Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
گينتاماروكسي ميگيره؟

بله، پروبلم سِر؟ انیمه ی خیلی خنده دار و خیلی شوننیه! یعنی دیگه یه جاهایی خیلی نزدیگ به بزرگسال می شه اصن! آخرین قسمت پخش شده هم:
عجب مبارزاتی خوبی داشت! یعنی به کل آرک خوبی شروع شد!

خلیل نیستی. بیا بحث کنیم در موردش

حسابی سرم شلوغه و وقت نمیکنم حتی انیمه های مهم هفتگی رو نگاه کنم.

صفحات قبل تاپیک رو نخوندم...ولی چندتا خبر کوچیک بدم.

778234654e80384e671e55863098a69f.jpg

اول اینکه Live Action ـه Usagi drop هفته ی پیش امده ولی هنوز fubsub نداره و سورس ـش DVDRip هست

Fma_milos.jpg

فیلم جدید فولمتال Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos هم تو همین هفته ای که تموم شد، امد...بهترین فن ساب هم به نظرم [UTW] ـه

و خلاصه اینکه آقای Okada Masaki قراره در سریال Mirai Nikki که بر اساس مانگایی به همین نام هست، بازی کنه! این سریال قراره برای بهار امسال از شبکه ی فوجی TV ژاپن پخش بشه

آخرین ویرایش:
ای جان! پس بالاخره فیلم فول متال هم اومد :d کسی نمیدونه وضعیت زیرنویسش چطوریه؟(یعنی کسی قراره زیرنویسش کنه یا نه ؟ :d ) انتظار برای دیدنش سخته :d
هنوز ناروتو شیپودون 250 ندیدم! قسمت قبل چنان جو داد که حس دیدن این قسمت نمیاد :d

ویرایش :
خوب ناروتو شیپودون قسمت 250 رو هم دیدم :
نه خداییش این قسمت هم خوب بود! :d چرا واقعا با تاخیر دارم میبینم این انیمه رو ؟ :d هی زندگی! :d
بعد الان میخوان کیسامه رو هم حذف کنند ؟ هروقت داستان گذشته ی کسی رو گفتند طرف دار فانی رو وداع گفته(غیر از کاکاشی :d ) خدایی ابهت گروه آکاتسوکی به فنا رفت! :d توی سری اول و یا حتی تا جنگ پین اسم این گروه میومد آدم خوف برش میداشت! ولی الان شده جای 4 تا بچه :d (ساسکه و رفقاش :d )

Brave 10 قسمت 4 رو تازه دیدم :d
لعنت خداوند بهشون! اون از هانزو که دشمن می باشد توی این بازی! اینم از داته! :d خداییش خیلی بد ساختن این داته رو! :d برعکس باسارا که آدم لذت میبره اونجا میبینتش :d

آخرین ویرایش:
کسی میتونه لینک قسمت 460 وان پیس از yibis رو برام pm کنه ؟
یک عدد لینک دارم ولی پارت دومش تا نصف میره(همون نصف هم نمیره البته!) و گیر میکنه! با قسمت های دیگه مشکلی نداشتم فقط این یکی رو اعصابه! :d
[yibis] One Piece 460 [720p][8DC98723].mkv.002

دوستان ببخشید من چند وقت پیش یه انیمه ی ژاپنی دیدم که راجع به خون آشام ها بود که با آدم ها مشغول جنگیدن بودند . فکر کنم انیمه ی خیلی معروفی باشه . کسی اسمش رو نمیدونه ؟؟؟

ممنون از اسم هایی که بهم معرفی کردین ولی هیچ کدوم نبودن .

یه چیزی ازش یادم اومد : توی این انیمه ، یه دختری بود که همیشه توی یه کالسکه نشسته بود و فقط بعضی وقت ها میومد بیرون تا نور آفتاب بهش بخوره . این تنها چیزی هست که یادم میاد . کسی از دوستان نظری نداره ؟؟؟

ممنون از اسم هایی که بهم معرفی کردین ولی هیچ کدوم نبودن .

یه چیزی ازش یادم اومد : توی این انیمه ، یه دختری بود که همیشه توی یه کالسکه نشسته بود و فقط بعضی وقت ها میومد بیرون تا نور آفتاب بهش بخوره . این تنها چیزی هست که یادم میاد . کسی از دوستان نظری نداره ؟؟؟

بچه های آلپ:d
---------------------------------------------------------------------------
Gosick 08
داستانش خیلی خوبه ولی این ویکتوریکا (اسم رو تو رو خدا) خیلی مرموزه. بیش از حد دیگه مرموزه.:d همه چی عالیه. داستان هاشم که گفتم عالیه. اکشن هم که نداره بگیم عالیه. همین.فقط داستاناش:d
------------------------------------------------------------------------------
اسم آهنگ OP این Gurren lagann رو لطفا بگید. اگر لینک دارید میخوام!

آخرین ویرایش:
Bleach E68-69

قشنگ بود ولی سر کاری بودش :| مارو 5 قسمت گذاشتن سر کار تا با 3 تا کاراکتر مارو اشنا کنن :| بگذریم انصافا هم Opening ـش عالیه هم Ending ـش ( همونی که عروسکا دان ادا در میارن :d تا حالا بهترین قسمت بلیچ همون جایی بودش که ایزن تایچو :d رفتش به دنیای هالو ها :d .
نمره 8.5/10

پ.ن : انصافا بلیچ اصلا تا حالا به پای ناروتو نرسیده ! :)

Bleach E68-69

قشنگ بود ولی سر کاری بودش :| مارو 5 قسمت گذاشتن سر کار تا با 3 تا کاراکتر مارو اشنا کنن :| بگذریم انصافا هم Opening ـش عالیه هم Ending ـش ( همونی که عروسکا دان ادا در میارن :d تا حالا بهترین قسمت بلیچ همون جایی بودش که ایزن تایچو :d رفتش به دنیای هالو ها :d .
نمره 8.5/10

پ.ن : انصافا بلیچ اصلا تا حالا به پای ناروتو نرسیده ! :)

الان تو فیلری فعلا. بره تو داستان اصلی کل دنیات عوض میشه!
حال کردی قدرت آیزن رو. دیدی با یه انگشت جلوی بانکای ایچیگو رو گرفت:d

آخرین ویرایش:
ناروتو داره به روز های اوجش باز میگرده
.
وانپیس اخری :دی
ای بابا یک جنگ میخواستیم ببینیم چقدر کشش میدن :دی 5 دقیقه اول هم فیکس باید رد شه !
دارم pokemon میبینم :دی مثل چیز زیاده ! :دی

الان تو فیلری فعلا. بره تو داستان اصلی کل دنیات عوض میشه!
حال کردی قدرت آیزن رو. دیدی با یه انگشت جلوی بانکای ایچیگو رو گرفت:d

یعنی این بانوتا فیل تشریف دارن :(:|

------------------------------

پـــــــــــــــــــَه ! رفتم فیلر بلیچ رو سرچ کردم دیدم از 64 تا 108 فیلر تشریف دارن ! :|
در ضمن اوون امضات هم مربوط به این است که ساسکه یک بار ناروتو رو شکست داده ! :d
اره این :d این بشر ماورای قدرت داره :d امیدوارم بتونه اخره انیمه این ایچیگو رو بکشه :d

این فیلرهای بلیچ رو اینجوری بهش نگاه نکن :d درسته در حد داستان اصلی نیست ولی داغون هم نیست فیلراش! کلا چیز خوفیه! 4تا مبارزه ی درست حسابی هم داره :d برعکس فیلرهای ناروتو که اوضاعشون خرابه :d

این فیلرهای بلیچ رو اینجوری بهش نگاه نکن :d درسته در حد داستان اصلی نیست ولی داغون هم نیست فیلراش! کلا چیز خوفیه! 4تا مبارزه ی درست حسابی هم داره :d برعکس فیلرهای ناروتو که اوضاعشون خرابه :d

دقیقا!:d

یعنی این بانوتا فیل تشریف دارن :(:|

------------------------------

پـــــــــــــــــــَه ! رفتم فیلر بلیچ رو سرچ کردم دیدم از 64 تا 108 فیلر تشریف دارن ! :|
در ضمن اوون امضات هم مربوط به این است که ساسکه یک بار ناروتو رو شکست داده ! :d
اره این :d این بشر ماورای قدرت داره :d امیدوارم بتونه اخره انیمه این ایچیگو رو بکشه :d

نخیرم. مربوط به بازی اینتر و آث میلانه. اتفاقی این طوری شد:d
به هیچ وجه توصیه نمیکنم فیلر ها رو رد کنی. بعضی قسمت هاش واقعا خفنه!

خب دیگه فکر نمیکنم هیچ انیمه بینی این مرد همیشه خندون رو نشناسه ، لبخند و گونه هاش خوب از آب در نیومد ، لبخندش بیشتر شبیه زاراکیه فکر کنم :d

46240906194890791672.jpg

یکم نقاشی کشیدنم به روکیا رفته ، نه ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or