داود جان، تقریباً نیازی به شناختن اسم ترکرها ندارید، ولی خوب باهاشون آشنا باشید بد نیستش. بعضی از ترکرها هم برای خودشون سایت دارند. مثل open.nyaatorrents.info که سایت ـش nyaatorrents.org یا همون nyaa.eu ـه..و یا ترکر خصوصی bakabt.me که سایت ـش همون bakabt.me هستش.
بعضی از ترکرها هم مثل openbittorrent عمومی هستند، حالا نه فقط برای انیمه، تو همه ی موارد.
منم خودم دارم Gintama رو دانلود میکنم، ده قسمت، ده قسمت میارم (الان 90ام)...کنارش هم Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (فصل اولش) که ده درصد آخرشم، انیمه ی Ano Natsu de Matteru که فقط سه قسمت ـش مونده، انیمه سینمایی Bungaku Shoujo و انیمه های هفتگی رو هم توی لیست دارم..که یواش یواش به این سرعت های داغون، دانلود میکنم D:
من شخصا Bakabt رو خیلی دوست دارم. قوانینش خوبه و هر انیمه یا مانگایی که توش هست همیشه Seed دارن. به خاطر همین قوانین سرعت تورنت هاش با سرعت مستقیم تفاوتی نداره. مثلا همین ناروتو رو با 210 KB دانلود کردم. چون بیش از 30 نفر داشتن Seed می کردن.
یه بدی که این سایت های عمومی دارن اینه که بعد از اینکه طرف دانلودش تموم میشه دیگه Seed نمی کنه. برای همین فایل های قدیمی به هزار بدبختی ازش دانلود میشن. حالا اون 2 سایتی که گفتی رو میرم ببینم چه طورن.:d
Nyaa.eu برای دانلود انیمه هایی که به صورت هفتگی میگیری مثل ناروتو، شوالیه ای در میدان:d و راک لی خیلی خوبه (و یه زمانی بلیچ) ولی مثلا من خواستم قسمتای اول باکومان رو بگیرم دهنم سرویس شد. هیشکی سید نمی کرد.
پ.ن: باکابی تی یه خوبی که نسبت به تمام این سایت هایی که معرفی کرده داره، اینه که Info یی که بهت میده فوق العاده دقیقه. یعنی ریز ریز بهت می گه دقیقا چه زبانی، چه زیرنویسی و .... تو این تورنته. معمولا خودشون کل فایل ها رو می گیرن و چک می کنن و مثلا Codec رو عوض می کنن که درست باشه. تا یه تورنت درست حسابی هم بهشون معرفی نشده چیزی تو سایتشون نمیذارن. آرشیو مانگاشون فوق العاده اس. فقط یک بدی دارن (اونم برای ما!) اونم اینه که حتما باید اپلود داشته باشیم تو سایتشون.
bakabt.me
2 بدی داره
یکی این که هر انیمه ای نداره .
بعد هنتای هم داره (البته بعضی ها این رو خوبی محصوب میکنن ولی اگه به اقایون چیزتر کن بره با باکابت خداحافظی باید کرد )
من اول عنوان گذاشتم بعد پاکشون کردم، فکر کنم به خاطر همین بود. به هر حال :
----------------------------------------------------
خب، من وقت خالي اين هفته زياد دارم گفتم بيام يه پست بدم
خداييش حال مي کنيد F/Z رو ؟
من همين چند دقيقه پيش قسمت 22 رو ديدم گفتم بيام يه سري توضيحاتي که شايد بعضي ها يادشون رفته باشه يا بهش توجه نکرده باشن رو بگم. اسپويل نيستن، توضيحاتي هستن که توي رمان هاي F/Z آورده شدن، توي انيمه هم اشاره بهشون شده. من يه قسمتايي از کتاب رو خوندم فکر کنم اينا رو بگم بد نباشه :
همونطور که حتما مي دونيد، سه تا خانواده ي اصل و نسب دار جادوگري هست که اين مراسم رو زير نظر کليسا برگزار مي کنن. توساکا، آيزنبرن و ماتو!
خانواده ي آيزنبرن به طور سنتي مسئول آماده سازي Vessel براي جام مقدس هستن. اون vessel در واقع آيرسويل هست! دليل اينکه آيرسويل يه هومونکلوسه هم همينه. به طور دقيق قلب آيري vessel هست و حتما بايد بميره تا جام بتونه در اختيار برنده قرار بگيره. (اونجا که آيري سعي داشت با مقايسه ي کريتسوگو با کوتومينه، کوتومينه رو عصباني و مجبور بکنه تا بکشتش، تا اينکه بعدا کريتسوگو مجبور نباشه آيري رو بکشه واقعا (واقعا) ناراحت شده بودم! چون عشق آيري به کريتسوگو خيلي زياده و توي انيمه اصلا نشون داده نشده (فقط توي ED دوم يکم اينا رو با هم نشون ميده))
اون همه آيرسويل مُرده هم که آيرسويل تو روياش ديد، مربوط به جنگ هاي قبلي و آزمايش ها مختلف آيزنبرن ها بوده. هر بار که يه آيري بميره، بلافاصله تمام خاطرات و تجربه هاي آيري هاي قبلي که مربوط به جام باشن بهش منتقل ميشن.
يه نکته ي ديگه در مورد کريتسوگو و آيزنبرن ها که باز تو انيمه فقط بهش اشاره شده ولي تو کتاب خيلي مفصل بهش پرداختن. خانواده ي آيزنبرن به طور سنتي تو مبارزه خوب نيستن و در واقعا بيشتر کيمياگر (آلکميست) هستن! به خاطر همينه که اينبار تصميم گرفتن يه نفر رو استخدام کنن که توي جنگ هم خبره باشه. در واقع قرارداد کريتسوگو با آيزنبرن ها اينه که اونا به کريتسوگو توانايي احضار يه سرونت فوق العاده قدرتمند رو ميدن، در عوض کريتسوگو براشون يا جام رو بدست مياره يا اگه موفق نشد هم از طريق اون و ايرسويل ، VESSEL بعدي بوجود بياد (بچه ي کريتسوگو و آيري که اسمش رو هم ايليا گذشتن. اگه يادتون باشه توي اين قسمت ايليا ميگه که خواب ديده که يه ظرف شده.) که يه روش جديد براي درست کردن و آزمايش VESSEL هاست. ماجراهاي ايليا توي F/SN هست. اينا همه تو انيمه بوده ولي چيزي که بهش اصلا اشاره نشده، ناراحتي و اختلاف خيلي زياديه که بين آيزنبرن ها به خاطر آوردن يکي که همخونشون نيست، هست. در واقع آيزنبرن ها با اينکه نزديک ترين ها به جام هستن ، اما تا حالا موفق نشدن جام رو بدست بيارن. دليلش هم ضعف مبارزه بوده! اينبار ريسک کردن و خواستن به هر طريقي شده جام رو به اسم خانواده ي خودشون بدست بيارن و اعتبار خدشه دار شده شون رو ترميم کنن، حتي اگه شده توسط يه خارجي!
يه چيز ديگه که الان به ذهنم رسيد، ويور هست. اون بچه انگليسيه و وقتي به ژاپن اومد (واسه جنگ) يه جادو روي اون پيرمرد و پيرزنه زد که فکر کنن نوه شونه. هرچند که تو قسمت 22 معلوم شد که جادو خيلي قوي نبوده و پيرمرده فهميده!
يه چيز ديگه هم اينکه توي کتاب در مورد روابط ماتو کاريا و زن توساکا توضيحات خيلي زيادي دادن ولي تو انيمه خيلي کم بود. (اگر ميخواستن يه انيمه با همه ي جزئيات بسازن بايد حداقل 40 قسمت براش کنار ميذاشتن) بازم اينجا اگر در مورد اين روابط بيشتر ميدونستيد، اتفاق ناراحت کننده ي آخر قسمت 21 رو بهتر متوجه ميشيد. تو انيمه هر وقت کاريا رو نشون دادن مشغول نفرت از توکيومي و غصه خوردن واسه ساکورا بوده ولي به دلايل اينا زياد اشاره نشد. کلا کاريا محبوب ترين مَستر توي F/Z هست بين مردم ژاپن.
يه چيز ديگه در مورد قسمت 21! اون صحنه ي تعقيب و گريز موتور سيبر، واقعا و بدون هيچ اغراقي بهترين ترکيب CG و انيميشني بود که تا حالا تو بيشتر از 250 انيمه اي که ديدم بوده. به مراتب بهتر از اون صحنه اي که کستر تبديل به هيولا شده بود و هواپيماي آرچر و مدل هاي فوق العاده ي برسرکر (اينا همه CG ان در صورتي که بقيه ي محيط انيميشن هاي دو بعدي ان. F/Z تو طبيعي نشون دادن CG ها بهترين انيمه ي تاريخه به نظر من)
يه چيز ديگه که توي کتاب بهش اشاره شده بود، اونجا سيبر با عصبانيت و بدون برنامه به رايدر و ويور حمله کرد و رايدر اينو متوجه شد و توي کتاب قشنگ اومده که اگه رايدر ميخواست ميتونست سيبر رو اونجا نابود کنه، اما نخواست و به جاش حاضر شد ارابه ي جادويي رو فدا کنه.
يه چيز ديگه، اونايي که F/SN رو ديدن شايد تعجب کنن که چطور سيبر توي F/Z اين همه از سول کاليبور استفاده مي کنه اما توي ...
اما توي F/SN نمي تونه زياد استفاده کنه، دليلش اينه که توي F/SN شيرو نيروي جادويي خيلي کمي داره و نميتونه ماناي زيادي براي سيبر جور کنه، اما اينجا هم کريتسوگو هست، تازه آيري هم کمکش ميکرده!
يه چيز کلي هم در مورد خود جام بگم که شايد دقيق ندونيد. يعني خود من که تا نخوندم نمي دونستم. نحوه ي کار جام اينجوريه که در آخر، شش تا سرونتي که شکست خوردن، vessel جام مقدس روحشون رو جذب مي کنه و تبديل ميشه به ماناي خالص که براي برآورده کردن آرزوها لازمه. حالا جام ميتونه آرزوهاي در محدوده ي زمين رو برآورده کنه. مثلا آرزوي رايدر که ميخواد آدم بشه تا دوباره کل دنيا رو فتح کنه، آرزوي کريتسوگو که ميخواد تمام درد و رنجاي دنيا رو تموم کنه، آرزوي سيبر که ميخواد برگرده و تاريخ کشورش رو درست کنه و بقيه آرزويهاي اينجوري. اما براي بدست آوردن Spiral of Origin به ماناي بيشتري احتياج هست و بايد هر هفت تا سرونت قرباني بشن. اگه يادتون باشه کوتومينه يه جا به گيلکمش گفت که هدف اصليه توساکا توکيومي بدست آوردن Spiral of Origin (يادم نيست تو زيرنويس چي ترجمه شده بود) هست و يکي از علامت هاي فرمانش رو نگه داشته تا آخرش به گيلکمش دستور بده خودشو بکشه. اين موضوع رو هيچکدوم از سرونت ها نمي دونن و مسترهايي که از سه خانواده ي اصلي نباشن هم نمي دونن (يعني کريتسوگو هم نمي دونه). دليل اينکه کوتومينه ميدونست اين بود که اعتماد توساکا بهش خيلي زياد بود و بهش گفته بود.
ديگه چيز خاصي يادم نمياد : دي
من اين چند وقته نشستم اين سرياله Game of Thrones که خيلي از بچه هاي طرفدار سريال ميگن بهترين سرياله و اينا رو هم ديدم. اگر نديديد خيلي راحت بهتون اطمينان ميدم که حتي به گرد پاي Fate/Zero ي خودمون هم نميرسه! (از اين نظر مقايسه کردم که هر دو سريالاي با جو تاريک فانتزي هستن.) بخصوص فصل دومش که کاملا معلوم بود با مشکلات بودجه روبرو بودن و از همه جاش زدن! اما فصل دوم F/Z حتي از فصل اول کم نقصش هم بهتر و کامل تره. هر قسمت F/Z عملا به اندازه ي يه فيلم سينمايي بهترين استوديوهايي فيلم سازي انيمه اي (مثلا Ghibli) جزئيات داره.
تنها مشکل F/Z اينه که مخاطب اصليش طرفداراي فرنچايز Fate توي ژاپن هست که قبلا F/SN رو بازي کردن، انيمه ي F/SN رو ديدن، رمان هاي F/Z رو هم خوندن و کلي اقتباس ديگه مثل Carnivale Phantasm رو هم تجربه کردن و از همه ي جزئيات فرنچايز با خبرن. سازنده ها هم يه سري نکات رو توي انيمه ي F/Z ريز نميشن و به جاش سعي ميکنن با کيفيت ترين اقتباسي که ممکنه رو به نشون طرفدارا بدن.
خلاصه که قدر اين انيمه رو بدونيد که از اون انيمه هاييه که بعدا تبديل ميشه به يه کلاسيک.
------------------
قسمت دهم Lupin III هم بهترين قسمتش بود. از اون تريپ هايي که من خوشم مياد! قسمت دهم Uchuu Kyoudai هم ايده ي فوق العاده اي داشت. کلا اگه F/Z نبود، اين Uchuu Kyoudai بهترين انيمه ي فصل بود. يکم ريتمش بعد از قسمت 3 کُند شد، خيلي هم انيمه ي پرخرجي نيست، اما در عوض پُر شخصيت پردازي و ايده هاي فوق العاده است. خود موچان واسه جذابيت يه انيمه بسه! اون دو تا ايرادي هم که گفتم با توجه به تعداد قسمتاي زياد انيمه کاملا قابل توجيه ان.
Sakamichi no Apollon . من خيلي تعجب مي کنم. نمي دونم به خاطر قسمتاي کمه يا چيز ديگه! ولي تو اين انيمه اصلا شخصيت پردازي نداريم! يعني به روابط بين شخصيتا خيلي توجه ميشه. الان همه ي ما مي دونيم که حس شخصيتا بهم چيه ولي در مورد خودشون يا نمي دونيم يا خيلي کم مي دونيم! از اين نظر ميگم عجيبه که سازنده هاي اين انيمه، همونايي ان که توي Cowboy Bebop ، 22 قسمت شخصيت پردازي کردن تا تو 3 قسمت آخر ازش استفاده کنن! اما اينجا ... . البته اين يه اقتباس از مانگاست و آزادي زيادي ندارن. 11 قسمت هم خيلي کمه. البته اين انيمه هر وقت به جاي روابط شخصيتا و رومنس، روي جاز و موسيقي تمرکز ميکنه، دل منو مي بره همچنان :دي
به غير از اين 4 تا Mouretsu Pirates رو هم مي بينم که فکر نکنم کسي ببينه ولي اينم تو بهترين قسمتاشه. خيلي خيلي فان شده!
Hunter x Hunter رو هم تو قسمت 32 دراپ کردم. تبديل شده به يه شونن کاملا معمولي مثل ناروتو و وان پيس با فصلاي تمريني طولاني و خسته کننده و خواب آور. مبارزه هاي هيجان انگيزشم تبديل شده به داد و بيدادهاي بيخودي و وراجي هاي بيخودي وسط مبارزه. کلا بشينيد از اول تا آخر آرک آزمون ببينيد، بعد فکر کنيد تموم شده. بعد از اون به سطح شونن هاي ديگه مثل ناروتو و وان پيس و بقيه ميرسه که فقط فيلر و فلش بک نداره.
بقيه ي انيمه ها رو هم يا دراپ کردم يا گذاشتم تموم بشن، سر فرصت ببينمشون.
این همون انیمه هه نیست که دختر باباش دزد دریایی (از نوع بین کهکشانی) بود و الان اومدن کاپیتانی کشتی رو بهش بدن?:d (یا یه چیزی تو این مایه ها!)
معرفیش رو همین جا خوندم و منتظرم تموم بشه ببینم چه طوره:d فکر کنم کار جالبی باشه.
انیمه های تابستون هم نمه نمه دارن شروع میشن...
من خیلی تیزهوش نیستم که از یه کاور و دو خط پیش نمایش، متوجه کیفیت کارها بشم، اما در مقایسه با بهار که خیاره و در مقایسه با تابستون پارسال هم باز خیاره!
Hunter x Hunter رو هم تو قسمت 32 دراپ کردم. تبديل شده به يه شونن کاملا معمولي مثل ناروتو و وان پيس با فصلاي تمريني طولاني و خسته کننده و خواب آور. مبارزه هاي هيجان انگيزشم تبديل شده به داد و بيدادهاي بيخودي و وراجي هاي بيخودي وسط مبارزه. کلا بشينيد از اول تا آخر آرک آزمون ببينيد، بعد فکر کنيد تموم شده. بعد از اون به سطح شونن هاي ديگه مثل ناروتو و وان پيس و بقيه ميرسه که فقط فيلر و فلش بک نداره.
هانتر در هر آرک به صورت کلی سبکش عوض میشه! پیشنهاد می کنم، اگه از این آرک خوشت نیومد، حتماً چند قسمت از آرک بعدی رو ببینی!
همون طور که قبلاً گفتم (یا شاید نگفتم!) هر آرک هانتر یه بازیه با قواعد خودش. یعنی آزمون هانتر رو باید یه بازی ادونچر در نظر بگیری و با سنت شکنی های جالب (البته 10 سال پیش سنت شکنی بوده)
آرک فعلی هم یه بازی فایتینگ ـه با قواعد کلیشه ای شونن:
1- مبارزه -> شکست
2- تمرین -> مبارزه ی مجدد
3- پیروزی -> آماده شدن برای مبارزه ی جدید
4- برگرد به گام اول
آرک بعدی یه بازی point and click میشه
آرک بعدش دارک فانتزی
آرک بعدی MMORPG
آرک بعدی جمیع العجایب!
آرک بعدی سیاســــت بازی!
برای من بعد از FMA:BH این شده دومین انیمه ی کوتاهی که دوست دارم :d هر قسمت که میبینم کلی ذوق میکنم ولی آخرش اینجوری میشم==> چون تعداد قسمت های باقی مونده دارن کم میشن کلا نمیخوام تموم بشه
راستی محمدعلی،اصلا خودت کجا بودی؟ خیلی وقت بود کلا اثری ازت نبود و مفقودالاثر شده بودی :d دلمان برای توضیحاتت تنگ شده بود :d (الان هم که اومدی با توضیحات خفن F/Z اومدی بسی کیفور گشتیم :d )
Fate/Zero قسمت 23 :
اسکندر
این قسمت خدا بود! خدا! یعنی هرچی بگم کم گفتم ازش! ته ابهت و حماسه و اینا بود
ویرایش: خوابیدم و بیدار شدم تا از جو F/Z بیام بیرون! کلا هر وقت این انیمه رو میبینم دیگه حس هیچکاری ندارم! یعنی هیچی بهم حال نمیده :d (مثل ملت که میگن بعد از فلان بازی خوب،هیچ بازیی دیگه بهمون حال نمیده! :d )
فقط 1 نکته رو بگم! بالا گفته بودم FMA:BH انیمه اولمه! شفاف سازی کنم که بحث دیجیمون جداست :d اون اصلا دنیای دیگه ایه! بقیه ی انیمه ها در سطحی نیستن که باهاش مقایسه بشن :d :d :d
اين همون انيمه هه نيست که دختر باباش دزد دريايي (از نوع بين کهکشاني) بود و الان اومدن کاپيتاني کشتي رو بهش بدن?:d (يا يه چيزي تو اين مايه ها!)
معرفيش رو همين جا خوندم و منتظرم تموم بشه ببينم چه طوره:d فکر کنم کار جالبي باشه.
انيمه هاي تابستون هم نمه نمه دارن شروع ميشن...
من خيلي تيزهوش نيستم که از يه کاور و دو خط پيش نمايش، متوجه کيفيت کارها بشم، اما در مقايسه با بهار که خياره و در مقايسه با تابستون پارسال هم باز خياره!
هانتر در هر آرک به صورت کلي سبکش عوض ميشه! پيشنهاد مي کنم، اگه از اين آرک خوشت نيومد، حتماً چند قسمت از آرک بعدي رو ببيني!
همون طور که قبلاً گفتم (يا شايد نگفتم!) هر آرک هانتر يه بازيه با قواعد خودش. يعني آزمون هانتر رو بايد يه بازي ادونچر در نظر بگيري و با سنت شکني هاي جالب (البته 10 سال پيش سنت شکني بوده)
آرک فعلي هم يه بازي فايتينگ ـه با قواعد کليشه اي شونن:
1- مبارزه -> شکست
2- تمرين -> مبارزه ي مجدد
3- پيروزي -> آماده شدن براي مبارزه ي جديد
4- برگرد به گام اول
آرک بعدي يه بازي point and click ميشه
آرک بعدش دارک فانتزي
آرک بعدي MMORPG
آرک بعدي جميع العجايب!
آرک بعدي سياســــت بازي!
الان يه نگاهي به انيمه هاي تابستون انداختم. همونطور که واضحه نسبت به اين بهار تقريبا هيچي حساب نميشه. بهترين انتخاب اينه که انيمه هايي که از اين بهار رو نديديم رو ببينيم.
اما بينشون Natsuyaki مسلما چيز خوبي ميشه. تو سبک رومنس بزرگسالانه! من خودم تنها انيمه اي که قطعا مي بينم همينه.
به غير از اون، انيمه ي Sword Art Online انيمه اي نيست که من خوشم بياد ولي مطمئنم طرفدار زياد پيدا مي کنه! تو مايه هاي Accel World ميزنه.
Uta Koi هم ميتونه سورپرايز فصل باشه. يه سري شعر عاشقانه توي ژاپن داريم که توي يه مجموعه ي صدتايي به اسم اگورا جمع آوري شدن (که بازي کاروتا طبق اين شعراس و اونايي که Chihayafuru رو ديدن، قطعا آشنايي دارن باهاش). اين انيمه اقتباس هايي عاشقانه و کاملا آزاد از اين مجموعه است. ميتونه فوق العاده باشه و يا اينکه کاملا بيخود باشه.
Tari Tari هم هست که خیلی شبیه Hanasaku Iroha به نظر میرسه و خواهد بود (همون استودیو، همون سازنده ها و همون کانسپت)
همين. تابستون همينه تقريبا.
در مورد هانتر. محمد علي دقيقا همين چيزي که ميگي رو من در مورد آرک اول دوست داشتم. همين حس ادونچري که داشت!
اما تو آرک هاي بعدي و بخصوص اين آرک فعلي واقعا همه جوره افت کرده. کل اين آرک فعلي يه جورايي آرک تمريني حساب ميشه که من ازشون تو انيمه هاي شون متنفرم! به غير از اين مورد، کلا سازنده ها، انيمه رو زيادي شونن کردن. منظورم اينه که، مثلا، اين سيستم نِن، خيلي جالب به نظر ميرسه. حداقل از مثلا چاکرا توي ناروتو منطقي تر و عميق تره، ولي تروخدا راهي که ميخوان نشونش بدن رو ببين! اينکه شخصيتا اسم فنشون رو داد بزنن و يه نوشته ي گنده نصف صفحه رو بپوشونه. 30 سال پيش اين چيزا جواب ميداد!
اين مبارزه ي آخر ديگه طاقتم رو تموم کرد. به شدت متنفرم از اينکه تو انيمه هاي شونن وسط مبارزه يکي که روند مبارزه به نفعشه، مياد همه چيزو در مورد فنونش توضيح ميده، بعد رقيب با استفاده از همون توضيحات برنده ميشه!
من بيخيال شدم ديگه.
براي من بعد از FMA:BH اين شده دومين انيمه ي کوتاهي که دوست دارم :d هر قسمت که ميبينم کلي ذوق ميکنم ولي آخرش اينجوري ميشم==> چون تعداد قسمت هاي باقي مونده دارن کم ميشن کلا نميخوام تموم بشه
راستي محمدعلي،اصلا خودت کجا بودي؟ خيلي وقت بود کلا اثري ازت نبود و مفقودالاثر شده بودي :d دلمان براي توضيحاتت تنگ شده بود :d (الان هم که اومدي با توضيحات خفن F/Z اومدي بسي کيفور گشتيم :d )
Fate/Zero قسمت 23 :
اسکندر
اين قسمت خدا بود! خدا! يعني هرچي بگم کم گفتم ازش! ته ابهت و حماسه و اينا بود
ويرايش: خوابيدم و بيدار شدم تا از جو F/Z بيام بيرون! کلا هر وقت اين انيمه رو ميبينم ديگه حس هيچکاري ندارم! يعني هيچي بهم حال نميده :d (مثل ملت که ميگن بعد از فلان بازي خوب،هيچ بازيي ديگه بهمون حال نميده! :d )
فقط 1 نکته رو بگم! بالا گفته بودم FMA:BH انيمه اولمه! شفاف سازي کنم که بحث ديجيمون جداست :d اون اصلا دنياي ديگه ايه! بقيه ي انيمه ها در سطحي نيستن که باهاش مقايسه بشن :d :d :d
بعد ديدن اين قسمت 23 ، گفتم بيام يه چيزي هم در مورد اين نوبل فانتازم هاي سرونت ها بگم ولي هر جوري فکر کردم ديدم نميشه بدون اسپويل F/SN توضيح داد. فقط اينکه خيلي از اين نوبل فانتازم ها يه جورايي مثل سنگ،کاغذ، قيچي هستن. يعني ممکنه سنگ جلوي قيچي جواب بده ولي جلوي کاغذ جواب نميده! :دي
خودم هم جای خاصی نیستم. بر سر دو راهیم . تا اواخر پاییز هم همینجا می مونم
خيلي هم خوب بود. کلا از بر و بچ هيکلي استقبال ميشه:دي
از بين اون انيمه هايي که گفتي به نظر من شانسي يکيش رو انتخاب کن ببين.
LoGH هم بهترین تجربه ی زندگیت میشه اگه اهلش باشی
Macross رو هم هر وقت ديدي، بيا تعريف کن، شايد ما هم ببينيم :دي
یه چیزی در مورد Macross بگم و اون اینه که ماکرس، دژ فضایی نیست:d
اون چیزی که به اسم دژ فضایی در ایران پخش شد انیمه ی Robotech ـه که یه ورژن ژاپنی داره و یه remaster که توی آمریکا پخش شده.
من اون ژاپنی ـه رو که گیر نیاوردم، اما اگه دژ فضایی دوبله ی اونی باشه که توی آمریکا پخش شده، پس کلاژی از روبوتک پخش شده!
کل روبوتک 85 قسمته و داستان آدمیرال هانتر رو از یه خلبان ساده در فصل اول شروع می کنه و تا جایی میرسونه که آدمیرال هانتر یه اسم میشه، که سمبل قدرته!
LoGH رو بالاخره 720 رو شروع به دانلود کردم. باید بشینم از اول ببینم. اونی که قبلاً دانلود کرده بودم، دیدنش باعث اعوجاج روحی میشد
====================================================================================================
متاسفانه، هانتر مقدار زیادی جرح و تعدیل نسبت به مانگا داره و عزیزان استدیوی دیونه خونه (Madhouse) در ساختن انیمه گند زدن!
حتی حرفای مامان کیلوا رو هم سانس کرده بودن...:d
بهتر بود، مانگا رو دقیق تر می خوندن که اون قضیه ی نوشته های روی صفحه پیش نیاد:d
====================================================================================================
با افتخار از قسمت 3، سانکارئا رو On Hold کردم، دوباره شروع کردم و در قسمت 6، دراپ شد!
از اولش هم می دونستم که انیمه های خاله بازی به مزاجم سازگار نیست، اما متاسفانه گول رنک بالا و نقدهای کاربران رو خوردم
باحال بود. بعید نیست اینطوری هم بشه با این وضعی که در پیش داریم.
پ.ن: نظر هم دادم اونجا:d
--------------------------------------------------------------------------
خیلی این عکسه جالبه و از اونجایی که انیمه ها قوانین دنیای واقعی توشون تاثیری نداره بعید نمیدونم آخر ناروتو این طوری تموم بشه.. عکس رو برای کسانی که شیلتر شکن ندارن پیوست می کنم. یه مقدار اسپویل داره.