بچه ها من از کجا می تونم یک لیست پیشنهادی از انیمه های خوب رو پیدا کنم ؟
اگر دوبله انگلیسی باشه، برای ما خوب نیست ولی برای خود وان پیس خیلی خوبه. چون دوبله های Funimation بهترینه و دوبله ی قبلی وان پیس هم آشغاله . اگر یه دوبله ی درست و حسابی از وان پیس باشه، خیلی طرفداراش تو خارج از ژاپن بیشتر میشن.دوبله انگلیسی باشه که احتمالا هست، فایده نداره گرفتنش.
از جاهای مختلف، الان دیگه همه شون تو youtube هستن.
اون یکی تاپیک انیمه های خوبی توش هست.بچه ها من از کجا می تونم یک لیست پیشنهادی از انیمه های خوب رو پیدا کنم ؟
نه، اونموقع که سا نسور و این خرابکاری ها رو کردن قضیه اش فرق می کرد. اونموقع امتیاز وان پیس دست 4Kids بوده اما الان دست Funimation (از 2007 به بعد) هست.البته اگر تحمل تبدیل شدن سیگار سانجی به lolipop رو دارن .
ow نمیدونستم مرسی... 4kids اون قدیم ها کارش بد نبود. Fox Kids افتضاح بود کاملا شاهکارشون دیجیمونه. البته 4Kids از بابت یوگی اه هم خیلی کارش رو خوب انجام نداد. منتها چون به نوعی پوکمون رو کاملا غربی کرد یه جور دیگه بهش میشه نگاه کرد !نه، اونموقع که سا نسور و این خرابکاری ها رو کردن قضیه اش فرق می کرد. اونموقع امتیاز وان پیس دست 4Kids بوده اما الان دست Funimation (از 2007 به بعد) هست.
اما کلا اطلاعات ازش زیاد نیست، اصلا معلوم نیست دوبله باشه یا زیرنویس. مثل قسمتای در حال پخش که بازم Funimation زیرنویس میکنه.
چه سبکی؟ تا الان انیمه به جز ناروتو چی دیدی؟:d
من ناروتو با Death Note دیدم. 30 قسمت اول Bleach رو هم دیدم، هنوز وقت نکردم ادامش رو ببینم.
مانگای بلیچ:
رسماً خورده به ته دیگ! برای طراحی کاراکتر هیچ ایده ای دیگه نداره، ورداشته زانگتسو رو یه نم تغییر داده کرده بد من جدید داستان، از اونور هم دیده هیچ شخصیت جذابی وجود نداره از آسمون نل رو نازل کرد! مسخره
من ناروتو با Death Note دیدم. 30 قسمت اول Bleach رو هم دیدم، هنوز وقت نکردم ادامش رو ببینم.