Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا این وضع ناروتو در چه حاله ؟ چون من باز ترمز رو کشیدم :|!

تا قسمتی دیدم که :
مادارا با کونان میجنگه و شکستش میده ( که تو همین قسمت یکم خاطراتم میبینیم از کونان و بقیه با جیریا )

وان پیس یک چیز دیگس ! :دی قسمت های بعدی متوجه میشی . من رو تو دوران دپرسی مثل چیزی خندوند ! یک قسمت تو جزیره اسمانیه بود اسمش یادم نیست شعر خوندن لوفی من از خنده کشت :))
ناراحتی هم داره نمیگم که اسپویل نشه :دی . هم جدی ه هم شوخی . کلا ویوا وان پیس :دی
معلوم ـه :d . وان پیس کلا یک چیز متفاوت می باشد که پر از ایده های جدیدـه :d انصافا 50 قسمت وان پیس میارزه به 366 قسمت بلیچ و یک قسمت ناروتو میارزه به 50 قسمت بلیچ :d .

@ علی رضا :d
در اوج خود به سر می برد :d اگر می خوای قسمتیش رو بگم :d . حالا چرا داخل اسپویلر گذاشتم رو نمی دونم :d

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

خوب بالاخره تا ما رسیدیم به On Going Bleach تموم شدش . خوب این هم از قسمت اخره بلیچ . امیدوارم یک انیمه ی خوب جایگزین بلیچ بشه .
خیلی مبارزه ی اخرشون یکجوری بودش با اوون گینجو :( . من موهام سیخ سیخ می شدش :( . ولی حیف شدش که این زاراکی دیگه با ایچیگو نجنگیدش و بعد دیگه اینکه اصلا معلوم نشدش چطور پدر ایچیگو قدرتش رو از داده بودش و بعد چطوری به دست اوردش . و این که کی به کی میرسه و ... ؟ :d
در کل به سری بلیچ 8.5/10 :d

:((:((:((:((
برم سراغ مانگاش یا نه ؟ :-/:(

Guilty Crown هم دوباره شروع کردیم به دیدن...

انرژی منفی کل وجودم رو گرفته اصلا یادم رفت در مورد این قسمت بلیچ چیزی بگم :d

این آهنگی که برای مبارزه ی ایچیگو و گینجو پخش میشد خیلی جو میداد! شدیدا خوشمان آمد!
بعضی از وایزاردها هم که برگشتن سرکارشون دوباره! بعضی هاشونم ندیدیم چه شدن!
کومامورا یقه ی لباسش تغییر کرده بود؟ یا چون ندیدمش یادم رفته؟ بقیه هم زیاد تغییری حس نشد توشون ! البته وایزاردها تغییر داشتن! منظورم اون شینیگامی هایی که خونشون خالص هست میباشد! :d
کلا خدا لعنتشون کنه که پخشش رو قطع کردن! خدا مانگاکاشم لعنت کنه که میره استراحت و این چیزا!:d

در دوران امتحانات معمولا من کارای کلاسیک می بینم... الان دارم You are under arrest رو می بینم که خیلی حال داد... توصیه می کنم چند قسمتش رو دانلود کنید یه امتحانی کنید...

Bleach 366:
خیلی نامردیه که دارن قطعش می کنن و نصفه می مونه. هرچی این جنگاش رو می بینم با خودم فکر می کنم که واقعا رو دست نداره.....
کل قسمت و فقط جنگه ایچیگو گنجو. هم خیلی نفس گیر بود(اونجا که ایچیگو سرو رو با یک دست میگیره خیلی خوف بود) و هم اهنگش شدیدا جو می داد. خیلی با اینجاش حال کردم.
وقتی دیدم که شینجی و بقیه وایزاردها برگشتن به مقامشون خیلی خوشحال شدم.....
خیلی حیف شد که تموم شد....................
بهترین انیمه ی زندگیم بود.

@致命的
این چه طوریهYou are under arrest داستانش و از همه مهمتر تموم شده یا نه؟

انیمه ی کلاسیک ِ... خیلی وقت که تموم شده... داستانشم در مورد دو تا پلیس زن و اتفاقایی ِ که براشون می افته و ... است. هیچ چیز شاخی نداره ، گاهاً خیلی هم غیر واقعی ولی من ازش خوشم میاد... 6-5 قسمت اول رو دانلود کن ، سبکش دستت میاد.

سلام دوستان. می خوام یه انیمه ی جدید رو شروع کنم. کدوم رو پیشنهاد میکنین اول شروع کنم؟
shakugan no shana iii//nutsume yuujinchou san-shi//hunter x hunter//fullmetal
brave 10-12:
انیمه ی بسار زیبایی بود. اما به نظرم کاش یه مقدار طولانی تر می بود و بیشتر به مبارزه هاش می پرداختن.
تو قسمت اخر می تونستند بیشتر از قدرت ایسانامی رو نشون بدن یه مقدار ما هم حال کنیم.(یه 2-3 نفر رو می کشت)
کلا نمره ی 8.5 رو بهش میدم.
بالاخره clannad و clannad after story رو تموم کردم. انیمه ی قشنگی بود.
من اونجاش که ناگیسا مرد خیلی ناراحت شدم. اما اخرش نشون داد که همش خواب بوده و ناگیسا زنده شد.:d
به این نمره ی 9.5 رو میدم. واقعا قشنگ بود.:x
yu yu Hakusho 1-10:
از اونجایی که یه بار زبون اصل انیمه رو دیده بودم و هیچی نفهمیده بودم زیاد بهم حال نداده بود. اما حالابا زیرنویس خیلی حال میده....
انیمه ی زیبایی هستش داستان مربوط به پسری به نام یوسکه هستش که به خاطره اینکه یه بار میمیره و برای بازگشتش مجبور میشه یه کاری انجام بده. این انیمه قدیمی(1992) هستش. اما تو سبکه bleach هست. و می تونه حالا که bleach تموم شده جاش رو بگیره. اونایی که مثل من عشقه bleach بودن سریع این انیمه رو شروع کنن. کلا 112 قسمته.

خوب Guilty Crown بالاخره تموم شد!
لذت بردیم! بسیار هم عالی بود! ولی این یارو شو گرفته بودش احساس میکرد گای شده خیلی رو اعصاب بود! وقتی هم که گای(ورژن جدید) اومد حالش رو گرفت روحم شاد شد!
گای با اینکه در حالت ورژن جدید باز هم قصدش خیر بود،ولی خیلی رو اعصاب بود! برعکس قبل که کلا خفن تر بود!
در کل خیلی خوب بود!کاش بازم از این انیمه ها داشتیم!

Kimi to Boku هم تا 11 دیدم فعلا :
بسی باحاله! اتفاق خاصی نمیفته ولی از 100 تا انیمه ی هیجانی دیگه ای باحال تره! بسی هم میخندیم!
این یوکی هم خیلی باحاله! :d البته 2 قلوها جفتشون باحالند ولی یوکی باحال تره !
قسمتی که میخواستن مانگا بکشن ته خنده بود! مخصوصا بازم قسمت یوکی :d
شدیدا منتظر فصل دومشم!

ناروتو شیپودون 256 :
اینم شدیدا جو داد این قسمت! مخصوصا آخر کار که کاکاشی و گارا و بقیه اومدن! چه جوی داد...
وقتی این رو دیدم گفتم به به قسمت بعد چی میشه ، که یکهو بعد از اندینگ اینجوری شدم : :| یعنی به تمام معنا خدا لعنتشون کنه!

راستی چرا انیمه های بهار انقدر چرتند ؟ رو هم رفته به نظرم شاید 3 تا انیمه ی خوب یافت باشه! البته من از روی توضیحات و همون تک دانه عکسشون دارم میگم برای همین شاید در حال چرت گفتن باشم :d
انیمه ی بعدی که می خوام شروع کنم Fate/Zero خواهد بود! ولی دلم نمیاد Kimi to Boku رو تموم کنم! :((:d

بدترین خبر تمام عمرم چند روز پیش به حقیقت پیوست.:((:d

Bleach به طور کامل متوقف شد ولی امیدوارم تابستان امسال دوباره نشون بدنش. ما که رفتیم مانگاهاش رو دانلود کنیم و بخونیم.:d

بدترین خبر تمام عمرم چند روز پیش به حقیقت پیوست.:((:d

Bleach به طور کامل متوقف شد ولی امیدوارم تابستان امسال دوباره نشون بدنش. ما که رفتیم مانگاهاش رو دانلود کنیم و بخونیم.:d

خدا رو شکر :d:))

راست میگی ها :d راستی از چپتر چند باید دانلودش کنم ؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or