Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
الان رفتم Mangabit.com سایتشون بالا نمیومد. مانگا انگلیسیش رو باید از کجا بگیریم؟
حالا چرا انگلیسی؟؟؟؟؟
این دو تاسایت که می تونی ازشون استفاده کنی
mangahere
eatmanga
و از اینجا هم ترجمه فارسی مانگا رو بگیری

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:21 PM ارسال شده بود ----------

راستی چرا هیچ کس به انیمه گینتاما اهمیت نمی ده واقع حیفه این انیمه رو از دست بدی من با تجربی دیدن انیمه های Naruto Bleach One Piece و... می تونم بگم که این انیمه از سه تاشون عالی تره همه چی این انیمه داره از طنز گرفته تا قسمت های خونین بی نظیره و هیچ وقت هم برات کهنه نمیشه

حالا چرا انگلیسی؟؟؟؟؟
این دو تاسایت که می تونی ازشون استفاده کنی
mangahere
eatmanga
و از اینجا هم ترجمه فارسی مانگا رو بگیری

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:21 PM ارسال شده بود ----------

راستی چرا هیچ کس به انیمه گینتاما اهمیت نمی ده واقع حیفه این انیمه رو از دست بدی من با تجربی دیدن انیمه های Naruto Bleach One Piece و... می تونم بگم که این انیمه از سه تاشون عالی تره همه چی این انیمه داره از طنز گرفته تا قسمت های خونین بی نظیره و هیچ وقت هم برات کهنه نمیشه

مطمئنی از 480 باید بخونیم؟
من الان 450 هش رو نگاه کردم تازه اون چیزایی هست که تو قسمت 357 نشون داده!

قبلا از اینکه برم بخوابم، گفتم بیام به باعث و بانی کسی که بلیچ رو متوقف کرد یه 4 تا فحش بدم.

آخه عقل هم خوب چیزیه. حداقل این آرک رو تموم می کردن، بعد قطعش میکردن. به خاطره دیدنه اون Rock Lee مسخره باید یه انیمه متوقف بشه آخه. این که همه چیزش تو اوج بود و مثل اون ناروتو هی فیلر نمیزد، نمیدونم چرا متوقف شد. واقعا عجیبه. مغز آدم سوت می کشه.

بلیچ تا 362

بازگشت کاپیتان ها فوق العاده بود و کلی حال کردم. چه قدر هم اتفاقی تعدادشون با دشمن یکسان بود، مجبور شدن تک به تک بجنگن:d. با کنپاچی هم خیلی حال کردم، زد همون اول یارو رو نصف کرد. فک کنم بیشتر جنگها و علی الخصوص گینجو و ایچیگو رو باید تو مانگا بخونم متاسفانه. مبارزه بیاکویا و سوکیشیما هم باید جالب باشه. بقیه جنگ ها هم ندید بگم مفت نمیارزه. مخصوصا جنگ ریروکا و روکیا که شرط می بندم، همه اش مسخره بازیه.:d

خوب Fate/Zero رو شروع کردم!
قسمت اول رو فعلا دیدم! از کاریا خوشم اومد! بچه خوبیه گرچه قدرتش اصلا به دلم نمیشینه(با حشره مشکل دارم خو :d ) اینطور که از اندینگ پیداست اوضاعش خیلی نسبت به بقیه خراب تره :d و اینکه تو اندینگش همه داشتن با سرونت هاشون حال میکردن این توی زباله ها نشسته بود! باید ببینم چیه اوضاعش :d
بعد از اینم کریتسوگو خوبه! :d فکر کنم شخصیت اصلی باشه،چون سرونت ـش زیاد توی عکس های انیمه میبود :d
و اینکه حواسم نبود قسمت اول 50 دقیقست! هی با خودم میگفتم این چرا پس تموم نمیشه!و اینکه 20 دیقست کل انیمه ها! ولی اصلا نمیگزره،واقعا چرا ؟ :d بعد حدودای دیقه 40 اینا بود یک نگاهی به زمان انداختم دیدم بله،بله! :d
به نظر انیمه ی خوبی میاد و بهم شدید حال میده! :d

@داوود!
نه خیالت راحت باشه این آرک تموم میشه! :d همه ی حدس هات هم درست خواهد بود :-" :d (منظورم ارزیابی قسمت های آینده بود :d )

--------
آها یک چیزی یادم اومد! این Kimi to Boku آهنگاش خیلی قشنگ بود(اپنینگ و اندینگ و آهنگای وسطش،کلا همش خوب بود :d )
یادم رفته بود تو پست قبلی بگم،عذاب وجدان گریبانم را گرفته بود :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. می خوام یه انیمه ی جدید رو شروع کنم. کدوم رو پیشنهاد میکنین اول شروع کنم؟
shakugan no shana iii//nutsume yuujinchou san-shi//hunter x hunter//fullmetal
به ترتیب همه پسندی!:d
Fullmetal alchemist
shakugan no shana
Hunter x Hunter
nutsume yuujinchou

فصل های قبلی ناتسومه و شانا رو دیدی که فصل آخرشون رو گذاشتی؟
ناتسومه 4 فصل 13 قسمتیه و اگر همه پسندی رو در نظر نگیریم، به نظرم بهترینشونه. چند قسمت آخر فصل دومش در حد Mushishi بود، یعنی ببین کیفیت کار تا کجا!
Hunter هم اگه خشونت به شدت زیادش مشکل ساز نشه، انیمه ی آینده داریه.
شانا رو با 1 قسمت دراپ کردم. خیلی به مزاجم نمی ساخت.
فکر می کنم منظورت از فولمتال، آلکمیست بوده دیگه، نه؟
یه فول متال پنیک هم داریم که ربطی به اون فول متال نداره.
فول متال آلکمیست دو سری داره که سری دوم(برادرهود) کاملاً به مانگا وفاداره. به نظرم فول متال آلکمیست: برادرهود طاق انیمه های شونن ـه. یعنی انیمه ی شونن بهتر از اون نساختن، هرچند که با پایانش زیاد حال نکردم.

یعنی سازنده های Fate/Zero خیلی باید پررو باشن که اون جوری قسمت 13 رو تموم کردن و یک فصل ملت رو گزاشتن تو صف! :d من اگر مثل شما هفتگی میدیدم و 1 فصل بینش فاصله میفتاد ،چون دستم بهشون نمیرسید یحتمل خودکشی میکردم :d
و فصل جدید از این هفته شروع میشه دیگه؟ و چند شنبه ها میادش؟ :d

@ امیر حسین

دیشب خداییش اعصابم ریخته بود بهم، همه اش خواب بلیچ میدیدم. حتما مثل هانتر×هانتر یهو 10 سال بعد یادشون میوفته درستش کنن.:d

@Mat
محمد علی یه معرفی کوچولو می کنی از این Natsume
قشنگ باشه بگیرمش.

ناتسومه داستان پسری ـه به اسم ناتسومه:d (البته مکنه عکسش رو ببینی ممکنه فکر کنی که دختره)
ناتسومه می تونه موجوداتی به نام آیاکاشی ها رو ببینه. یه چیزایی هستن مثل اجنه و اشباح خودمون.
داستان ناتسومه حول و حوش برخورد ناتسومه با آیاکاشی ها و آدم های مختلف. به مرور با تعدادی فلش بک سرگذشت ناتسومه هم مشخص میشه.
یه جورایی میشه fantasy slice of life (ژانر کاملاً من در آوردی می باشد).
دو سه قسمت اولش رو ببین، همه چی دستت میاد. تا قسمت 52 تمش همونه. اگه از موشیشی خوشت اومده، از این هم خوشت میاد.

ناتسومه داستان پسری ـه به اسم ناتسومه:d (البته مکنه عکسش رو ببینی ممکنه فکر کنی که دختره)
ناتسومه می تونه موجوداتی به نام آیاکاشی ها رو ببینه. یه چیزایی هستن مثل اجنه و اشباح خودمون.
داستان ناتسومه حول و حوش برخورد ناتسومه با آیاکاشی ها و آدم های مختلف. به مرور با تعدادی فلش بک سرگذشت ناتسومه هم مشخص میشه.
لول اینکه ایچیگو ـه خودمونه :دی!

One Piece E97

واقعا می تونم بگم از لحاظ جذابیت تک می باشد از همه لحاظ مخصوصا که با اُپنینگ عالیش :d ببینیم بالاخره شخصی در این انیمه از اصلی ها خواهد مرد یا نه ؟ ( اخه من خیلی دوست دارم کسی بمیره ) :d:d:d

Gintama E89

وای چه قدر خندیدم رسما بانکای ایچیگو رو به مسخره گرفته بودن =))
ببیند این زانگتسو رو :d
1gu4qzdmlg5b2bmmwd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or