Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Steins; Gate هم دیدم :d
خوب اول از همه بگم نیمه ی اولش رو بیشتر دوست داشتم! :d کلا بهتر بود! شادتر بود! دیوانه تر بودن و این چیزا! :d
بعدش که هی ضد حال میزد! من کلا مرگ شخصیت های مظلوم خیلی میره رو اعصابم! اینا هم هی میزدن مایوری رو میکشتن!:((
بعد یک چیزی! این 2 قسمت آخر رو دیگه رسما هنگیدم :d چی شد به طور دقیق؟ مگه اوکابه با آمانه نرفتن گذشته؟(این رو فهمیدم ولی ادامش :d) چی شد یکهو بین راه این آمانه غیب شد و این چیزا؟ و کلا چی شدش دیگه!
خط دنیا رو عوض کردن و ماکیسه(کریستینا باحال تره البته :d ) زنده موند! بعد اینا برگشتن به خط دنیای قبلی؟خوب برگردن که ماکیسه باید مرده باشه! یا توی همون خطی که بودن فقط رفتن جلوتر و اوکابه جایگزین شد؟(آخه رفتن عقب اوکابه جایگزین قبلی نشد!!!!
آقا هیچی دیگه یکی بیاد برای من شفاف سازی کنه :d هنگیدم :d
خلیل به کمکت نیازمندم :d
یک سؤال دیگه! فکر کنم Steins; Gate اول بازی بوده،آره؟ کسی بازی کرده بگه این بازی سبکش چی بوده؟ :d چیزی به فکرم نمیرسه بهش بخوره :d

بازم اگر میشه چندتا انیمه معرفی کنید بریم بنگریم :d سبک هم فرق نداره! فقط یک فرصتی بدید از هنگی در بیام :d

usagi drop
gurenn lagann
gosick

شک نکن!خیلی خوبن.من خودم عاشقه اینام. مطمئنن میپسندی!

آخرین ویرایش:
Steins; Gate هم دیدم :d
خوب اول از همه بگم نیمه ی اولش رو بیشتر دوست داشتم! :d کلا بهتر بود! شادتر بود! دیوانه تر بودن و این چیزا! :d
بعدش که هی ضد حال میزد! من کلا مرگ شخصیت های مظلوم خیلی میره رو اعصابم! اینا هم هی میزدن مایوری رو میکشتن!:((
بعد یک چیزی! این 2 قسمت آخر رو دیگه رسما هنگیدم :d چی شد به طور دقیق؟ مگه اوکابه با آمانه نرفتن گذشته؟(این رو فهمیدم ولی ادامش :d) چی شد یکهو بین راه این آمانه غیب شد و این چیزا؟ و کلا چی شدش دیگه!
خط دنیا رو عوض کردن و ماکیسه(کریستینا باحال تره البته :d ) زنده موند! بعد اینا برگشتن به خط دنیای قبلی؟خوب برگردن که ماکیسه باید مرده باشه! یا توی همون خطی که بودن فقط رفتن جلوتر و اوکابه جایگزین شد؟(آخه رفتن عقب اوکابه جایگزین قبلی نشد!!!!
آقا هیچی دیگه یکی بیاد برای من شفاف سازی کنه :d هنگیدم :d
خلیل به کمکت نیازمندم :d
یک سؤال دیگه! فکر کنم Steins; Gate اول بازی بوده،آره؟ کسی بازی کرده بگه این بازی سبکش چی بوده؟ :d چیزی به فکرم نمیرسه بهش بخوره :d

بازم اگر میشه چندتا انیمه معرفی کنید بریم بنگریم :d سبک هم فرق نداره! فقط یک فرصتی بدید از هنگی در بیام :d
داستان اشتاینز گیت یکمی پیچیده ست . به هر حال این دو تا متن رو بخون، واضح تر میشه برات.
این دو تا متن از بحث من با یکی از کاربرای انیم ورلده. اولی مال اونه، دومی مال من. دومی جواب اولیه در واقع. خود این دو تا متن هم پیچیده ان :دی ولی اگه اینا رو بفهمی، تازه میفهمی داستانش چه شاهکاری بوده!!
اول اینکه داستان دقیقاً میگه که دو خط دنیا وجود داره یکی خط آلفا و دیگری بتا. این دو خط خودشون انشعاباتی دارند که نتیجه ی تموم انشعابات یکیه و برای تغییر اتفاقات بزرگ مثل مرگ باید به خط دیگر دنیا رفت که نتیجه ی اون خط با خط قبلی فرق داره. قسمت اول سوزوها از سال 2036 به سال 2010 و اون اجلاس رادیویی میاد تا خط دنیا رو تغییر بده برای اینکه توی خط فعلی سال 2036 جنگ جهانیه اونم بخاطر اینکه سرن ماشین زمان ساخته و داره جنایت میکنه و اونجا باز اوکارین در مقابلشون ایستاده. سوزوها بچه هاشیداس ، عضو آزمایشگاه هم هست ، از کل آینده هم خبر داره و تا حدودی چه اتفاقاتی میفته ،خطی که اون در آینده بوده همون خطیه که کوریسو کشته نشده چون میدونه کوریسو توی این خط دنیا عضو سرنه و اوکارین عضو مقاومت. میدونه که این دو سال 2036 میمیرن و از جزئیات اتفاقاتی که تا سال 2036 میفته اطلاع داره ، اما از اتفاقات خط دیگه خبر نداره خطی که در اون کوریسو مُرده و اتفاقاتی که قسمت آخر دیده میشه و توضیحشو پایین تر میدم. به سال 2010 میاد ، به زمانی که اوکارین اولین دی میل خودشو میفرسته ، میاد که سرن رو نابود کنه تا ماشین زمان نسازن. از اونجایی که اوکارین سرور سرن رو هک میکنه و همینطور قضیه موئکا سرن که ماشین زمان میسازه میفهمه که اوکارین هم داره اینکارو میکنه و میخواد نتیجش رو هم به جهان بگه و سرن میخواد که جلوی این کارو بگیره. تشخیصشون بیشتر با قضیه موئکا بود. موئکا زیردست اف .بی (براون) و اف.بی زیردست سرن هست. موئکا اول مأمور به اینه آی بی ان 5100 رو جمع آوری کنه. اما سر این با اوکارین آشنا میشه و وقتی میفهمه اوکارین آی بی ان 5100 رو پیدا کرده و داره آزمایشات ماشین زمان انجام میده ، اول یه D-Mail میفرسته تا آی بی ان 5100 رو بدست بیاره و بعد هم با سرن به سراغ اوکارین اینا میره. اینجا وقتی حمله میشه سوزوها که از آینده خبرداره سریع اقدامات لازمو انجام میده ولی باز مایوشی سر حمله میمیره که اینو هم احتمالاً سوزوها میدونسته. اوکارین با روش جدیدشون یعنی جهش در زمان (دستگاه حافظه) چندین و چند بار برای جلوگیری از مرگ مایوشی اقدام میکنه ولی موفق نمیشه چون D-Mail و جهش در زمان ، فقط جابه جایی توی انشعابات اون خط زمانیه (مثال خود سوزوها تو قسمت 13 و اون دو طنابی رو که گفتو بیاد بیاری متوجه میشی) برای اینکه مایوشی نمیره باید خط دنیا عوض بشه، برای عوض شدن خط دنیا باید از یه اتفاق بزرگ جلوگیری کرد. سرن که جنگ جهانی رو بوجود میاره. سوزوها به سال 1975 میره تا آی بی ان 5100 رو برای اوکارین پیدا کنه تا بوسیله ی اون سرن رو از بین ببرند. اما ناموفقه و حافظشو از دست داده و سال 2000 هم میمیره. وقتی این وضعیتو اوکارین میبینه ، شروع میکنه به لغو D-Mail های قبلیش تا جایی که آی بی ان 5100 رو بدست بیاره. همین که اینکارو میکنه و آی بی ان 5100 رو بدست میاره ، کوریسو بهش قضیه چاقو خوردنو میگه و وقتی اینو میگه اوکارین به بن بست میرسه ، به بن بست اینکه اگه سرن رو نابود کنه و به خط قبلی برگرده ، کوریسو اونجا مُرده و اگه تو همین خط هم بمونه مایوشی مرده! آخر سر اینو هم به کوریسو میگه و کوریسو هم بهرحال بهش میگه اینکارو انجام بده. وقتی کراکینگ سرن انجام میشه ، خط دنیا عوض میشه. تو اون خط هم کوریسو مرده و مایوشی زنده مونده. برای همین هم اوکارین به آسمون نگاه میکنه و با کوریسو حرف میزنه. اما ... حالا که خط دنیا عوض شده باز یه گذر زمانی جدید پیش میاد و توی این گذر زمانی اوکارین باز ماشین زمان رو میسازه ولی باز جنگ جهانی توی این خط دنیا هم اتفاق میفته اینبار نه از طرف سرن از طرف بابای کوریسو! بابای کوریسو کوریسو رو کشته و مقاله ساخت ماشین زمانش رو گرفته و با اون ماشین زمان ساخته. اینو سوزوها که دو باره در آینده بوده با ماشین زمان جدید اوکارین که اینبار پیشرفته تره و امکان برگشت به آینده داره ، برمیگرده و میگه. اون راه حل اوکارین توی سالهایی که بدون کوریسو ماشین زمانو ساخته رو میگه. اشتاین گیت. اشتاین گیت در واقع تیکه ی فریب دنیا و خط هدف دنیا بود. ماشین زمان جدید با اون تلفن ماکروویوی یه فرقایی داره. ماشین زمان جدید واقعاً ماشین زمانه و آدمو بدون تغییر در سن در هر زمانی میبره و با خود شخص کاری نداره یعنی اگه باهاش به دوران کودکی خودت بری ، اونجا کودکی تو جداست و خودت جدا ولی تلفن ماکروویوی اینطوری نبود. به عقب برمیگشتی دو شخص جدا از خودت نبود. اوکارین اینو در آینده ساخته و تکنیک اشتاین گیت رو هم بدست آورده و بعد سوزوها رو فرستاده به زمانی که کوریسو میمیره تا اوکارین اون زمان نجاتش بده. اشتاین گیت یا همون خط هدف دنیا اینجوری بود که: تغییر در نتیجه بدون تغییر در گذشته. اینجا توی قضیه مرگ کوریسو، و افتادن مقالش دست باباش اوکارین باید خود دیگرشو فریب میداد و میذاشت که کوریسو غرق خونو ببینه ولی کوریسویی که نمرده. همینطور کاری میکرد که اون اوپای فلزی مایوشی ، که ماجرا ایجاد میکنه و به کمک اون مقاله کوریسو از آتیش سوزی نجات پیدا میکنه ، تغییر کنه و آتیش سوزی رخ بده و مقاله ماشین زمان بسوزه. اینجوری یه خط دنیای جدید ایجاد میشه به اسم اشتاین گیت! و مثل دو خط اصلی نتیجش با نتیجه دو خط دیگه فرق داره. نتیجش هم اینه که کوریسو زنده میمونه ، مایوشی زنده میمونه ، براون و موئکا که مرده بودند زنده میمونند؛ ماشین زمان ساخته نمیشه و جنگ جهانی رخ نمیده.

در مورد اتفاقات قسمت 2 تا قسمت 22 بحثی نداریم. چیزایی که گفتی درسته و واضح هم هستن. منتهی قضیه ی قسمت 1 و 23 خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفاس. مجبورم کردی یه بار دیگه قسمت 23 رو ببینم تا یخورده جزئیات یادم بیاد (حدودا 70 روز پیش من قسمت آخرش رو دیدم!)
4.gif
به هر حال سعی می کنم جوری بگم که حداقل خودم بفهمم
4.gif
! طبیعتا طولانی هم میشه :

قرمز
: اگر بخوایم درست تر بگیم، بی نهایت خط دنیا داریم (طبق گفته ی سوزوها)، منتهی ماجرای این انیمه توی این دو خط آلفا و بتا هست که البته خط اشتاینز گیت هم هست.

اما توضیحات من در مورد اتفاقات قسمت 23 : اول اینکه تکلیف چند تا چیز رو مشخص کنیم! خط آلفا خطی بود که مایوشی توش میمرد. خط بتا خطیه که کوریسو توش میمیره. خط اشتاینز گیت هم خطی که همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه!دیگه اینکه : اتفاقات قسمت اول تو تاریخ 28/7 رخ میده. اتفاقات قسمت 23 تو تاریخ 21/8 رخ میده. یعنی حدودا سه هفته بعد. همون سه هفته ای که اوکابه، توش خط آلفا رو هم تجربه کرد. اتفاقاتی که از قسمت 2 تا 22 نشون داده شد!
تو قسمت 23 ، سوزوها به اوکابه، دارو و مایوشی میگه که ماموریتش اینه که دنیا رو از جنگ جهانی نجات بده و کوریسو رو هم زنده نگه داره. یادمون باشه سوزوها از سال 2036 اومده. اوکابه و سوزوها با ماشین زمان به 28/7 میرن و یه تغییری ایجاد میکنن که به قول شما باعث میشه یه انشعاب جدید بوجود بیاد! اینبار اوکابه ، کوریسو رو میکشه! این تغییر خیلی خیلی مهمه! حالا توضیح میدم چرا. بعد دوباره اینا به تاریخ 21/8 برمیگردن و سوزوها به اوکابه میگه که از اول هم قرار بود که اون توی نجات کوریسو تو بار اول شکست بخوره. اوکابه که خسته شده دیگه نمیخواد ادامه بده، مایوشی بهش سیلی میزنه و ... . برای اوکابه یه دیمیل میاد که میگه tv رو ببینن که جریان نجات پیدا کردن کاغذها توسط متال اوپای مایوشی رو تعریف میکنه. بعد، سوزوها به اوکابه میگه که اون فایل ویدئویی که براش تو تاریخ 28/7 ارسال شده بود ولی غیر قابل پخش بود رو حالا میتونه ببینه. اون فایلیه که خود اوکابه از 15 سال بعد فرستاده. یعنی از سال 2025 و توش توضیح میده که باید خودش رو تو تاریخ 28/7 فریب بده.

نکته اینجاست که اوکابه ی سال 2025 کسیه که کوریسو رو کشته! یعنی اوکابه ای که الان داریم، اوکابه ای که قسمت اول تا 22 رو تجربه کرده، زندگیش رو وقف ساخت ماشین زمان کرده و این نقشه رو ریخته. تو قسمت های قبلی سوزوها گفت که تو سال 2025 اوکابه کشته میشه و ماشین زمان رو دارو 11 سال بعد تکمیل میکنه. یعنی سال 2036 که سوزوها ازش اومده.
دلیل اینکه اوکابه ی سال 2025 نمیتونه اون دیمیل ویدئویی رو برای اوکابه ی 28/7 ارسال کنه، اینه که اون اوکابه اولا از ماجراها باخبر نیست، دوما علاقه ای به کوریسو نداره که برای نجاتش اقدام کنه! در نتیجه اوکابه باید از 28/7 تا 21/8 رو بگذرونه (قسمت 1 تا 23) تا بتونه به اینجایی برسه که الان هست.
دلیل اینکه دیمیل ویدئویی سال 2025 بعد از سوزوهای سال 2036 رسید، اینه که سوزوها اول باید اوکابه رو به تاریخ 28/7 میبرده، اوکابه کوریسو رو میکشته ، بعد دوباره برمیگشتن، اوکابه به زندگی ادامه میداده تا به سال 2025 برسه و این نقشه رو بکشه تا این دیمیل ویدئویی رو به گذشته ی خودش تو همون خط زمانی بفرسته.
یعنی تمام اتفاقات قسمت اول تا 23 اتفاقاتی هستن که اوکابه ی سال 2025 قبلا تجربه کرده، و فقط اتفاقات قسمت 24 که منجر به ایجاد خط اشتاینز گیت میشه اتفاقات (تغییرات) جدید هستن! به عبارت دیگه تمام اتفاقات قسمت اول تا 23 نقشه ی اوکابه ی سال 2025 هست. همون حرفی که تو پست قبلیم زدم!
نتیجه اینکه اون قسمتی که گفتی سوزوها از زمانی میاد که کوریسو زنده ست هم اشتباهه هم درسته! سوزوها از سال 2036 میاد، تو خط آلفا کوریسو زنده بوده و ماشین زمان رو برای سرن ساخته و جنگ شروع شده و اوکابه و دارو جزو گروه مقاومت هستن. به همین خاطر بود که سوزوهایی که تو خط آلفا اومده بود، از همون اول نسبت به کوریسو واکنش منفی نشون میداد و یجوری نگاش میکرد. چون کوریسو سازنده ی ماشین زمان بوده. اوکابه و دارو هم زنده بودن تا سال 2036 و گروه مقاومت داشتن.
اما سوزوهایی که تو خط بتا از سال 2036 به 2010 میاد (قسمت 23) کسیه که کوریسو رو ندیده (چون کوریسو مرده) ، فقط از طرف پدرش (و احتمالا اوکابه) بهش ماموریت دادن که بیاد و اینکارا رو به اوکابه ی 21/7 بگه. تو این خط عامل جنگ، همونطور که گفتی، پدر کوریسو هست. اینجا اوکابه تو سال 2025 کشته شده اما تمام این نقشه ها رو کشیده

در مورد بازی اشتاینز گیت تو این تاپیک یه توضیحاتی دادم.

واسه انیمه ی جدید هم به نظر من انیمه های خوب پارسال رو تکمیل کن. مثلا :
Tiger & Bunny
Usagi Drop
Level E
Mahou Shoujou Madoka Magica
Fate/Zero
Ano Hana
UN-GO
Ben-To
Hanasaku Iroha
Gosick
Letter Bee
از در حال پخش ها هم Hunter x Hunter و Chihayafuru.
انیمه هایی رو گفتم که مطئنم خوشت بیاد، مثلا Mawaru PenguinDrum رو نگفتم!:دی

آها دستت درد نکنه :d یک چیزایی گرفتم :d البته هنوز یکمی از تجزیه و تحلیل نهایی برای خودم مونده! ولی به طور کلی فهمیدم! :d دستت درد ننماید :d

آها این بازی SG رو هم تو همین پست خودت دیده بودم ولی خوب توضیحات زیرش رو نخونده بودم :d
راستی این OVAـی که گفتی اومده،برنامه ای برای زیرنویسش هست؟ :d

Tiger & Bunny
Usagi Drop
Level E
Fate/Zero
Ano Hana
UN-GO
Ben-To
Hanasaku Iroha
Gosick
Letter Bee
دستت برای اینم درد نکنه! این 3 تا قرمز رو دیدم :d
آن-گو و هاناساکو هم به خاطر نیمدن زیرنویس دراپ شدن به قولی ولی خوب آن گو تموم شده زیرنویسش پس میرم سراغش :d هاناساکو هم یواش یواش در حال زیرنویس شدنه! :d
در مورد این Fate/Zero فکر کنم همینجا خوندم که فصل دوم یک انیمه ی دیگست! (چی بود اسمش؟ فیت استی نایت ؟ :d ) که البته از نظر داستانی مربوط به قبل از سری اوله(مثل MGS2 و 3 ) درسته ؟ :d
البته فعلا یکم میخوام برم مرخصی و بشینم گینتاما ببینم :d

آخرین ویرایش:
@ Ooops
به منم یه چنتا پیشنهاد بده لطفا!
این Steins Gate رو هنوز دانلود نکردم. حتما تو برنامه عید میذارمش!
داوود عزیز، چون شما به انیمه های شونن خیلی علاقه داری، من شک ندارم که از Hunter x Hunter خوشت میاد. یکی از بهتریناست.
انیمه های کوتاه هم اینا رو احتمالا خوشت میاد اگه ندیدی :
Steins;Gate
Fullmetal Alchemist
Death Note
Samurai Champloo
Code Geass
Letter Bee
Tiger & Bunny
Usagi Drop
Level E
Fate/Zero
در مورد این Fate/Zero فکر کنم همینجا خوندم که فصل دوم یک انیمه ی دیگست! (چی بود اسمش؟ فیت استی نایت ؟ :d ) که البته از نظر داستانی مربوط به قبل از سری اوله(مثل MGS2 و 3 ) درسته ؟ :d
آره مثل همون MGS 2 و 3 هست (چه مثال باحالی :دی) ولی Stay Night رو ندیدی هم ندیدی. اگه ببینیش مثل من پایان Fate/Zero برات اسپویل میشه! کلا هم کیفیتش از زیرو پایین تره.

از زیرنویس اون OVA هم که فعلا خبری نیست!

@Ooops
یه چنتاشون ( 3 تاشون) رو دیدم. بقیه هم 100% میگیرم. وقتی تو میگی خوبه. قطعا خوبه:d
Samurai Champloo
کردی‌ه اسمش؟:d

از دوستان میشه به من بگید لطفا این انیمه ها رو از کجا دانلود می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هر جا رو باز ین بیشرف ها فیـلترش کردن :((

الان واست پ.خ می کنم!:d

آخرین ویرایش:
آقا شرمنده اینجا میگم ولی دیگه چاره ای نبود تنم درد میکرد .:d یکی لینک One Piece از قسمت 429 به بعد رو PM کنه واسم از هرجا شد اشکال نداره . خودمو کشتم همه جا پاک شده بود !:d

Bleach 362
این قسمت خیلی خوف بود.
ایچیگو چه گتسوگا تنشوی خوفی داره. یه دونه زد گینجو نقشه زمین شد. البته بعدش که با یه حالت جدید (با استفاده از فول برینگه ایچیگو) بلند شد خیلی حال کردم. و فهمیدیم که اولین شینیگامی جایگزین بوده.
جالبتر این بود که کاپیتان ها وارده مبارزه شدند. این زاراکی چه کرد؟!!!!!!!! شمشیرو چرخوند طرف نصف شد. عجب قدرتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قسمته بعدی باید خیلی جالب باشه. من دوست دارم زودتر جنگه بیاکویا با تسکیشیما رو ببینم.
با دیدنه این قسمت باید بگم که قطع کردن این انیمه ظلمه بزرگیه. خداییش تو این قسمت بلیچ برگشت به اوج....
-------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال داشتم. OVA برای بعضی از انیمه ها هست. قضیش چیه؟

آخرین ویرایش:
Bleach 362

واقعا گرافیک صحنه های
گتسوگا تنشوی خیلی خیلی خفن شده بسی ادم لذت می بره قدیم فرت فرت می زد زیاد دلچسب نبود اما الا....
اخر سر زاراکی کار خودش رو کرد یه ثانیه هم طول نکشید خیلی خیلی قوی شده
و این مو های بیاکویا قبلیه خوب بود الا یکمی قیافش رو تغییر داده(بد شده)

چطور دلشون می خواد این انیمه زیبا رو قطع کنند

آخرین ویرایش:
بلیچ 362 :
خوب قدرت ایچیگو که کاملا مشخصه چقدر خوف شده!!!
گینجو هم از نظر ظاهری خیلی خفن شده!!!
ولی در مورد مبارزه ها
اول بگم که
:|:|:|
ما از خوفناک بودن زاراکی شدیدا استقبال میکنیم! ولی اینجوریش دیگه نه ! :d یعنی این همه خوشحالی من از ورود زاراکی به این خلاصه بشه ترورشون میکنم :d با یک ضربه طرف به 2 نیمه ی مساوی تقسیم شد :d چه وضعشه خو! من مبارزه های خوف ناک زاراکی رو میخوام! :d بعد تغییر شکل طرف هم خیلی بد بود! شبیه هالک شده بود :d
بقیه ی رقبلا مشخص بود که کیا در مقابل هم قرار میگیرند! فقط قبلش فکر نمیکردم زاراکی و این بشر(اسمش رو یادم رفت! خوبه هنوز 2 دقیقه از دیدن این قسمت نگزشته!)با هم بجنگن(؟؟؟جنگیدن الان مثلا؟؟؟)
قسمت بعد هم انشاالله مبارزه ی ایکاکو رو ببینیم! به نظر میاد این یکی جالب باشه! حداقل یک صحنه ی مشت خوردن ایکاکو رو دیدیم :d
ولی بیاکویا خیلی نامرده قوی تره رو برای خودش برداشت :d
ولی در کل شدیدا خفنه! آها این نیمه ی دوم انیمه هم یک آهنگ جدید پخش شد! :d پتانسیل شدیدا خوفناک شدن رو داره :d خوشمان آمد :d
ما نیز انزجار خودمون رو از قطع شدن انیمه اعلام میکنیم! :d

آرک، آرک مضخرفی بود. خیلی تاثیر منفی داشت به نظر من. هیچ هیجانی نداشت تا همین قسمت! فیلر هم که تا دلت بخواد. همین الان این آرک جاری بیلیچ تموم بشه با توجه به این که مانگاکا خیلی تنبل! تشریف دارن و سه هفته!! به خودشون پس از پایان این آرک استراحت دادند، من حدسم اینه انیمه اگه بخواد ادامه پیدا کنه حداقل نیاز به 6 ماه فیلر ناب داره!

نظریه ی خودم: استدیو پیروت دلش نمی خواسته یا توانش رو نداشته باز هم فیلر های داغون بزاره، برای همین به جای این کار با پایان این آرم و آغاز آرک بعد انیمه رو میبره تو حالت اغما و پس از این که آرک بعدی در مانگا خوب جلو رفت و انیمه ی "راک لی" هم دیگه تموم شد، از نو این انیمه بر میگرده سر جای خودش (خیلی خوش بینانه بود، نه؟!)

نظریه ی خودم: استدیو پیروت دلش نمی خواسته یا توانش رو نداشته باز هم فیلر های داغون بزاره، برای همین به جای این کار با پایان این آرم و آغاز آرک بعد انیمه رو میبره تو حالت اغما و پس از این که آرک بعدی در مانگا خوب جلو رفت و انیمه ی "راک لی" هم دیگه تموم شد، از نو این انیمه بر میگرده سر جای خودش (خیلی خوش بینانه بود، نه؟!)

غلط نکنم باز وید زدی نشستی پای PC :دی

آقا جاتون خالی! بالاخره نتونستم بیشتر از این جلو خودمو بگیرم و نشستم ناروتو 243 تا 251 همه رو یکجا دیدم!!!:d لذت وصف نشدنی داشت! واقعا فوق العاده شده این قسمت هاش، مخصوصا قسمتهای 248 و 249 که موقع دیدن اینجوری:eek: شده بودم! از لحاظ گرافیکی و موسیقی هم مشخصه خیلی پیشرفت کردن.... واقعا دستشون درد نکنه. بی صبرانه منتظر قسمت بعدی هستیم...:d

آقا جاتون خالی! بالاخره نتونستم بیشتر از این جلو خودمو بگیرم و نشستم ناروتو 243 تا 251 همه رو یکجا دیدم!!!:d لذت وصف نشدنی داشت! واقعا فوق العاده شده این قسمت هاش، مخصوصا قسمتهای 248 و 249 که موقع دیدن اینجوری:eek: شده بودم! از لحاظ گرافیکی و موسیقی هم مشخصه خیلی پیشرفت کردن.... واقعا دستشون درد نکنه. بی صبرانه منتظر قسمت بعدی هستیم...:d

این قسمت آخریا رو با Unreal Engine 4 ساختن آخه:d

جهش گرافیکی فقط بین سری اول و شیپودن. 60 برابر شده بود گرافیک انیمه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or