Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 536 :

قسمت بعد خیلی جالب تر خواهد بود و نمایش قدرت واقعی رو خواهیم دید هر چند که تو این قسمت منتظرش بودیم نمیدونم چرا کش پیدا کرد:d

دارم هیتمن ریبورن رو نگاه میکنم انیمه خیلی جالبی هستش فقط چندتا سوال دارم هر کدوم از دوستان میدونه راهنمایی کنه

این انیمه چرا 200 و خورده ای قسمت ازش پخش شده و متوقف شده ؟ قرار هست اصلآ ادامه ای براش ساخته بشه چون مانگاش هنوزم منتشر میشه

زیرنویسش در چه حالیه همین 20 قسمت ازش ترجمه شده یا جایی رو میشناسید که ادامه داده باشند

بلیچ 361
برای اولین بار گریه کردن ایچیگو رو دیدم خیلی صحنه ...دلم براش سوخت تا حالا در برابر هیچکس گریه نکرده بود اما اخرش

آخرین ویرایش:
بلیچ 361 :
خیلی نامردن!!! خیلی زیاد :d از زاراکی برای هایپ کردن استفاده کردن!! :d
من به هزار امید و آرزو اومدم این قسمت رو دیدم که به به ! زاراکی وارد میشود و این چیزا :d ولی حضورش تو این قسمت به اندازه ی حضورش توی "آنچه در قسمت بعد خواهید دید" قسمت قبلی بود :d
در کل خدا لعنتشون کنه که با احساسات ما اینجوری بازی میکنند :d
ولی عجب گتسوگا تنشویی زد ایچیگو! کف کردیم :d و اینکه شمشیر و لباسش هم که تغییر کرده! یعنی بانکای ـش هم تغییر کرده دیگه به سلامتی :d
یقه ی لباس بیاکویا هم فرق داشت :d شنل کاپیتانی اختصاصی سفارش داده ؟ :d

Bleach 361:
عجب قسمتی بود.!!بعد از یک عمر از قسمت های مزخرف بالاخره یه قسمته عالی در سطح گذشته اومد. واقعا دلم برای اهنگای گذشتش خیلی تنگ شده بود که تو این قسمت پخش کرد و خاطره ها زنده شد. روکیا و کاپیتان ها هم بالاخره اومدن. خیلی نوستالژیک بود. و بعد از اینکه روکیا قدرته ایچیگو رو بهش برگردوند و یک شمشیر مثل همون قبلی(زانگتسو در حالت شیکای) ولی با کلاس تر دستش اومد و یک گتسوگاتنشوی خوف زد همه گرخیدن. واقعا این قسمتش خیلی ارزش داشت.

وان پیس 536 :

قسمت بعد خیلی جالب تر خواهد بود و نمایش قدرت واقعی رو خواهیم دید هر چند که تو این قسمت منتظرش بودیم نمیدونم چرا کش پیدا کرد:d

دارم هیتمن ریبورن رو نگاه میکنم انیمه خیلی جالبی هستش فقط چندتا سوال دارم هر کدوم از دوستان میدونه راهنمایی کنه

این انیمه چرا 200 و خورده ای قسمت ازش پخش شده و متوقف شده ؟ قرار هست اصلآ ادامه ای براش ساخته بشه چون مانگاش هنوزم منتشر میشه

زیرنویسش در چه حالیه همین 20 قسمت ازش ترجمه شده یا جایی رو میشناسید که ادامه داده باشند

ریبورن رو با زیرنویس انگلیسی ببین چیز سختی نداره . مثل ginama نیست .
فکر نکنم بسازن . الان ongoing نیست . من شیفته ی شخصیت خوده ریبورنم :دی
چیزی رو هم نا تموم نزاشت بعد تموم شه تو کف بمونی :دی
امضات ماله چه انیمه ایه؟

برای one piece hater ها :دی
Bleach Sales = 4,187,258
Naruto Sales = 6,874,840

if you will add both of these shits:
4,187,258 + 6,874,840 = 11,062,098
11,062,098? Wow! That’s some huge number!
but wait, what if we multiply this total by 3?
11,062,098 x 3 = 33,186,294
33,186,294? Wow! That’s insanely ****in huge number!
but wait, how many sales for One Piece?
37,996,373

بلیچم با این که قشنگ بود نمیدونم چرا حال نمیکنم :دی
واسم بلیچ و ... مثل یک تقلید از روی دراگون بال ه . شکست + تمرین + حفاظت از دیگران :دی + همین روند

آخرین ویرایش:
Bleach 361 :
فوق العاده بود این قسمت!:-o به نظرم یکی از بهترین قسمت هایی بود که تابه حال پخش شده! همه چیز در اوج بود. سکانس های احساسیش در کنار پخش موسیقی های قدیمی خیلی قشنگ از آب در اومده بود.
این قسمت پر بود از لحظات حساس و سکانس های بیاد موندنی!:d اونجایی که تسوکیشیما حقایق رو به ایچیگو میگه ، اونجایی که گینجو قدرت های ایچیگو رو ازش میگیره ، گریه کردن ایچیگو ، اونجایی که ایچیگو قل و زنجیر شده در اعماق آبه.. ، ایچگو فریاد میزنه گینجــــــو و بعدش... ، برگشتن قدرت های ایچیگو ، صحبت های روکیا ، سکانس ظاهر شدن کاپتان ها و فوکو تایچوها و در آخر گتسوگا تنشویی که ایچیگو میزنه:eek: همه فوق العاده بودن>:d

Bleach 361 :
فوق العاده بود این قسمت!:-o به نظرم یکی از بهترین قسمت هایی بود که تابه حال پخش شده! همه چیز در اوج بود. سکانس های احساسیش در کنار پخش موسیقی های قدیمی خیلی قشنگ از آب در اومده بود.
این قسمت پر بود از لحظات حساس و سکانس های بیاد موندنی!:d اونجایی که تسوکیشیما حقایق رو به ایچیگو میگه ، اونجایی که گینجو قدرت های ایچیگو رو ازش میگیره ، گریه کردن ایچیگو ، اونجایی که ایچیگو قل و زنجیر شده در اعماق آبه.. ، ایچگو فریاد میزنه گینجــــــو و بعدش... ، برگشتن قدرت های ایچیگو ، صحبت های روکیا ، سکانس ظاهر شدن کاپتان ها و فوکو تایچوها و در آخر گتسوگا تنشویی که ایچیگو میزنه:eek: همه فوق العاده بودن>:d
بهترین قسمت بلیچ جنگ با ایزن بود که خیلی خوف بود !

بهترین قسمت بلیچ جنگ با ایزن بود که خیلی خوف بود !
اون که 100% !!!:d من هم گفتم یکی از بهترین قسمتها:d کلا به نظرم یکی از برتری های انیمه بلیچ نسبت به ناروتو همین قسمت های مبارزه اصلیشه که خیلی روش کار میکنن و از لحاظ گرافیکی و موسیقی سنگ تموم میزارن براش... مبارزه ایچیگو در برابر بیاکویا ، گریمیجو ، اولوکیورا و آیزن... این قسمت ها واقعا فوق العاده بودن!>:d< در مقابل بخوام با ناروتو مقایسه کنم، مبارزه ناروتو با پین ، ساسکه با ایتاچی ، جیرایا با پین اون جذابیتی رو که با خوندن مانگا فکر می کردم بهم دست بده نداد! به نظرم سازنده ها تا حد زیادی کم کاری کردن سرش....

اون که 100% !!!:d من هم گفتم یکی از بهترین قسمتها:d کلا به نظرم یکی از برتری های انیمه بلیچ نسبت به ناروتو همین قسمت های مبارزه اصلیشه که خیلی روش کار میکنن و از لحاظ گرافیکی و موسیقی سنگ تموم میزارن براش... مبارزه ایچیگو در برابر بیاکویا ، گریمیجو ، اولوکیورا و آیزن... این قسمت ها واقعا فوق العاده بودن!>:d< در مقابل بخوام با ناروتو مقایسه کنم، مبارزه ناروتو با پین ، ساسکه با ایتاچی ، جیرایا با پین اون جذابیتی رو که با خوندن مانگا فکر می کردم بهم دست بده نداد! به نظرم سازنده ها تا حد زیادی کم کاری کردن سرش....
شدیدا تایید میشه. من خودم خیلی دنباله انیمه ای هستم که به جنگ ها به اندازه این انیمه بها بده.واقعا این یه برتری بلیچ نسبت به ناروتو هستش.ولی خداییش ناروتو تو اهنگ ها نه تنها از بلیچ عقب نیست بلکه بعضی جاها خیلی بهتر و تاثیر گزار تره.
ناروتو:
مثلا همین 3 قسمته اخری عجب اهنگ هایی گذاشته بودن. واقعا با گوشای ادم بازی میکرد و قلب رو به درد می اورد.

در راستای همین بحث های بلیچ :d
البته به نظر من بهترین مبارزه،مبارزه ی آیزن با کاپیتان ها و وایزاردها بود! :d همون قسمت 293 اینا :d خیلی چیز خفنی بود کلا! (بعدشم هر مبارزه ای که یک طرفش زاراکی یا ایکاکو باشه :d )
این قسمتم بد نبود! :d ولی خوب مبارزه ی خاصی نداشت! شروعش قسمت بعدیه! :d این قسمت فقط جو داد :d (البته اگر آخرش فرار نکنند از دست ایچیگو و بقیه! :d )
در راستای بحث ناروتو و بلیچ :d
بلیچ جنگ هاش به اندازه ی ناروتو شلوغ نیست و کلا تک به تک میجنگن! برای همین به نظر من خفن تر از ناروتو هستش! ولی توی ناروتو چون چیز میز احضار میکنند (یا مثل جنگ پین 9 دم میاد و این چیزا :d ) مثل بلیچ حال نمیده! :d کلا بلیچ ـه و جنگاش :d

کلا هر جفتشون رو عشق است:d
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gosick

خب اینم تموم شد. خیلی حال داد. اصلا سبک خاصی داشت که تو این انیمه های اخیر ندیده بودم. همه چیزش عالی بود. از معدود دفعاتی هست که ایرادی نمیتونم بگیرم از انیمه ای:d خدا رو شکر بهم هم رسیدن و به خوبی و خوشی تموم شد! همه چیزش عالی بود. داستان که حرف نداشت، مخصوصا داستان کیمیاگره و آخرین داستانش که به هم مربوط بودن. شخصیت ویکتوریکا خیلی خوب از آب در اومده بود و اصلا احساس تکراری بودن به دست نداد. همه کارهایی که میکرد یه حس اپیکی به هم دست می داد. مثل پیپ گذاشتنش یا قیافه اش وقتی هدیه ای می گرفت.(مخصوصا وقتی کیمونو رو هدیه گرفت:d) با اینکه از روی مانگا درست نشده بود معلوم بود که روی داستانش واقعا کار شده! در کل 9 میدم بهش

از اون لیست بلند بالایی که دقیقا 2 ماه پیش نوشته بودم میخوام ببینم فقط Ao no Exorcist ، Fullmetal Alchemist Brotherhood ، Code Geass: Hangyaku no Lelouch و 2 تا از دیجیمون ها فقط مونده.:d همه اونایی که انتخاب کرده بودم واقعا عالی بودن. هرکدومشون یه چیز جدیدی بهم نشون دادن و از همه مهمتر باعث شدن ذخیره ناروتو و بلیچ ام خیلی بشه!:d البته DBZ هم به اون بالایی ها اضافه کنید!

یه دو روزی استراحت میدم و احتمالا برم Code Geass رو ببینم. Ano Hana بدبخت داره خاک می خوره. شاید اون رو دیدم. البته Gintama هم 2 قسمتش رو گرفتم اون رو اول از همه میبینم. اگر خوب بود میذاریم دانلود بشه!

کلا هر جفتشون رو عشق است:d
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gosick

خب اینم تموم شد. خیلی حال داد. اصلا سبک خاصی داشت که تو این انیمه های اخیر ندیده بودم. همه چیزش عالی بود. از معدود دفعاتی هست که ایرادی نمیتونم بگیرم از انیمه ای:d خدا رو شکر بهم هم رسیدن و به خوبی و خوشی تموم شد! همه چیزش عالی بود. داستان که حرف نداشت، مخصوصا داستان کیمیاگره و آخرین داستانش که به هم مربوط بودن. شخصیت ویکتوریکا خیلی خوب از آب در اومده بود و اصلا احساس تکراری بودن به دست نداد. همه کارهایی که میکرد یه حس اپیکی به هم دست می داد. مثل پیپ گذاشتنش یا قیافه اش وقتی هدیه ای می گرفت.(مخصوصا وقتی کیمونو رو هدیه گرفت:d) با اینکه از روی مانگا درست نشده بود معلوم بود که روی داستانش واقعا کار شده! در کل 9 میدم بهش

از اون لیست بلند بالایی که دقیقا 2 ماه پیش نوشته بودم میخوام ببینم فقط Ao no Exorcist ، Fullmetal Alchemist Brotherhood ، Code Geass: Hangyaku no Lelouch و 2 تا از دیجیمون ها فقط مونده.:d همه اونایی که انتخاب کرده بودم واقعا عالی بودن. هرکدومشون یه چیز جدیدی بهم نشون دادن و از همه مهمتر باعث شدن ذخیره ناروتو و بلیچ ام خیلی بشه!:d البته DBZ هم به اون بالایی ها اضافه کنید!

یه دو روزی استراحت میدم و احتمالا برم Code Geass رو ببینم. Ano Hana بدبخت داره خاک می خوره. شاید اون رو دیدم. البته Gintama هم 2 قسمتش رو گرفتم اون رو اول از همه میبینم. اگر خوب بود میذاریم دانلود بشه!

این طور نبود که Gosick بی عیب باشه.:d
بزرگ ترین عیب گوسیک این بود که به عنوان یک انیمه ی کاراگاهی، کاراگاهی نبود، به قول حرفه ای ها میستری نداشت. غافل گیری داشت اما معما نداشت! (نظر کاملاً شخصی)

توی انیمه های اخیر هیچ کدوم در زمینه ی کاراگاهی بودن به پای UN-GO نمیرسه. همه چی توش بود، از سر آرتور کانن دویل تا فینچر و برادران کوئن
و در فضای داستانیش حتی نوآر هم دیده میشد. با این که نه تاریک بود و نه بارونی:d
از بین UN-GO و گوسیک و کامیساما و دانتالیان که همه شون یه فرم کلی "پسره و دختره" داشتن، قوی ترین داستان کاراگاهی مال همین UN-GO بود.

چیزی که گوسیک رو انقدر خوب کرد، شخصیت پردازی عالی ویکتوریکا و (اسپویل میشه نمیگم:d) بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما بلیچ! من آرک باونت رو توی بلیچ خیلی دوست دارم. ولی پارسال فهمیدم که فیلر بوده:d. به نظرم بهترین آرک بلیچ هم همونه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گینتاما رو هم با دو قسمت نمیشه چیزی از کیفیتش فهمید. تا قسمت 25 که ببنی می تونی تازه بفهمی چی به چیه.

حرفه ای ها با یه قسمت هم میفهمن با چه چیزی سر کار دارن!:d
کاملا با نظرت مخالفم. مضخرف ترین آرک بلیچ همین Bontu بود و قطعا بهترینش داستان Kageroza :d حالا باز من نمیدونم دلیلت برای بهترین بودنش چیه ولی بد ترین فیلرشه دلیل هم میارم واست اگر خواستی!
به این چیزی که تو میگی نمیگن ایراد( منظورم اسپویلرته) بهتره بگیم کمبود. برای همین 9 گرفت دیگه( از من) وگرنه نمره کامل میدادم. اونی هم که گفتی رو میگیرم حتما!:d

خوب آرک باونت رو خیلی دوست دارم، نمی دونم شاید باید خودمُ عوض کنم:d
کاگه روزا هم خوب بود. شاید بهتره کوبو رو بندازن بیرون، داستان رو بدن نویسنده ی فیلرها بنویسه و طراحی رو هم بزارن به عهده ی آشیروگی موتو.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اون یه کلمه است دیگه، عیب، ایراد، کمبود، بهبود، بود یا نبود! بالاخره یه چیزی بود که نبود و خیلی هم مهم نبود، بود و نبودش. ویکتوریکا رو عشق است.
__________________________________________________________________________________________________________________

و اما بعد! باکومن 19! .... حرفی ندارم جز این که باحال بود! حال کردیم و قسمت بعد باحال تر میشه.

دارم مانگای هانتر رو می خونم که فوق العاده است.
نویسنده اش توگاشی یوشیهیرو ئه. خوندن نیمچه زندگی نامه ی ایشون در ویکیپدیا خالی از لطف نیست.

جالبه که کار قبلیش Level E مال سال 95 تا 97 بوده که پارسال انیمه شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or