Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب بالاخره ایچیگو بعد از 8 سال پخش به پایان رسید و ما هم آخرین قسمتش رو دیدیم.
قسمت آخر انگار خیلی هول هولکی همه چیز رو نشون می دادن ولی خب در هر صورت قابل قبول بود.بعد از 366 قسمت انیمه بلیچ تموم شد و خیلی چیزا مشخص شد و خیلی چزی ها مشخص نشد. امیدوار بودن آیزن برگرده که نیومد متاسفانه. خیلی سوالات در مورد آیزن جواب داده نشد و مهمترین چیزی که نشون ندادن در کل انیمه Squad 0 بود که خیلی امید بهش داشتم. امیدوارم دیگه انیمه رو ادامه ندن و بذارن با همین خاطراتی که باهاش داریم زندگی کنیم.:d

خیلی چیزایی که دوست داشتم رو نشون ندادن که مهمترینشون:
بانکای اکثر کاپیتان ها که خیلی دوست داشتم ببینم
یه مبارزه از Yachiru که به دلمون گذاشتن.
پرداخت بیشتر به کاراکتر Hinamori که خیلی خوشم میومد ازش.

در هر صورت اگر این انیمه رو کسی ندیده، 100% پیشنهاد می کنم ببینیدش. واقعا فوق العاده بود. نمره من بهش با احتساب همه فیلرها 9.5 هست.

پ.ن: یه احساسی بهم می گه به زودی ناروتو هم تموم میشه:(

خب بالاخره ایچیگو بعد از 8 سال پخش به پایان رسید و ما هم آخرین قسمتش رو دیدیم.
قسمت آخر انگار خیلی هول هولکی همه چیز رو نشون می دادن ولی خب در هر صورت قابل قبول بود.بعد از 366 قسمت انیمه بلیچ تموم شد و خیلی چیزا مشخص شد و خیلی چزی ها مشخص نشد. امیدوار بودن آیزن برگرده که نیومد متاسفانه. خیلی سوالات در مورد آیزن جواب داده نشد و مهمترین چیزی که نشون ندادن در کل انیمه Squad 0 بود که خیلی امید بهش داشتم. امیدوارم دیگه انیمه رو ادامه ندن و بذارن با همین خاطراتی که باهاش داریم زندگی کنیم.:d

خیلی چیزایی که دوست داشتم رو نشون ندادن که مهمترینشون:
بانکای اکثر کاپیتان ها که خیلی دوست داشتم ببینم
یه مبارزه از Yachiru که به دلمون گذاشتن.
پرداخت بیشتر به کاراکتر Hinamori که خیلی خوشم میومد ازش.

در هر صورت اگر این انیمه رو کسی ندیده، 100% پیشنهاد می کنم ببینیدش. واقعا فوق العاده بود. نمره من بهش با احتساب همه فیلرها 9.5 هست.

پ.ن: یه احساسی بهم می گه به زودی ناروتو هم تموم میشه:(
احساست تقریبا درسته. چون شایعه شده چند قسمت دیگه تمومه!!!!

داوود من فکر میکنم بلیچ ادامه پیدا میکنه انیمش! 6 ماه یا 1 سال دیگه :d
یعنی باید ادامه پیدا کنه :d

همچنان دارم فکر میکنم ببینم برم سراغ مانگا یا صبر کنم 6 ماه دیگه،اگر خبری از انیمش نشد بعد برم سراغش ... :d

One Piece E97

واقعا می تونم بگم از لحاظ جذابیت تک می باشد از همه لحاظ مخصوصا که با اُپنینگ عالیش :d ببینیم بالاخره شخصی در این انیمه از اصلی ها خواهد مرد یا نه ؟ ( اخه من خیلی دوست دارم کسی بمیره ) :d:d:d

تازه اولاشی اگه همش رو ببینی درک می کنی که خیلی دیگر انیمه ها سرتره !
مخصوصا قسمت 408 ، 409 که طنزش آخر خندس !
در اون مورد هم آره ولی نمی گم کی و کجا :دی

تازه اولاشی اگه همش رو ببینی درک می کنی که خیلی دیگر انیمه ها سرتره !
مخصوصا قسمت 408 ، 409 که طنزش آخر خندس !
در اون مورد هم آره ولی نمی گم کی و کجا :دی
می دونم :d خیلی قشنگه ولی اصلا به ناروتو نمیرسه :d
راستی اصلا فیلر داره یا نه ؟ :d چون از بس قشگ بودش من تا حالا متوجه فیلرهاش نشدم :d

می دونم :d خیلی قشنگه ولی اصلا به ناروتو نمیرسه :d
راستی اصلا فیلر داره یا نه ؟ :d چون از بس قشگ بودش من تا حالا متوجه فیلرهاش نشدم :d
تا آخر ببین بعدا رتبه بندیت رو بگو ! :دی
آره فیلر داره ولی منم نفهمیدم که چه قسمت هایی فیلر بود :دی یه سرچ بزن !

تا آخر ببین بعدا رتبه بندیت رو بگو ! :دی
آره فیلر داره ولی منم نفهمیدم که چه قسمت هایی فیلر بود :دی یه سرچ بزن !
kه معلومه که ناروتو همیشه اولِ :d
از دلم نمیادش چون اگه بدونم دیگه نگاهش نمی کنم :d
@Naruto
اوون لینک چیه ؟ :d

منم مثل بالایی هست نظرم :d
فقط اینم بگم که خدا لعنتشون کنه و هفته ی دیگه باز هم اسپیشالی با حضور کاراکترهای توریکو داریم!

Beelzebub 35:
واقعا عالی بود. عجب بازی والیبالی!!!!! اونجا که اوگا و توجو به جای والیبال بسکتبال بازی می کنن خیلی خندیدم.
این انیمه خیلی خنده هست. تو عمرم اینقدر نخندیدم......

یکی یه چیزی از انیمه های بهار بنویسه:d

سلام
من هر فصل یه همچین کاری می کردم ولی این فصل خوردیم به عید و منم تا همین چند ساعت پیش مسافرت بودم :دی
به هر حال با تاخیر چند روزه :

----------------------------------------
دو تا نکته ی جالب توی انیمه های فصل بهار هست. اولیش اینکه به طرز قابل توجهی انیمه هایی که دارای صحنه های اکشن باشن، تعدادشون زیاده! تو فصلای قبلی نهایتا سه چهارتا انیمه ی اکشن داشتیم، اما این فصل خیلی بیشتر داریم، که واسه طرفدارای اکشن و کسایی که تو غم تموم شدن بلیچ و گینتاما و بلزباب هستن، می تونه جالب باشه. تنوع این اکشن ها هم خیلی بالاست.
نکته ی دوم تعداد زیاد انیمه های سنین (برای افراد بالای بزرگسال) هست. بازم نسبت به فصلای پیش تعداد انیمه های سنین خیلی زیاده.
در عوض این فصل انیمه های کمدی، درام و ملودرام کمتری داریم.

انیمه های با هایپ بسیار بالا :

Fate/Zero S2
fate_zero_98521.jpg

تو این چند فصلی که اخبار انیمه های فصلی رو قبل از شروعشون دنبال می کنم، تا حالا نشده بود که تا این حد اتفاق نظر برای یه انیمه ببینم! تقریبا همه جا بیشتر از هر انیمه ای منتظر این بودن. 12 قسمت آخر داستان فیت زیرو که حتما باید 13 قسمت اولش که توی پاییز پخش شد رو ببینید، ولی نیازی نیست Fate/Stay Night رو دیده باشید. فانتزی، اکشن و سنین.

Sakamichi no Apollon
k3Dzd.jpg

این یه انیمه ی Slice of Life هست و احتمال اینکه یه چیز خوش ساختی از اب در بیاد خیلیه. هایپ زیاد این انیمه به خاطر اینه که کارگردان انیمه های Cowboy Bebop و Samurai Champloo بعد از 8 سال دوباره داره کارگردانی می کنه. آهنگ ساز همون انیمه ها هم روش کار میکنه. موضوعش در مورد یه عده جوون مدرسه ای علاقه مند به موسیقی جاز هست. مانگاش هم تموم شد و جایزه هم برده.

Eureka Seven AO
AO.jpg

فصل دوم انیمه ی معروف ائورکا سون که البته چون هنوز زیرنویسش تکمیل نشده بین فارسی زبانها خیلی محبوب نیست. مشکل اینجاست که من شخصا فکر نمی کنم خیلی چیز خوبی از آب در بیاد و به پای فصل اولش برسه. به هر حال هایپ خیلی زیادی داره. یه انیمه ی اکشن جوان پسندِ روباتی که مثل فولمتال آلکمیست گرافیک نیمه استیم پانک داره.

انیمه های بسیار امیدوار کننده :

Uchuu Kyoudai
20111219_kyoudai01.jpg

این یه انیمه ی Slice of Life سنین هست که تایید شده که بیشتر از 48 قسمت خواهد بود! قسمت اولش هم چند روز پیش پخش شده و گویا ملت راضی بودن. داستانش هم در مورد دو تا برادره که آرزو دارن فضانورد بشن.

Hyuoka
1025077.jpg

این انیمه ایه که حدس می زنم بین بچه های اینجا محبوب بشه. استودیوی سازنده ی Clannad و Fullmetal Panic و ... داره یه انیمه ی معمایی می سازه. قطعا گرافیک بالایی خواهد داشت و تریلرش هم خیلی خوب بود. با توجه به شخصیتای دبیرستانی و داستان معمایی حدس می زنم کلا محبوب بشه. امیدوارم کیفیت معماهاش بهتر از Kamisama no Memouchou باشه.

Lupin The Third
P1zXc.jpg

به مناسبت چهلمین سالگرد انیمه های آرسن لوپن، یه انیمه ی 13 قسمتی ازش ساخته میشه که تیم سازنده اش آدمای کاربلدی ان. با توجه به گرافیک خاصی که توی عکس ها و تریلرش هست، من یکی خیلی مشتاقم تا ببینمش. این انیمه کاملا سنین ، اکشن تفنگی و با مایه های کمدی هست.

Tsuritama
tsuri.png

4تا پسر که یکیشون هندیه و یه غاز داره و ... میرن ماهیگیری! داستان از این عجیب غریب تر نداریم این فصل ولی امیدوار کننده ست. Slice of Life هست.

Zetman
zetmanwall001.jpg

یه مانگای بسیار تاریک که انیمه شده، تریلرش هم بسیار جو خفنی داشت. منتهی نکته ی منفی اینه که احتمالا پر سانسور خواهد بود. شاید یه چیز نا امید کننده ای مثل Deadman Wonderland بشه، ولی فعلا که خیلی منتظرشم.اینم اکشنه سوپرهیرویی و سنین. تاکید می کنم تاریک و خشن.

Jormungand
img002ao.jpg

استودیوی سازنده ی Steins;Gate و Katanagatari اومدن که این مانگای اکشن سنین تفنگی که تازگی ها تموم شده رو انیمه اش کنن! همه چیز خوب به نظر میرسه، جز اینکه مثل فیت زیرو نصف شده و نصفه ی دومش تو پاییز پخش میشه! تریلرش فوق العاده بود!!

انیمه های امیدوارکننده :

Accel World
AW.jpg

بعد از دیدن تریلرش باید بگم ترکیبی از Gulty Crown با جو Gosick به نظر می رسید. امیدوارم به دومی نزدیک تر باشه. یه اکشن فانتزی مناسب نوجوون ها.

Tasogare Otome x Amnesia
TasogareOtomexAmnesia.jpg

اینو میگن داستان خوبی داره، ولی سازنده هاش اصلا چنگی به دل نمی زنن! تریلرش یه چیزی تو مایه های Blood-C بود!

Naze no Kanojou x
Nazo_no_Kanojo_X_by_Aiolon.png

خُب، من اینو قطعا می بینم. یه انیمه ی رومنس کمدی (که تو این فصل کم داریم) با جو یکم عجیب غریب که کمی اچی هم داره. هر فصلی یه همچین انیمه ای می خواد!

Sankarea
sankarea2.jpg

اینم میگن مانگاش خوبه، جو کمدی، اکشن، ترسناک، اچی جالبی داره. اما حیف که افتاده دست بدترین استودیوی ممکن. خیلی امیدوار نیستم بهش!

Medaka Box
Medaka.jpg

اینم یکی از انیمه هاییه که اخیرا توی شونن جامپ رتبه هاش پایین اومده و براش انیمه ساختن تا بالا بره!!! به هر حال یه شونن مدرسه ای. شاید یه قسمت ازش ببینم.

دنباله هایی که من فصل (های) قبلشونو ندیدم و نظری ندارم :

Kimi to Boku 2

Saint Seya Omga

Phi Brain 2

Saki 2

Kore wa Zombie 2

سورپرایزهای فصل :

Rock Lee
1.jpg

فکر نمی کنم احتیاج به توضیحی باشه!

One Piece HD
OPHD.jpg

پخش کننده ی انگلیسی وان پیس، تصمیم گرفته از قسمت اول دوباره وان پیس رو پخش کنه، ولی اینبار به صورت HD ! بهترین فرصت برای کساییه که میخوان تازه وان پیس رو شروع کنن!

بقیه ی انیمه های بهار هم به نظر من ارزش خاصی ندارن.
موفق باشید.

OPHD.jpg

پخش کننده ی انگلیسی وان پیس، تصمیم گرفته از قسمت اول دوباره وان پیس رو پخش کنه، ولی اینبار به صورت HD ! بهترین فرصت برای کساییه که میخوان تازه وان پیس رو شروع کنن!
دوبله انگلیسی باشه که احتمالا هست، فایده نداره گرفتنش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or