خلیل نیستی. بیا بحث کنیم در موردش
دوستان ببخشید من چند وقت پیش یه انیمه ی ژاپنی دیدم که راجع به خون آشام ها بود که با آدم ها مشغول جنگیدن بودند . فکر کنم انیمه ی خیلی معروفی باشه . کسی اسمش رو نمیدونه ؟؟؟
ممنون از اسم هایی که بهم معرفی کردین ولی هیچ کدوم نبودن .
یه چیزی ازش یادم اومد : توی این انیمه ، یه دختری بود که همیشه توی یه کالسکه نشسته بود و فقط بعضی وقت ها میومد بیرون تا نور آفتاب بهش بخوره . این تنها چیزی هست که یادم میاد . کسی از دوستان نظری نداره ؟؟؟
Bleach E68-69
نمره 8.5/10قشنگ بود ولی سر کاری بودش مارو 5 قسمت گذاشتن سر کار تا با 3 تا کاراکتر مارو اشنا کنن بگذریم انصافا هم Opening ـش عالیه هم Ending ـش ( همونی که عروسکا دان ادا در میارن :d تا حالا بهترین قسمت بلیچ همون جایی بودش که ایزن تایچو :d رفتش به دنیای هالو ها :d .
پ.ن : انصافا بلیچ اصلا تا حالا به پای ناروتو نرسیده !
الان تو فیلری فعلا. بره تو داستان اصلی کل دنیات عوض میشه!
حال کردی قدرت آیزن رو. دیدی با یه انگشت جلوی بانکای ایچیگو رو گرفت:d
این فیلرهای بلیچ رو اینجوری بهش نگاه نکن :d درسته در حد داستان اصلی نیست ولی داغون هم نیست فیلراش! کلا چیز خوفیه! 4تا مبارزه ی درست حسابی هم داره :d برعکس فیلرهای ناروتو که اوضاعشون خرابه :d
یعنی این بانوتا فیل تشریف دارن
------------------------------
پـــــــــــــــــــَه ! رفتم فیلر بلیچ رو سرچ کردم دیدم از 64 تا 108 فیلر تشریف دارن !در ضمن اوون امضات هم مربوط به این است که ساسکه یک بار ناروتو رو شکست داده ! :dاره این :d این بشر ماورای قدرت داره :d امیدوارم بتونه اخره انیمه این ایچیگو رو بکشه :d