Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تو جایی که داشت می مرد گفتش که من دنیا رو تغییر دادم نابودش کردم و دوباره ساختمش این قدر قشنگ بود که گریه ام رو گرفت به قدری زیبا بود که الا چندساعته که گذشته که سرم هم درد میکنه و هم اون صحنه مرگش رو می بینم
Lelouch vi Britannia order you to DIE
من این رو خیلی دوست دارم

4همین انیمه برتر دنیاس!
اولین قسمت سری دوم هم که قدرتش رو دوباره به دست میاره خیلی خوفه!

4همین انیمه برتر دنیاس!
اولین قسمت سری دوم هم که قدرتش رو دوباره به دست میاره خیلی خوفه!
البته اون صحنه مرگ شرلی هم غمناک بود
راستی برام سواله پیش اومد اون اخراش کلا انگار همه منتظر مرگ لولوش بودن از جرمیل گرفته تا اون کارنیلیا یعنی به مهم نقشش رو گفته بود من که خیلی منتظر نسخه سوم هستم باید یه بار دیگه لولوش ظهور کنه:d
یه چیزی که این انیمه هم نظرم جلب کرد هم ازش بدم اومد این بود که لولوش بدونه نقص نبود یعنی هر لحظه امکان شکستش وجود داشت و بعضی جا ها هم شکست خورد اونم بدجور و یکی هم هم که رو اصابم بود این سوزاکی بود که همیشه میومد وسط نقشه و همه چیز رو خراب می کرد و هیچکس نبود کهخ دربرابر این قهرمان بازی های این جلوش رو بگیره و همیشه پیروزش می کرد اخرش هم همه چیز رو بدست اورد اونم(زرو)

خوب سری اول نورتو را تموم کردم و سری دوم را تا قسمت 40 دیدم بخوام نظرم را بگم:
تا اخر اون قسمت که دنبال ساسکه میکنن خوب بیشرفت و سورپرایز های جالبی داشت اما متاسفانه بعد از کاملا روند داستانی افت کرد و خسته کننده شد اون چند قیمت اخری هم که به نینجاهای شن مربوط میشد خیلی سر سری تموم شد در کل بخوام نظرم را در بگم هدف خاصی را را تو روند داستانی سری اول نیدیم به جز همون قضیه ی ساسکه
ولی در کمال تعجب سری شیپوندن واقعا عالی شروع شد و انگار روند داستان جدی شد مبارزه هاشم خیلی زیبا کار شده مخصوصا ویدیو و اهنگ شروع سری دوم خیلی عالی بود :punk::punk::punk:

و اما یک سوال فقط بگین بله یا خیر
تا اینجایی که انیمه پخش شده مشخص میشه پدر و مادر نورتو کی بودن ؟ وچرا تا الان در مورد اونا خبری نبوده ؟

میدونید rip-off یعنی چی ؟:دی
Code Geass یه rip-off از Legend of Galactic Heroes هست که واسه سنای کمتر مناسبش کردن. یعنی یکم شوک و هیجان ناگهانی رو توش بیشتر کردن، اچی اضافه کردن و اینا تا مناسب بچه ها و نوجوونا بشه. وگرنه 60 درصد ایده های Code Geass تقلید از Legend of Galactic Heroes هست. همینطور Death Note ، منتهی از زاویه ای دیگر :دی
-------------

منم دارم Eureka Seven می بینم. تا قسمت 26 دیدم. چون هنوز زیرنویس فارسی درست و حسابی نداره، زیاد بین ایرانی ها شناخته شده نیست ولی جزو انیمه های محبوب و پر طرفداره به طور کلی.
نظرم تا اینجا اینه که با اینکه اینم تو داستانش ایراد منطقی و سوتی داره (البته نه به اندازه ی Code Geass و Death Note و به اندازه ی این دو تا هم شوک و هیجان نداره) اما یه ارتباط عاطفی خاصی باهاش برقرار کردم که بیشتر مربوط میشه به شخصیتاش. یجورایی مثل Fullmetal Alchemist . به غیر از داستان جذاب و موسیقی های واقعا عالی و گرافیک خیلی خوب، هر وقت که شخصیت اصلی (رِنتون) رو می بینم، کاریش نمیتونم بکنم و دست خودم نیست، یه حس عجیبی بهم منتقل میشه :دی همینطور وقتی ائورکا به رنتون لبخند میزنه، واقعا از ته دل حال می کنم، انگار خودم اونجام.
توی فولمتال هم همینطوری بود. اونجا با ادوارد الریک!
البته من کلا شخصیتای بزرگسال تر رو بیشتر دوست دارم. مثل اسپایک تو کابوی بیباپ یا مثلا دکتر تنما تو مانستر و کلی نمونه ی دیگه. ولی این دوتا (رنتون سرستون و ادوارد الریک) رو حتی نمیدونم چرا اینقدر باهاشون حال میکنم!!

خوب سری اول نورتو را تموم کردم و سری دوم را تا قسمت 40 دیدم بخوام نظرم را بگم:
تا اخر اون قسمت که دنبال ساسکه میکنن خوب بیشرفت و سورپرایز های جالبی داشت اما متاسفانه بعد از کاملا روند داستانی افت کرد و خسته کننده شد اون چند قیمت اخری هم که به نینجاهای شن مربوط میشد خیلی سر سری تموم شد در کل بخوام نظرم را در بگم هدف خاصی را را تو روند داستانی سری اول نیدیم به جز همون قضیه ی ساسکه
ولی در کمال تعجب سری شیپوندن واقعا عالی شروع شد و انگار روند داستان جدی شد مبارزه هاشم خیلی زیبا کار شده مخصوصا ویدیو و اهنگ شروع سری دوم خیلی عالی بود :punk::punk::punk:

و اما یک سوال فقط بگین بله یا خیر
تا اینجایی که انیمه پخش شده مشخص میشه پدر و مادر نورتو کی بودن ؟ وچرا تا الان در مورد اونا خبری نبوده ؟

تا آخر مبارزه با ساسوکه جز داستان اصلیه و بقیه اش فیلره. نمی دیدی هم چیزه خاصی از دست نمی دادی به جز یه تعداد زیادی صحنه های خنده آور!

در مورد اون سوالت. مشخص شدن که شده یعنی نشون داده، ولی قبل از اون هم فکر کنم اکثر طرفدارای ناروتو فهمیده بودن پدرش کیه. یعنی انقدر تابلوئه که اصلا نیازی نبود کیشیموتو جوابش رو بده!

در ضمن ناروتو نه نوروتو.

تا آخر مبارزه با ساسوکه جز داستان اصلیه و بقیه اش فیلره. نمی دیدی هم چیزه خاصی از دست نمی دادی به جز یه تعداد زیادی صحنه های خنده آور!

در مورد اون سوالت. مشخص شدن که شده یعنی نشون داده، ولی قبل از اون هم فکر کنم اکثر طرفدارای ناروتو فهمیده بودن پدرش کیه. یعنی انقدر تابلوئه که اصلا نیازی نبود کیشیموتو جوابش رو بده!

در ضمن ناروتو نه نوروتو.
اها فهیمدم کیه خودم یه جورایی شک کرده بودم :d

Hyouka با وجود سادگی که داره ازش خوشم میاد . اول به عنوان یک انیمه عادی نگاه میکردم . اینم از animeworld دیدم :
[FONT=&amp][FONT=&amp]خلاصه داستان[/FONT] :[/FONT]
[FONT=&amp]داستان درباره ی پسری به اسم هوتاروئه که از اون بچه های تیریپ خستس ، اما خواهر بزرگش بهش دستور می ده به گروه ادبیات کلاسیک ( کوتنبو ) ملحق بشه . توی گروه ، باخبر می شه که 33 سال پیش برای عموی یکی از اعضا ، اتفاق عجیبی افتاده . پسری که « زیر سایه ی ابر راه می رفت تا انرژیش هدر نره » حالا با یه دختر فضول و ماجراجو ، درگیر این ماجرای اسرار آمیز می شه[FONT=&amp].
[/FONT]
[/FONT]​

[FONT=&amp][FONT=&amp]* همونطور که احتمالا می دونید ،Kyoto Animation استودیوی سازنده ی این انیمس .[/FONT][/FONT]
گوشه ای از عناوینی که این استودیو تولید کرده :

[FONT=&amp][FONT=&amp]Air , Clannad , Clannad After Story , Code Geas , Cowboy Bepop[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp] , Full Metal Panic Series , Inuyasha ,[/FONT][/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]K-On Series , Kiki's Delivery Service ,[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp] ... , Melancholy of Haruhi Suzumiya , Lucky Star , Porco Rosso[/FONT][/FONT]

[FONT=&amp][FONT=&amp] * کارگردانِ این انیمه Yasuhiro Takemoto رو با کارگردانی [/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]Melancholy of Haruhi Suzumiya و [/FONT][/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]Air و Clannad و Clannad After Story و[/FONT][/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp] K-On دیدید ![/FONT][/FONT]

[FONT=&amp][FONT=&amp] * فیلمنامه ی این انیمه رو Shoji Gatoh نوشته که [/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]Full Metal Panic و Melancholy of Haruhi Suzumiya گلِ کارشه ![/FONT][/FONT]

[FONT=&amp][FONT=&amp] * بخش آهنگ و موسیقیِ این انیمه خوراکِ طرفدارای وان پیسه ![/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp] Kouhei Tanaka تهِ هر چی فیلم وان پیسه رو در آورده ! و در ضمن توی ساخت [/FONT][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp] محبوب ترین Opening وان پیس ( !We Are ) هم دست داشته ![/FONT][/FONT]

[FONT=&amp][FONT=&amp][/FONT][/FONT]

اها فهیمدم کیه خودم یه جورایی شک کرده بودم :d

بگو بینم کیه؟

---------- نوشته در 07:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

Hyouka با وجود سادگی که داره ازش خوشم میاد . اول به عنوان یک انیمه عادی نگاه میکردم . اینم از animeworld دیدم :
[FONT=&amp][FONT=&amp]خلاصه داستان[/FONT] :[/FONT]
[FONT=&amp]داستان درباره ی پسری به اسم هوتاروئه که از اون بچه های تیریپ خستس ، اما خواهر بزرگش بهش دستور می ده به گروه ادبیات کلاسیک ( کوتنبو ) ملحق بشه . توی گروه ، باخبر می شه که 33 سال پیش برای عموی یکی از اعضا ، اتفاق عجیبی افتاده . پسری که « زیر سایه ی ابر راه می رفت تا انرژیش هدر نره » حالا با یه دختر فضول و ماجراجو ، درگیر این ماجرای اسرار آمیز می شه[FONT=&amp].
[/FONT]
[/FONT]​
want to watch

قسمت بعدی ناروتو فیلره ؟ هی زندگانی!

ناروتو شیپودون 270 :
آسوما :((:((:((
آخه چرا ؟؟؟:(( از همون اول که نشون داد اینم جزو زنده شده هاست حدس میزدم آخرش اینجوری میشه! آخه چرا واقعا ؟ :((:((:((
من سر مرگ آسوما داشتم میمردم! ایندفعه با این وضعیت خودکشی میکنم:((

این دیگه چه وضعی هستش..... الان مانگا 65 قسمت از انیمه جلوتره.... یعنی میشه باهاش 45 قسمت انیمه ساخت. تازه بیشترم میشه.(من خوب حساب کردم)
اینقدر فاصله بین بین انیمه و مانگا هست.!!!!!! دیگه فیلر چه صیغه ای هستش.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان نظرتون راجه به این 4 انیمه چیه؟کدوماش خوبه دان کنم؟(3و 4 انیمه ی تابستونه)
1. Eureka seven AO
2. Aquarion Evol
3. Hagure Yuusha no Estetica
4. Muv - Luv Alternative

آخرین ویرایش:
این دیگه چه وضعی هستش..... الان مانگا 65 قسمت از انیمه جلوتره.... یعنی میشه باهاش 45 قسمت انیمه ساخت. تازه بیشترم میشه.(من خوب حساب کردم)
اینقدر فاصله بین بین انیمه و مانگا هست.!!!!!! دیگه فیلر چه صیغه ای هستش.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان نظرتون راجه به این 4 انیمه چیه؟کدوماش خوبه دان کنم؟(3و 4 انیمه ی تابستونه)
1. Eureka seven AO
2. Aquarion Evol
3. Hagure Yuusha no Estetica
4. Muv - Luv Alternative

اینا در شرایط صعب قرار گرفتن! باید علی ای وجه کان، داستان رو کش بدن، چون نمی تونن فیلر n قسمتی وسطش بذارن

در مورد انیمه ها گزینه ی 1 صحیح است!
ارکا سون آ او، رو میشه مستقل از سری اولش ببینید. داستانش، ادامه ی ماجرای سری قبل نیست و کاراکترهای اصلیش هم از کاراکترهای سری قبلی نیستن.
قائم به ذات، انیمه ی با شخصیتی ـه.
شماره ی اولش هم به تازگی با کیفیت بالا روی نت اومده، اون هم کار خوبی ـه. صفحه ی قبل محمد علی در موردش یه مطالبی گفته.

شماره 3 یک انیمه ی خیلی سنگینی ـه! خیلی! تاکید می کنم که خیلی! توی یک از تریلرهاش، یه نفر یه نفر رو بعله! کلاً هم بعله!
شماره 4 به شدت کلیشه ای ـه! سالی چند تا انیمه ساخته میشه که دخترها با لباس لاتکسی سوار رباط های گنده میشن و برای نجات بشریت اقدام می کنن.

2 رو ندیدم.

Steins;Gate
1337659256058.jpg

نمی دونم چرا از شخصیت هایی که به خودشون با ضمیر سوم شخص اشاره می کنن خوشم میاد! این Daru هم که خیلی منحرفه! (هنوز انیمه رو تموم نکردم چیزی رو اسپویل نکنین!:d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• XsmokeX
  • Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or