Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هااااا:d
نمیدونم اسپویل یا نه ولی
تو این انیمه هیچ شخصیت خوبی نمیمیره!:d

توبی که مشخصه کیه.... بدون شک اوبیتو هستش . هیچ حرفی هم برای اثباتش ندارم ولی تجربه بهم نشون داده تو انیمه ناروتو هر حدسی زدم درست از آب در اومده. آخریش هم این بود که مطمئن بودم که شخصی که Kabuto به عنوان Trump Card اش به Tobi نشون داد Uchiha Madara واقعی بود!
هــــــِی ! ای کاش این اوروهیمه میمردش از دستش خلاص میشدیم ! :(

اوبیتو همونیه که کاکاشی یک چشمش رو داره ؟! اگه اوون باشه من دلیلی نمی بینم که بخواد انتقم بگیره ! ولی سوشینه ممکن هستش برای انتقام بیادش !!!! این دسوتمون هم راست میگه اگه اونظوره چرا جلوی کاکاشی هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد !

هــــــِی ! ای کاش این اوروهیمه میمردش از دستش خلاص میشدیم ! :(

اوبیتو همونیه که کاکاشی یک چشمش رو داره ؟! اگه اوون باشه من دلیلی نمی بینم که بخواد انتقم بگیره ! ولی سوشینه ممکن هستش برای انتقام بیادش !!!! این دسوتمون هم راست میگه اگه اونظوره چرا جلوی کاکاشی هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد !

منم فکر کردم اوبیتو هست ولی یک چیزی . چرا جلوی کاکاشی هیچ چیزی نشد و سنش . اون زمانی که یه یوندامه حمله کرد اگه اوبیتو باشه خیلی جون بوده ! ولی هنوز احتمالش هست :دی

به هزار و یک دلیل من به نظرم میرسه که اون شخص باشه چون:
1-قدرت شارینگان کاکاشی و این شخصی که خودش شرو به اسم توبی معرفی کرده یکیه. Space-time نینجوتسو می تونن بزنن(البته درستش اینه بگیم دوجوتسو)
2-آخرین حرفی که اوبیتو به کاکاشی زد چی بود؟ گفت بهش که از رین محافظت کن. ولی کاکاشی نتونست از عهده یه چنین کار ساده بر بیاد.
3-و از همه مهمتر خون اوچیها در بدنشه. اوچیها همیشه به دنبال گرفتن انتقام از سنجوتسو ها بودن و همون طور که توبی هم یه بار گفت این موضوع تا ابد ادامه داره و همونطور که قرار ناروتو و ساسوکه یه مبارزه خونین با هم داشته باشن.
در هر صورت اتفاقات مختلفی برای اوبیتو افتاده که میتونه عشقی که به قبیله اش، هم گروهیش(رین) و دهکده اش را داشته به نفرت تبدیل کنه و بخواد کونوها رو نابود کنه.
در مورد اینکه چرا جلوی کاکاشی کاری نکرد من فکر می کنم همون نگاه با تنفری که بهش انداخت کافی باشه برای محکم شدن نظر من!

در مورد نظر سنی هم که میگین من هم یکم به این موضوع شک کرده بودم ولی اگر تو همین قسمت آخری نگاه کنید می بینید که از نظر قد و اندازه خیلی شبیه کاکاشی همون دوران هستش! البته یه نکته ای هم داخل پرانتز بگم اصلا نمیشه با احتساب سن و قد هیکل شخص روی این موضوع نظر داد. همونطور که دیدید Haku و Naruto تو یه سن بودن ولی Haku خیلی بزرگتر نشون میداد.

بلیچ
اتفاقا Oriheme یکی از رکن های اصلی داستان میشه در ادامه با اینکه اصلا ازش خوشم نمیاد!

بلیچ 360 :

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #FAFAFA"]آآآآآآآآ ! با اینکه تو AW برام اسپویل شده بود گینجو دشمنه! ولی اواسط انیمه که از تسوکیشیما شمشیر خورد گفتم آها پس اینجا دشمن میشه! ولی 2 ثانیه ی آخر من رو برد تو شوک !!!! یعنی .... شمشیرشم چه خفن شد
4.gif

این قسمت هم خوب بود! حال داد!
ولی برای قسمت بعد لحظه شماری میکنم!!! وااااااااای زاراکی و ایکاکو و رنجی ( و روکیا، دوتای دیگه هم زیاد مهم نیستند گرچه هیتسوگیا هم خوبه
4.gif
)اصلا نمیتونم تا قسمت بعد و ورود زاراکی صبر کنم!!! فکر کنم بار اولشه که داره میاد دنیای انسان ها
4.gif
حداقل تو انیمه
4.gif

راستی زاراکی موهاش تغییر کرده! بین زمان جوونی و همین چند وقت پیش شده ! واااااااای یکی منو بگیره تا غش نکردم
4.gif

زاراکی! زاراکی! زارکی! ایکاکو ایکاکو ایکاکو ! رنجی ! رنجی ! رنجی ! :d
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

در مورد این بحث ناروتو :
فکر نمیکنم اوبیتو باشه! چون حداقل تا چیزی که نشون دادن دلیلی برای انتقام گرفتن نداره! :d غیر از اینکه گزشته ی پنهانی داشته باشه که ازش بی خبریم :d ولی خوب فکر نکنم داشته باشه! چون اگر داشت عمرا چشمش رو به کاکاشی نمیداد! :d
سوشینه رفیق ایتاچی نبود؟ :d اگر اون باشه که نمیشه توبی باشه! چون وقتی که با 9 دم حمله کرد به کونوها، ایتاچی بچه بود :d البته اگر همسن هم باشند! :d
اصلا قاط زدم! :d بهتره از بحث برم بیرون! این گذشته ی ایتاچی و قضیه ی دانزو رو یادم رفته! :d کسی یادش هست قسمت چند بود من برم ببینم یادم بیاد چی به چی بود ؟ :d

به هزار و یک دلیل من به نظرم میرسه که اون شخص باشه چون:
1-قدرت شارینگان کاکاشی و این شخصی که خودش شرو به اسم توبی معرفی کرده یکیه. Space-time نینجوتسو می تونن بزنن(البته درستش اینه بگیم دوجوتسو)
2-آخرین حرفی که اوبیتو به کاکاشی زد چی بود؟ گفت بهش که از رین محافظت کن. ولی کاکاشی نتونست از عهده یه چنین کار ساده بر بیاد.
3-و از همه مهمتر خون اوچیها در بدنشه. اوچیها همیشه به دنبال گرفتن انتقام از سنجوتسو ها بودن و همون طور که توبی هم یه بار گفت این موضوع تا ابد ادامه داره و همونطور که قرار ناروتو و ساسوکه یه مبارزه خونین با هم داشته باشن.
در هر صورت اتفاقات مختلفی برای اوبیتو افتاده که میتونه عشقی که به قبیله اش، هم گروهیش(رین) و دهکده اش را داشته به نفرت تبدیل کنه و بخواد کونوها رو نابود کنه.
در مورد اینکه چرا جلوی کاکاشی کاری نکرد من فکر می کنم همون نگاه با تنفری که بهش انداخت کافی باشه برای محکم شدن نظر من!

در مورد نظر سنی هم که میگین من هم یکم به این موضوع شک کرده بودم ولی اگر تو همین قسمت آخری نگاه کنید می بینید که از نظر قد و اندازه خیلی شبیه کاکاشی همون دوران هستش! البته یه نکته ای هم داخل پرانتز بگم اصلا نمیشه با احتساب سن و قد هیکل شخص روی این موضوع نظر داد. همونطور که دیدید Haku و Naruto تو یه سن بودن ولی Haku خیلی بزرگتر نشون میداد.

بلیچ
اتفاقا Oriheme یکی از رکن های اصلی داستان میشه در ادامه با اینکه اصلا ازش خوشم نمیاد!
اصلا من یکهو الان یک چیز به ذهنم رسید , از اون جایی که مادارا یک برادر داشت و با اوون جنگید و چشماشو در اورد امکان داره اوون برادر مادارا باشه که داره انتقام و همچنین خودشو مادارا میشگه چون با شخصیت های مادارا هم اشنا هستش ! ببینیم چی میشه ! در ضمن من مطمعنم در اخر این مادارا می خواد ساسوکه رو بکشه و با اینکه ساسوکه این رو می دونه ولی توسط توبی ( مادارا , ... ) کشته میشه .

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

اصلا من یکهو الان یک چیز به ذهنم رسید , از اون جایی که مادارا یک برادر داشت و با اوون جنگید و چشماشو در اورد امکان داره اوون برادر مادارا باشه که داره انتقام و همچنین خودشو مادارا میشگه چون با شخصیت های مادارا هم اشنا هستش ! ببینیم چی میشه ! در ضمن من مطمعنم در اخر این مادارا می خواد ساسوکه رو بکشه و با اینکه ساسوکه این رو می دونه ولی توسط توبی ( مادارا , ... ) کشته میشه .

در مورد حرفی که در مورد بلیچ اقا اکیبا گفت

الان رفتم اسپویلر خوندم :d با اینکه هیچی نفهمیدم ولی این اخر که داشتی می گفتی ایکاگو ایکاگو , منظورت همون کچله بودش :d اوون بشر که ... تشریف دارن ! ببینیم در اینده چه می شود ! :d

بلیچ 360 :

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #FAFAFA"]آآآآآآآآ ! با اینکه تو AW برام اسپویل شده بود گینجو دشمنه! ولی اواسط انیمه که از تسوکیشیما شمشیر خورد گفتم آها پس اینجا دشمن میشه! ولی 2 ثانیه ی آخر من رو برد تو شوک !!!! یعنی .... شمشیرشم چه خفن شد
4.gif

این قسمت هم خوب بود! حال داد!
ولی برای قسمت بعد لحظه شماری میکنم!!! وااااااااای زاراکی و ایکاکو و رنجی ( و روکیا، دوتای دیگه هم زیاد مهم نیستند گرچه هیتسوگیا هم خوبه
4.gif
)اصلا نمیتونم تا قسمت بعد و ورود زاراکی صبر کنم!!! فکر کنم بار اولشه که داره میاد دنیای انسان ها
4.gif
حداقل تو انیمه
4.gif

راستی زاراکی موهاش تغییر کرده! بین زمان جوونی و همین چند وقت پیش شده ! واااااااای یکی منو بگیره تا غش نکردم
4.gif

زاراکی! زاراکی! زارکی! ایکاکو ایکاکو ایکاکو ! رنجی ! رنجی ! رنجی ! :d[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

در مورد این بحث ناروتو :
فکر نمیکنم اوبیتو باشه! چون حداقل تا چیزی که نشون دادن دلیلی برای انتقام گرفتن نداره! :d غیر از اینکه گزشته ی پنهانی داشته باشه که ازش بی خبریم :d ولی خوب فکر نکنم داشته باشه! چون اگر داشت عمرا چشمش رو به کاکاشی نمیداد! :d
سوشینه رفیق ایتاچی نبود؟ :d اگر اون باشه که نمیشه توبی باشه! چون وقتی که با 9 دم حمله کرد به کونوها، ایتاچی بچه بود :d البته اگر همسن هم باشند! :d
اصلا قاط زدم! :d بهتره از بحث برم بیرون! این گذشته ی ایتاچی و قضیه ی دانزو رو یادم رفته! :d کسی یادش هست قسمت چند بود من برم ببینم یادم بیاد چی به چی بود ؟ :d
سوشینه دیگه کدوم خریه؟؟؟؟ منظورتون که احیانا Uchiha Shisui نیستش؟ لت و پارتون می کنم.:p اسما رو درست بگید:d.احتمالش ضعیفه ولی داداش مادارا هم نمیتونه باشه. چون مادارا چشمای برادرش رو در آورده و تونسته بیناییش و همچنین Mangekio Sharingan اش رو به دست بیاره!

امیر قسمتهای 139-141 اگر اشتباه نکنم در مورد گذشته ایتاچی هستش

سوشینه دیگه کدوم خریه؟؟؟؟ منظورتون که احیانا Uchiha Shisui نیستش؟ لت و پارتون می کنم.:p اسما رو درست بگید:d.احتمالش ضعیفه ولی داداش مادارا هم نمیتونه باشه. چون مادارا چشمای برادرش رو در آورده و تونسته بیناییش و همچنین Mangekio Sharingan اش رو به دست بیاره!

امیر قسمتهای 139-141 اگر اشتباه نکنم در مورد گذشته ایتاچی هستش
هان ! :d اره خودشه :d من فک کنم اسم این بشر رو با اسم یک بشر دیگه در بلیچ مخلوط کردم :d . به خاطر همون میگم چون لابد برادر مادارا رفته یکی از چشماش رو پس گرفته و حالا به دلایلی می خواد انتامش رو بگیره ! :d

هان ! :d اره خودشه :d من فک کنم اسم این بشر رو با اسم یک بشر دیگه در بلیچ مخلوط کردم :d . به خاطر همون میگم چون لابد برادر مادارا رفته یکی از چشماش رو پس گرفته و حالا به دلایلی می خواد انتامش رو بگیره ! :d

حتما با Kyoraku shunsui قاطی کردی!!! همون کاپیتانه که ردای صورتی میندازه و خیلی باحاله:d

در راستای همین بالایی ها :d
ملت اون اسم رو گفتن منم گفتم حتما همونه دیگه :d آخه شخصیت اصلیی هم نبود! :d
حالا همون! :d من که میگم مادارا نیست چون سنش فکر نکنم قد بده دیگه! برادرش به همون دلیل نفی میشه! :d البته اگر قدرتی مثل اوروچیمارو داشته باشه قضیه فرق میکنه :d

داوود با اینکه از این کاپیتانه خیلی خوشم میاد ولی همیشه اسمش رو یادم میره :d

اسپویل از مانگای ناروتو:

توی قسمتی که مادارا خودش رو رسماً به عنوان یک احیا شده دید گفت: "پس اون ریننگان ماموریت رو انجام نداده؟" منظورش از اون شخصی بود که دارای ریننگانه و باید مادارا رو پس از مرگ دوباره به زندگی بر می گردوند. این شخص باید ناگاتو باشه. اما ناگاتو بعدن تحت تاثیر حرفای توبی به توبی می پیونده و مادارا رو احیا نمی کنه (توبی میگه من ناگاتو و آکاتسکی رو راه انداختم). از همون حرف اول میشه نتیجه گرفت که مالک ریننگان خود مادارا بوده و خودش ریننگان رو به ناگاتو داده چرا؟ چون اگه با ریننگان می مرد پس کی زنده اش می کرد؟ اما خودش ریننگان از کجا آورد؟ خودش با اترنال بخشی از اسکرول مخفی در معبد اوچیها رو خونده به ریننگان رسیده ولی عمرش کفاف نداده ادامه اش رو بخونه. در اینجا مادار هم توبی رو میشناخت پس میشه گفت که توبی شخصی از اوچیهاست که از مادارا جوون تر بوده و پس از جنگ مادارا و هاشیرامه سنجو به مادارا پیوسته و هدف مشترکی با مادارا داشته، اما بعد از دیدن قدرت های واقعی یه اوچیها تصمیماتش رو کمی عوض کرده و به این چیزی که الان هست رسیده. توبی رسماً اوبیتو نیست و شیسویی هم نیست و همچنین برادر مادارا هم نیست. یک شخص دیگه از اوچیهاست. (یا حتی میتونه اوچیهام نباشه!)

در راستای همین بالایی ها :d
ملت اون اسم رو گفتن منم گفتم حتما همونه دیگه :d آخه شخصیت اصلیی هم نبود! :d
حالا همون! :d من که میگم مادارا نیست چون سنش فکر نکنم قد بده دیگه! برادرش به همون دلیل نفی میشه! :d البته اگر قدرتی مثل اوروچیمارو داشته باشه قضیه فرق میکنه :d

داوود با اینکه از این کاپیتانه خیلی خوشم میاد ولی همیشه اسمش رو یادم میره :d

خیلی کاپیتان باحالی هستش.بدون اینکه Bankai بزنه واقعا قدرتش بالاس. Ukitake هم فوق العاده ازش خوش میاد. Byakuya هم که عشقه منه. کپی Itachi یه. همه ی کاپیتان ها یه چیزی دارن ازشون خوشم بیاد.تنها چیزی که منتظرم اتفاق بیوفته تو بلیچ بازگشت آیزن و اون حدسی هست که در مورد Squad 0 زدم.:d

سلام
بریم Gosick رو شروع کنیم ببینیم اون چه طوره:d
فوق العادست این انیمه .
-----
کاپتانهای بلیچ تقریباً همشون شخصیتهای دوست داشتنی دارن .
من خودم اول از کنپاچی خوشم میاد ، بعدش هم از کیوراکو . کیوراکو آدم سرخوشیه . بی خیال و سرخوش در حالی که بیاکویا بیخیال و یخه .
-----
در راستای بحث ناروتو :
من هیچ نظری ندارم :دی

دوستان ببخشید من چند وقت پیش یه انیمه ی ژاپنی دیدم که راجع به خون آشام ها بود که با آدم ها مشغول جنگیدن بودند . فکر کنم انیمه ی خیلی معروفی باشه . کسی اسمش رو نمیدونه ؟؟؟

خب دوستان با شروع انیمه ای دیگر در خدمت شما هستیم:d

Gosick 03
قسمت اول فوق العاده مزخرف شروع شد و اگر از بچه های اینجا نشنیده بودم که عنوان خوبیه عمرا ادامه اش نمیدادم. ولی خب قسمت دوم یهو انیمه از این رو به اون رو شد و فهمیدم قضیه چی به چیه. خیلی خوشم اومد از سبک. ویکتوریکا (آخه اینم شد اسم:d) باحاله. پسره هم ای بدک نیست. امید خیلی زیادی به پایانش دارم اگر وارد مسایل ماورا الطبیعه نشه!:d 9 رو تا اینجا بهش میدم.اگر نمره اش کمتر نشه بیشتر نمیشه

DBZ 117
بعد از یک ماه اینم دوباره شروع میشه. اصلا این انیمه خوراک تو اتوبوس نگاه کردنه.:dامید خیلی زیادی بهش دارم. چون یه آدمی همش رو اسپویل کرده واسم!:d

پ.ن: خلیل نیستی. بیا بحث کنیم در موردش:d

دوستان ببخشید من چند وقت پیش یه انیمه ی ژاپنی دیدم که راجع به خون آشام ها بود که با آدم ها مشغول جنگیدن بودند . فکر کنم انیمه ی خیلی معروفی باشه . کسی اسمش رو نمیدونه ؟؟؟
دوسته ما انیمه ی خوناشامی که زیاد داریم ببین اینها نیستند
Hellsing
trinity blood
blood+
Highschool Of the Dead
Vampire Hunter D Bloodlust GP BullDozer
ببین از اینها که اسمشون رو بردم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or