Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Bleach TV Anime Ending on March 27 - News - Anime News Network
خبر کوتاه و غم انگیز
27 مارس انیمه ی بلیچ تموم میشه.
ضربات شدیدی که آرک فول برینگر به مانگای بلیچ زد، و ریزش مخاطبش، اثر خودش رو گذاشت:|
اخه چرا؟؟!!!!!!!!!!:((:((
کلا تموم میشه یا بعدا ادامه ای چیزی میسازن؟(تو رو خدا بگین که میسازن.):((
من با این انیمه و ناروتو زندگی کردم.با خنده هاشون خندیدم و با اشک هاشون اشک ریختم. هرکدوم تموم شه عمر منم تموم میشه.....:(
با این خبر نابود شدم. یکی بیاد در موردش توضیح بده.

آخرین ویرایش:
ببین من با Utorrent کار میکنم و الان که یه بار تورنتش رو دوباره گرفتم و به قولی Sync کرد اصلا اپلود نمیکنه! چه مرگشه ؟ حرکت خاصی باید زد؟ اگر با برنامه ای دیگه ای کار میکنی بگو اون رو بگیرم!
اگه کامل زده دانلود شده و تو complete بره یعنی درسته . هر لحظه که اپلد نمیکنه . اون موقع کسی اگه دانلود کنه یک قسمتی از فایل رو ازت میگیره .
bittorrent هم خوبه utorrent هم خوبه فرق خاصی ندارن .

Bleach TV Anime Ending on March 27 - News - Anime News Network
خبر کوتاه و غم انگیز
27 مارس انیمه ی بلیچ تموم میشه.
ضربات شدیدی که آرک فول برینگر به مانگای بلیچ زد، و ریزش مخاطبش، اثر خودش رو گذاشت:|

یعنی چی ؟:(( الان تا آخر مانگایی که پخش شده میسازن یا نه؟
خیلی خبر بدی بود. خیلی!
---------------------------------------------------------------------------
علی بیا جواب من رو بده ببینم چی کار کنم! این عکس هم ببین از Utorrent گرفتم!
995ac03e4a247dea9bbff42ddf1d4c1c.jpg
اگر اینطوری درسته که هیچ. وای میسیم یکی بیاد دانلود کنه!
یه چنتا Hentai ازشون گرفتم اونا رو هم میذارم تو لیست. فکر کنم زودتر جواب بده!:d

نـــــــه! آقا چه وضعشه! یعنی واقعا انقدر اوضاع بلیچ خراب بوده ؟؟؟ آخه چرا!!! حالا این آرک رو تموم میکنند یا یکهو وسطش ولش میکنند؟یا همینجوری مبارزاتش رو تو نیم قسمت خلاصه میکنند و تمام ؟؟؟:((:((:((

خیلی خبر بدی بود. خیلی!
995ac03e4a247dea9bbff42ddf1d4c1c.jpg
اگر اینطوری درسته که هیچ. وای میسیم یکی بیاد دانلود کنه!
یه چنتا Hentai ازشون گرفتم اونا رو هم میذارم تو لیست. فکر کنم زودتر جواب بده!:d

اره هن.. درخواست بیشتری داره انگاری :دی هن... 3> :دی
فکر کنم مشکله . باید سبز باشه . فایل توی utorrent رو پاک کن . فایل رو توی جای complete dowloads بزار بعد 2 باره فایل خوب تورنت دانلود کن باید درست شه . نشد bittorrent رو بگیر

اخه چرا؟؟!!!!!!!!!!:((:((
کلا تموم میشه یا بعدا ادامه ای چیزی میسازن؟(تو رو خدا بگین که میسازن.):((
من با این انیمه و ناروتو زندگی کردم.با خنده هاشون خندیدم و با اشک هاشون اشک ریختم. هرکدوم تموم شه عمر منم تموم میشه.....:(
با این خبر نابود شدم. یکی بیاد در موردش توضیح بده.

مانگا بلیچ که چند سال تمدید شد !
اگه انقدر فیلر نمی دادن الان این نمی شد !
مانگا به آرک آخر خودش رسیده. یه مصاحبه ای از کوبو گذاشته بودن که گفته بود این آرک حداقل 5 سال ادامه داره.
خیلی خبر بدی بود. خیلی!
این آرک که تموم بشه بلیچ هم پر!

نـــــــه! آقا چه وضعشه! یعنی واقعا انقدر اوضاع بلیچ خراب بوده ؟؟؟ آخه چرا!!! حالا این آرک رو تموم میکنند یا یکهو وسطش ولش میکنند؟یا همینجوری مبارزاتش رو تو نیم قسمت خلاصه میکنند و تمام ؟؟؟:((:((:((

این آرک روز 27 مارس (که فکر کنم 8 فروردین میشه) به اتمام میرسه و با اتمام اون بلیچ هم پر!
شاید مثل گینتاما بعداً ادامه ش رو بسازن
ممکنه خبر از بیخ تکذیب بشه. هرچند کارگردان یه چیزایی توی توییتش گفته که به زبان ژاپنیه و اونایی که می فهمن گفتن تایید کرده.
توی آرک فول برینگر، یا اکسکیوشن یا هر اسمی که داره، بلیچ هر هفته در قعر رده بندی شونن جامپ بود. با وضعیت فراخ بازی کوبو و سبک مانگا کشیدنش که شما بهتر می دونید، چندان هم ماجرا دور از ذهن نیست.
اگه باکومن دیده باشید می دونید که این رده بندی یعنی چی.
مال هم این تاریخ رو تایید کرده.

امروز یک عزیزی آمار در آورده بود که 45% انیمه ی بلیچ فیلر بوده که در نوع خودش بی نظیره.

در تایم فعلی پخش بلیچ هم از اون تاریخ spin-off ناروتو که دربای راک لی ـه پخش میشه.

یعنی میشه این آرک رو توی 4-5 قسمت تمومش کرد؟ اگر برای هر نفر هم 1 قسمت مبارزه در نظر بگیریم بازم به نظرم کم میاد!
خداییش خیلی ضد حاله!بلیچ چیز خفنی بود کلا!فیلرهاشم حتی حال میداد!واقعا حیفه یک مدت(یک سال،دو سال، X سال ...) نبینیم!!!
---
این انیمه ی در مورد راک لی رو میخواستیم ببینیم ولی به خاطر اینکه جایگزین بلیچ هست تحریمش میکنیم :d ضدحال زد نامرد :d

50650859142778828848.gif

بدبخت شدیــــــم رفت ، این چه خبری بود آخه..... من هم با این انیمه زندگی کردم، نباید همچین خبری رو اینجوری یکدفعه بدن! همش تقصیر این کوبو خود نامردشه...
خدا کنه دوباره ساختشو شروع کنن،خدایی یکی از سطح بالاترین انیمه هایی که دیدم همین بلیچ بود... خیلی حیف شد:|
بهتره کم کم به فکر یه آواتار جدید باشم . . .

01hflbiuvye7pabgjrvf.jpg

آخرین ویرایش:
توی توییتش گفته که به زبان ژاپنیه و اونایی که می فهمن گفتن تایید کرده.

اگر دسترسی داری بنداز تو Google Translate ببین چی میگه!
اگه باکومن دیده باشید می دونید که این رده بندی یعنی چی.
:((
امروز یک عزیزی آمار در آورده بود که 45% انیمه ی بلیچ فیلر بوده که در نوع خودش بی نظیره.
با یه حساب سر انگشتی تقریبا درسته
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنوز خیلی از چیزا مبهم موند تو دنیاش.
1-هدف اصلی آیزن چی بود؟
2-Squad 0 چه قدرتهایی داشتن؟
3-بانکای 5 تا از کاپیتان ها مشخص نشد!!!

من فکر کنم شاید یه استراحتی میخوان بدن به خودشون. چون Pierrot به جز ناروتو انیمه خاص دیگه ای رو تو لیست ساختناش قرار نداده. شاید چون ناروتو داره میرسه به جای حساس بی خیال این دارن میشن.در هر صورت من فکر نمیکنم یهو بیخیاش بشن. دیر یا زود وقتی این کوبو خان کارش رو درست انجام بده همه مشکلا حل میشه!

دوستان اگه موافق هستین بیاین یه طومار بنویسیم زیرش امضا بزنیم به عنوان اعتراض بفرستیم.
یا بریم تحصن کنیم. بریم جلو سفارت.
یا یه سایت به عنوان معترضان بزنیم.
یا تهدید به مرگ کنیم.
یا............................
تو رو خدا یه کاری کنیم. هیچ جوره نمی تونم از فکرش در بیام. اخه کلی سوال تو ذهنمه !!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من برای اولین از لینک تورنت انیمه دانلود کردم. یه سوالی برام پیش اومد. چرا بعد از اینکه دانلود تموم شد شروع کرد به اپلود؟ اصلا اپلود چی؟!!! برای چی؟؟؟

سلام
اینجا جای حل مشکلات نرم افزاری نیستا . یا برین بخش نرم افزار یا pm .
ولی ممکنه فایلت رو جابجا یا پاک کرده باشی .
-----
پ.ن1 : اینقدر خودتون رو به خاطر یه انیمه به در و دیوار نکوبین . مسخرتون میکنن :دی

بالاخره Steins;Gate OVA اومد و منم دیدمش. یخورده از لحاظ داستانی قاط زدم، شاید به خاطر اینکه داستان انیمه رو درست یادم نمیاد ولی به هر حال بسیار لذت بخش بود. به محض اینکه El Psy Congroo می شنوید میرید تو جوش!! در کل واسه یه OVA خوب بود.

Hunter x Hunter رو هم تا قسمت 18 دیدم، می تونم بگم از متوسط انیمه های شونن خیلی بهتره. به نظر من دوستانی که به خاطر بلیچ ناراحتن، بیان سمت هانتر، فکر نمی کنم طرفدارای شونن پشیمون بشن.

سلام

اینجا جای حل مشکلات نرم افزاری نیستا . یا برین بخش نرم افزار یا pm .
ولی ممکنه فایلت رو جابجا یا پاک کرده باشی .
-----
پ.ن1 : اینقدر خودتون رو به خاطر یه انیمه به در و دیوار نکوبین . مسخرتون میکنن :دی

بحث مربوط به تورنت انیمه بود! پ.ن بعدیش پس کو؟
یه انیمه نیست زندگیه!:((
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hunter x Hunter رو هم تا قسمت 18 دیدم، می تونم بگم از متوسط انیمه های شونن خیلی بهتره. به نظر من دوستانی که به خاطر بلیچ ناراحتن، بیان سمت هانتر، فکر نمی کنم طرفدارای شونن پشیمون بشن.

این تموم شده پخشش؟ چه طور سبکیه. ماله ساله 98 هست انگار. یعنی همین 14 سال پیش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or