Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Beelzebub با هم به سرنوشت Death Note دچار شد.
دقیقا از وسط به این ور ارزش دیدن نداره. بعد از مبارزه با "توجو" باید جمش میکردن. 30-40 تا کرکتر جدید ریختن توش و به هیچ کدوم نپرداختن. حیف اون صداگذاری فوق العاده.

Last edited by a moderator:
قسمت بعدی مانگای باکومن، قسمت آخره.
از مانگاهای جامپ که تا حالا خوندم، این سومیه که داستان واقعاً تموم میشه و به خاطر افت مخاطب و این چیزا قطعش نکردن:d

ویرایش: تموم شد!:x
yahoo_8.gif

آخرین ویرایش:
تاریخ پخش و اسم فیلم بعدی وان پیس تو هفته ی پیش مشخص شده (دو عکس زیر)

One Piece Z - December 15

همچنین یه تیزر از ساخت فیلم
One_Piece_Film_Z_s_Teaser

خود جناب اودا فرموده اند که این Z قویترین دشمنی خواهد بود که کلاه حصیری ها تا حالا داشتن و از این حرفا.
طراحی Z رو هم خودش انجام داده که توی تریلر میگه.
تهیه کننده ی این فیلم هم خود اودا خواهد بود.

دوستان عزیزم میخام یه سایتی بهم معرفی کنین این انیمیشنای جدید میانو اونجا معرفی کنه و بدونم چیا جدید اومدن سریال زیاد نگاه نمیکنم چون وقت ندارم همون انیمیشنای 2 ساعته اینا میخام ببینم .

دوستان عزیزم میخام یه سایتی بهم معرفی کنین این انیمیشنای جدید میانو اونجا معرفی کنه و بدونم چیا جدید اومدن سریال زیاد نگاه نمیکنم چون وقت ندارم همون انیمیشنای 2 ساعته اینا میخام ببینم .

انیمیشن های سینمایی رو باید از همون جا دانلود کنی که بقیه فیلم ها رو دانلود می کنی.:d
تورنت، Warez و از این چیزا...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک قسمت از این "دوست دختر اسرار آمیز!" دیدم. حالم به هم خورد.
فن سرویس هم فن سرویس های قدیم!
به مانگاش هم یه نگاهی انداختم، با اقتدار به حال به هم زن بودن ادامه میده!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sankera بعیده که عاقبت به خیر بشه، مانگاش تا حالا 27 چپتر اومده و ماهانه منتشر میشه. بنابراین بسیار احتمالش زیاده که از یه جایی به بعد بزنن تو خاکی.
تو قسمت دوم یه چند تا چیز خوب رو حذف کرده بودن. (از این چیزا: >:))
بالاخره توی Area no Kishi فوتبال بازی کردن. 14 قسمت گذشته بود. دیگه کم کم داشتم شک می کردم که انیمه ورزشی باشه
گروه [Jr-Raws] داره وانپیس رو به صورت خام (بدون زیرنویس) از قسمت اول به صورت واید میذاره.
نمی دونم از کجا آورده. شاید ورداشته قسمت های اول رو crop کرده یا شاید هم پخش مجدد تلویزیونی به این شکل
شروع شده باشه.
شاید هم مقدمه ای برای عرضه ی نسخه ی HD باشه

آخرین ویرایش:
بالاخره توی Area no Kishi فوتبال بازی کردن. 14 قسمت گذشته بود. دیگه کم کم داشتم شک می کردم که انیمه ورزشی باشه

سوژه این انیمه فقط اراکی هستش خیلی باحاله با اون هیکل دریب زیدانی میزنه:))=)):)) قسمت 16 قسمت خوبی بود دوست میداشتیم:d

وای باید این رو حتمن همه ببینید! من داشم روده هام رو بالا می آوردم!!!!!
=======================================================

@ پویا خان

این آرک مضخرف ترین آرک بود برام توی مانگا! کابوسم این بود که کی تموم میشه! البته چند نکته ی بسیار خوبی توش روشن میشه مثل اینکه:
بیگ مام کیه دقیقاً.....

منم اولش چندشم شد، ولی بعد از اشاره ی یه نفر که در kiss نرمال هم یه همچین اتفاقی رخ میده، خیلی قابل تحمل تر شد:دی

وای باید این رو حتمن همه ببینید! من داشم روده هام رو بالا می آوردم!!!!!
=======================================================

@ پویا خان

این آرک مضخرف ترین آرک بود برام توی مانگا! کابوسم این بود که کی تموم میشه! البته چند نکته ی بسیار خوبی توش روشن میشه مثل اینکه:
بیگ مام کیه دقیقاً.....
صادق نکنه خیلی دیگه مونده تا از این ارک در بیاد:((؟

سوژه این انیمه فقط اراکی هستش خیلی باحاله با اون هیکل دریب زیدانی میزنه:))=)):)) قسمت 16 قسمت خوبی بود دوست میداشتیم:d

آراکی تمام اصول پزشکی و کاردیولوژی رو یه تنه برده زیر سوال:))
چیزی که برای من جالب بود، این لسم های عجیب و غریب و تخیلیه که روی تکنیک های معمولی فوتبال میذارن. مخصوصاً وقتی یه مترجم آماتور می خواد به فارسی برشون گردونه که دیگه واویلا:d

منم اولش چندشم شد، ولی بعد از اشاره ی یه نفر که در kiss نرمال هم یه همچین اتفاقی رخ میده، خیلی قابل تحمل تر شد:دی

این مثل غذا خوردن میمونه. یه نفر می تونه همراه غذاش سالاد، ماست و نوشابه بخوره، می تونه همه ی اینا رو با هم قاطی کنه و بعد بریزه توی شکم.
از اون طرف طنزش هم مثل Ben-To اول خیلی بدیع به نظر میرسه، اما یه چند قسمت که میره جلو، انقدر تکرار میشه که نمک اولش رو دیگه نداره.
"اون قضیه" که بعداً معلوم میشه هم به نظرم کشش لازم رو برای ادامه ی داستان نداره.
شاید رفتیم یه Kiss معمولی اجرا کردیم، نظرمون عوض شد:biggrin1:

گروه [Jr-Raws] داره وانپیس رو به صورت خام (بدون زیرنویس) از قسمت اول به صورت واید میذاره.
نمی دونم از کجا آورده. شاید ورداشته قسمت های اول رو crop کرده یا شاید هم پخش مجدد تلویزیونی به این شکل
شروع شده باشه.
شاید هم مقدمه ای برای عرضه ی نسخه ی HD باشه
امشب دانلود میکنم ببینم چی به چیه :دی.
Sankera بعیده که عاقبت به خیر بشه، مانگاش تا حالا 27 چپتر اومده و ماهانه منتشر میشه. بنابراین بسیار احتمالش زیاده که از یه جایی به بعد بزنن تو خاکی.
تو قسمت دوم یه چند تا چیز خوب رو حذف کرده بودن. (از این چیزا: >:))
حاجی من انیمه رو تا وقتی که تموم نشه نیگا نمیکنم. اگر خیلی افتضاخ هست بگو درآپ کنیم بره، ها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or