Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@AlirezaGamer
با چه سرعتی رسیدی به این قسمت. ایول بابا....:d اینم ببین همینطوری http://forum.bazicenter.com/thread1740/page178/#post1779276
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بچه قراره بلیچ از کی متوقف بشه؟ این قسمت 365 آخرش که قسمت بعدی رو تبلیغ کرد:d

بله بله :d من نزدیک n فیلر رو زدم کنار و همچنین مبارزه هایی که توشون معلوم بود همیشه ادم خوبه می بره و کسی کشته نمی شه رو میزدم جلو :d الان هم قسمت 251 می باشم :d ببینیم دیگه کی رو می خواد با این قدرتِ شیش ضلعیش نابود کنه :d . در ضمن این اوریهیمه چرا یک هویی عوض شدش درسته بعد از 17 ماه همه عوض شدن ولی این اینوئه خیلی گاگول و هات تر شده :d
امیدوارم تموم نشه به این زودی :(

One Piece E11

بابا چه قدر ادم حوصلش سر میره :( گرافیک هم که در حد خروسِ :( ببینم می تونم در یک ماه 500 قسمت دانلودشون کنم . :d

---------- نوشته در 08:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ببینم اخرین قسمت Bleach چنده من تا 364 دانلودیدم :d

بله بله :d من نزدیک n فیلر رو زدم کنار و همچنین مبارزه هایی که توشون معلوم بود همیشه ادم خوبه می بره و کسی کشته نمی شه رو میزدم جلو :d الان هم قسمت 251 می باشم :d ببینیم دیگه کی رو می خواد با این قدرتِ شیش ضلعیش نابود کنه :d . در ضمن این اوریهیمه چرا یک هویی عوض شدش درسته بعد از 17 ماه همه عوض شدن ولی این اینوئه خیلی گاگول و هات تر شده :d

One Piece E11

بابا چه قدر ادم حوصلش سر میره :( گرافیک هم که در حد خروسِ :( ببینم می تونم در یک ماه 500 قسمت دانلودشون کنم . :d

---------- نوشته در 08:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

مرد مومن بخون اون بالا رو زدم 365 رو گرفتم!!!

سلام و درود!!!
خب منم توی ناروتو رسیدم به 250.یه چندتا به اصطلاح "باگ" دیده میشه:
اون قسمت هوکاگه دوم میاد میگه که یه نفر باید به عنوان طعمه وایسه تا بقیه فرار کنن،بعدش خودش وایمیسه و به هیروزن (هوکاگه سوم) میگه تو از این به بعد هوکاگه ای.
خب یعنی یه هوکاگه با این عظمت نمیتونه جلوی 20 نفر آدم رو بگیره؟ اونم هوکاگه ای که فن زنده کردن مردگان رو بلده؟ خداییش یه ذره مضحک نیست؟

از ساسکه تنفرم به بیشترین درجه-ش رسیده!!!!:d

One Piece E11

One Piece رو تا 50 اینا ببینی دیگه رو به خوب شدن می ره اگه تا اخر ببینی می شه یکی از بهترین انیمه هایی که تاحالا دیدی برا من که شد بهترین :دی
برا Bleach هم کار درستی کردی فیلر هاش رو ندیدی چون بشدت می تونه رو نظرت برا انیمه تاثیر منفی داشت باشه !

@ علی رضا در مورد بلیچ :d (کل بلیچ و 2 قسمت آخر و ... :d )
اول اینکه پیشنهاد میکنم حتما فیلرهاش رو ببین! :d پشیمون نمیشی :d حالا شایدم شدی! ولی من خیلی باهاشون حال کردم :d
دوم اینکه قسمت قبل غیر از بخش روکیا شدیدا خفن بود! مخصوصا اینکه بیاکویا تازه فهمیده کنپاچی چه لذتی از مبارزات میبره! :d
سوم هم اینکه این قسمتم خیلی خوب بود :d دلتم بخواد از این قسمتا :d
بلیچ هم این آخریش نبود ولی بعدی آخریشه چون آخرش این کُن اومد گفت این آخرین قسمت راهنمای مصور شینیگامیه! :d پس بحتمل قسمت بعد این رو نداریم و قسمت آخره دیگه! خدا کنه زیاد طولانی نشه تعطیلیش! فوقش 6 ماه :d

Kon-Sama
yahoo_23.gif
شما ببخش :d

آخرین ویرایش:
اول اینکه پیشنهاد میکنم حتما فیلرهاش رو ببین! :d پشیمون نمیشی :d حالا شایدم شدی! ولی من خیلی باهاشون حال کردم :d
دوم اینکه قسمت قبل غیر از بخش روکیا شدیدا خفن بود! مخصوصا اینکه بیاکویا تازه فهمیده کنپاچی چه لذتی از مبارزات میبره! :d
بلیچ هم این آخریش نبود ولی بعدی آخریشه چون آخرش این کُن اومد گفت این آخرین قسمت راهنمای مصور شینیگامیه! :d پس بحتمل قسمت بعد این رو نداریم و قسمت آخره دیگه! خدا کنه زیاد طولانی نشه تعطیلیش! فوقش 6 ماه :d

Kon-Sama /:)

خب بالاخره Dragon Ball z هم پس از 3 ماه به اتمام رسید. چند بار به خاطر دیدن انیمه های مختلف وقفه توش خورد و به خاطر امتحانات که کلا کنسل شد یه مدت، ولی در کل خیلی خیلی حال داد.
این انیمه به نظر من نکات جالب بسیار زیادی داشت که اگه بخوام چنتاشون رو نام ببرم:
  • شوخی های فوق اپیک و خنده دار
  • صحنه های هیجان انگیز
  • مرگ و میر های بسیار و خشونت نسبتا بالا
  • مبارزات بسیار ساده ولی در عین حال جذاب
  • شخصیت های کودک بسیار با نمک و تو دل برو:d طراحی شدن. از نظر من بچه هاش مثل شخصیت دختر توی Usagi Drop با نمک و لطیف بودن.
البته انیمه خالی از مشکل هم نبود قطعا. یکی از مشکلات عمده اش به نظر من این بود که کمی مبارزات طولانی می شد و یا یه داستان رو زیاد کش می دادن. بیشتر از مبارزات از حالت درام انیمه و زندگی روزمره قهرمان ها لذت بردم. در کل تمام کاراکتر ها به جا و با هدف طراحی شده بودن و دقیقا همون پایانی که فکر می کردم و دوست داشتم بشه اتفاق افتاد. واقعا بخوام در موردش مطلب بنویسم یه 3000 کلمه ای باید تایپ کنم ولی در همین حد کافیست که اسپویل هم نداشته باشه!

نمره بنده به این انیمه 9 هستش و به تمام دوستان پیشنهاد می کنم این انیمه زیبا رو از دست ندن. دانلود Dragon ball GT در دستور کار قرار گرفت و پیش به سوی Ano Hana :d

خواب بلزباب رو دیدم :d
خواب دیدم اگا میره پیشه کونیدا تو مدرسه با حالت تقریبا شیطانی و تاریک و بهش چیز میز میگه یادم نیست :دی خلاصه بش میگه چرا شمشیر زنی بم یاد ندادی و بیا یاد بده و اونجا تقریبا تو بغلش گرفته بود و دستش کاملا دور گردنش بود (اگا با حالت تاریک ) یک نفرم از پشت در کلاس میبینه اونارو بعد در میره :دی بعدش رفتن خونه گفت اساس کارم شمشیر شینتسو (چمیدونم همچین چیزی بود :دی ) هست . شمشیر شینتسو میتونه هرچی باشه حتی چوب . تو باید شمشیر شینتسو بودن رو بش الغا کنی . بعد من از خوابم بیدار شدم رفتم توی خواب دیگه( یا تو همون خواب بودم مطمئن نیستم
biggrin1.gif
) یک چوب دستم بود داشتم زور میزدم نمیشد :دی بعد بیدار شدم
جالب بود فارسی حرف میزدن :دی

آخرین ویرایش:

شما ببخش :d
اولا علیرضا نه علی رضا :d بقیه اش هم در اسپویلر :d
من میشه تقریبا همه ی فیلرهاش رو دیدم به جز اون خون اشاما بیانکوتا ( :d ) در ضمن در این دو قسمت اخر اوون مبارزه ی روکیا بهترینش بودش ( مخصوصا همون جایی که می گه '' فک نکن داری من رو با اینا تحریک می کنی '' : d:d:d .) خیلی عالی بودش :d
در ضمن می گن بلیچ تا اگوست فیلر می شودش :d .

هیچ بحثی،پیشنهادی چیزی نیست ؟ :d

این چند روزه انیمه ی Durarara رو دیدم! شدیدا حال داد :d فکر کنم از این انیمه ها باشه که همه باهاش حال میکنند :d یک چیزی مثل فول متال آلکمیست :d
و اینکه کلا پیشنهاد میکنم ببینیدش :d

خبری نیست. منم نشستم ناروتو هایی که جمع کرده بودم رو دیدم، خیلی حال داد یهو 20 قسمت رو دیدم. مخصوصا 248 و 249.
اشک در چشمانم حلقه زد:dخیلی صحنه های دراماتیکی داشت. صحنه ای که اوبیتو زد کیوبی رو احضار کرد تو کونوها و جایی که پدر و مادر ناروتو جلوی دسته کیوبی پریدن واقعا عالی بود.

من نیز در این چند روز داشتم One Piece رو می دیدم :d تا حالا :

خیلی قشنگ می باشد تا این از اوون بلیچ n برابر بهتر و جذاب تر است :d . در ضمن لوفی و زورو و نامی خیلی جذاب می باشند :d . همین :d
در کل Naruto Shippuden > One Piece > Bleach :d

من نیز در این چند روز داشتم One Piece رو می دیدم :d تا حالا :

خیلی قشنگ می باشد تا این از اوون بلیچ n برابر بهتر و جذاب تر است :d . در ضمن لوفی و زورو و نامی خیلی جذاب می باشند :d . همین :d
در کل Naruto Shippuden > One Piece > Bleach :d

وان پیس یک چیز دیگس ! :دی قسمت های بعدی متوجه میشی . من رو تو دوران دپرسی مثل چیزی خندوند ! یک قسمت تو جزیره اسمانیه بود اسمش یادم نیست شعر خوندن لوفی من از خنده کشت :))
ناراحتی هم داره نمیگم که اسپویل نشه :دی . هم جدی ه هم شوخی . کلا ویوا وان پیس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or