Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
22767unlimitskxcd.jpg

UNLIMITS رسماً ترکُند! ED آخر ناروتو واقعاً قشنگ بودش. از ED ای که برای بلیچ خونده بود، خیلی قشنگتره (:
حالا کی صبر میکنه تا اواسط May تا آلبومش بیاد تا بشه این آهنگ ـش رو Full size گوش کرد ): حالا بدبختی PV ـش بکنار...باید بیشتر از یک ماه تو کف باشم با هر قسمت ناروتو

Naruto Shippuuden-257
خاک برسرشون

اخه نامی یه چیزی این زورو هم شد با هوش مغزش که از ماهیچه درست شده از صبح تا شب هم که هی شمشیر ورنه و...بالا پایین رمیکنه جهت یابی که هیچ برای همین یکم ضعف داره
درباره نامی اون هم فقط جهت یابی بلده و پول که حتی بهش بگن تو جهنم می تونی پولدار بشی خودشو میکشه:d
اسوپ که همه چیزی به شانس و ترسو بودنشه اگه ببینه در خطر نیست در جا خودنمایی می کنه
در مورد روبین به نظرم عیبی اصلا نداره باهوشه و همه چیزه میدونه دیگه برای این حرفی نیست
سانجی هم فقط نقطه ضعفش زن:dوگرنه تو تمامی قسمت ها خودش کارهای اصلی رو میکنه به طور مثال تو همون قسمت که مسابقه می دادن که اون تونست بفهمه اون چیتا به گیوی علاقع داره که اگه اونجا اون کار رو نمی کرد الا معلوم نمی شد چی به سر اینا میومد و یا تو آرک واترسون که اونجا با بستن دروازه انیس لوبی باعث شد که اون ها بتون جون سالم از اونجا به در ببرن

یعنی تا 500 ـو خورده ای قسمت همشون اوشگول می مونن :( چه بد :(

من تا حالا زیاد به ED گوش ندادم اما این قسمتا اخر بلیچ واقعاED عالیه حرف نداره فکر کنم
و در مورد OP وانپیس قسمتای 207 339 394 493 خیلی خوب کار بقیش هم که یا گولدراجر حرف میزنه یا... و نمی دونم چرای ED نمی دن اینا؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

هنوز قسمتای اول رو میبینی چیزه زیادی نداره از نظر اسگول بازی و... تو اینده از این هم بدتر میشن:d
البته بعضی قسمتا داره که زیاد اسگول بازی در نمی یارن خیلی جدی میشن که جدا از مبارزه است البته خیلی کمه

اپنینگ جدید ناروتو رو تو یوتیوب دیدم. خیلی باحاله هم Kamehameha داره هم Super Saiyan شدن :))! یه epic victory دیگه واسه یه انیمه که کاملا سقوط کرد.

خلیل این گروهی که گفتی همین اندینگ آخر بلیچ و ناروتو رو خوندن دیگه ؟(منظورم اینه آخرینا رو منظورته دیگه ؟ :d )
البته من با اندینگ بلیچ بیشتر حال کردم! یک حس باحالی داشت :d هم به نظرم آهنگش قشنگ تر بود، هم تصاویر :d
----
در مورد اندینگ وان پیس که پرسیدم، گفتن برای این اندینگ نداره که وقت بیشتری برای اپنینگ داشته باشن! ولی خوب خدا لعنتشون کنه! 4 ساعت گل دی راجر و توضیح در مورد شین سکای و آنچه گزشت از 50 قسمت قبل و ... هی زندگی ...
ولی من با اپنینگ های وان پیس همشون حال کردم غیر از یکیش که ریمیکس اپنینگ اول بود و اصلا خوب در نیمده بود :d (قبلی رو هم از این آخری البته بیشتر دوست میدارم! ولی اینم خوبه :d )
----
در مورد هوش!
اگر این نامی نبود که خوب گروه رسما به فنا میرفت! همین که 4 تا مشت میزنه تو سرشون تا آدم بشن خودش خیلیه! یک جوری میشه گفت کاپیتان اصلی گروه نامیه :d
زورو هم بنده خدا فقط راه رو گم میکنه ولی کلا از سانجی بیشتر حالیشه!!! نمونش اینکه خودش وسط خواب نزدیک بود یک کارایی با زورو انجام بده! بعد تقصیرا رو میندازه گردن زوروی بدبخت که داشت سکته میزد :d
کلا سانجی این منحرف بودنش خیلی براش بده! نمونش هم همین آرک آخر! دیدی دیگه اوضاعش چقدر وخیمه!
البته اسوپ هم شدیدا انسان باهوشیه! در صورتی که مجبور بشه از هوشش استفاده کنه! برای مثال اون مبارزه ی اولش تو آرک واتر7 (چون علیرضا احتمالا میخونه نمیگم با کی خودت میدونی دیگه! ) کلا اسوپ تو پیدا کردن نقاط ضعف دشمن ها و نقشه کشیدن خیلی ماهره! من بهش ایمان دارم! :d

کلا سانجی در مقابل زنان یک مهره از قبل سوخت است اینو نمیشه انکار کرد اما حداقل که از زورو بیشتر حالیشه
زورو رو که معلومه با اون جهت یابیش که اگه از اول کشتی رو به اون میدادن الا یا رسیده بودن به گنج وانپیس یا همون اخرین جزیره که رافتل نام داره
نامی پول پول پول!!ویکمم احساساتی
-----
ورایش : برادر جان بهت توضیه کردم پست اول تاپیک رو بخونی ، ولی نخوندی انگار . بالای اسپویلرت دقیق بگو که درباره چه انیمه یا مانگا ایی و کدوم فصل و قسمتش داری صحبت میکنی ( parham_safa )

Last edited by a moderator:
humanaga@
من موندم بعضی ها برا چی فن این وان پیس میشن در صورتی که اینقدر بد ازش میگن ؟ :d
Akiba@
خوب اینم نظر بنده از لحاظ رنگینک باهوشی یاران
هرچی فکر میکنم می بینم همشون بی فکرن :d

خلیل این گروهی که گفتی همین اندینگ آخر بلیچ و ناروتو رو خوندن دیگه ؟(منظورم اینه آخرینا رو منظورته دیگه ؟ :d )
البته من با اندینگ بلیچ بیشتر حال کردم! یک حس باحالی داشت :d هم به نظرم آهنگش قشنگ تر بود، هم تصاویر :d

نه..گروه 4نفری راک UNLIMITS که گفتم...رو ED28 بلیچ کار کردند (بین قسمت های 330 تا 342 پخش شده) گروه تازه کاری هستند که اگه درست دیده باشم Vocal گروه یه خواهر و برارند.

ولی این ED آخری بلیچ که ED30 حساب میشه کار گروه 5نفری پاپ-راک Aqua Timez ـه که قدمت کاری بیشتری دارند. آهنگ MASK که برای ED30 بلیچ انتخاب شده، آخرین کار گروه ـشون هست و Vocal گروه ـشون هم مرد هست.

21349aquatimez2rs6.jpg

هر دو گروه، لیبل کارهاشون سونی موزیک ـه.

P.S
ED30 بلیچ واقعاً قشنگه (:

آخرین ویرایش:
در مورد Opening هم , بهترین اُپنینگ ها فقط و فقط برای ناروتو قشنگه . البته وان پیس هم تا 4 ـمیش تاحالا قشنگ در اومده ولی به ناروتو نمیرسه . بهترین اُپنینگ هم در ناروتو '' شناگر '' می باشد . :)

یک سؤال در مورد Ao no Exorcist !
من فعلا 21 قسمتش رو دیدم، تا قسمت 20 احساس میکردم این داستان ادامه خواهد داشت و به این زودی نباید تموم بشه و کلا هرچی فکر میکردم نمیفهمیدم چجوری میخوان تمومش کنند! 21 یکسری مسائل پیش اومد که اگر در قسمت های بعد انجام بشه تسریع دهنده ی پایان هست ولی بازم توی 4 قسمت عمرا :d
حالا میخواستم ببینم این انیمه ادامه خواهد داشت ؟ چون فکر نکنم حتی با این تسریع پایان انیمه هم داستان تموم بشه! و اینکه اگر ادامه داره داستان، آیا فصل های بعدیش قراره ساخته بشه یا نه ول میشه به امون خدا ؟
مثلا یک جا فکر کنم گفتن این رین چندین و چند برادر دیگه داره(با 3تاشون آشناییم فعلا! ) خوب مثلا هنوز با چندتاشون آشنا نشدیم! فکر هم نمیکنم ساتان رو شکست بدن و کلا آینده ی انیمه چیه؟ ما رو از این تو کف بودن در بیارید :d فقط اسپویل نشه :d
و اینکه قسمت اول و دومش خیلی خفن تر از بقیه ـش بود! اولاش خشونت خوبی داشت ولی یک دفعه ای انگار درجه سنی کاهش شدیدی پیدا کرد!حیف شد ....
و این قضیه ی شعله ها هم چقدر کلیشه ای بود! کیوبی ناروتو و هالوی ایچیگو ....
بیشتر از 1 سؤال شد که :d

یک سؤال در مورد Ao no Exorcist !
من فعلا 21 قسمتش رو دیدم، تا قسمت 20 احساس میکردم این داستان ادامه خواهد داشت و به این زودی نباید تموم بشه و کلا هرچی فکر میکردم نمیفهمیدم چجوری میخوان تمومش کنند! 21 یکسری مسائل پیش اومد که اگر در قسمت های بعد انجام بشه تسریع دهنده ی پایان هست ولی بازم توی 4 قسمت عمرا :d
حالا میخواستم ببینم این انیمه ادامه خواهد داشت ؟ چون فکر نکنم حتی با این تسریع پایان انیمه هم داستان تموم بشه! و اینکه اگر ادامه داره داستان، آیا فصل های بعدیش قراره ساخته بشه یا نه ول میشه به امون خدا ؟
مثلا یک جا فکر کنم گفتن این رین چندین و چند برادر دیگه داره(با 3تاشون آشناییم فعلا! ) خوب مثلا هنوز با چندتاشون آشنا نشدیم! فکر هم نمیکنم ساتان رو شکست بدن و کلا آینده ی انیمه چیه؟ ما رو از این تو کف بودن در بیارید :d فقط اسپویل نشه :d
و اینکه قسمت اول و دومش خیلی خفن تر از بقیه ـش بود! اولاش خشونت خوبی داشت ولی یک دفعه ای انگار درجه سنی کاهش شدیدی پیدا کرد!حیف شد ....
و این قضیه ی شعله ها هم چقدر کلیشه ای بود! کیوبی ناروتو و هالوی ایچیگو ....
بیشتر از 1 سؤال شد که :d

خبری از ادامه اش نیست. اما ظاهراً قراره یه movie ازش بسازن.
داستان انیمه هم فکر می کنم از قسمت 14 یا 15 یا همون حوالی میزنه تو خاکی و با داستان مانگا فرق داره.
اگه داستان برات مهمه برو سراغ مانگاش.

دقیق نفهمیدم چی شد ولی قرار بود این قسمت اسپیشال با توریکو باشه،بعد گفتن این هفته نیمده! نگرفتم کلا این هفته نیمده و اسپیشال رفته هفته ی بعد،یا اسپیشال اومده ولی سایتا نزاشتنش :d
در مورد Ao no Exorcist هم پس خدا لعنتشون کنه! :d
---
این Accel World هم جالب بود! جذب شدم! امیدوارم تا آخر جالب باشه! :d
فقط شخصیت اصلیش خیلی خپله :d

دقیق نفهمیدم چی شد ولی قرار بود این قسمت اسپیشال با توریکو باشه،بعد گفتن این هفته نیمده! نگرفتم کلا این هفته نیمده و اسپیشال رفته هفته ی بعد،یا اسپیشال اومده ولی سایتا نزاشتنش :d
در مورد Ao no Exorcist هم پس خدا لعنتشون کنه! :d
---
این Accel World هم جالب بود! جذب شدم! امیدوارم تا آخر جالب باشه! :d
فقط شخصیت اصلیش خیلی خپله :d

توی این دوره زمونه که انیمه ها پر شدن از پسرهای خنگ و دست و پا چلفتی و Bully و از این جور حرفا، هنر Accel World معرفی یکی از همین پسرها بود که علاوه بر هنرهای فوق به زیور خپل بودن هم آراسته شده، اما کلیشه ها رو شکسته و زننده نیست.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or