Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یازی/انیمه ی بعدی 5pb مشخص شد
اسم پروژه Robotics;Notes ـه و VN اش توی ژوئن عرضه میشه و انیمه اش میره برای پاییز.
نکته ی نسبتاً جالب حضور نائه-چان (دختر تمیرکار تلویزیون) توی داستانه. نائه-چان توی Robotics;Notes حالا بزرگ شده و توی کالجه.
توی VN نائه در خط آلفای آینده رفته بود توی سرن و دنبال کشتن اوکابه و دوستان بوده.

Q : What about Naruto Shippuuden ? Is it sill as good as old days ? huh

A : Oh the humanity

421604821.jpg

آقا من دوباره اینترنتم وصل شد میخوام بشینم یه سری انیمه دانلود کنم :دی! دنبال سری کامل دراگون بال و ناروتو HD هستم. یه سایت خوب اگه بدین یا پی ام کنین ممنون میشم فقط پولی و مولی و انیم ورلد و اینا نباشه ممنون میشم. یه سورسی سایتی یا حتی تورنت پرسرعت باشه.

آقا من دوباره اینترنتم وصل شد میخوام بشینم یه سری انیمه دانلود کنم :دی! دنبال سری کامل دراگون بال و ناروتو HD هستم. یه سایت خوب اگه بدین یا پی ام کنین ممنون میشم فقط پولی و مولی و انیم ورلد و اینا نباشه ممنون میشم. یه سورسی سایتی یا حتی تورنت پرسرعت باشه.
BakaBT - High quality anime bittorrent tracker

شهاب خان، چون خیلی دوست ـت داریم (: لینک مستقیم Dragonball, Dragonball GT, Dragonball Z به همراه فیلم هاش رو برات PM کردم. Kai رو فقط نداره.
قبلاً هم ناروتوشیپودن رو مستقیم داشتم ولی الان هر چی مگردم پیدا نمکنم.

++++++++++

657597.jpg

Fullmetal Alchemist-The Sacred Star of Milos

دیشب فرصت شد که یکی از آخرین فیلم های فول متال رو نگاه کنم. باید بگم که واقعاً شب عالی بودش. از همه نظر از این کار خوشم امد.
شاهد یکی از بی نظرترین صداگذاری هایی که تو انیمه ها وجود داره، بودم. هماهنگ ای حیرت آوری با تصویر و صحنه های اکشن داشت. دوبله ی کار واقعاً زیبا هست. بخصوص برای منی که یکی از سوپر فن های خانم Romi Park هستم و به کارهاش، هیچ وقت، نـه، نمیگم.
موسیقی، طراحی، گرافیک و انیمیشن کار مثل همیشه بی نقص بودش و برای فن های فول متال، دیگه نیازی به تعریف ازش نیست.
همه چیز خوب بودش، فقط میمونه داستان اون که من خیلی ازش خوشم امد و به نظرم این ریت هایی که تو بعضی از سایت ها بهش دادند، کشکه، توجهی نکنید و حتماً نگاش کنید.

آخرین ویرایش:
این همه انیمیشن و انیمه و فیلم دیدم از هیچ کدوم به اندازه یه انیمیشن کوتاه "zero" که همین چند دقیقه پیش دان کردم خوشم نیومد (اغراق هم توش هست منظورم اینه که خیلی خوشم اومد اصلا باورم نمیشه)

من هر فصل باید بیام بگم بازم اشتباه کردم از روی عکس انیمه ها نتیجه گیری کردم :D
اول گفتم بهار 2-3 تا انیمه ی خوب بیشتر نداره! :D ( Fate/Zero و Kimi to Boku و Zetman ) البته یک سری دیگه هم در حاله ای از ابهام قرار داشتن برام :d
ولی الان یکی از یکی بهتر و باحال تر میباشند! :d چرا من انقدر زود از روی یکدونه عکس نتیجه گیری میکنم ؟ :d
البته بعد از توضیحات محمد علی در مورد انیمه های بهار به راه راست هدایت شدم :d

دیروز این Sakamichi no Apollon رو هم دیدم بسی لذت بردم ازش! و خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که طراحی کاراکتراش مخصوصا دخترهاش دیگه تکراری نیستن! :d
این لوپان هم بسیار عالیست! کلا این 2 تا طراحی ـشون با بقیه ی انیمه ها فرق میکنه و یک لذت دیگه ای داره :d

الانم برم قسمت دوم Accel World رو ببینم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or