من سر F/Z اینقدر جوگیر شدم. رفتم دنبال مانگاش... اما نتونستم به جز چند قسمت پیدا کنم.... کسی مانگاش رو داره برام اپ کنه؟ اگه سایتی میشناسین که کاملش رو داره بگین برم دان کنم.....
موزیک متنش هم دانلود کردم... عجب چیزیه!!!!
امیر حسین اگه میشه از اون فن آرتا خوباشو جدا کن برام بفرست لذت ببرم
من بعد F/Z نمیتونم برم سر بقیه ی انیمه ها..... الان 3 -4 روزه همش میشینم قسمتای قبل رو نگاه میکنم.... چه اهنگای حماسی داره....!!!!!
یکی بیاد منو نجات بده....
آره من اول فکر کردم تو قسمت 24 کاریا جان به جان آفرین تسلیم کرد! :d ولی تو قسمت 25 یکهو شاخ در اوردم این هنوز زندست و حالا که گفتی با آخرین نفس هاش تونسته خودش رو پیش ساکورا برسونه :d
آها این مورد اشتباه بود! :d داشتم گمراهتون میکردم! طبق این عکس این بشر کلا علامت فرمانش فرق داره با بقیه! :d سخته توضیح دادنش ولی مثلا بقیه رو میشه 3قسمتش رو از هم تفکیک کرد ولی کلا این تصویرش نصفست من رو گمراه کرد :d منم نزدیک بود شما رو گمراه کنم :d
آآآآآآآآ !!! یعنی اون ویور بیده ؟ >:d< دیروز مثل عقده ای ها تا F/Z تموم شد رفتم بسی فن آرتاشون رو دیدم و گرفتم! :d تو چندتا از عکس ها اسکندر با ویور ولی به صورت بزرگانه و با موهای بلند بود! هی با خودم میگفتم اینا چشونه ویور رو اینجوری بزرگ کشیدن! الان که گفتی (اشک شوق + اشک غم ) وااااااای! با این چیزی که الان اشاره کردی من بیشتر از قبل عاشق قسمت 11 شدم! (بعدشم 23 !با اینکه قبلا فکر میکردم از هرکی که اسکندر رو بکشه متنفر میشم و اون قسمت برام بدترین قسمت میشه ولی انقدر این قسمت حماسی بود که رفت بعد از 11 :d و شدیدا باهاش حال کردم! از گیلگمش هم اصلا بدم نیمد به خاطر این قضیه :d (البته آرتور بود شدیدا ازش متنفر میشدم :d )
قسمت 23 هم آخرش اسکندر به زنجیر کشیده شد یا کریتوس کبیر افتادم! این خودش من رو بیشتر هایپ کرد :d
Maho Shoujo Madoka Magica رو خیلی تعریفش رو شنیدم و اتفاقا تو لیست دانلودم هست :d ( دست باکا بیتی درد نکنه Free هستش این اینمه! مثل F/SN ! :d )
اون یکی هم میگیرم پس :d ولی فکر نکنم بتونند به اندازه ی F/Z به من جو بدن! :d حضور رایدر خودش بزرگترین نکته مثبتش بود! :d
این قضیه ی F/SN هم متاسفانه آره! این همه شخصیت زن خیلی ژاپنی ها منحرفن :d به جا این چیزا بلند شن برن رمان بخونند :d
یک مشکل دیگه ی من با ساکوراست! :d آقا من نمیتونم درک کنم این بشر انقدر شاد و خندون و مهربون باشه :d من جای این بودم عمرا نمیتونستم چنین روحیه ای داشته باشم! :d
شخصیت اصلی هم واقعا رو اعصابه! یعنی نووب به تمام معنا! دلم به حال آرتور میسوزه! تو سری اول کریتسوگو درکش نمیکرد،اینجا هم گیر یک انسان داغون افتاده :d
خب، من اطلاعات دقیق در مورد F/SN بدست آوردم. ویژوال ناولش البته.
بعد از آرک مقدماتی که توی انیمه هم هست، بسته به انتخابای گیمرها به 3 راه کاملا مجزا تقسیم میشه. اولیش Fate که آخرش همینیه که توی انیمه ی F/SN هست، دومیش Unlimited Blade Works که توی فیلم F/SN : UBW هست و سومیش Heaven's Feel که هنوز انیمه نشده. امیدوارم ufotable بره سراغ این
من سر F/Z اینقدر جوگیر شدم. رفتم دنبال مانگاش... اما نتونستم به جز چند قسمت پیدا کنم.... کسی مانگاش رو داره برام اپ کنه؟ اگه سایتی میشناسین که کاملش رو داره بگین برم دان کنم.....
موزیک متنش هم دانلود کردم... عجب چیزیه!!!!
امیر حسین اگه میشه از اون فن آرتا خوباشو جدا کن برام بفرست لذت ببرم
من بعد F/Z نمیتونم برم سر بقیه ی انیمه ها..... الان 3 -4 روزه همش میشینم قسمتای قبل رو نگاه میکنم.... چه اهنگای حماسی داره....!!!!!
یکی بیاد منو نجات بده....
منم بعد از دیدن Berserk همینجوری شده بودم. اصلا نمیتونستم چیزی ببینم. مدام فکرم میرفت سر گاتس و گریفیث و عظمت این شخصیتا ! پیشنهاد می کنم یکی از این انیمه های Slice of Life تیریپ شاد رو ببینی تا روحیه ات برگرده مثلا Usagi Drop یا Natsume Yuujinchou یا Chihayafuru یا حتی Bakuman . دو تا انیمه ی اینجوریی خیلی خوب هم در حال پخش هست. یکی Tsuritama که فردا تموم میشه (و من دیدنش رو ادامه میدم ) و یکی هم Uchuu Kyoudai عزیز.
در مورد آهنگ ها هم خلیل بهتر میدونه، ولی گروه Kalafina که بیشتر واسه ufotable کار میکنن، همه ی کاراشون مثل همین F/Z ، حس اپیک رو داره.
رومنس قوی، قوی تر از Clannad After Story تا الان بین تقریباً 100انیمه ای که دارم، ندیدم. که برای دیدن Clannad After Story باید اول Clannad رو نگاه کنی که میتونم بگم که Clannad After Story ده ها برابر از Clannad بهتره..ولی خوب، خود Clannad هم بد نیست و برای شخصیت سازی بود که تو Clannad After Story استفاده کردند.
در مورد کاری که اشک ـت رو در بیاره، طی دو سال، هنوز تو دنیای انیمه بهش نرسیدم، ولی خوب، تجربه های نزدیک بهش رو داشتم...
یکیش همین Clannad After Story
Angel Beats هم خوبه
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai همون Ano hana
Grave of the Fireflies این فیلمه، واقعاً قشنگ بودش...اگه فقط یه خورده بیشتر زور میزد، اشک ـه در آمده بود
Tokyo Magnitude 8.0 این هم مثل بالایی نزدیک بودش (: یه سریال 11 قسمتی هستش.
معرفی این سه تا توی تاپیک بهترین های دنیای انیمه هستش.
سه تا تراژدی هم بگم
Rumbling Hearts
Now and Then, Here and There
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
دوتا اولی ها رو محمد علی خان، زیرنویس فارسی کردند.
اما خوب بگم که تو هیچ کدوم از این کارها، اگه مثل من باشی، هیچ اشکی در نمیاد...فقط بینهایت در گیر میشی.
اما تنها کاری که باعث شد اشک ام در بیاد و اشک یه ملت رو در بیاریم! سریال یک لیتر از اشک بودش که تو تاپیک زیر پست دوم ـش، سریال رو معرفی کردم. http://forum.bazicenter.com/thread52581
true tears خیلی قشنگ بود از دستش نده
Angel Beats کمتر به رومنس تاکید کرده اما خیلی قشنگه قسمت آخرش همه چی معلوم میشه
Clannad و Clannad : After Story رو از دست نده(به هیچ عنوان از دست نده)
این 2 تا پایینی رومنس کمدی هستن اما آبکی مثل Kaze no stigma نیستن (دومی عشقی اعصاب خورد کنی هست)
Kaichou_wa_Maid-sama!
Kimi ni Todoke
این یکی هم خیلی قشنگه اوایل رومنس نیست اما بعدش قشنگ میشه اتفاقات غافلگیر کننده ای میفته
Requiem for the Phantom
////////////////////////////
از بین اینایی که گفتم
true tears و Angel Beats و Clannad و Clannad : After Story گریه آور هستن
هیچی نفهمیدم:d. فکر کنم بهتره برم سری اوش رو نگاه کنم. حداقل 12 نکته مبهم واسم تو قسمت اول به وجود اومد. انگار بشینی شیپودن رو نگاه کنی بدون اینکه ناروتو اصلی رو دیده باشی:d
Code Geass رو هم دیدم
خیلی جالبه که اصلا نفهمیدم چی شد قسمت اول. یه چشم به انیمه بود، یه چشم به بازی ایتالیا:d فقط مشخص شد که یارو یه قدرتی گرفت. احتمالا هم میخواد مثل Light بد بشه :d این انگلیسی ها هم چه آدمایی هستن. فقط یه سوال واسم پیش اومد اون امپراطوره چرا یهو دستور داد مردم رو بکشن..........؟
. فکر کنم بهتره برم سری اوش رو نگاه کنم. حداقل 12 نکته مبهم واسم تو قسمت اول به وجود اومد. انگار بشینی شیپودن رو نگاه کنی بدون اینکه ناروتو اصلی رو دیده باشی
داود این FMA فقط همین قسمت اولش این طوریه! مثل یه وصله ناجور میمونه که سازنده ها با زور چسبوندنش به انیمه! از قسمت دوم کامل بر اساس مانگا میره جلو . قسمت دومش کامل فلش بکه بشین ببین همه چیز دستت میاد چه خبره
خب،همون طور که میدونید،اول این طور گفته شده بود که تمرکز اصلی این انیمه موسیقی جاز و ژاپن دهه 60-70 هست،که خوب تا حدودی میشه گفت به این هدف هم رسیدن.اما به دلایل بسیار از فبیل 12 قسمتی بودن انیمه،خیلی از چیزها کنار گذاشته شدند،که از کارگردان باهوش و با استعدادی مثل واتانابه واقعا بعید بود.هرچند که این امر در انیمه های 12-13 قسمتی زیاد دیده میشه و کاملا طبیعی هست،ولی کارگردان میتونست از وقت خودش بهتر استفاده کنه.
+موسیقی جاز
+اجراهای عالی
+به تصویر کشیدن قابل قبول ژاپن دهه شصت.
+انیمیشن های دقیق و طبیعی.
+صداگذاری عالی.
+OP,ED
-تمرکز بیش از حد بر روی دو شخصیت از سه شخصیت اصلی
-دور شدن از تم موسیقی جاز...
-...و نزدیک شدن به یک درام متوسط
-کوتاه بودن
-ضرب آهنگ بسیار بسیار تند،عجله ای! و صرف نظر کردن از بسیاری از چیزها،مثل ندادن بک استوری شخصیت مونث داستان،نقش عملا خنثیِ شخصیت های مکمل و...
به هر حال،همه این ها از جذابیت این انیمه نمی کاهه.مخصوصا که تم اصلی داستان موسیقی جاز هست،که همین جای تقدیر داره.
تا قسمت 7 تا 9 ،آپولون برای من می تونست بین آثار دیگه واتانابه ،رتبه دوم رو کسب کنه.ولی با این پایان و با توجه به چیز هایی که گفته شد ،آپولون اصلا قابل مقایسه با کارهای دیگه او نیست و به احتمال زیاد به رتبه دوم یا سومِ ، بهترین انیمه فصل بهار بسنده خواهد کرد.
با این حال، دیدن این انیمه رو به همگی دوستان پیشنهاد میکنم.
داود این FMA فقط همین قسمت اولش این طوریه! مثل یه وصله ناجور میمونه که سازنده ها با زور چسبوندنش به انیمه! از قسمت دوم کامل بر اساس مانگا میره جلو . قسمت دومش کامل فلش بکه بشین ببین همه چیز دستت میاد چه خبره
من هنوز قسمت آخر Lupin III و Sakamichi no Apollon رو ندیدم، قسمت آخر Mouretsu Pirates هم پس فردا پخش میشه اما فصل بهار انیمه ای روزای آخرشه و تابستون انیمه شروع شده .
هرچند قبلا یه توضیح کوتاه در مورد انیمه های تابستون داده بودم و واقعا همون هم کافیه ولی اینم واسه اینکه سنت اجرا بشه! یه نگاه مختصر به انیمه های تابستون 2012 :
اصلا لازم به گفتن نیست که این تابستون به بهاری که گذروندیم نمیرسه. همه میدونن که به طور کلی فصلای بهار و پاییز انیمه های بهتری دارن تا فصلای تابستون و زمستون. اما این تابستون دیگه خیلی داغونه! خیلی ! بخصوص که بعد از یکی از بهترین و متفاوت ترین و متنوع ترین فصل های انیمه ای اومده!
یادمه برای بهار گفتم، این فصل، فصل طرفدارای انیمه های اکشنه! اما تابستون اصلا فصل طرفدارای اکشن نیست. کلا هیچ ژانری انیمه ی خاص نداره، اما به نظر میرسه انیمه های رومنس خوبی داشته باشیم!
Natsuyuki Rendezvous
یه انیمه ی رومنس با شخصیتای بالغ! همین که تو این دوره زمونه یه انیمه ی رومنس داریم که شخصیتاش مدرسه ای نیستن نکته ی خیلی مثبتیه. اما جایزه های زیادی که مانگا برده و تیم مستعدی که پشت ساختش هستن آدمو امیدوار میکنه. (کارگردان انیمه Kurenai و ...) یه نکته ی خوب دیگه اینه که مانگا کلا کوتاهه و دقیقا مناسب 11 قسمته و دوباره اتفاق Sakamichi no Apollon رو نمی بینیم که یه مانگای خیلی بزرگ رو بخوان تو 12 قسمت انیمه کنن و ریتم عجله ای باشه. این انیمه مسلما واسه ی همه ی انیمه فن ها و حتی طرفدارای انیمه های رومنس نیست، اما از نظر من با کیفیت ترین انیمه ی فصل بعد خواهد بود.
Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi
شخصا هر چقدر بیشتر راجع به این تحقیق می کنم، بیشتر ازش خوشم میاد. داستان های عاشقانه ی برگرفته از شعرای کلاسیک ژاپنی! میتونه خیلی جالب باشه. تیم خیلی قوی ای پشتش هست. مثلا کارگردان روی Honey & Clover و Bakuman و کلی انیمه ی محبوب دیگه کار کرده. این انیمه ی رومنس از بالایی هم خاص تره و مخاطب خاص تری هم داره و خیلی جالب به نظر میرسه.
Sword Art Online
از الان می تونم ببینم که این انیمه، پر مخاطب ترین انیمه ی فصل بعد میشه. این انیمه خیلی شبیه Accel World هست. اولا که نویسنده ی داستانشون یه نفره! داستان هر دو هم تو دنیای بازی MMO میگذره. اما بین این دو تا، SAO بهتر از AW به نظر میرسه! گویا هم شخصیت اصلی در حد شخصیت اصلی AW عذاب دهنده نیست، همی اینکه محیط فانتزی پر جزئیات تره و هم اینکه روال داستان حماسی تره. به هر حال، یه انیمه ی اکشن،ادونچر، فانتزی دیگه است.
TARI TARI
این انیمه هم بسیار شبیه به Hanasaku Iroha هست. هم استودیوی سازنده، هم تیم پشت انیمه و داستان و محیطش! یه Slice of Life که حداقل تضمین شده است که گرافیک فوق العاده ای خواهد داشت.
انیمه هایی که معلومه داغون هستن ولی صرفا برای اینکه لیست طولانی تر بشه : من همچین انیمه هایی رو معمولا تو این لیستا نمیارم ولی به هر حال :
La Storia Della Arcana Famiglia
اگر از اونایی هستید که حاضرید هر شونن و انیمه ای رو ببینید، خب، اینم ببینید! چیزی که از تریلرش به ذهنم رسید یه ترکیب داغون از دو انیمه ی داغون Mirai Nikki و Ao no Exorcist بود.
Jinrui wa Suitai Shimashita
از سازنده های Persona 4 و Kamisama Dolls یه شاهکار دیگه رسیده!! اما شاید اینقدرا هم بد نباشه. حداقل گرافیک بامزه ای داره! یه Slice of Life فانتزی!
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse
راستش من کلا انیمه هایی که توش دخترای چیز گنده سوار رباتای گنده میشن و می جنگن رو دوست ندارم ولی گویا این انیمه تو ژاپن خیلی محبوبه و خیلی ها هم بهش امید دارن که چیز Fun ِ بشه. من که ندارم!
دنباله ها :
اینا دنباله هایی هستن که من فصل های قبل رو ندیدم و نظر خاصی ندارم ولی شاید کسی دیده باشه.
Moyashimon Returns
میگن فصل اولش انیمه ی کمدی جالبی بوده!Hakuouki Reimeiroku
من کلا از این اکشن هایی که پسرای خوشگل تو ژاپن قدیم رو نشون میدن (Brave 10) خوشم نمیاد، اما سری Hakuouki معروفیه. ضمنا این یه Prequel هست و احتمالا میتونید بدون دیدن 3 فصل قبلی ببینیدش. از معدود اکشن های موجود.
Rinne no Lagrange Season 2
اینم یه اکشن رباتی که تو زمستون پخش شد و خوب هم به نظر میرسید. من خودم شاید اینو بعد از دیدن فصل اولش ببینم.
سورپرایزها :
فیلم دوم برسرک که من هنوز اولیش رو هم ندیدمBerserk Ougen Jidai Hen II
فیلم سینمایی جدید کنشین Rurouni Kenshin: Shin Kyoto-hen
فیلم جدید ناروتو Naruto: Road to Ninja
اولین فیلم فیری تیل Fairy Tail: Priestess of the Phoenix