Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پخش کننده ی انگلیسی وان پیس، تصمیم گرفته از قسمت اول دوباره وان پیس رو پخش کنه، ولی اینبار به صورت HD ! بهترین فرصت برای کساییه که میخوان تازه وان پیس رو شروع کنن!
البته اگر تحمل تبدیل شدن سیگار سانجی به lolipop رو دارن :دی.

دوبله انگلیسی باشه که احتمالا هست، فایده نداره گرفتنش.
اگر دوبله انگلیسی باشه، برای ما خوب نیست ولی برای خود وان پیس خیلی خوبه. چون دوبله های Funimation بهترینه و دوبله ی قبلی وان پیس هم آشغاله . اگر یه دوبله ی درست و حسابی از وان پیس باشه، خیلی طرفداراش تو خارج از ژاپن بیشتر میشن.
@Ooops
تریلر انیمه ها رو از کجا می گیرید شما؟
از جاهای مختلف، الان دیگه همه شون تو youtube هستن.
بچه ها من از کجا می تونم یک لیست پیشنهادی از انیمه های خوب رو پیدا کنم ؟
اون یکی تاپیک انیمه های خوبی توش هست.
اینم لیست انیمه هایی که من دیدم با امتیازی که بهشون دادم : http://myanimelist.net/animelist/Porco_Spiegel
بقیه بچه ها هم از این لیستا دارن احتمالا.
البته اگر تحمل تبدیل شدن سیگار سانجی به lolipop رو دارن :دی.
نه، اونموقع که سا نسور و این خرابکاری ها رو کردن قضیه اش فرق می کرد. اونموقع امتیاز وان پیس دست 4Kids بوده اما الان دست Funimation (از 2007 به بعد) هست.
اما کلا اطلاعات ازش زیاد نیست، اصلا معلوم نیست دوبله باشه یا زیرنویس. مثل قسمتای در حال پخش که بازم Funimation زیرنویس میکنه.

نه، اونموقع که سا نسور و این خرابکاری ها رو کردن قضیه اش فرق می کرد. اونموقع امتیاز وان پیس دست 4Kids بوده اما الان دست Funimation (از 2007 به بعد) هست.
اما کلا اطلاعات ازش زیاد نیست، اصلا معلوم نیست دوبله باشه یا زیرنویس. مثل قسمتای در حال پخش که بازم Funimation زیرنویس میکنه.
ow نمیدونستم مرسی... 4kids اون قدیم ها کارش بد نبود. Fox Kids افتضاح بود کاملا شاهکارشون دیجیمونه. البته 4Kids از بابت یوگی اه هم خیلی کارش رو خوب انجام نداد. منتها چون به نوعی پوکمون رو کاملا غربی کرد یه جور دیگه بهش میشه نگاه کرد :دی!

کلا یه چیزی که بهم در رابطه با دوبله انگلیسی اثبات شد، اینه که چرا دوست دارن کوچکترین فضا و مدتی که شخصیت ها دیالوگ ندارن با دیالوگ های بالزی تخیلی پر کنن؟ دیجیمون همین بود، یوگی اه هم همین.
مثلا تو یه صحنه همه دارن به آسمون نگاه میکنن و یه موزیک خیلی اپیک گذاشتن ( قسمت آخر یوگی اه ) ولی توی انگلیسی تا آخرین صدم ثانیه جویی مثلا خوشمزه بازی در میاره و کل حسش رو میگیره.
البته اینا انیمه های عهد بوقه الان فکر کنم بهتر شده چون دث نوت و اینا شدیدا توی غرب پرطرفدار شدن.

اگر One Piece ســــانـــسورهای عجیب و غریب تنگش نزنن، حتی اگر دوبله ی انگلیسی هم باشه، یه عده ای پیدا میشن که صدای ژاپنی رو روش سوار کنن.
مثلاً فیری تیل با دوبله ی انگلیسی از یه شبکه ی جنوب شرق آسیا پخش میشه، اما روی همون صدای ژاپنی رو گذاشتن و شده Dual Audio

آقا رسما این ناروتو شورش رو در اورده. از نظر داستانی توی انیمه و مانگا مشکلاتش داد میزنه. این چپتر آخری دقیقا تایید کرد همه چی رو.

من ناروتو با Death Note دیدم. 30 قسمت اول Bleach رو هم دیدم، هنوز وقت نکردم ادامش رو ببینم.

شما سعی کن ادامه بلیچ رو ببینی. فوق العاده اس.
انیمه های متفاوت هم میخوای ببینی بهت این انیمه ها رو پیشنهاد می کنم.

Gosick
Usagi drop
gurren lagann
Dragon ball z (البته طولانیه ولی خیلی باحاله.)
Midori days
تو آلبومم عکساشون + خلاصه هایی که بچه ها واسشون نوشتن هست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رفتم مانگای بلیچ رو خوندم:
عجب شیر تو شیریه. خیلی خفن شده. Hueco Mondo رو که اشغال کردن و Nel هم برگشته. فکر کنم خیلی باحال باشه.
در ضمن شایعات می گه انیمه بلیچ از سال 2014 دوباره پخش میشه. کسی چیزی شنیده در این مورد؟

مانگای بلیچ:
رسماً خورده به ته دیگ! برای طراحی کاراکتر هیچ ایده ای دیگه نداره، ورداشته زانگتسو رو یه نم تغییر داده کرده بد من جدید داستان، از اونور هم دیده هیچ شخصیت جذابی وجود نداره از آسمون نل رو نازل کرد! مسخره

مانگای بلیچ:
رسماً خورده به ته دیگ! برای طراحی کاراکتر هیچ ایده ای دیگه نداره، ورداشته زانگتسو رو یه نم تغییر داده کرده بد من جدید داستان، از اونور هم دیده هیچ شخصیت جذابی وجود نداره از آسمون نل رو نازل کرد! مسخره

چرا صادق؟ حضور نل از نظر من بهترین کاری بود که می تونست انجام بده. :d طراحی کاراکترش یه کم مشکل داره، باید دید داستان رو چه طور از آب در میاره!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or