Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یسری از توییت های پیچ گارگردان اصلی بلیچ :
Q:It is true that Bleach is going to finish in March forever??
Re:bleach will be ended in March. I do not know whether bleach's end forever.

Qut of curiosity this is because the rating of the anime on TV?
Re:I do not know.

Re:To foreign bleach fan. I am not obligated to reply to the question of a bleach. You should make the question into TV Tokyo or pierrot.

Q:Would you mind telling me if Bleach will continue broadcasting on other television networks than TV Tokyo?
Re:Bleach will not continue broadcasting on other television networks.

Q:I'm sorry to ask, but is the Bleach anime ending to save money for animating the Final Arc later? It can't just end like that!
Re:I do not know.

Q:Thank you for your answer. But at least, do you know the reason why it was cancelled? We fans do not know anything over here.
Re:Sorry,You should make the question into TV Tokyo or pierrot.

Qh well thanks for the reply!! I hope for the best of Bleach!
Re:I hope too.

@علی رضا
پس با این حساب خوب شد آرک جدید رو شروع نکردم که مثل بقیه تو کف نمونم! پیش به سوی مانگا.:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها کسی جای خوبی میشناسه برای کاور انیمه. چنتا سایت رفتم، چیز خوبی نداشتن. اگر خودتون چیزی دارید و حوصله هم دارین واسم آپلود کنید ممنون میشم!

ای خدا لعنتت کنه صادق فکم اومد رو زمین :|!

خیر سرم تو ترک بودم ، انقد گفتی الان نشستم از 248 تا 252 ناروتو رو دیدم قیافم شده بود اینه لوفی وقتی یه دایناسور میبینه :دی این چی بود آخه ، تو روح این شانس تا ما هفتگی میبینیم همش فیلره وقتی قطع میکنیم داستان در حد هیولا اوج میگیره :|!

ای خدا لعنتت کنه صادق فکم اومد رو زمین :|!

خیر سرم تو ترک بودم ، انقد گفتی الان نشستم از 248 تا 252 ناروتو رو دیدم قیافم شده بود اینه لوفی وقتی یه دایناسور میبینه :دی این چی بود آخه ، تو روح این شانس تا ما هفتگی میبینیم همش فیلره وقتی قطع میکنیم داستان در حد هیولا اوج میگیره :|!

جان صادق حال کردی داستان چی شده! یعنی داره منفجر می کنه! تازه این همه اوج توی انیمه یک هزارم مانگا هم نمیشه! مانگاش که هر قسمت مارو خون دماغ می کنه!
پ.ن: برنامه دارم معتادت کنم به مانگاش!:d

رو عکس Rurouni Kenshin کلیک کنید

قبلاً گفته بودم که از مانگا و انیمه ی Rurouni Kenshin یه Live-Action در دست تولید هستش...این دومین Trailer و اولین پوستر فیلم هست.

اما یه Live-Action از Another هم داره ساخته میشه که انیمه ی اون تو همین فصل زمستون پخش شد...که تو لینک زیر میتونید Trailer ـش رو نگاه کنید.
http://www.another-movie.com/Another_TSR1.f4v

آخرین ویرایش:
رو عکس Rurouni Kenshin کلیک کنید

قبلاً گفته بودم که از مانگا و انیمه ی Rurouni Kenshin یه Live-Action در دست تولید هستش...این دومین Trailer و اولین پوستر فیلم هست.

اما یه Live-Action از Another هم داره ساخته میشه که انیمه ی اون تو همین فصل زمستون پخش شد...که تو لینک زیر میتونید Trailer ـش رو نگاه کنید.
http://www.another-movie.com/Another_TSR1.f4v

فکر می کنم لینک کنشین خرابِ :(
بی صبرانه منتظر این لایو اکشنم :دی
.
این رو جدید پیدا کردم. نمی دونم همون ِ یا نه ولی من ندیده بودمش :دی

آخرین ویرایش:
Fairy Tail 122:
با اینکه این انیمه دیگه شورش(پیروزی های مسخره) رو در اورده بود و دیگه داشتم کم کم کنار میزاشتمش اما شدیدا با این قسمت حال کردم.
اولا که اکنلوگیا عجب چیزی بود. جونوری که به انسان ها به چشمه حشره نگاه می کنه و برای نابودی حشره ها از قدرتش استفاده نمیکنه!!!!!!! خیلی با این جمله حال کردم.....
خداییش هم قدرتش خوف بود.
اونجا که اکنلوگیا با ماکارف کشتی میگیره جالب بود. من تو این لحظه داشتم با خودم میگفتم که چه عجب تو این انیمه یکی از اعضای انجمن میمیره!!!! اما کاملا نشون داد که دیگه اخرته مسخره بازیه!!!
و درباره ی قسمته بعدی هم باید بگم که اعضای انجمن 7 سال تمربن میکنن و بعدش طبق معمول میرن اکنلوگیا رو میکشن......#:-s
اگه درست متوجه شده باشم اکنلوگیا اژدهایی هست که از اب استفاده میکنه. اما لقبش(اژدهای اخرالزمان) بهش نمی خوره. چون یکی مثل ایگنیل از این اژدها قوی تر به نظر میاد.
بچه ها میگم دو هفته ای هست قسمت جدید از انیمه ها نیمده خبریه؟
والا همه ی انیمه هایی که من می بینم ازشون قسمته جدید پخش کرده.....

عید همه پیشاپیش مبارک:x@};-

آخرین ویرایش:
همه ی انیمه ها فکر کنم اومده! فقط وان پیس هفته ی پیش نداشتیم!

یک چیزی در مورد وان پیس! امروز پی بردم طراحی قدیم رو بیشتر دوست داشتم! الان یکجوری شده :d و اینکه رنگ و رو هم نداره مثل اینکه :d مثلا رنگ موی سانجی(این یک مثاله وگرنه همه چی همینطوره!) الان رو با قبلا مقایسه کنید! رنگش حس نداره :d حالا نمیدونم مثلا به خاطر تم این آرکه با کلا قراره همیشه اینجوری باشه! امیدوارم درست بشه به هرحال :d

Bleach E332
اول از همه بگم چه قدر این موزورومی ( همون دختری که موهاش سبزه ) خوشگله :x . بعد اینکه خیلی خیلی خیلی بد شدش که ایچیگو قدرتش رو از دست داد :( . و اینکه خدا رو شکر که آیزن ساسکه نمردش و به 20,000 سال زندان محکوم شد :d .
Naruto Shippuden E254
این قسمتش خوب بودش , ببینیم بالاخره این شاگرد اوروچیمارو چه می کند :d .
من خیلی امیدوارم که همه ی این کاگه ها بمیرن :d:d:d نمی دونم چرا ؟ :d

باکومن سری دوم قسمت 23 :

:|:|:|
آخه فلان فلان شده :d (بعد میگن چرا فحش میدی،خوب خود شخصیت های انیمه دلشون فحش میخواد :d به زور سانسور نمودیم :d ) چرا همچین میکنی؟ :d چرا قبول نکردی مانگاشون رو ؟ :d یعنی نمیدونه اینا استعداد شکست اجی رو دارن؟ :d هاتوری سرویراستار بشه بهتره :d
حالا ببینیم قسمت بعد چی میشه! ولی احساس میکنم یکجوری قبول میشن قسمت بعد! راستی قسمت 24 ،قسمت آخره؟ و دوباره تا پاییز میریم تو کف؟ :d
در مورد اون اول انیمه هم که مانگا رو نشون میداد خیلی چیز جالبی بود :d خیلی باحال بود دیگه کلا :d کاش کلا مانگا اینجوری میومد بیرون! ما هم حس خوندن مانگا بهمون دست میداد(البته دیگه خوندن نبود! دیدن بود :d ولی نه چون ترجمه رو باید میخوندیم همون خوندن میشد! :d) ولی خیلی باحال بود دیگه کلا :d از انیمه بیشتر حال میداد :d

راستی این ناروتو قسمت آخری که اومد،اون داستانایی که دیدید فیلر بود دیگه؟ :d یعنی در مجموع چیزی حدود 2 دقیقه داستان اصلی داشت ؟ :d

@AlirezaGamer
با چه سرعتی رسیدی به این قسمت. ایول بابا....:d اینم ببین همینطوری http://forum.bazicenter.com/thread1740/page178/#post1779276
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بچه قراره بلیچ از کی متوقف بشه؟ این قسمت 365 آخرش که قسمت بعدی رو تبلیغ کرد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or