Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اول سلام خوشحالم درجمع بروبكس انيمه اي هستم.خوب من 2 ساله پيش چندتا انيمه رو نقد كردم كه فعلامثكه نميتونم تاپيك بزنم ولي حتما ميزنم٠من با انيمه بزرگ شدم همه نوع سبكم ديدم الان بجز وان پيس و بليچ و فريتيل دارم گينتاما ميبينم البته از ماهواره

ماهواره خوب نیست.نگاه نکن:d
خواستی نقدی بذاری لازم نیست تاپیک بزنی. برو به این تاپیک و پست بده!
اینجا معرفی یا نقدی که دوست داری رو بذار.
[h=3]بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)[/h]

ماهواره خوب نیست.نگاه نکن:dخواستی نقدی بذاری لازم نیست تاپیک بزنی. برو به این تاپیک و پست بده!اینجا معرفی یا نقدی که دوست داری رو بذار.[h=3]بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)[/h]
توبچه مثبتي به من چه؟ :| ماهواره همه انيمه هارو ميزاره٠الانم كه پيس ميكر و كن رو دارم ميگيرم٠وااااي از انيمه سير نميشم

توبچه مثبتي به من چه؟ :| ماهواره همه انيمه هارو ميزاره٠الانم كه پيس ميكر و كن رو دارم ميگيرم٠وااااي از انيمه سير نميشم

ما که همیشه باید به انیمه هامون دسترسی داشته باشیم. به همین دلیل دانلود می کنیم همه رو.

Bakuman First season
انیمه ی خیلی خوبی بود. خیلی خوشم اومد ازش.منتظرم فصل دوم تموم بشه که اون رو هم ببینم. تنها نکته ضعفش از نظر من رابطه Mizuki و saaiko بود که خیلی مسخره بازی در میاوردن خوشم نیومد ولی در کل خوب بود. اول میخواستم 8.5 بدم ولی پایانش یهویی بود و بیشتر از 8 نمیدم بهش:d

پیش به سوی ادامه Dragon Ball Z

روکیا دلبندم :دی روکیا , کوچیکی روکیا
بابا چقدر دیر به دیر میبینی ! :دی من سریع تموم کردم
اهان :d یاد گرفتم :d
-------------------------
Bleach E40

بابا چرا این روکیا :d رو نجات نمیدن تموم بشه این :d خیلی خیلی بد شدش اوون کاپیتان به اصطلاح جاویدان مرد :( . اوون دختر کوچیکه هم بود کنارش خیلی دلم براش سوخت :( کلا هرکی تووی این بلیچ هست ادم خوبم :( یکی نیست بمیره ادم حال کنه :d امیدوارم هرچه زودتر یک بلایی سر این ایچیکو بیادش و این روکیو ( راکیو , روکیا , راکیا :d ) رو ول کنه برگرده به همون حالت عادیش :d

اهان :d یاد گرفتم :d
-------------------------
Bleach E40

بابا چرا این روکیا :d رو نجات نمیدن تموم بشه این :d خیلی خیلی بد شدش اوون کاپیتان به اصطلاح جاویدان مرد :( . اوون دختر کوچیکه هم بود کنارش خیلی دلم براش سوخت :( کلا هرکی تووی این بلیچ هست ادم خوبم :( یکی نیست بمیره ادم حال کنه :d امیدوارم هرچه زودتر یک بلایی سر این ایچیکو بیادش و این روکیو ( راکیو , روکیا , راکیا :d ) رو ول کنه برگرده به همون حالت عادیش :d

:))=))
بعدا معنی این خنده رو متوجه میشی.
پ.ن : به اسم روکیا ربط نداره!

بشین نگاه کن علیرضا میخوای خودت رو اسپویل کنی عین من.:d

بعدشم چقدر کند نگاه می کنی. تند تند نگاه کن حالش رو ببر!

پ.ن:امضا جدیدم خوشگله؟ انحصاری واسم درست کرده حسن!:d
پ.ن 2: اون 1-0 که زیرش نوشتم اگر بگین چیه اسمم رو عوض می کنم!b-)

Naruto Shippudun 247-248

خیلی قشنگ بودن دلم خیلی برای میناتو و مادر ناروتو سوختش :( . انقدر دلم سوخته بودش کم کم داشتم فک می کردم خودم یک پدر شدم :( جدا هم پدرش خیلی ادم رو راستی ـه هم مادرش . پسر بالاخره این کتک خوردن مادارارو هم دیدیم :d من اول فک می کردم خیلی قوی باشه این جانِوَر :d ولی نبود :d کلا در این 2 قسمت همه ی ادم های گذشته پدرـو مادر رو و هر چی ادم بود رو نشون دادن در کل خیلی خیلی قشنگ بود :d در ضمن این کیوبی هم همچین مالی نبودش :d

نمره 10/10

Naruto Shippudun EP 248-249 :
سر تعظیم فرود میاریم به طرف این 2 قسمت! واقعا عالی بودن! اولش خوابم میومد گفتم اولی رو میبینم میرم میخوابیم دومیش رو میزارم برای فردا! ولی خوب بیدار شدم! :d الان فکر کنم برای 7-8 ساعتی شارژ شده باشم :d
بالاخره این 2 قسمت چیزی که خیلی منتظرش بودیم رو نشون داد! همین قضیه ی حمله ی کیوبی به دهکده و پدر و مادرش! از همون اوایل انیمه تو کف بودیم چی بوده قضیه! ولی از اون چیزی که تصورش رو میکردم خیلی خفن تر بود!!! هی زندگی ... !
این 2 قسمت انقدر جو داد فکر نکنم توی چند قسمت بعد ربع این قسمت هم جو بدن :d
این شخص ماسک دار معروف به مادارا هم من همچنان اعتقاد دارم مادارا نیست! :d تا وقتی که ماسک ـش رو بر نداره به عنوان مادارا قبولش نمیکنم! :d فقط یکی بیده که داره از اسم مادارا سو استفاده میکنه :d

Another EP 5 :
بالاخره گفتن چه خبره و این چیزا! آخه چرا انقدر اذیت کردن توی این 4 قسمت ؟؟؟
ولی این 2 نفری هم که کشتن خیلی بد کشتنا(اون سکته قلبی رو کاری نداریم) ! مرگ های وحشتناکی بودن در کل! :d
فعلا نظر خاصی ندارم،ببینیم چی میشه در آینده! :d

Ano Natsu EP 4
این قسمتش بسی خندیدیم! :d هی توهم میزدن!!! :d کلا انیمه ی دوست داشتنیی هستش! :d
این جونوره اسمش چی بود ؟ :d اینم این قسمت نقش پررنگ تری داشت و کلا باحال بودش :d

Bleach 359 :
اینم همچنان مثل قسمت قبل!!!! قدرت طرف خیلی رو اعصابه!
اون اول کار هم بابای ایچیگو یک شمشیر دستش بود(چرا تیغه ـش رو دست گرفته بود ؟ :d ) چی بودش؟ چی کار کردن با ریاتسوی روکیا ؟ مشکوکند!!!
بعد اینا احیانا هیچ ریاتسویی احساس نمیکنند؟؟؟ کل آشنا و خانواده به فنا رفتن که! :d

Bakuman S2 EP 18 :
آوکی قدیم، ورژن2 هم پیدا شد!!!
ولی من همچنان میگم اینا با این تنتو به هیچ جایی نمیرسند! باید برن سراغ یک کار درست درمون! :d
به زودی هم که عروسی میباشد تو انیمه!(نامردا چرا توی اپنینگ اسپویل کردن ؟ :d ) ما هم دعوتیم دیگه ؟ :d

این Brave 10 هم حس دیدنش نمیاد! ولی خوب چون نمیخوام چیزی رو وسط کار ول کنم میشینم میبینمش فردا :d

سلام
چارتا انیمه گرفتم به اسامی berserk , monster, nana و دو قسمت از Rurouni Kenshin. کدومش ارزش داره اول ببینم؟ میدونم سلیقه ایه ولی خوب.
Monster, Berserk, Rurouni Kenshin جز بهترین انیمه های موجودن. هر سه جز کارهای محبوبمن. سبک هاشون کمی متفاوت ِ. Berserk , Monster بیشتر داستان پردازی قوی ای دارن در حالی که کنشین مجموعه ای از همه ی اینهاست. فکر می کنم با کوتاهترینشون که فکر کنم Berserk باشه شروع کنی بهتر ِ. در ضمن Berserk جز انیمه های Seinen هست

سلام
چارتا انیمه گرفتم به اسامی berserk , monster, nana و دو قسمت از Rurouni Kenshin. کدومش ارزش داره اول ببینم؟ میدونم سلیقه ایه ولی خوب.
هر چهار تا انتخابای بسیار عالی هستند. کارای متفاوتی هم هستند. پیشنهاد من اول Monster هست. اگر تعداد قسمتاش زیاد به نظر میاد، Berserk . بعدش هم NANA و Kenshin .

---------------------------------
راستی چون اینجا ماشالا طرفدار انیمه ی شونن زیاد داریم، یه خبر بدم شاد بشید.
انیمه ی Rock Lee از بهار پخش میشه.

294a323d4d1f893e3b4f749d33ca5281_0.jpg

حالا من نمیدونم، از بین این همه شخصیت از ناروتو، چرا این اسوه ی زیبایی باید یه انیمه و مانگای مستقل داشته باشه. دست من بود، گارا، ایتاچی و اینا رو انتخاب می کردم:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or