Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
رسما این فصل خودم رو خفه کردم :d 7تا انیمه ی فصلی رو دارم میبینم! منتظر Kimi to Boku هم هستم!
2تا از انیمه ها هم دارن وسوسم میکنند که ببینمشون! ولی تمام سعیم رو میکنم که بزارم وقتی تموم شدن ببینم! :d دو تا از انیمه های دیگه هم (غیر از ktb ) منتظرم زیرنویسشون بیاد! :d
کلا فصل تو امتحانات به فنا میرم :d

---
راستی در حال دیدن Lovely Complex هستم! بسی خنده داره ! :d
می خواستم لقب خنگ ترین شخصیت انیمه ای رو هم بدم به اوتانی،ولی پس از تفکرات فراوان دیدم بازم لوفی اوضاعش وخیم تره :d

@ بالایی
به جای انیمه فصلی نگاه کردن بشین درست رو بخون.:d
خنگ ترین شخصیتی که من میشناسم Inoue Orihime اس....

باکومان رو دارم به اتمام میرسونم.. خوب بود ولی فصل اولش بهتر بود. حداقل تا این قسمتی که دیدم!

@ بالایی
برو مانگای باکومن رو هم بخون، رو به اتمام به نظر میرسه، به نظر نمیاد چپترهای باقی موندش بیش از انگشتان یک دست باشه.
کاراکتر انیمه ای خنگ تر از اونا هم زیاده.:d

می خواستم لقب خنگ ترین شخصیت انیمه ای رو هم بدم به اوتانی،ولی پس از تفکرات فراوان دیدم بازم لوفی اوضاعش وخیم تره :d
شما ها Ranma 1/2 ندید نه؟ یه خوکی توش بود. اسمش رو یادم نمیاد. مثلا به شخصیت اولی میگفت میخوام باهات مبارزه کنم بیا اون زمین پشت خونتون مبارزه کنیم. 2 سال بعد پیداش میشد چون رفته بود کل دنیا رو دور زده بود آخرم پیدا نکرد! البته وقتی ببینید خیلی بامزه تره.
اون دختره که اسمش رو هم یادم نمیاد توی DR.Slump یک روانی به تمام معناس :دی!

anime یا انیمیشن خوب که واسه سنین بالای 24 هم باشه هست ؟ آیا ؟ :d زیاد به anime علاقه ندارم چون زیاد واسم گیرا نبوده اما انیمیشن دوست دارم اگه چیزه بدرد بخور و جذابی سراغ دارید بگید بریم DL کنیم

anime یا انیمیشن خوب که واسه سنین بالای 24 هم باشه هست ؟ آیا ؟ :d زیاد به anime علاقه ندارم چون زیاد واسم گیرا نبوده اما انیمیشن دوست دارم اگه چیزه بدرد بخور و جذابی سراغ دارید بگید بریم DL کنیم
سلیقه ربطی به سن نداره. شما بگو چه تمی دوس داری.

این last air-bender سری قدیمیش 3فصل بودش؟
من یک چند قسمتیشو قبلا دیدم،بدمم هم نیومد فقط می خوام بدونم ارزششو داره همشو دنلود کنم؟
جدیدش چطوره؟

این last air-bender سری قدیمیش 3فصل بودش؟
من یک چند قسمتیشو قبلا دیدم،بدمم هم نیومد فقط می خوام بدونم ارزششو داره همشو دنلود کنم؟
جدیدش چطوره؟
اسمش Avatar ـه. و The Last Airbender عنوان فرعیش بود که بعداً ساخته شدن فیلم Avatar برای مسائل کپی رایتی فیلم اون انیمیشن رو
با اسم The Last Airbender اکران کردن.

من در حد همون چند قسمت دیدم، و به نظرم اومد که میشه چیزهای 61 قسمتی خیلی بهتری برای دیدن پیدا کرد.
یه انیمیشن ـه که انیمه وار ساخته شده.
از سری جدیدش چند شات دیدم، گرافیکش خوب بوده. یک چیزی در وجودم وول می خوره که سری جدید رو بدون دیدن اون سه فصل اول
نگاه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or