Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بحث مربوط به تورنت انیمه بود! پ.ن بعدیش پس کو؟
یه انیمه نیست زندگیه!:((
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این تموم شده پخشش؟ چه طور سبکیه. ماله ساله 98 هست انگار. یعنی همین 14 سال پیش:d
نه بابا دوباره اومدن پخش کنن با ادامش . قبلیه یه 60 قسمت بود دیگه ادامه ندادن ولی مانگاش بود مثل این که از مانگا های معروف در حد وانپیس هست .

نه بابا دوباره اومدن پخش کنن با ادامش . قبلیه یه 60 قسمت بود دیگه ادامه ندادن ولی مانگاش بود مثل این که از مانگا های معروف در حد وانپیس هست .

چه جالب مشکلمون با این سایته حل بشه میزنم تو کارش. چند صفحه قبل هم در موردش پرسیده بودم.

DBZ 120
بچه های این خیلی خفنه حتما ببینیدش. اگه بخوامد در موردش بنویسم باید200 خط تایپ کنم!:d

پ.ن: اون مشکلم حل شد علی!ممنون.

مانگاش جوری مشهوره که حد نداره! شما فک کن نویسنده رفته بیمارستان، تقریباً دو ماه- سه ماه یه بار چپتر میده بیرون، بازم طرفداراش پاش موندن! برای درک بهتر زندگی مشقت بار یه مانگاکا واقعاً دیدن باکومن پیشنهاد میشه! خیلی زندگیشون سخته!

بالاخره Steins;Gate OVA اومد و منم دیدمش. یخورده از لحاظ داستانی قاط زدم، شاید به خاطر اینکه داستان انیمه رو درست یادم نمیاد ولی به هر حال بسیار لذت بخش بود. به محض اینکه El Psy Congroo می شنوید میرید تو جوش!! در کل واسه یه OVA خوب بود.

Hunter x Hunter رو هم تا قسمت 18 دیدم، می تونم بگم از متوسط انیمه های شونن خیلی بهتره. به نظر من دوستانی که به خاطر بلیچ ناراحتن، بیان سمت هانتر، فکر نمی کنم طرفدارای شونن پشیمون بشن.
stiens gate رو دیدم . یکی از بهترین انیمه هایی بود که دیدم .
خیلی هپی اندینگ بود . اولشو دیدم فکر کردم خبریه :دی اخرش ضایع شدم
brave 10 هم شونن خوبی باید باشه . باکومن رو دیده باشید میفهمید همه ی انیمه ها خوبن :دی چون اول مانگا بودم مانگا خیلی معروف شده بعد اخر اخر انیمه شدن پس خوبن :دی

و ادامه پخش بلیچ از شبکه ای دیگر ...

27 ـم مارس قسمت 366 بلیچ از Ann پخش میشه و بعد از اون انیمه شیفت میکنه رو یه شبکه دیگه و 3 ـم اپریل قسمت 367 پخش میشه !

27 ـم مارس قسمت 366 بلیچ از Ann پخش میشه و بعد از اون انیمه شیفت میکنه رو یه شبکه دیگه و 3 ـم اپریل قسمت 367 پخش میشه !

یعنی با این حساب ادامه داره؟ سازنده اش که همون پیروت می مونه دیگه؟

من هم یه چیزی تو این مایه ها دیدم. اما اگه ادامه داره چرا تو همه سایت ها قسمته اخرش رو 366 زدن؟(MALهم چیزی ننوشته در این مورد)

من دیروزم اونطرف گفتم، تنها چیزی که رسمیه اینه که از ایپریل، دیگه سه شنبه ها ساعت 6 عصر به وقت ژاپن، انیمه ی بلیچ از شبکه ی TV Tokyo پخش نمیشه و به جاش راک لی پخش میشه.
سرنوشت بلیچ درست مشخص نیست. به احتمال زیاد، برای مدتی (شاید دو-سه سال، شایدم فقط یه فصل) متوقف بشه.
این احتمال که ساعت پخشش عوض بشه یا شبکه ی پخشش عوض بشه (همین شایعه ای که میگه از شبکه ی TV Osaka پخش بشه که از زیر مجموعه های TV Tokyo هست) هم هنوز هست.
SPOILER]
brave 10 هم شونن خوبی باید باشه . باکومن رو دیده باشید میفهمید همه ی انیمه ها خوبن :biggrin1: چون اول مانگا بودم مانگا خیلی معروف شده بعد اخر اخر انیمه شدن پس خوبن :biggrin1:

خیلی هم اینجوری نیست که همه ی مانگاهای خوب ، انیمه بشن. مانگاهایی انیمه میشن که فروش زیادشون با توجه به مخاطب اصلی انیمه ها تو ژاپن که نوجوون ها هستن، قابل پیش بینی باشه. به نظر خود من بهترین مانگاها، الان مانگاهای سنین هستن که عمرا هیشکی طرف انیمه کردنشون نمیره. چون هم سختن، هم خیلی به مذاق شونن ها (پسرهای نوجوون) جور درنمیان.
بیخود نیست الان 6-7 ساله خیلی از بهترین انیمه ها، انیمه هایی هستن که اقتباس از رو مانگا نیستن. یا کار اوریجینال هستن یا اینکه اقتباس از رو رمان، بازی و ... هستن.

آخرین ویرایش:
بچه ها یک چیز کشفیدم در ناروتو :d

اینه که کیسامه نمرده :d حالا میگید از کجا فهمیدم من داشتم اُپنینگ رو نگاه می کردم دیدم سای داره با کیسامه می جنگه پس نتیجه گرفتم که کیسامه زندست :d

من دیروزم اونطرف گفتم، تنها چیزی که رسمیه اینه که از ایپریل، دیگه سه شنبه ها ساعت 6 عصر به وقت ژاپن، انیمه ی بلیچ از شبکه ی TV Tokyo پخش نمیشه و به جاش راک لی پخش میشه.
سرنوشت بلیچ درست مشخص نیست. به احتمال زیاد، برای مدتی (شاید دو-سه سال، شایدم فقط یه فصل) متوقف بشه.
این احتمال که ساعت پخشش عوض بشه یا شبکه ی پخشش عوض بشه (همین شایعه ای که میگه از شبکه ی TV Osaka پخش بشه که از زیر مجموعه های TV Tokyo هست) هم هنوز هست.

خیلی هم اینجوری نیست که همه ی مانگاهای خوب ، انیمه بشن. مانگاهایی انیمه میشن که فروش زیادشون با توجه به مخاطب اصلی انیمه ها تو ژاپن که نوجوون ها هستن، قابل پیش بینی باشه. به نظر خود من بهترین مانگاها، الان مانگاهای سنین هستن که عمرا هیشکی طرف انیمه کردنشون نمیره. چون هم سختن، هم خیلی به مذاق شونن ها (پسرهای نوجوون) جور درنمیان.
بیخود نیست الان 6-7 ساله خیلی از بهترین انیمه ها، انیمه هایی هستن که اقتباس از رو مانگا نیستن. یا کار اوریجینال هستن یا اینکه اقتباس از رو رمان، بازی و ... هستن.

مانگاهای سنین به مذاق منم خوش نمیاد چه برسه نوجوان های ژاپنی :d

در کل بعضی از انیمه ها رو ریسکی میسازند بعضی هاشون هیچوقت یه کار موفق نمیشند بعد از یه مدت پخششون متوقف میشه ولی بعضی هاشون هم هست که انیمه های خوبی از کار درمیاند و ادامه پیدا میکنند نمونش بلزباب

در کل تعداد انیمه هایی که با یه پشتوانه قوی که بگی حتمآ موفق میشه ساختشون شروع شده انگشت شمار هستند

بچه ها یک چیز کشفیدم در ناروتو :d

اینه که کیسامه نمرده :d حالا میگید از کجا فهمیدم من داشتم اُپنینگ رو نگاه می کردم دیدم سای داره با کیسامه می جنگه پس نتیجه گرفتم که کیسامه زندست :d

اشتباه حدس زدی!! خیلی از انیمه ها تو opening چیزایی نشون میدن که تو انیمه هرگز نبوده. منطقه خوبی نیست.:d

عرض کنم خدمتت داوود جان که هنوز چیزی کاملاً مشخص نیست ...

یعنی یجورایی تمام این ها شایعه به حساب میاد هم نمیاد ، چون از یه ور خودم Ann زده قسمت 367 قسمت یا از اونور Mal زده 366 قسمت . و بخش ژاپنی پخش هم ظاهراً انیمه رو روی یه شبکه دیگه به عنوان بلیچ ازش نام برده که میگه پخشش ادامه دار هست .

کلاً نمیفهمم ملت رو سرکار گذاشتن یا نه چون باید بیان یه مصاحبه رسمی درست حسابی بکنن تکلیف کار رو مشخص کنن . اینام اصلاً حرفی ازشون در نمیاد و این قطع و وصل پخش به آمار توی لیست برمیگرده و بس و فکر نکنم جایی انونس رسمی حتی شده باشه .

در هر صورت باید صبر کرد دید چی میشه ...

یه حرفایی در مورد TV Osaka و پخش بلیچ از اون زده شده، از صحت یا عدم صحت اون مطلع نیستم.
میگن سه شنبه ها ساعت 6:30 به وقت جاپونف از 3 آوریل قراره پخش بشه.

مانگا Area no kishi رو خوندم، یه بخش هایی از داستان که اهمیت نسبی هم داشت در انیمه حذف شده بود!:d

@ m.a.t و علی رضا

فقط هر جور میخواد بشه ولی ادامه پیدا کنه. از رادیو هم پخشش کنن اشکال نداره.

فقط 2 تا انیمه Ongoing درست حسابی دارم. اگر بلیچ قطع بشه مجبوریم بریم OP رو زودتر از موعد شروع کنیم!:d
ممنون از هر دو دوست عزیز که پیگیر هستن.>:d

---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

اسپویل از مانگای ناروتو:

توی قسمتی که مادارا خودش رو رسماً به عنوان یک احیا شده دید گفت: "پس اون ریننگان ماموریت رو انجام نداده؟" منظورش از اون شخصی بود که دارای ریننگانه و باید مادارا رو پس از مرگ دوباره به زندگی بر می گردوند. این شخص باید ناگاتو باشه. اما ناگاتو بعدن تحت تاثیر حرفای توبی به توبی می پیونده و مادارا رو احیا نمی کنه (توبی میگه من ناگاتو و آکاتسکی رو راه انداختم). از همون حرف اول میشه نتیجه گرفت که مالک ریننگان خود مادارا بوده و خودش ریننگان رو به ناگاتو داده چرا؟ چون اگه با ریننگان می مرد پس کی زنده اش می کرد؟ اما خودش ریننگان از کجا آورد؟ خودش با اترنال بخشی از اسکرول مخفی در معبد اوچیها رو خونده به ریننگان رسیده ولی عمرش کفاف نداده ادامه اش رو بخونه. در اینجا مادار هم توبی رو میشناخت پس میشه گفت که توبی شخصی از اوچیهاست که از مادارا جوون تر بوده و پس از جنگ مادارا و هاشیرامه سنجو به مادارا پیوسته و هدف مشترکی با مادارا داشته، اما بعد از دیدن قدرت های واقعی یه اوچیها تصمیماتش رو کمی عوض کرده و به این چیزی که الان هست رسیده. توبی رسماً اوبیتو نیست و شیسویی هم نیست و همچنین برادر مادارا هم نیست. یک شخص دیگه از اوچیهاست. (یا حتی میتونه اوچیهام نباشه!)

این نظرت رو الان دیدم صادق:d یعنی یه چیزایی گفتی تمام معادلات ذهنی من رو بهم ریخت. البته خودت هم که آخرش هر کی فکر می کردیم میتونه باشه اون شخص، رو گفتی نیستن.:d
در هر صورت منتظر می مانیم تا ماساشی جون چه غلطی میخواد بکنه!

فقط 2 تا انیمه Ongoing درست حسابی دارم. اگر بلیچ قطع بشه مجبوریم بریم OP رو زودتر از موعد شروع کنیم!:d
4 تا داریم :d وان پیس و بلیچ و ناروتو و گینتاما :d ( fairy tail هم هست ولی چون ندیدم نظری ندارم :d ) حالا میتونیم این وسط ناروتو و گینتاما رو کم کنیم بشه 3تا >:) (تا تو باشی وان پیس رو نخودی حساب نکنی :d )
پس بهتره بلیچ پخشش متوقف بشه و بری وان پیس رو ببینی و به ابهت این دنیای بزرگ و باحال و پر از ماجراجویی و رمز و راز وان پیس سری بزنی :d >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or