Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من این وان پیس رو تا 160 اینا دیدم می خواستم بدونم این لوفی تا ایننقدر خره یا جدی تر از اینم میشه :d:d:d
تا اینجایی که تو دیدی عاقلتره اما از همین قسمت به بعد یواش یواش خل میشه:d
اوج قسمت خنده دارش از قسمت 400 به بعد که تو زندان با باگی و... روبرو میشه
رتبه بندی هوش گروه لوفی
1-روبین
2-سانجی
3-نامی
4-اسوپ
5-زورو
6-چوپار
7-لوفی

Last edited by a moderator:
چرا صادق؟ حضور نل از نظر من بهترین کاری بود که می تونست انجام بده. :d طراحی کاراکترش یه کم مشکل داره، باید دید داستان رو چه طور از آب در میاره!:d

سوال می پرسم جوابش رو بده می بینی من کم بیراه نگفتم! آیا اومدن نل بجز برگردوندن تعدادی از فن ها نل به داستان کار دیگه ای کرد؟ اون هم در حالی که بلیچ از تلوزیون کنار گذاشته شد؟ تا به حال ورود کارکتر از این بد تر دیدی؟ حیف مانگای ناروتو رو نمی خونی وگر نه یه ورودیه مثال میزدم تا ببینی من برای چی حضور نل رو بی خود و مسخره می دونم!

من کلا انیمیشنو خیلی خیلی دوست دارم ولی کلا تو کار سریال هاش نیستم ولی کلا انیمینشنو بیشتر از فیلم دوست دارم و زیباترم هست . مثلا اپ یا من نفرت انگیز یا ...

humanaga @
حال اصلی انیمه به اینکه مشخص نیست چی می شه بعد یهو زدی 400 رو تعریف کردی ؟ :دی
بذار تو اسپولر شاید کسی دوست نداشته باشه !
راستی رتبه بندیت خیلی اشتباه داره ! :دی

بعد توی این رتبه بندی 2 نفر سانسور شدن ؟ قضیه چیه ؟ :d
البته نفر اول و 2 تای آخر رتبه بندی درسته! :d

جدیدا چرا اپنینگ های ناروتو به دلم نمیشینه ؟ :d این جدیده هم مثل قبلیا!(یکم بهتر بود حالا این جدیده :d )
اندینگ هم که همش ناروتو Vs ساسکه میباشد! خدا لعنتشون کنه! البته اینم بهتر از قبلیا بود :d

شرمنده که نذاشتم تو اسپویل
رتبه بندی کاملا درسته اگه کسی انیمه رو دیده می دونه که من چی می گم

---------- نوشته در 06:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 AM ارسال شده بود ----------

و در مورد اوپنینگ های ناروتو هیچی به پای اوپنینگ قسمت206 شروع میشه و یکی هم که از قسمت 54 شرروع میشه خیلی توپه از نظر اهنگ و... این اخریه چیه هی رقص بندری ادم ابهت رایکاگه رو که میبینه داره رقص بندری می کنه از چشمش میوفته

یعنی 3 قسمت دیگه باید حرص بخوریم؟ یا جدای از این میباشد ؟ :d خدا لعنتشون کنه! :d
---
در مورد اپنینگ های ناروتو هم باهاتون موافقم! این 4 تایی که گفتید رو خیلی دوست میدارم :d
---
مانگای بلیچ :
با صادق موافقم! وفتی این یارو بدمن جدیده رو دیدم فکر کردم فقط خودمم که حس میکنم شبیه زانگتسو هستش،بعد که نظرات شما رو خوندم دیدم تنها نبودم! :d
و یک چیز دیگه! چرا نل انقدر طرفدار داره ؟ :d :d :d
این گروه جدید هم مشکوکه! بانکای خنثی کن دارن،آرانکارا هم هستن، مدال کویینشی هم دارن!
طراحیشون هم من رو یاد این عکس های جنگ جهانی از آلمان ها انداخت :d
---
در مورد درجه ی عقلانیت هم باز هم مخالفت خودم رو اعلام میکنم! :d
نامی مقام دوم رو داره! زورو هم سوم ، بقیه هم اون وسطا هستن :d لوفی آخر و چوپر هم یکی مونده به آخر :d
---
این لوپان هم به نظر میاد بسیار جالب میباشد! (یعنی قسمت اولش که خوب بود! ) فقط زیادی ....
:d
Zetman هم از ایناست که من خیلی دوست دارم! :d

سوال می پرسم جوابش رو بده می بینی من کم بیراه نگفتم! آیا اومدن نل بجز برگردوندن تعدادی از فن ها نل به داستان کار دیگه ای کرد؟ اون هم در حالی که بلیچ از تلوزیون کنار گذاشته شد؟ تا به حال ورود کارکتر از این بد تر دیدی؟ حیف مانگای ناروتو رو نمی خونی وگر نه یه ورودیه مثال میزدم تا ببینی من برای چی حضور نل رو بی خود و مسخره می دونم!

حالا جوک تر از همش اینه که اقا سه هفته مانگا رو تعطیل کرد که روی طراحی کاراکتر های جدید کار کنه=)) اونوقت از وقتی ارک شروع شده جزء قیافه های تکراری و کاراکتر های مشابه که تو ذوق میزنه هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه :d

به صورت جالبی تعداد زیادی از کاراکترهای مونث در بلیچ (حتی در فیلرهای انیمه) شبیه روکیا هستند:d

انگار به تازگی سنسور توی انیمه ها زیاد شده یا شاید هم من زیاد میبینم:d

توی قسمت 256 ناروتو یه چیزی (:d) رو سنسور کرده بودند.

فکر می کنم توی قسمت 23 یا 24 باکومن یه چیزی حذف شده بود.
هاتوری بعد از فهمیدن این که دوباره ادیتور آشیروگی شده، دچار شک و افسردگی میشه و میره حسابی مست میکنه

توی قسمت 23 و 24 هانتر هم همین طور!
مادر کیلوا توی مانگا از رفتارهای تند کیلوا و این که سرش داد میزنه، خوشحال میشد، اما توی انیمه این خوشحالی ها نبود!

فیری تیل که دیگه رسماً پوشش تمام بانوان انیمه رو نسبت به مانگا عوض کرده بودند.

و این لیست ادامه دارد.

خیلی از انیمه ها نسبت به مانگا تعدیل میشن، یا حذفیات دارن، اما این که توی دو هفته از هر سه تا انمه دو تاشون قیچی شده باشن جالبه

وای .............. یه چند روز سر نمیزنیم چه شیر تو شیری شده:d صادق کدوم سوال ؟ همه جملاتت که با نقطه تموم شده مرد مومن.:d

آیا اومدن نل بجز برگردوندن تعدادی از فن ها نل به داستان کار دیگه ای کرد؟
جوابت کاملا مشخصه. خب معلومه که کلا طرفدارها (از جمله خودم) منتظر بودیم ببینیم این دختر کدوم گوری رفته بود. حالا خوب یا بد بودنش سلیقه ای هست. من که خیلی منتظرش بودم.
در مورد اینکه کاراکتر ها خیلی تکراری شدن (از نظر قیافه) من رفتم با دقت :-b نگاهشون کردم، خیلی آشنا بودن. اون یارو که کپ زانگتسو بود.

تا به حال ورود کارکتر از این بد تر دیدی؟
از این بدتر فقط تو فیلم ایرانی ها دیده بودم. خیلی یهویی اومدن تو مجموعه.با این وضعیتی که این مرتیکه احمق (کوبو تیته) پیش گرفته رو دیگه نمیشه از بلیچ انتظار معرفی کاراکترهایی مثل بیاکویا یا آیزن رو داشت.
تنها چیزی که میتونه مانگا رو سر پا نگه داره فقط داستانه که از همین الان به عنوان یکی از طرفدارای سر سخت بلیچ بگم که " داستان ایچیگو و بلیچ برای من تموم شده اس و هیچ وقت نمیتونه اون شاهکار سابق رو تکرار کنه. "

امیدوارم جوای تمام سوالات رو داده باشم.:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد این بحث OP های ناروتو:

تو شیپودن همه OP ها باحال بودن مخصوصا Closer و Blue Bird . اونی هم که تو 200-210 پخش می شد هم فوق العاده بود. این آخریه که مسخره اش رو در آورده بودن. آخه کجای اون آکاتسوکی ها به رقصیدن میخوره.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

باز اینا زدن تو کار فیلر که. اعصابم خورد شده انقدر خاطرات تیم 7 رو دیدم.:d
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
باکومان فصل دوم رو شروع کردم. فعلا چیز قابل عرضی نیست ولی در کل عجب داستان گیرایی داره. آدم رو مجذوب می کنه.

تا اینجایی که تو دیدی عاقلتره اما از همین قسمت به بعد یواش یواش خل میشه:d
اوج قسمت خنده دارش از قسمت 400 به بعد که تو زندان با باگی و... روبرو میشه
رتبه بندی هوش گروه لوفی
1-روبین
2-سانجی
3-نامی
4-اسوپ
5-زورو
6-چوپار
7-لوفی

بس لوفی کوش ؟ :d یعنی اصلا هوش نداره :d حالا چرا اسپویلر می کنی ؟ :d

در مورد درجه ی عقلانیت هم باز هم مخالفت خودم رو اعلام میکنم! :d
نامی مقام دوم رو داره! زورو هم سوم ، بقیه هم اون وسطا هستن :d لوفی آخر و چوپر هم یکی مونده به آخر :d
اخه نامی یه چیزی این زورو هم شد با هوش مغزش که از ماهیچه درست شده از صبح تا شب هم که هی شمشیر ورنه و...بالا پایین رمیکنه جهت یابی که هیچ برای همین یکم ضعف داره
درباره نامی اون هم فقط جهت یابی بلده و پول که حتی بهش بگن تو جهنم می تونی پولدار بشی خودشو میکشه:d
اسوپ که همه چیزی به شانس و ترسو بودنشه اگه ببینه در خطر نیست در جا خودنمایی می کنه
در مورد روبین به نظرم عیبی اصلا نداره باهوشه و همه چیزه میدونه دیگه برای این حرفی نیست
سانجی هم فقط نقطه ضعفش زن:dوگرنه تو تمامی قسمت ها خودش کارهای اصلی رو میکنه به طور مثال تو همون قسمت که مسابقه می دادن که اون تونست بفهمه اون چیتا به گیوی علاقع داره که اگه اونجا اون کار رو نمی کرد الا معلوم نمی شد چی به سر اینا میومد و یا تو آرک واترسون که اونجا با بستن دروازه انیس لوبی باعث شد که اون ها بتون جون سالم از اونجا به در ببرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or