Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Fate/Zero قسمت 16 :
شدیدا از کریتسوگو متنفر شدم! کلا به نظرم خیلی حرکت کثیفی بود!
کشتن دیریمود یعنی ته نامردی بود! وقتی اونجوری کشتنش شدیدا اعصابم ریخت بهم! و بعدش که خود کینث رو هم اونجوری کشت خیلی خیلی دیگه قاطی کردم!
امیدوارم برنده این نباشه!
یکم از دفترچه مرگ :
احساس میکنم راه و روش کریتسوگو هم مثل لایت هستش! خدا لعنتشون کنه! البته این از لایت بهتره حداقل چهره ی واقعیشو مخفی نمیکنه! نه مثل اون که 2رو میباشد! :d
تا الان نظری به طور کل ندارم که دوست دارم کی برنده بشه! اول دوست داشتم کاریا برنده بشه که ساکورا رو نجات بده! ولی خوب اون برنده بشه اوضاع دنیا فکر کنم خیلی وخیم بشه!
ارباب های گیل گمش و اساسین رو که چون با داور دستشون تو یک کاسه ـست رو دوست ندارم برنده بشن! (البته ارباب اساسین داره متحول میشه! چیزی هم ازش نمیدونیم اصلا حرف حسابش چیه کلا! :d مثل ما بلاتکلیفه! :d )
فکر کنم بهترین گزینه همین ارباب اسکندر باشه! از خود اسکندر و نوبل فانتازم و حرفاشم خیلی خوشم اومد :d بوی حماسه و GOW میداد :d
کاش Fate/Zero همه ی قسمت هاش با هم میومد نمیموندیم تو کف :d ! حالا خوبه Fate/Stay/Night رو که بعد از تموم شدن این خواهم دید کامله :d

Fate/Zero قسمت 16 :
شدیدا از کریتسوگو متنفر شدم! کلا به نظرم خیلی حرکت کثیفی بود!
کشتن دیریمود یعنی ته نامردی بود! وقتی اونجوری کشتنش شدیدا اعصابم ریخت بهم! و بعدش که خود کینث رو هم اونجوری کشت خیلی خیلی دیگه قاطی کردم!
امیدوارم برنده این نباشه!
یکم از دفترچه مرگ :
احساس میکنم راه و روش کریتسوگو هم مثل لایت هستش! خدا لعنتشون کنه! البته این از لایت بهتره حداقل چهره ی واقعیشو مخفی نمیکنه! نه مثل اون که 2رو میباشد! :d
تا الان نظری به طور کل ندارم که دوست دارم کی برنده بشه! اول دوست داشتم کاریا برنده بشه که ساکورا رو نجات بده! ولی خوب اون برنده بشه اوضاع دنیا فکر کنم خیلی وخیم بشه!
ارباب های گیل گمش و اساسین رو که چون با داور دستشون تو یک کاسه ـست رو دوست ندارم برنده بشن! (البته ارباب اساسین داره متحول میشه! چیزی هم ازش نمیدونیم اصلا حرف حسابش چیه کلا! :d مثل ما بلاتکلیفه! :d )
فکر کنم بهترین گزینه همین ارباب اسکندر باشه! از خود اسکندر و نوبل فانتازم و حرفاشم خیلی خوشم اومد :d بوی حماسه و GOW میداد :d
کاش Fate/Zero همه ی قسمت هاش با هم میومد نمیموندیم تو کف :d ! حالا خوبه Fate/Stay/Night رو که بعد از تموم شدن این خواهم دید کامله :d

واقعا کار درستی کردی که Fate/Stay Night رو اول ندیدی، چون الان میتونی بگی که دوست دارم این برنده بشه، اون یکی نشه و ... ولی من و کسایی که دیدیمش می دونیم کی برنده شده و کلا ماجراها چی شده!

فقط امید نداشته باش که Fate/Stay Night هم مثل Fate/Zero پر صحنه های اینجوری و دیالوگای پرمغز و شخصیتای بزرگسال باشه! Fate/Zero یه اکشن فانتزیه که کلاس کارش با سریالایی مثل Game of Thrones قابل مقایسه ست ولی Fate/Stay Night یه انیمه ی اکشن فانتزی معمولی واسه طرفدارای معمولی انیمه ست.

--------------
ولی عجب فصل خوفناکیه این فصل بهار! من الان دارم 10 تا انیمه رو هفتگی دنبال می کنم، هیچکدومشون هم اینجوری نیست که احتمال دراپ داشته باشن یا مثلا ازشون خوشم نیاد یا تحملشون کنم و اینا، تازه کلی انیمه ی دیگه هم هست که می تونستم نگاه کنمشون اگر وقت داشتم.
این 10 تا هفتگی من :
Fate/Zero
Lupin III
Sakamichi no Apollon
Tsuritama
Uchuu Kyoudai
Nazo no Kanojou X
Jormungand
Mouretsu Pirates - ادامه از فصل قبل
Hunter X Hunter - ادامه از دو فصل قبل
بعلاوه ی Hyouka که قسمت اولش در حال دانلوده! اگر Eureka Seven رو هم تموم کنم، Eureka Seven AO رو هم قطعا شروع میکنم که اینم خیلی ازش تعریف می کنن. تازه میشه به اینا وان پیس رو هم اضافه کرد. هر چند از پخش عقب افتادم ولی هر چند وقت یه بار یه قسمت ازش می بینم.

این Lupin III سری انیمس دیگه؟ دوباره بعد از اون هم سال سالی یه فیلم ساختن رو اوردن به انیمه :دی! کرکر خندس این انیمه یه زمانی خیلی دوسش داشتم :دی!

امشب دانلود میکنم ببینم چی به چیه :دی.

حاجی من انیمه رو تا وقتی که تموم نشه نیگا نمیکنم. اگر خیلی افتضاخ هست بگو درآپ کنیم بره، ها؟

انیمه ی نسبتاً خوبیه. من گفتم که ممکنه آخرش با مانگا تطبیق نداشته باشه، که این هم به معنی بد بودن نیست.
Claymore و Letter Bee هم آخرشون با مانگاشون فرق داشت، اما هر دو کارهای خوبی بودند.

انیمه ی نسبتاً خوبیه. من گفتم که ممکنه آخرش با مانگا تطبیق نداشته باشه، که این هم به معنی بد بودن نیست.
Claymore و Letter Bee هم آخرشون با مانگاشون فرق داشت، اما هر دو کارهای خوبی بودند.
ببین توی این فصل دارم اینها رو جم میکنم :دی

Medaka Box
Mysterious Girlfriend X
Rock Lee no Seishun (این فصلی نیست که :دی).
Sankarea
Tasogare Otome × Amnesia
Tsuritama
چیزی بهتر از اینها داریم معرفی کنید لطفا.

ببین توی این فصل دارم اینها رو جم میکنم :دی

چیزی بهتر از اینها داریم معرفی کنید لطفا.

Medaka Box داغونه. به جز ایچی بودن، چیز خاصی نداره. مانگاش هم در رده بندی های غیر رسمی اخیر جامپ، وضعش خرابه.

تاپ های فصل تا الآن:
Sakamichi no Apollon
Uchuu Kyoudai
Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna
Fate/Zero
==================================================================================
اونایی که خوب هستند:

Accel World
نویسنده اش، مثل این که همون نویسنده ی Code Geas ـه، که البته با شاهکار Guilty Crown دیگه نکته ی مثبتی تلقی نمیشه:d
در کل تا حالا بد نبوده. با این که نقش اولش مثل همون نقش اول Guilty یک دست و چا چلفتی ـه واقعیه، اما قابل دوست داشتنه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jormungand
یاد و خاطره ی بن لادن و گلبدین حکمت یار رو در من زنده کرد. اکشن تاپ این فصله. من که اکشن بین حرفه ای نیستم، خوشم اومد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eureka Seven AO
اگه فصل اولش رو دیدی، که دیدن این واجبه. اگر هم ندیدی بازم، مشکل داستانی پیدا نمی کنی.

Kimi to Boku 2
مثل Tsuritama ـه ، اما فانتزی و si-fi نیست. فصل اولش، 13 قسمت بود و پاییز پخش شد.

==================================================================================

ندیدنی ها!

Upotte!!
حال به هم زن ترین و احمقانه ترین و لعنتی ترین، انیمه ی یک دهه ی اخیر

Sengoku Collection
اسکل بازی کامل! چند تا دختر چشم و گوش بسته از دوره ی سنگوکو در یک جهان موازی به زمین امروزی پرتاب شدن و به تور یک پسر معصوم خوردن واز این پرت و پلاها

Folktales from Japan
شنیدن داستان های فولکلور کشورهای دیگه جالبه. اما در صورتی که هر کدوم رو 200 بار تا حالا نشنیده باشی.

Natsuiro Kiseki
ورژن دخترونه ی همون Kimi to Boku

Kore wa Zombie Desu ka? - Of the Dead
دلقک بازی و زامبی های کاوایی و از این چیزا

Haiyore! Nyaruko-san
پسر گاگول + دختری با قدرت های شیطانی و باقی ماجرا. حتی فن سرویسش هم سوپر تکراری بود. صد رحمت به
"دوست دختر حال به هم زن" لااقل اون یه خلاقیتی داشت.

Queen's Blade: Rebellion
اچی با درجه ی بالا! سه سری قبل از این داشته. اگه ایچی باز باشی که رو هوا باید اینُ بزنی.
مشکلش اینه که این نسخه سنسور شده است و باید صبر کنی که نسخه ی نبریده اش (Uncut) بیاد

بقیه رو یا ندیدم یا الآن یادم نیست که دیدم:d

قربون شکلت برم ژانر اینها رو هم میگفتی خُ :دی
تاپ های فصل تا الآن:
Sakamichi no Apollon
Uchuu Kyoudai
Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna
Fate/Zero
این lupin the third mine fujiko to onna بهترین فن‌سابش چیه؟ زیرنویس میشه ایا؟
ممنون

قربون شکلت برم ژانر اینها رو هم میگفتی خُ :دی

این lupin the third mine fujiko to onna بهترین فن‌سابش چیه؟ زیرنویس میشه ایا؟
ممنون

ژانرها به ترتیب از بالا به پایین:
درام، موزیک، گوشه هایی از زندگی:p
علمی-تخیلی، فضا، گوشه هایی از زندگی (از نوع پر مشقت)، سینین (ترجمه فارسیش خیلی ضایع میشه)
اکشن، کمدی، هیکل فوجیکو، دزد و پلیس بازی
اکشن خفن، فانتزی خفن، و کلاً خفن

همه شون به فارسی زیرنویس میشن.
لوپان رو من از [sage] دانلود کردم. محمدعلی (Ooops) در این زمینه وارد تره.

بعله!
وانپیس هم رسماً از 7 آوریل از اول به صورت HD در ژاپن شروع به پخش شده:
One Piece to Re-Air in 'High-Resolution Special Edition' - News - Anime News Network
اگر کسی لینکش رو پیدا کرد، ما را نیز بنوازد.
پارسال 60 گیگ بی زبون رو ریختم پای HD سری اول ناروتو و ایضاً 20 گیگ کنشین که تو زرد از آب در اومد:d.

هانتر دو هفته است که توی تاپ تن انیمه های در حال پخش ژاپن قرار گرفته (از نظر بیننده)
این هفته ناروتو رو شوت کرد بیرون.

قابل پیش بینی بود با این آرک جدید بترکونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or