Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کاگه روزا هم خوب بود. شاید بهتره کوبو رو بندازن بیرون، داستان رو بدن نویسنده ی فیلرها بنویسه و طراحی رو هم بزارن به عهده ی آشیروگی موتو.

به شدت تایید میشه!:d
-------------------------------------------------------------------
به زودی از BakaBt هم بن میشیم:d
[h=2]You are warned[/h] From system on February 18[SUP]th[/SUP] 2012 (4 days ago)
pixel.gif
New
You are still warned. At your scheduled evaluation moment your ratio was 0.002, which is sadly still too low.

Learn more about your warning from our Wiki and FAQ, and how to get rid of it.

Sharing is caring.
~BakaBT
(This is an automated message, don't reply)

آخرین ویرایش:
Naruto Shippuden E251

قسمت قشنگی بودش ولی یک جاش مبهم بودش , اونم ایکه معلوم نبودش اگه کیسامه مرده ( :( ) بس چرا چاکراش کار کرده , همین :d . به به به :d بالاخره اون قسمت مبارزه کونان با توبی ( ؟ ) اومدش :d ببینم می تونیم مرگ کونان رو ببینیم :d ولی خیلی بد شدش که کیسامه مردش اگه مرده باشه ! :(

O_o عجب ریت بالایی :دی
یکم بزار اپلد شن . ریت من به 1 رسید :دی
8056468523.jpg

آخه مشکل اینجاس که اونایی که گرفتم رو اسمشون رو عوض کردم و حالا هر چی میذارم ازش دانلود کنم سرعت نمیده. حالا یه چنتا انیمه ازش گرفتم الکی گذاشتم آپلود که ببینیم چی میشه.
25 گیگ دانلود کردم، و فقط 24 مگ آپلود:))

------------------------------------------------------------------------------------
gosick رو گذاشتم اپلود کنه ولی انگار هیشکی نیست که دانلودش کنه. آقا یکی بیاد یه راه کاری جلوی پای ما بذاره.

آخرین ویرایش:
کسی می دونه English Subtitle سری Captain Tsubasa(1983) :d رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ فقط 8 قسمت اولش رو پیدا کردم :(
اگه احیانا لینک دانلود English subbed or dubbed ِش رو هم داشتید دریغ نکنید :دی

Naruto Shippuden 251:
اولا چقدر طول کشید لینکش رو پیدا کنم. پدرم در اومد:
اولش خیلی باحال بود. کیسامه باورش نمیشد گای اینقدر قدرتمند باشه. خداییش چی شده بودااا. من اونجا که تو خاطراته کیسامه داشت میگشت داشت نزدیکه مادارا میشد که یه دفعه پرید بیرون واقعا ضد حاله بدی بودااا. ولی نمی دونم چرا دوباره زمانی که توبی رو نشون داد من بازم یاده اون رفیقه کاکاشی که تو بچگی مرد(اسمشو یادم نیست) افتادم. اخه فقط انگار یه طرفه بدنش سالم بود(همون وری که زیره سنگ نرفت.)
اخرش هم خیلی باحال بود. همه رو زندانی کرد و کوسه فرار کرد. بدبختا اینقدر زحمت کشیده بودن.
اقا این قضیش چیه؟!!!
8056468523.jpg

آخه مشکل اینجاس که اونایی که گرفتم رو اسمشون رو عوض کردم و حالا هر چی میذارم ازش دانلود کنم سرعت نمیده. حالا یه چنتا انیمه ازش گرفتم الکی گذاشتم آپلود که ببینیم چی میشه.
25 گیگ دانلود کردم، و فقط 24 مگ آپلود:))

------------------------------------------------------------------------------------
gosick رو گذاشتم اپلود کنه ولی انگار هیشکی نیست که دانلودش کنه. آقا یکی بیاد یه راه کاری جلوی پای ما بذاره.

اسمارو درست کن . بعد فایل رو از تو یوتورنت یا بیتتورنت پاک کن . 2باره فایل تورنتش رو دانلود کن بعد سریع چک میکنه که اگه به همون اسم فایلی بود حل میشه . منم اینجوری بودم :دی تا یه 60 گیگ دانلود کردم هیچی اپلد گیر داد :دی

اسمارو درست کن . بعد فایل رو از تو یوتورنت یا بیتتورنت پاک کن . 2باره فایل تورنتش رو دانلود کن بعد سریع چک میکنه که اگه به همون اسم فایلی بود حل میشه . منم اینجوری بودم :دی تا یه 60 گیگ دانلود کردم هیچی اپلد گیر داد :دی

ممنون. الان میرم ببینم میشه یا نه....
اومدم زرنگی کنم یه پروفایل دیگه بسازم به ثانیه بنم کردن. IP رو میشناسن متاسفانه!

ممنون. الان میرم ببینم میشه یا نه....
اومدم زرنگی کنم یه پروفایل دیگه بسازم به ثانیه بنم کردن. IP رو میشناسن متاسفانه!

IP که چیزی نیست من با چیز پی ان وصل شدم فهمید منم و تورنت هامو نشون داد که دارن اپلد میشن ! اگه برنامه تورنت رو دوباره نصب کنی . یک بارم قطع و وصل کن نت رو اپی عوض شه شاید نشناسه . اگه نشد باید ویندوز عوض شده :دی
Naruto Shippuden 251:
اولا چقدر طول کشید لینکش رو پیدا کنم. پدرم در اومد:
اولش خیلی باحال بود. کیسامه باورش نمیشد گای اینقدر قدرتمند باشه. خداییش چی شده بودااا. من اونجا که تو خاطراته کیسامه داشت میگشت داشت نزدیکه مادارا میشد که یه دفعه پرید بیرون واقعا ضد حاله بدی بودااا. ولی نمی دونم چرا دوباره زمانی که توبی رو نشون داد من بازم یاده اون رفیقه کاکاشی که تو بچگی مرد(اسمشو یادم نیست) افتادم. اخه فقط انگار یه طرفه بدنش سالم بود(همون وری که زیره سنگ نرفت.)
اخرش هم خیلی باحال بود. همه رو زندانی کرد و کوسه فرار کرد. بدبختا اینقدر زحمت کشیده بودن.
اقا این قضیش چیه؟!!!
8056468523.jpg
بهترین سایت تورنت انیمه : bakabt.me

بحث در مورد فیلرهای بلیچ بود! منم نظرم رو بگم :d
بهترینشون به نظر من فیلر زانپاکتوها بود! خیلی چیز جالبی بود! :d بعدشم با باونت ها حال کردم :d نمیدونم چرا شما باهاش حال نکردید! :d کاگه روزا هم البته خیلی خوب بود!
بدترینشون هم اون یارو کاپیتان جدیده بود :d کلا چیز بی خودی بودش :d

IP که چیزی نیست من با چیز پی ان وصل شدم فهمید منم و تورنت هامو نشون داد که دارن اپلد میشن ! اگه برنامه تورنت رو دوباره نصب کنی . یک بارم قطع و وصل کن نت رو اپی عوض شه شاید نشناسه . اگه نشد باید ویندوز عوض شده :دی

بهترین سایت تورنت انیمه : bakabt.me

ببین من با Utorrent کار میکنم و الان که یه بار تورنتش رو دوباره گرفتم و به قولی Sync کرد اصلا اپلود نمیکنه! چه مرگشه ؟ حرکت خاصی باید زد؟ اگر با برنامه ای دیگه ای کار میکنی بگو اون رو بگیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or