Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هی هر چی زور می زنم علاقم رو به Area no Kishi حفظ کنم ، نمی شه :(
من تا الا 8 قسمتی که امده ازش دیدم گرافیک انیمه یجورای اصلا به ادم نمی چسبه از شوت و پاس گرفته تا.....شاید تو اینده با معرفی شدن چندتا شخصیت مثلا یه دروازبان معروف یا.... روند داستان عوض بشه (کجای کاپیتان تسوباسا که یادت بخیر:()

برای اینکه دارین با یه انیمه ای مثل سوباسا مقایسه اش می کنین حال نمیده وگرنه تو جای خودش به نظر من فوق العاده اس!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 نکته در مورد Gurren Lagann
به زودی به احتمال قوی یه بازی از این انیمه (مانگا) ساخته میشه. پلتفرماش هنوز مشخص نیست.:d

2- به هزار بدبختی رفتم آهنگ OP ایش رو پیدا کردم. کسی خواست میتونه از اینجا تورنتش رو بگیره و دانلود کنه. خودم تورنتش رو ساختم، Upload می کنمش!>:)

آخرین ویرایش:
امروز شدیدا حالم از دسته انیمه گرفته شد.
1. fate stay night رو دیدم کله fate zero برام اسپویل شد.
2. با 1000 امید و ارزو انیمه ها رو 1080p دان کرده بودم که برم رو dvdplayer و یک lcd خوب ببینم اما فرمته mkv رو نمی خوند.کلا نابود شدم.:((
انیمه ی Natsume Yuujinchou Shi قشنگه؟ تو چه سبکیه؟

امروز شدیدا حالم از دسته انیمه گرفته شد.
1. fate stay night رو دیدم کله fate zero برام اسپویل شد.
2. با 1000 امید و ارزو انیمه ها رو 1080p دان کرده بودم که برم رو dvdplayer و یک lcd خوب ببینم اما فرمته mkv رو نمی خوند.کلا نابود شدم.:((
انیمه ی Natsume Yuujinchou Shi قشنگه؟ تو چه سبکیه؟

من از وقتی Fate Zero شروع شد، می دونستم ته اش چی میشه، اما Fate Zero از اون انیمه هاییه که وسطش مهمتر از ته اشه:d
من یه انیمه ی 1080 دان کردم، روی تلویزیون Full HD تفاوت قابل تشخیصی با 720 نداشت. شاید وقت تعویض عینک رسیده، شاید هم این 1080 ها فقط Up-scale شده باشن

ناتسومه داستان یه پسره که می تونه یوکای ها و آیاکاشی ها رو ببینه. موشیشی رو دیدی؟ اگر اونُ دیدی و پسندیدی، از این هم خوشت میاد.

من از وقتی Fate Zero شروع شد، می دونستم ته اش چی میشه، اما Fate Zero از اون انیمه هاییه که وسطش مهمتر از ته اشه:d
من یه انیمه ی 1080 دان کردم، روی تلویزیون Full HD تفاوت قابل تشخیصی با 720 نداشت. شاید وقت تعویض عینک رسیده، شاید هم این 1080 ها فقط Up-scale شده باشن

ناتسومه داستان یه پسره که می تونه یوکای ها و آیاکاشی ها رو ببینه. موشیشی رو دیدی؟ اگر اونُ دیدی و پسندیدی، از این هم خوشت میاد.

چون تو انیمه ها فرق کیفیت فقط تو شفافیت رنگه و زیاد پیکسلی نیست، نمیتونی تشخیص بدی ولی وقتی فیلم ها رو تو این دو کیفیت مقایسه کنی زمین تا اسمون فرق می کنه. این قسمتای اخیر ناروتو که 1080 زده رو دیدم تفاوتی نداشت آنچنان ولی شفافیت و نور صفحه خیلی بهتر بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------
این دو تا حالا چی هستن؟:d

چون تو انیمه ها فرق کیفیت فقط تو شفافیت رنگه و زیاد پیکسلی نیست، نمیتونی تشخیص بدی ولی وقتی فیلم ها رو تو این دو کیفیت مقایسه کنی زمین تا اسمون فرق می کنه. این قسمتای اخیر ناروتو که 1080 زده رو دیدم تفاوتی نداشت آنچنان ولی شفافیت و نور صفحه خیلی بهتر بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------
این دو تا حالا چی هستن؟:d

باو من Angle Beats رو 1080 گرفتم، اونم BD-Rip! تفاوت آن چنانی نداشت با 720 اونم از نوع TV-Rip نداشت. دیگه ناروتو که کف گرافیک سال 2012 ـه:d. ببه طور کلی حتی اگه 1080 کنتراست بهتری هم بده، به نظرم ارزش دو برابر شدن حجم رو نداره.
-------------------------------------------------------------
همون اجنه و شیاطین خودمون هستند. البته توقع نداشته باشی که ناتسومه شمشیر بکشه و از وسط نصفشون کنه. معمولاً با گفتگو مسائل حل میشن:d

باو من Angle Beats رو 1080 گرفتم، اونم BD-Rip! تفاوت آن چنانی نداشت با 720 اونم از نوع TV-Rip نداشت. دیگه ناروتو که کف گرافیک سال 2012 ـه:d. ببه طور کلی حتی اگه 1080 کنتراست بهتری هم بده، به نظرم ارزش دو برابر شدن حجم رو نداره.
-------------------------------------------------------------
همون اجنه و شیاطین خودمون هستند. البته توقع نداشته باشی که ناتسومه شمشیر بکشه و از وسط نصفشون کنه. معمولاً با گفتگو مسائل حل میشن:d

واقعا ؟ پس اکشن ندارخ کلا این انیمه دیگه؟:d

واقعا ؟ پس اکشن ندارخ کلا این انیمه دیگه؟:d
من خودم ناروتو-فن هستم، از نوع نادخ!:d
ولی اکشن چیکار داره به گرافیک؟
وقتی بحث طراحی و آرت پیش میاد که نمیشه بریم سراغ یه انیمه ی بلند.
گرافیک پرخرج یعنی Guilty Crown، Another و Fate Zero. واقعاً روی این انیمه ها هم 1080 TV-Rip شون چیز دندون گیری نیست، چه برسه به ناروتو. حالا اگه تریپ مایه داری باشه و اتصال 8 Mbps اون وقت ماجرا یه چیز دیگه است و 1080 که هیچ اگه 4k اش هم بود، دانلود می کردیم.:d
اما با این وضعیت همین 720 کار راه میندازه.

گرافیک پرخرج یعنی Guilty Crown، Another و Fate Zero. واقعاً روی این انیمه ها هم 1080 TV-Rip شون چیز دندون گیری نیست، چه برسه به ناروتو. حالا اگه تریپ مایه داری باشه و اتصال 8 Mbps اون وقت ماجرا یه چیز دیگه است و 1080 که هیچ اگه 4k اش هم بود، دانلود می کردیم.:d
همچین بین نسخه ی tv-rip و BD فرقی نیستا.....یا شایدم من متوجه نشدم.(تازه من یه جا خونده بودم که میگفت TV-RIP بهتره)
از نظر ارت هم بین انیمه های بلند پس بلیچ کشکه؟!!! خداییش خیلی عالیه.:d
Bleach 363:
وقتی جنگه کاپیتانا و نائب کاپیتانا رو دیدم دیگه قدرتی که الان ایچیگو داره زیاد به چشم نیومد. ایچیگو در برابر اکسکیوشن خیلی قدرتمنده اما در مقایسه با بقیه فرقه چندانی نیست.
من هنوز منتظره یه جنگه نفس گیر بین بیاکویا و تسکیشیما هستم.

:d

دقیقا فقط برمیگرده که سرعتمون چه قدر باشه. اگر من اینترنتم خوب بود، به جای اینکه DBZ ها رو 50 مگی بگیرم، میرفتم یه نسخه درست حسابی ازش می گرفتم که هم OP و ED داشته باشه، نه این مدلش رو.

در هر صورت اگر میخوای روی مانیتورت که حداکثر 23 اینچه نگاه کنی، بهترین کار به نظر من 480p هستش و در صورت مایه داری 720p ولی به هیچ وجه تو اون سایز 1080p پیشنهاد نمیشه مگر اینکه:d Hentai باشه:d

چند سالته ؟ :دی
+18 هستی بخون
انیمه ی پ*ورن :دی

Bakuman S2E22
تابلوه که مانگا جدیدشونو قبول میکنن :دی

21ـم . :d

فک می کنی نمی دونستم :d تابلوـه وقتی سرچش می کنم همش فیـلتره :d

خواستم ببینم کی اینجا منحرفه :d

Naruto Shippudden E253

این قسمت عالی بودش . کونان خیلی مظلومانه مردش :( . توو اخر این قسمت که توبی با چهره ی جدیدش اومد چرا چشماش دیده نمی شد ؟ :d اخ جون قسمت بعد میرن شکار ناروتو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or