از وقتی که انیمه هام delete شده بودن انیمه دیگه نگا نمیکردم ولی امروز جو گرفت بعد 9 ماه دوباره دانلود کردم تا به دنیای انیمه دوباره برگردم امروز کلا از این ور به اون ور شدم خیلی خوشحالم
ناروتو تا قسمت چندم اومده؟
شوخی میکنی نه ماه طول میکشه؟ این فیلم های مطرح یه هفته ای ts میاد اقا خبر بدید لینک دانلود اومد
ادامه انیمه دیگه ساخته نشد. مانگاش ولی هست می تونی بخونی ولی مانگاش هم افتضاح تموم کرده مانگاکا!!!انیمه claymore رو تموم کردم خیلی عالی بود انیمه تا 26 قسمت اخرش بود کسی خبر داره این ادامه پیدا کرده یا نه؟
یکی از ناراحت کننده ترین قسمتاش کشته شدن ترسا بودخیلی حالم گرفته شد اون پریشیلا عوضی که مشکل روانی داره کشتش قسمت اخرش خیلی بد شد که کلیر ,پریشیلا رو نکشت اون راکی احمق نذاشت
ای کاش انیمه رو ادامه میدادن حالا برم ببینم مانگا چیکار کردنادامه انیمه دیگه ساخته نشد. مانگاش ولی هست می تونی بخونی ولی مانگاش هم افتضاح تموم کرده مانگاکا!!!دو سه قسمت آخر انیمه هم با مانگا فرق می کنه چون داشتن داشتن جمش می کردن دیگه!
------------------------------------------------
دارم Gintama می بینم!:d باحاله ولی تا آخرش همین طوریه؟ یه پلات اصلی نداره؟![]()
ادامه انیمه دیگه ساخته نشد. مانگاش ولی هست می تونی بخونی ولی مانگاش هم افتضاح تموم کرده مانگاکا!!!دو سه قسمت آخر انیمه هم با مانگا فرق می کنه چون داشتن داشتن جمش می کردن دیگه!
------------------------------------------------
دارم Gintama می بینم!:d باحاله ولی تا آخرش همین طوریه؟ یه پلات اصلی نداره؟![]()
آرزوت بزودی برآورده میشه. :d
OP بعدی که فکر کنم از قسمت 124 به بعد شروع میشه یکی از زیباترین OP های سری ناروتو هستش.
اگر درست یادم باشه اسم آهنگش sign باید باشه.