Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب من باز رفتم تو دوره ترک و ناروتو رو ندیدم :دی دیگه با خودم عهد بستم فصل به فصل بشینم ناروتو رو ببینم هفتگی خیلی زجر داره :دی چند روز پیشم که صادق یکی از بچه های انیمه بین همینجا اومد دیدیمش و حسابی یادی از انیمه ها کردیم ( صادق Gear Third رو تو ایران تک یادته ؟ :)) )

خلاصه که من همینجا تعهد میدم ترک کردم رفت :|

داری با این کار به خودت ضرر میزنی! الان میشه با یه اسپویل مشتی کل نقشه ات رو بر آب کرد.:d اون دنده 3 رو کسی پیاده کنه، به طور مسلم به دلیل ناسازگاریش با محیط زیست دستگیر میشه!

30sai no Hoken Taiiku
داستان در حد باقالی پخته.:d گرافیکش برای این موضوعی که درست کرده بودن باحال بود. خنده دار بود در حد قهقهه:d و جز معدود انیمه هایی بود که از همه کاراکترهاش خوشم میومد! کلا 12 اپیزود هم بود و هر اپیزود 13 دقیقه. در مقابل انیمه هایی دیگه ای که نگاه می کنیم زنگ تفریحی بیش نبود!

Naruto 248
همون طور که میدونین یا نمیدونین من از قسمت 230 به بعد در حال جمع آوری انیمه بودم که یهو ببینم ولی یه آدمی زد اسپویلمون کرد در سطح تیم ملی اسپانیا:d میناتو خیلی خفن بود. حیف مادر ناروتو.لعنت به این توبی که اعصابمون رو ریخت بهم. از میناتو خیلی خوشم اومد. شاید بعد از دو سال مجبور شم آواتارم رو عوض کنم:d

Gurren Laagan 07
این رو تازه شروع کردم خیلی باحاله. البته این هم مثله بقیه انیمه هام اسپویل خوردم ازش.:d یادمه یه جایی تو قسمتای 20 به بعد یکی یکی دیگه رو میبوسه.حالا داریم تمام سعیمون رو می کنیم تا زودتر این معما کشف بشه.:))

Naruto 248
همون طور که میدونین یا نمیدونین من از قسمت 230 به بعد در حال جمع آوری انیمه بودم که یهو ببینم ولی یه آدمی زد اسپویلمون کرد در سطح تیم ملی اسپانیا:d میناتو خیلی خفن بود. حیف مادر ناروتو.لعنت به این توبی که اعصابمون رو ریخت بهم. از میناتو خیلی خوشم اومد. شاید بعد از دو سال مجبور شم آواتارم رو عوض کنم:d

,واقعن قسمت خوبی بود!
یعنی حرکت میناتو برای ضربه زدن به توبی عالی بود! موسیقی هم که ترکوند تو اون لحظه! راستی عجب راسنگانی هم درست کرد! ناروتو سی صد سال همچین چیزی رو نمیتونه یه دستی درست کنه.

سلام
ناروتو 248 - 249
این میناتو فیلم هندی بود ؟!!! :دی

چیش فیلم هندی بود؟ به این خوبی! :d

,واقعن قسمت خوبی بود!
یعنی حرکت میناتو برای ضربه زدن به توبی عالی بود! موسیقی هم که ترکوند تو اون لحظه! راستی عجب راسنگانی هم درست کرد! ناروتو سی صد سال همچین چیزی رو نمیتونه یه دستی درست کنه.

چیش فیلم هندی بود؟ به این خوبی! :d

من که نگفتم بد بود . خودمم خیلی کیفیدم .
ولی خو فیلم هندی بود ؟!!! :دی

اقا یه چند تا سوال داشتم.
1.این قضیه ی انیمه 10 بیتی که جدیدا اومده: خود کسانی که میان تو سایت اپ می کنن 8 رو به 10 تغییر میدن یا از اول خودش 10 بیتی بوده؟(چون چند تا انیمه دان کردم یکی در میون 10 بیتی و 8 بیتی میشن)
2.کسانی که انیمه ها رو اپ می کنن از TV ضبط می کنن بعد اپ می کنن؟(اونایی که ارمه شبکه هم روش داره) اونایی که ارم شبکه نداره از کجا میارن؟
3.encode رو چند جا دیدم. معنیش یعنی چی؟
4.اگه کسی سایته خوبی واسه دان انیمه 10 بیتی میشناسه پ.خ کنه.
ممنون
شرمنده این سوالا رو اینجا می پرسما. خیلی وقته فکرم رو مشغول کرده.

این سوال رو یه جای دیگه پرسیدم که جای (اشتباهی بود برای این سوال)
زیر نویس قسمت چهارم و پنجم Area No Kishi (انگلیسی یا فارسیش فرقی نمی کنه) رو کسی داره به من بده ؟

اقا یه چند تا سوال داشتم.
1.این قضیه ی انیمه 10 بیتی که جدیدا اومده: خود کسانی که میان تو سایت اپ می کنن 8 رو به 10 تغییر میدن یا از اول خودش 10 بیتی بوده؟(چون چند تا انیمه دان کردم یکی در میون 10 بیتی و 8 بیتی میشن)
2.کسانی که انیمه ها رو اپ می کنن از TV ضبط می کنن بعد اپ می کنن؟(اونایی که ارمه شبکه هم روش داره) اونایی که ارم شبکه نداره از کجا میارن؟
3.encode رو چند جا دیدم. معنیش یعنی چی؟
4.اگه کسی سایته خوبی واسه دان انیمه 10 بیتی میشناسه پ.خ کنه.
ممنون
شرمنده این سوالا رو اینجا می پرسما. خیلی وقته فکرم رو مشغول کرده.
این سوالات خارج از بحث انیمه و این تاپیکن. اگر توی دنیای انیمه عضوی اونجا برای اکثر اینا تاپیک های جامع با توضیحات مناسب وجود داره.
اما خیلی خلاصه : انیمه ها توی شبکه های مختلف ژاپن پخش میشن. یه سری شرکتای امریکایی (مثلا Funimation و Crunchyroll و ...) انیمه های دلخواهشون رو برای پخش همزمان لایسنس میکنن. یعنی اینکه با شرکت سازنده و صاحب امتیاز پخش انیمه ها (یعنی شبکه ها) تو ژاپن قرارداد می بندن، بعد شرکتای ژاپنی نسخه ی اصلی انیمه رو به این شرکتای امریکایی میدن، اینا زیرنویس رو آماده میکنن و معمولا با یکی دو ساعت تاخیر، بعد از پخش انیمه تو ژاپن، توی سایتای خودشون هم پخشش میکنن. حالا اگه انیمه موفق باشه و پرطرفدار باشه تو پخشش، ممکنه برن سراغ لایسنس کل امتیاز انیمه که بعدا اونو با دوبله ی انگلیسی پخش میکنن تو امریکا.
یه سری گروه ها مثل Horriblesubs این انیمه ها که روی سایتای امریکایی با پول دادن قابل دیدن هستند (همونایی که به صورت همزمان و با زیرنویس پخش میشن)رو برمیدارن و بعد از یه encode ساده به صورت رایگان پخششون می کنن.
بقیه ی انیمه هایی هم که توسط شرکتای امریکایی برای پخش همزمان یا به اصطلاح Simulcast لایسنس نمیشن، گروه های فن ساب، نسخه ی raw رو که معمولا چینی ها و کره ای ها توی اینترنت میذارن (و حجمای بالایی مثلا 2 گیگ دارن) برمیدارن، ترجمه و زیرنویس می کنن و بعد از یه encode توی اینترنت پخششون می کنن.
encode به طور ساده و کلی، یعنی اینکه اطلاعات (که تو بحث ما یعنی صدا و تصویر) رو به صورت فرمت های محبوب و معمول (مثلا mkv) تبدیل می کنن. یعنی همین کاری که فن ساب ها میکنن. یه قسمت از انیمه که تو فرمت اصلی و raw (مثلا mp4) ممکنه حجم خیلی بالایی داشته باشه رو تبدیل می کنن به یه فایل mkv با کمترین افت کیفیت ولی حجم به مراتب کمتر.
البته تو بحثای بین ماها، خیلی منظورمون از encode این قضیه نیست. بیشتر منظورمون از انیمه ی انکد شده اینه که یه انیمه که به صورت استاندارد با فرمت mkv از طرف فن سابها پخش شده رو بعضی سایتا و گروهها برمیدارن و همونم دوباره انکد میکنن. اینبار با یکم دستکاری توی کیفیت انیمه و اُفت کیفیت صدا و تصویر ، حجمش رو می رسونن به مثلا 90 مگ یا بعضا 60 مگ. این بستگی داره به نوع انکد و رزولوشن فایل (720P یا 480P و ...) .
encode به صورت 10 بیتی ، نسبت به 8 بیتی، حجم کمتری داره در صورتی که اُفت کیفیت نداره. الان تقریبا تو انیمه ها داره رایج میشه دیگه.
البته کیفیت انکد خیلی به کسی که میخواد انکد بکنه هم بستگی داره.

این سوال رو یه جای دیگه پرسیدم که جای (اشتباهی بود برای این سوال)
زیر نویس قسمت چهارم و پنجم Area No Kishi (انگلیسی یا فارسیش فرقی نمی کنه) رو کسی داره به من بده ؟
مگه از کجا دانلود کردی که زیرنویس نداره ؟
به هر حال این زیرنویس انگلیسی قسمت 4و 5 که خودم جدا کردم. زیرنویس فارسی قسمت 4 رو هم که محمد علی عزیز (m.a.t) خودمون زحمتش رو کشیده توش گذاشتم.
New Compressed (zipped) Folder.zip

یه چند روز وقتم یه کم آزاد شد شروع کردم Bakuman رو دیدن. بی اندازه جذبم کرد. اصلا فکر نمی کردم کشش اینچنینی ای داشته باشه. یه سورپرایز خوب بود :دی

Gurren Lagan 020

بعد قسمت 17 خواستم بیام هر چی از دهنم در بیاد نثار انیمه کنم ولی جلوی شور حسینی م رو گرفتم و گفتم بذار ببینم چی میشه.:d فکر می کردم تموم شده و میخواد بره تو کاره فیلر ولی داستان از این رو به اون رو شد. الان شاهکار تر از قبل شده.>:) از همه چیز خوشم اومد به جز اینکه واقعیت های زندگی بیشتر ما ها رو داره تو یه فضای طنز بهم نشون میده. واقعا ناراحتم کرد.کلا از هر چی فیلم آخر الزمانی بدم میاد! همه ی انسان ها مثل این Rossio هستن متاسفانه. ببینم آخرش رو چه طور می خوان تموم کنن. فعلا Yoko جون برگشته :-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or