Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Bleach 360:
چقدر قشنگ بود. از قدرته اون شاگرده تسوکیشیما خیلی خوشم اومد. اونجا که رودر رو با گینجو ضربه زد گینجو گرخید. اما تمامه زیبایی های بلیچ توی اخره هر قسمته: فهمیدیم که گینجو از اول طرفه ایچیگو نبوده و از تسوکیشیما استفاده کرده بود تا قدرته ایچیگو رو بگیره. خیلی با اخرش حال کردم.
و اما قسمته بعدی: مطمئن باشید قسمته بعدی ما رو به گذشته می بره. چون قراره شینیگامیا از سول سوسایتی میان. راستی شیرو چان یه ذره هم بزرگ نشده.

Gurren Lagann 027

اول میخواستم نمره 9 رو بهش بدم ولی نامردیه 9 بگیره. همون 9.5 برازندشه. اون نیم نمره هم نمیدم چون:

کلا از پایان های خوشی که کلی آدم توش میمیره بدم میاد.:d Kamina بدبخت که همون اول زدن کشتنش تا Simon قدرتمند بشه. بعد از اون هم که سیل کشته شدن های کاراکتر ها شروع شد. بنده خدا Kitan هم که بد مرد.=(( یه شخصیت در پیت تر پیدا می کردن می فرستادن اون تو بمیره خب. هر کس این Yoko رو بوسید مرد آخرش هم که بیوه موند انگار.=((
اون 2 تا داداش دو قلو ها هم خیلی باحال بودن ولی مردنشون تو مخی بود. در کل اکثر کسایی که تو Team Gurren بودن مردن. این همه آدم کشت این مانگاکا احمق دیگه چرا Nia رو کشت.:(( یه راه پیدا میکرد این Simon بدبخت تنها نمونه. تو انیمه خیلی با این 3 تا خواهر ها حال کردم. باحال بودن هر 3 تاشون.:d
عظمت جنگها فوق العاده زیاد بود. جنگ آخرشون که کهکشان ها رو به طرف هم پرت می کردن فوق العاده هیجان انگیز بود ولی اگر توجه کنید آخرش خیلی شبیه آخر سری اول دیجیمون بود. همونجایی که ملت داشتن از روی زمین نگاه می کردن مبارزه رو. اونجایی که به خواب مصنوعی هم فرو رفته بودن مثل زمانی بود که کاراکتر های دیجیمون تبدیل به Data شده بودن و دنبال یه راهی می گشتن تا به شکل واقعیشون برگردن.:| از هیجان جنگهاش خوب بود ولی از نظر تکنیکی اصلا به پای انیمه هایی مثل ناروتو و بلیچ نمیرسید. Simon هر جا کم می آورد اون دریلش رو می کشید بیرون و چها ر تا پسوند بهش اضافه می کرد میکرد تو روبوت های دشمن:d. شخصیت ها فوق العاده خوب طراحی شده بودن. اون یارو کاراکتره که فقط وظیفه اش موشک شلیک کردن بود خیلی خنده دار بود:))=))

در کل اگر یه کم وقت روش میذاشتن و تبدیلش می کردن به شونن، حسابی می ترکوند.

ای تو روح باعث و بانی فیلی شدن MAL
----------------------------------------

Gurren Lagann 027
این همه آدم کشت این مانگاکا احمق دیگه چرا Nia رو کشت.:((
اگر بقیه ی مرگها هم لازم نبودن و واسه احساسی شدن داستان بودن، این یکی خیلی خیلی لازم بود :biggrin1:
توی انیمه شخصیتا با قدرت اراده و امید هر کاری دلشون خواست کردن. همه ی غیرممکن ها رو ممکن کردن ، جوریکه به قول خودت توی مبارزه های آخر کهکشان به هم پرتاب می کردن!! اما یه مسائل رو نمی تونن دستکاری کنن. نیا آدم نبود و باید از بین می رفت و آدما (حتی سیمون) هم نمی تونن کاری کنن. چون آدما خدا نیستند.
در کل اگر یه کم وقت روش میذاشتن و تبدیلش می کردن به شونن، حسابی می ترکوند.
تبدیلش می کردن به شونن یعنی چی ؟ :دی
واسه من که خفن ترین انیمه ی اکشنیه که دیدم.
در کل خوشحالم که خوشت اومده :دی گورن لاگان آخر هیجان و اکشن و گرافیکه. فقط آهنگای انیمه می ارزه به کل خیلی از انیمه های دیگه :دی

کسی Hunter×Hunter رو دیده؟
99-2001 پخش میشده

من سری جدید رو دارم میبینم، خیلی خوبه. تو چند قسمت ابتدایی اومدن خلاصه وار سری قبلی رو نشون دادن که خیلی کار پسندیده ای بود و الان هم داستان داره با جذابیت به جلو میره. واقعاً مانگاکاش اگه مریض نمی شد الان مانگا و انیمه اش حتی از وان پیس هم جلو میزد توی سابقه ی ساخت و نشر.

@Ooops
منظورم این بود که 200 قسمتیش میکردن:d
دیگه آخر داستان 5 دقیقه مونده تموم شه احساس کیلو چنده. میذاشتن زنده می موند حداقل:d
آهنگ OP ایش خیلی دراماتیک بود. میگیرمش حتما!
سیمون هم مثل جومونگ بد شانس بود. اونم آخرش اون همه موفقیت کسب کرد ولی به هیچی نرسید.=((
فقط آهنگای انیمه می ارزه به کل خیلی از انیمه های دیگه
biggrin1.gif
منظورت One Piece هه:d
troll_face.png

@slipkboy
داستانش رو خوندم جالب بود.بعدش توی این Bakuman هم هی اسمش رو میووردن جالب شد واسم ببینم چه طوریه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بریم Gosick رو شروع کنیم ببینیم اون چه طوره:d

@slipkboy
داستانش رو خوندم جالب بود.بعدش توی این Bakuman هم هی اسمش رو میووردن جالب شد واسم ببینم چه طوریه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بریم Gosick رو شروع کنیم ببینیم اون چه طوره:d

یه بخشی از داستان باکومن شدیداً ادای دین به مانگاکای هانتر بود به نظرم:
وقتی سایکو مریض شد و رفت بیمارستان خوابید، دقیقاً شرایط شد مثل زمانی که مانگاکای هانتر هم مریض شد و رفت بیمارستان، با این تفاوت که این بزرگ مرد مانگا نذاشت طرفداراش برن و چند ماه یکبار تقریباً براشون یه چپتر می داد. پشت کار در حد تیم ملی!

گوسیک هم خیلی خوبه، یعنی داستان و روایت خیلی مناسب با سبک خودش داره.

یه سوال در مورد بلیچ

اینجا کسی میمره اصلا ؟ :|:|:|

Bleach E65

ببینیم چی میشه , می فهمه اونا هالو هستن و میره دنبالشون یا نه ؟ :|

بشین نگاه کن خودت. میخوای تاریخ مرگ تک تک شخصیتا رو بگم؟:d

یه بخشی از داستان باکومن شدیداً ادای دین به مانگاکای هانتر بود به نظرم:
وقتی سایکو مریض شد و رفت بیمارستان خوابید، دقیقاً شرایط شد مثل زمانی که مانگاکای هانتر هم مریض شد و رفت بیمارستان، با این تفاوت که این بزرگ مرد مانگا نذاشت طرفداراش برن و چند ماه یکبار تقریباً براشون یه چپتر می داد. پشت کار در حد تیم ملی!

گوسیک هم خیلی خوبه، یعنی داستان و روایت خیلی مناسب با سبک خودش داره.

نزدیک بود اسپویل بزنیا. بنویس برای فصل دومشه:d

راستی علیرضا معنی اون خنده رو فهمیدی ؟:d
مرتیکه چرا من این طوری حرف می زنی ؟ /:):d اره یا نه ؟! :|

در ضمن در مورد ناروتو یک نظریه دارم !
اینکه توبی خیلی خیلی امکان داره سوشینه همونی که دانزو چشمش رو برداشت برای خودش , باشه .
یک اسپویلر باحال از ناروتو که دوسنتنش نه داستان رو میگه نه چیزی
در قسمت 252 توبی با کونان می جنگه .

مرتیکه چرا من این طوری حرف می زنی ؟ /:):d اره یا نه ؟! :|

در ضمن در مورد ناروتو یک نظریه دارم !
اینکه توبی خیلی خیلی امکان داره سوشینه همونی که دانزو چشمش رو برداشت برای خودش , باشه .
یک اسپویلر باحال از ناروتو که دوسنتنش نه داستان رو میگه نه چیزی
در قسمت 252 توبی با کونان می جنگه .

هااااا:d
نمیدونم اسپویل یا نه ولی
تو این انیمه هیچ شخصیت خوبی نمیمیره!:d

توبی که مشخصه کیه.... بدون شک اوبیتو هستش . هیچ حرفی هم برای اثباتش ندارم ولی تجربه بهم نشون داده تو انیمه ناروتو هر حدسی زدم درست از آب در اومده. آخریش هم این بود که مطمئن بودم که شخصی که Kabuto به عنوان Trump Card اش به Tobi نشون داد Uchiha Madara واقعی بود!

هااااا:d
نمیدونم اسپویل یا نه ولی
تو این انیمه هیچ شخصیت خوبی نمیمیره!:d

توبی که مشخصه کیه.... بدون شک اوبیتو هستش . هیچ حرفی هم برای اثباتش ندارم ولی تجربه بهم نشون داده تو انیمه ناروتو هر حدسی زدم درست از آب در اومده. آخریش هم این بود که مطمئن بودم که شخصی که Kabuto به عنوان Trump Card اش به Tobi نشون داد Uchiha Madara واقعی بود!
منم فکر کردم اوبیتو هست ولی یک چیزی . چرا جلوی کاکاشی هیچ چیزی نشد و سنش . اون زمانی که یه یوندامه حمله کرد اگه اوبیتو باشه خیلی جون بوده ! ولی هنوز احتمالش هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or