Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
راستی چون اینجا ماشالا طرفدار انیمه ی شونن زیاد داریم، یه خبر بدم شاد بشید.
انیمه ی Rock Lee از بهار پخش میشه.

294a323d4d1f893e3b4f749d33ca5281_0.jpg

حالا من نمیدونم، از بین این همه شخصیت از ناروتو، چرا این اسوه ی زیبایی باید یه انیمه و مانگای مستقل داشته باشه. دست من بود، گارا، ایتاچی و اینا رو انتخاب می کردم:دی
این واقعیه ؟ :d امیدوارم زودتر بیادش اِنده خنده میشه ها با اوون گای ـه :d .

Bleach E46

اوون کاپیتانی که نمیمرد زنده شد و هیچ کس نمرده ایچیکو هم به اصطلاح داره تمرین می می کنه :| ما نیز در خاطره می باشیم :|

بچه ها دارم گينتاما ميبينم جالبه اول مانگاشو خوندم انيمه شينسينگاميم ميخام شروع كنم سبك سامورایی دوس دارم انيمه پيس ميكر هم هست كه عاشقشم

naruto shippuden 248-249:
عجب چیزی بود!!! به نظر من بهترین قسمتش همین 2 قسمت بود که در گذشته بود. واقعا تاثیر گذار بود. من دیگه داشت اشکم در میومد. خیلی دلم برای کوشینا و میناتو سوخت.(عجب عشقی به پسرشون و مردمشون داشتن):((
میناتو چه کرد!!!!!!!!!!! زد مادارا را با خاک یکی کرد. خیلی خوشم اومد که مادارا اینطوری کتک خورد. و اینگونه پی به قدرته هوکاگه چهارم می بریم.

Ooops
محمد انگار از خیلی وقت پیش یه مانگا مستقل داشته واسه خودش این شخصیت خز!!!
یه مانگا داشته به این اسم Rock Lee's Springtime of Youth
شاید میخوان از رو این انیمه بسازن!

آخه چرا این بشر ؟ :d
شیکامارو رو میزاشتن خو! :d بهتر هم بود! یا گارا !!! :d این همه شخصیت باحال :d
بعد 1 سؤال! قراره انیمه با همین طراحی عکسی که گزاشتید باشه یا نه،مثل خود ناروتو خواهد بود ؟ :d

shipuuden 243-249
الان 7 قسمت رو همزمان دیدم.هنوز نتونستم بخوبی تحلیل کنم که چه اتفاقاتی افتاد :dواقعا ضرب آهنگ انیمه فوق العاده سریع و رویایی بود.باید یه بار دیگه این آرک رو بشینم ببینم.اصلا فکرشو رو نمیکردم کیشیموتو بتونه اتفاقات گذشته رو به این خوبی به تصویر بکشه.شخصیت پردازی , چیزی که ناروتو رو از دیگر انیمه های هم سطحش یک قدم جلوتر نگه میداره.
یه تیکه از حرفای کیوبی ذهنم رو مشغول کرده!اونجایی که ناروتو دوباره مهرش میکنه یه چیزی از ریکودو میگه!اون مهر و موم چه ربطی به ریکودو داشت!!؟:-/

این دو قسمت آخر بلیچ رو پشت سرهم دیدم بسی حال داد!:d
Bleach358
فوق العاده بود این قسمت...مخصوصا نیمه دومش از دقیقه 14:50 تا آخر.... از لحاظ گرافیکی خیلی قشنگ کار شده بود.....موزیک های جدید هم همه قشنگن و با جو سکانس هماهنگ>:d< این ایچیگو بدبخت هرجا فرار میکرد این یارو درازه تسوکیشیما میکرد دنبالش!:d مثل تام و جری شده بود!!!:d
Bleach359
بدبخت تر از ایچیگو دیگه نداریم!:d بیچاره اینهمه زحمت کشید قدرتاشو پس بگیره تا بتونه از دوستاش محافظت کنه حالا همون دوستاش فکر میکنن ایچیگو دیوونه شده و زده به سرش:d این اینوئه خیلی رو اعصابه! کلا یکی از نقاط ضعف بلیچ رو همین قدرت اینوئه میدونم!:d آدم دیگه خیالش راحته میگه اشکالی نداره هر اتفاقی هم بیافته اینوئه هست جمع و جورش کنه! دستی پایی قطع بشه ، مرگ و میری رخ بده! همیشه اینوئه هست!:d.... اینجوری تا حد زیادی از حس ترس و تعلیق ناشی از شکست تو مبارزات کاسته شده...

اون انیمه ی Rock Lee که گفتم قراره از رو همون مانگاش ساخته بشه. گرافیکش همونجوریه و به قول خود ژاپنی ها از این gag مانگاهاست. یعنی بیشتر از اینکه رو اکشن تمرکز داشته باشه رو کمدی تمرکز داره. پس احتمالا باید منتظر مسخره بازی باشیم :دی من امیدوار بتونم ناروتو رو تو زمان بچگی هاش ببینم چون خیلی دلم براش تنگ شده :دی

کسی این رو دیده؟

Rurouni Kenshin-teaser
mediafire ـش
باحال بود :دی

چیزای زیادی قراره از Kenshin ساخته بشه. یه OVA دو قسمتی که اولیش تو سینما هم اکران میشه (شده) ، یه مانگای جدید، و الان هم که یه فیلم لایو اکشن :دی

خوب دیگه زدیم تو یه کار پرطرفدار و عالی!
Bakuman سری اول و دوم:
واقاً کار سوگومی سنسی عالیه! حتی داستان این یکی از دث نوت هم درگیر کننده تر شده! سری اولش رو تو یه روز به معیت اخوی زدیم به بدن بدون این که بفهمیم اصن زمان چطوری گذشت! الان قسمت 10 سری دومم هنوز داستان تو اوجه!

خبرش رو حدود یه سال قبل شنیدم ولی نمی دونستم تریلر ازش اومده. کلی حال داد :دی سپاس...
اخبارش رو که دنبال می کردم به نظر میومد live-action خوبی بشه. شخصا با live-action حال نمی کنم ولی کنشین فرق داره :دی
Cast

Live action موشیشی رو ببین. عالی از آب در اومده:d

خوب من باز رفتم تو دوره ترک و ناروتو رو ندیدم :دی دیگه با خودم عهد بستم فصل به فصل بشینم ناروتو رو ببینم هفتگی خیلی زجر داره :دی چند روز پیشم که صادق یکی از بچه های انیمه بین همینجا اومد دیدیمش و حسابی یادی از انیمه ها کردیم ( صادق Gear Third رو تو ایران تک یادته ؟ :)) )

خلاصه که من همینجا تعهد میدم ترک کردم رفت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or