Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
4 تا داریم :d وان پیس و بلیچ و ناروتو و گینتاما :d ( fairy tail هم هست ولی چون ندیدم نظری ندارم :d ) حالا میتونیم این وسط ناروتو و گینتاما رو کم کنیم بشه 3تا >:) (تا تو باشی وان پیس رو نخودی حساب نکنی :d )
پس بهتره بلیچ پخشش متوقف بشه و بری وان پیس رو ببینی و به ابهت این دنیای بزرگ و باحال و پر از ماجراجویی و رمز و راز وان پیس سری بزنی :d >:)
اقا fairy tail رو از این لیست حذف کن. اصلا در حده بقیه نیست. تو این انیمه فقط مسخره بازیه. اصلا داستانه جدی و یا اینکه برات سوال درست کنه نداره. خودشونو به سخره گرفتن.
در مورده وان پیس هم اصلا نمیشه دیدش. می خواستم از اول ببینم اما اینقدر گرافیکش داغون بود که به 3 قسمت هم نرسید.:d

اسپویل نارتو
گفتم ما هم یه چیزی گفته باشیم من اونجا که پدر مادر نارتو جلوی چنگال کیبوبی وایسادن درک نکردم چرا البته میناتو که چون از daethreaper استفتده میکرد براش فرقی نداشت چون به هر حال میمرد حالا نکته اینجاس که میناتو میتونست با mark که رو kushina گذاشته بود میتونست هم نارتو رو نجات بده هم kushina چرا این کار رو نکرد؟

در ضمن اولای shippuden بود که مادارا ماسکش رو برا kisame ور میداره مگه تو این قسمت خودش رو برا kisame معرفی نکرد و اون رو به akatsuki وارد کرد چرا kisame اون رو قبل از برداشتن ماسکش تو اولای shippuden نمیشناخت کلا خیلی داستان گره خورده

ONE PIECE 527
فقط میتونم بگم حرکت اخر زوزو خیلی تمیز بود حال کردم این وندر دیک هم چه دشمن دست پا چلفتی هست:d هوردی هم که ترکید اما فک نکنم به این راحتی ها کارش تموم بشه

این نظرت رو الان دیدم صادق:d یعنی یه چیزایی گفتی تمام معادلات ذهنی من رو بهم ریخت. البته خودت هم که آخرش هر کی فکر می کردیم میتونه باشه اون شخص، رو گفتی نیستن.:d
در هر صورت منتظر می مانیم تا ماساشی جون چه غلطی میخواد بکنه!

با داداشم یه بحثی کردیم در مورد مانگای ناروتو که:
این شخص حتی میتونه ساروتروبی ساسکه باشه! تولد ساسکه دیدی مامان ساسکه به زن ساروتروبی گفت که اسم پسرم رو گذاشتم ساسکه تا مثل ساروتروبی ساسکه یه مرد قوی بشه....

چه خبره بحث ناروتو داغه! حیف نمیشه خوند خطریه شدید :d

باکومن سری 2 - قسمت 20 :
ای جان !!! بالاخره این تنتو هم تموم شد! :d
از همون اول میگفتم این تنتو به درد اینا نمیخوره! کلا گروه خونیشون فرق داره با این بچه بازیا :d از اینکه ویراستارها هم طرفشون رو گرفتن حال نمودم! فقط کاش ویرایستارشون عوض میشد! :d
شدیدا منتظرم ببینم مانگای بعدیشون چی هستش! فقط حیف دوباره باید تا پاییز سال دیگه بریم تو کف!!! آخه چرا همچین میکنند؟ :d سخته تحمل کردن :d

---
ویرایش:
خوب دیروز Steins; Gate رو شروع کردم!! و فعلا 9 قسمت دیدم! :d
قسمت اول که رسما تبدیل شده بودم به گینتوکی وقتی که دستش تو بینی ـش هست(خودتون تصور کنید! هرچی گشتم عکسش رو پیدا نکردم! ولی توی انیمه این صحنه به وفور پیدا میشه :d )
الان هم تا اینجا هر قسمتی که میبینیم یک "؟" میاد بالای سرم! تا الان 8 تا از اینا بالا سرم میباشند :d چه وضعشه خداییش! من فکر کنم تا آخرش بخوام ببینم هنگ کنم :d
توی انیمه هم عاشق این جوگیری های اوکابه(اوکارین،هوئویین و ... :d ) میباشم! این یوهاهاها گفتنشم خیلی خفنه! :d
هیچی دیگه! فقط اومدم بگم اگر دیدید در چند روز آینده پستی ندادم بدونید این مغز ما سوخت و رفت اون دنیا :d ...

آخرین ویرایش:
یک دو خطی در مورد Black Rock Shooter بنویسم!
خب یه خط که بالا نوشتم، مونده یه خط! فرض کنید که احساسات آدم ها و رنج هایی که می کشن، در یک ئنیای دیگه فرم اکشن دیوانه وار پیدا کنه.
سایا چان سنسی هم یکی از بهترین کاراکترهای معلمی ـه که تا به حال طراحی شده.
کلاً قراره 8 قسمت باشه و تا اینجا که 4 قسمت اومده، دیدنش رو به اونایی که دنبال کارهای متفاوت هستند، توصیه می کنم. البته ممکنه اگه زیاد انیمه دیده باشید، خیلی هم متفاوت به نظر نرسه:p

با داداشم یه بحثی کردیم در مورد مانگای ناروتو که:
این شخص حتی میتونه ساروتروبی ساسکه باشه! تولد ساسکه دیدی مامان ساسکه به زن ساروتروبی گفت که اسم پسرم رو گذاشتم ساسکه تا مثل ساروتروبی ساسکه یه مرد قوی بشه....

این نظر در حد فیلم های هندی هستش که یه گروهبان هندی میره به یه سیگار به گردان رو می کشه!:d

امروز یکی از کارهای فاخر جیبیلی (گیبیلی) دیدم, نمیدونم چطور این کار از دستم در رفته
بسیار بسیار جالب بود و به نظرم از کارهای خوب جیبیلی (گیبیلی) هست که توسط شخصی دیگر به جز دو کارگردان برجسته جیبیلی (گیبیلی) ساخته شد
Ocean Waves یا I Can Hear the Sea که ازش بسیار لذت بردم

اشتباه حدس زدی!! خیلی از انیمه ها تو opening چیزایی نشون میدن که تو انیمه هرگز نبوده. منطقه خوبی نیست.:d
خیرم :| . ناروتو با انیمه های دیگر فرق داره :d توو Opening ناروتو من تاحالا هر چی دیدم درست در اومده :d

کسی جواب پست قبلی مارو نمیده
راستی کسایی که با deathreaperسیل شدن با edo-tenseمیتونن برگردن ؟ولی یه چیزی واضح این مادارا بوده که akatsuki رو درست کرد بعد یسری اتفاقات افتاده که ما نمیدونیم و این اقای ماسک دار هر کی هست اوچیها مادارا نیست حدس میزنم البته

خیرم :| . ناروتو با انیمه های دیگر فرق داره :d توو Opening ناروتو من تاحالا هر چی دیدم درست در اومده :d
اتفاقا توی همین اپنینگ ناروتو یک چیزایی دیدم که درست نبوده! :d
توی اپنینگ آرک پین بود به نظرم :d حالا دقیق یادم نمیاد چی بود،ولی مطمئنم یک چیزایی اونجا بود که توی انیمه نبود! یعنی کسایی که رو در روی هم در حال جنگ بودن توی انیمه فرق داشتن :d

اتفاقا توی همین اپنینگ ناروتو یک چیزایی دیدم که درست نبوده! :d
توی اپنینگ آرک پین بود به نظرم :d حالا دقیق یادم نمیاد چی بود،ولی مطمئنم یک چیزایی اونجا بود که توی انیمه نبود! یعنی کسایی که رو در روی هم در حال جنگ بودن توی انیمه فرق داشتن :d
خیرم :d
خیرم نبودش اوون هون جسدش بود که به وسیله کابوتو بازگردانده شده بودش :d در ضمن من هیچی نفهمیدم از ادامه ی حرفت :d

چند تا مثال برات میزنم:
تو ارکه پین تو اپنینگ این صحنه ها نبود:
1.اونجا که لی و نجی و بقیه به پین حمله می کنن نبود.
2.اونجایی که ساکورا وهیناتاو ... به کونان حمله میکنن نبود.
3.یه جایی سای داره با پین میجنگه که اصلا نبود.
بسه یا بازم بگم؟

چند تا مثال برات میزنم:
تو ارکه پین تو اپنینگ این صحنه ها نبود:
1.اونجا که لی و نجی و بقیه به پین حمله می کنن نبود.
2.اونجایی که ساکورا وهیناتاو ... به کونان حمله میکنن نبود.
3.یه جایی سای داره با پین میجنگه که اصلا نبود.
بسه یا بازم بگم؟
شماره که همون شنرا تنسه بودش مینی که در اوون خلاصه کردنش :d شماره دو حق با شماست :d ولی شماره 3 رو نمیشه به عنوان یک جنگ به حساب اورد چون سای در اوون لحظه از انداخته شد کنار :d ابته واسه کنان هم فک کنم این دفعه یعنی قسمت 252 مبارزه ی کنان با اوون دختر ها رو در خاطره اش گذاشته باشند:d . حالا بازم بگو منم جوابت ( :d ) بگم :d

Steins; Gate هم دیدم :d
خوب اول از همه بگم نیمه ی اولش رو بیشتر دوست داشتم! :d کلا بهتر بود! شادتر بود! دیوانه تر بودن و این چیزا! :d
بعدش که هی ضد حال میزد! من کلا مرگ شخصیت های مظلوم خیلی میره رو اعصابم! اینا هم هی میزدن مایوری رو میکشتن!:((
بعد یک چیزی! این 2 قسمت آخر رو دیگه رسما هنگیدم :d چی شد به طور دقیق؟ مگه اوکابه با آمانه نرفتن گذشته؟(این رو فهمیدم ولی ادامش :d) چی شد یکهو بین راه این آمانه غیب شد و این چیزا؟ و کلا چی شدش دیگه!
خط دنیا رو عوض کردن و ماکیسه(کریستینا باحال تره البته :d ) زنده موند! بعد اینا برگشتن به خط دنیای قبلی؟خوب برگردن که ماکیسه باید مرده باشه! یا توی همون خطی که بودن فقط رفتن جلوتر و اوکابه جایگزین شد؟(آخه رفتن عقب اوکابه جایگزین قبلی نشد!!!!
آقا هیچی دیگه یکی بیاد برای من شفاف سازی کنه :d هنگیدم :d
خلیل به کمکت نیازمندم :d
یک سؤال دیگه! فکر کنم Steins; Gate اول بازی بوده،آره؟ کسی بازی کرده بگه این بازی سبکش چی بوده؟ :d چیزی به فکرم نمیرسه بهش بخوره :d

بازم اگر میشه چندتا انیمه معرفی کنید بریم بنگریم :d سبک هم فرق نداره! فقط یک فرصتی بدید از هنگی در بیام :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or