآور دو تا شخصیت پسر Clannad بودن! گرافیکش هم فقط از نظر جزئیات و کیفیت طراحی بک گراندها و شخصیتا و ... بالاست، وگرنه انیمیشن خاصی توش نیست، چون کلا انیمه ی ساکنیه. برعکس مثلا Fate/Zero به غیر از کیفیت طراحی فوق العاده بالا، انیمیشن های بی نظیری هم داره!

این Space Brothers این قسمتش خیلی باحال بود! کلا موتا سوژه ای بودش :d
بعد این واقعا 48 قسمته ؟ پس یک سال در خدمتش هستیم؟ بسیار هم عالی :d

منتهی Hyouka به جز گرافیک واقعا زیبایی که داشت، کاملا معمولی بود. البته از قسمت اول نباید زیاد انتظار داشت ولی به هر حال! دو تا شخصیت پسرش، دقیقا یادآور دو تا شخصیت پسر Clannad بودن! گرافیکش هم فقط از نظر جزئیات و کیفیت طراحی بک گراندها و شخصیتا و ... بالاست، وگرنه انیمیشن خاصی توش نیست، چون کلا انیمه ی ساکنیه. برعکس مثلا Fate/Zero به غیر از کیفیت طراحی فوق العاده بالا، انیمیشن های بی نظیری هم داره!

می خواستم اینم یه تستی بزنم اینو. اما این جوری که گفتی، کلاً دیگه دلم نمیاد ترافیک رو بریزم پاش.
در این دوره زمونه ای که استودیوها هرچی دارن میریزن پای یکی دو قسمت اول، انیمه ی که قسمت اولش معمولی باشه، بدا به حال آخراش!
گرافیک Another هم همین جوری بود. رنگ بندی، خدا! طراحی بک گراند انفجار ذهنی، اما انیمیشن کاراکترها در حد 10 سال پیش
مثلاً می خواستن، از طریق آرامش فضای دلهره ایجاد کنن، اما بعد از هر قسمت، نیاز به ملین به شدت حس میشد:d

در انیمه های اخیر تنها استثنایی که یادمه Un-Go ـه. فسمت اولش کاملاً یخ بود ولی آخراش به توپی مفرط دچار شد.

این "دوست دختر چندش آور" رو هم دراپ کنید، جمیعاً!:d

یک سوال!
کسی این انیمه ی "دزدان فضایی جیگر طلا" (Moretsu Pirates) رو می بینه؟
من سه قسمت اولش رو همون موقع که اومد، دیدم. یه سری دختر کاوایی بودن که در موقعیت های کاوایی، کارهای کاوایی می کردن.
خوشم نیومد و دراپش کردم. اما اخیراً می بینم که آمار دانلودش داره میره بالا.
چز خاصی داره؟ ارزش از سرگیری رو داره؟

این Space Brothers این قسمتش خیلی باحال بود! کلا موتا سوژه ای بودش
yahoo_4.gif

بعد این واقعا 48 قسمته ؟ پس یک سال در خدمتش هستیم؟ بسیار هم عالی
yahoo_4.gif
همزاد پنداری غریبی با موتّا دارم. هر دو دردهای مشترکی داریم.
yahoo_4.gif

خبر Animenewsnetwork این طوری بود. ان شاء الله که عاقبت به خیر بشه.
مانگاش از 2008 در حال انتشاره. احتمالاً باید یه 160-200 چپتری ازش در اومده باشه.

می خواستم اینم یه تستی بزنم اینو. اما این جوری که گفتی، کلاً دیگه دلم نمیاد ترافیک رو بریزم پاش.
در این دوره زمونه ای که استودیوها هرچی دارن میریزن پای یکی دو قسمت اول، انیمه ی که قسمت اولش معمولی باشه، بدا به حال آخراش!
گرافیک Another هم همین جوری بود. رنگ بندی، خدا! طراحی بک گراند انفجار ذهنی، اما انیمیشن کاراکترها در حد 10 سال پیش
مثلاً می خواستن، از طریق آرامش فضای دلهره ایجاد کنن، اما بعد از هر قسمت، نیاز به ملین به شدت حس میشد:d

در انیمه های اخیر تنها استثنایی که یادمه Un-Go ـه. فسمت اولش کاملاً یخ بود ولی آخراش به توپی مفرط دچار شد.

این "دوست دختر چندش آور" رو هم دراپ کنید، جمیعاً!:d
البته Hyouka قسمت اولش بد نبود. معمولی بود :دی معرفی شخصیتای اصلی و حال و هوای انیمه بود. شخصیت اصلی یه یاروئه که تو زندگیش سعی میکنه کمتر انرژی مصرف کنه! ، حال و هوای انیمه هم حل معماهاست تو یه مدرسه ی معمولی و تکراری با شخصیتای تکراری! البته نه معماهای عجیب غریب مثل گوسیک یا Un-Go ! معماهای کوچیکی مثل اینکه چی شد که در یه کلاسی قفل شد! میتونه در ادامه بهتر بشه. بخصوص اینکه مثل گوسیک، در کنار معماهای کوچیک، یه معمای اصلی هم هست که مربوط میشه به گذشته و اینا ...

در مورد Another موافقم. Another از اول هم، همون انیمیشن های کندش رو داشت! که مثلا میخواستن با کُند کردن جو انیمه حس ترس درست کنن! اما هرچی جلو تر می رفت احمقانه تر میشد. کلا Another اگر سعی نمی کردن ترسناکش کنن و به جاش میرفتن یه Mystery درست میکردن و ریتمش رو هم سریعتر میکردن، یه فیلم 70-80 دقیقه ای خوب از توش درمیومد! چون حداقل به نظر من، تنها جذابیتش همون معمای داستان بود.

اما Hyouka انیمیشن هاش هم بد نیست! معمولیه :دی من مثال Fate/Zero رو زدم، به خاطر اینکه خیلی جاها بعد ازپخش قسمت اول هیوکا، دیدم که میگن بهترین گرافیک فصل و اینا ... که تو زمینه های طراحی خیلی هم بی راه نمیگن! اما زحمت اصلی یه استودیو واسه گرافیک یه انیمه که هزینه و وقت هم می بره طراحی انیمیشن هاست! هنوز که هنوزه به سختی میشه انیمه ای رو پیدا کرد مبارزه های تن به تن فیلم Cowboy Bebop یا مثلا Fullmetal Alchemist رو داشته باشن! یا تو این جدیدا، یکی دو تا صحنه ی مبارزه تو Sakamichi no Apollon هست که انیمیشن های خیلی خوبی دارن. یا Fate/Zero که همه مدل انیمیشنش بالاترین سطح ممکنه (سه بعدی، دوبعدی، مبارزه ی تن به تن، وسایل نقلیه ی مختلف، حرکت های معمولی شخصیتا و ...)
یک سوال!
کسی این انیمه ی "دزدان فضایی جیگر طلا" (Moretsu Pirates) رو می بینه؟
من سه قسمت اولش رو همون موقع که اومد، دیدم. یه سری دختر کاوایی بودن که در موقعیت های کاوایی، کارهای کاوایی می کردن.
خوشم نیومد و دراپش کردم. اما اخیراً می بینم که آمار دانلودش داره میره بالا.
چز خاصی داره؟ ارزش از سرگیری رو داره؟
"دزدان فضایی جیگر طلا" درواقع انیمه ی خیلی خوبیه! یه انیمه ی عملی تخیلی با یه دنیای خیلی پر جزئیات و یه پیش زمینه ی بسیار غنی داره، درست و حسابی کارگردانی شده، OST های فوق العاده ای داره، گرافیک خوبی داره که تو کل انیمه سطح خوبش رو حفظ کرده و اُفت کیفیت نداشته و مهمترین نقطه قوتش هم اینه که انیمه ی خیلی دقیقیه. بخصوص توی زمینه های علمی مربط به فضاپیماها و کارای فضایی و تکنولوژی بسیار دقیقه و خالی بندی نداره! اما دو تا ایراد عمده داره. اول اینکه به دلیلی که نمی دونم 80 درصد شخصیتاش مونث هستن :دی (البته اپسیلونی فن سرویس و اچی و مسخره بازی نداریم) و دومیش هم اینکه داستانش اصلا هیجان نداره! اصلا هیجان نداره! یعنی با اون همه پیش زمینه سازی و دقتی که تو اجرا شده، آدم انتظار داره که اتفاقای مهمی بیفته ولی همیشه به صلح آمیزترین حالت ممکن، مشکلات برطرف میشن که البته واقعی تره ولی هیجان نداره. به خاطر همینه که فکر نمی کنم افراد زیادی خوششون بیاد از این انیمه.

بعد این واقعا 48 قسمته ؟ پس یک سال در خدمتش هستیم؟ بسیار هم عالی :d
همزاد پنداری غریبی با موتّا دارم. هر دو دردهای مشترکی داریم.:d
خبر Animenewsnetwork این طوری بود. ان شاء الله که عاقبت به خیر بشه.
مانگاش از 2008 در حال انتشاره. احتمالاً باید یه 160-200 چپتری ازش در اومده باشه.
درواقع +48 قسمته. یعنی حداقل 48 قسمت ازش تایید شده و درصورت صلاحدید و مثلا اینکه مانگا به اندازه ی کافی جلو رفته باشه، بازم میتونه ادامه داشته باشه! :دی کاملا مشخصه یه اسپانسر درست و حسابی پشتشه. حالا یا خود مجله ای که مانگاش توش سریالی شده یا یه نهاد و سازمانی که قصد داشته باشه با این داستان مثلا فرهنگ سازی ای چیزی بکنه:دی چون خود استودیو ها و شبکه ها که قطعا همچین ریسک هایی نمی کنن. حتی شونن هایی که احتمال موفقیتشون چندین برابره هم نهایتا دو فصل، دوفصل تمدید میشن (مثل بلزباب و Sket Dance و ...) و اگه ذره ای سود دهیشون افت کنه، درجا قطع میشن!

ویرایش : برای اینکه مقایسه کنید که چقدر داشتن یه اسپانسر مهمه، انیمه ی Zetman تو قسمت چهارمش رسیده به چپتر 70 مانگا ! (من خودم دراپش کردم، مانگا رو هم اینقدر جلو نرفتم. یکی بهم گفت) فکرش رو بکنید! چپتر 70 مانگا! اگر مثلا با ریتم وان پیس میساختنش میشد 100 قسمت انیمه ازش درآورد! Zetman به خرج شبکه ای که توش پخش میشه ساخته شده!

موتا رو هم بسیار دوست داریم:دی از اون شخصیتاییه که تنهایی یه داستانو جلو می بره.

آخرین ویرایش:
فرصتی شد و یک سری از انیمه های این فصل رو دیدم. (چیزی رو اسپویل نکردم)

Hyouka - E01
طراحی و گرافیک کار واقعاً خوب بودش...از دوبله ی کار راضی هستم، بخصوص وقتی که صدای "یوُایچی ناکامورا" رو شنیدم، داشتم بال بال میزدم....نمیدونستم تو این انیمه نقش main صحبت میکنه. کار شدید منو یاد Clannad انداخت..ولی بدبختانه قراره این انیمه، Mystery باشه ):
تو قسمت اولش چیز خاصی وجود نداشت، ولی میشه به 21قسمت بودن انیمه دل خوش کرد که تو قسمت های بعدی داستان قوی بشه.

Lupin III Mine Fujiko to Iu Onna - E01
کامی-ساما، عجب چیزی خوف ای بودش! به طرز عجیبی با گرافیک و طراحی کار، حال کردم. با این وجود که ریتم قسمت اول تُند بودش، ولی شخصیت سازی تو همون قسمت، بسیار کاملُ خوب بودش. موسیقی و دوبله ی کار هم، با تم انیمه و داستان، همخوانی بسیار خوبی داره.
تنها ایرادی که میتونم بگیریم، به صداگذاری هست که زیاد جالب توجه نیست..ولی میشه بهش عادت کرد.

Sakamichi no Apollon - E02
آمدم که فقط از این انیمه بد بگم!!!
به هیچ نحوی نمیتونم با Jazz کنار بیام...هر کاری هم کنم، بازم فایده نداره.
طراحی شخصیت ها، به هیچ عنوان دلچسب نیست و با این وجود که ای دوبلورهای بدی نداره، ولی انیمه، دوبله ی واقعاً بی روحی ای داره که نمیتونم با کارکترها کنار بیام.
تو این دو قسمت هیچ پتانسیل برای درگیر شدن داستان رو ندیدم! قراره چند قسمت باشه؟، امیدوارم که دو فصل ای نباشه D:

Sankarea - E03
واقعاً دلشون خوشه ها...داستان به این بیخودی تا حالا ندیده بودم. حیف وقت!

الان باید بشینم Zetman ، Jormungand و Accel World رو نگاه کنم

دوباره آمدم:d

کسی Ozuma (یه جاهایی نوشتن Ozma) رو دیده؟
کار Gonzo ـه.
یه تریلر ازش دیدم، شبیه Last Exile بود که توی بیابون باشه.
گونزو که تکلیفش مشخصه.

نویسنده ی کار هم ماتسوموتو ـه. کارهای سنگینی رو نوشته:
Space Battleship Yamato
Galaxy Express 999
که هر دو خفن هستن.

اگه کسی دیده، بگه برم تو کارش یا نه. حجمش زیاده، دو دلم.

Sakamichi no Apollon - E02
آمدم که فقط از این انیمه بد بگم!!!
به هیچ نحوی نمیتونم با Jazz کنار بیام...هر کاری هم کنم، بازم فایده نداره.
طراحی شخصیت ها، به هیچ عنوان دلچسب نیست و با این وجود که ای دوبلورهای بدی نداره، ولی انیمه، دوبله ی واقعاً بی روحی ای داره که نمیتونم با کارکترها کنار بیام.
تو این دو قسمت هیچ پتانسیل برای درگیر شدن داستان رو ندیدم! قراره چند قسمت باشه؟، امیدوارم که دو فصل ای نباشه D:
درکت می کنم. ما ایرانی ها گوشمون خیلی به جاز عادت نداره. البته من خودم ذره ای مشکل ندارما :دی خیلی هم لذت می برم ولی خیلی ها رو می شناسم که به جاز یا مثلا راک عادت ندارن.
در مورد دوبله، به نظر من دلیلش اینه که بقیه ی انیمه ها زیادی پر روحن :دی منظورم اینه که اینجا داستان تو دهه ی 60 اتفاق میفته، اونموقع که حرف زدن مردم ژاپن مثل الانشون نبوده. بعد داستان تو یه شهری هم اتفاق میفته که باعث شده همه ی اون شخصیتا به جز کائورو یه ته لهجه ای هم داشته باشن! به نظر من این مسائل خیلی خوب تو دوبله رعایت شدن و باعث شده کار واقعی تر به نظر برسه!
زیاد هم نگران نباش :دی کلا قراره 11 قسمت باشه :دی
کسی Ozuma (یه جاهایی نوشتن Ozma) رو دیده؟
من که ندیدم:دی
---------------------

Jormungand قسمت 3
یکی از احمقانه ترین صحنه های اکشنی که تو انیمه ها دیدم! جدا این انیمه پتانسیل خیلی خوبی داره، باید میفتاد دست یه استودیو و یه کارگردان ماهر. مثلا Madhouse تا یه چیز حرفه ای مثل Black Lagoon ازش در بیارن! ضعف کارگردانی تو صحنه ی اکشن این قسمت داد می زد! عاملی که این قسمت رو از غیرقابل تحمل بودن نجات داد، یکی به نظر من ذات داستانه که کمتر تو انیمه دیده میشه، یکی هم قطعه های فوق العاده ی موسیقیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or