Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام، چه خبرا :D

Gemini Pro یه آپدیت جدید زده و منم پرامت این پست رو آپدیت کردم....

P,S
درسته که این قابلیت thinking تو ورژن 2.5ـش باعث میشه نسبت به ورژن 2.0 زمان بیشتری برای پاسخ بگیره، ولی نتیجه و کیفیت نهایی خروجی واقعاً خیلی بهتره و ترجمه خط به خط نیست که پرت و پلا باشه.

خلیل جان، همه راه‌های ارتباطی‌ ات را بستی، یک پیام به من بده.
ارادتٔ فراوان

صحبتت در مورد مانگای وان پیس درسته و خودمم قبول دارم ولی کسایی که انیمشو میبینن برای من دل های بزرگ و پاک و پر از گذشت و مردانگی دارن. یعنی کسایی که هر هفته با ذوق و شوق میشینن تا اون زباله دستپخت toei رو ببینن واقعا زندگی رو بردن. :D
چند ساله سمت انیمه نیومدی ؟

بله
سلیقه مردم شیخ آکیبایی شده :D

حالا مثلا فصل یکش چیز خاصی بود؟
سولو لولوینگ هایپ خالیه.
باید می گفتی فصل 2 :D

فصل یک که یه mid خالص بود و خودم هم گفتم قبلا اینجا . ولی فصل 2 واقعا خوب بود و نسبت به فصل 1 خیلی بهتر بود

ولی بازم حتی اگه فصل 2 رو حساب کنیم نسبت به رقبا هیچی نیست . دیگه چه برسه به mid خالص

سلیقه مردم شیخ آکیبایی شده :D

باید می گفتی فصل 2 :D

فصل یک که یه mid خالص بود و خودم هم گفتم قبلا اینجا . ولی فصل 2 واقعا خوب بود و نسبت به فصل 1 خیلی بهتر بود

ولی بازم حتی اگه فصل 2 رو حساب کنیم نسبت به رقبا هیچی نیست . دیگه چه برسه به mid خالص
باو این کرانچیرول یک پولی داده، الان با خودش گفته چرا جایزه رو به بقیه بدم وقتی محصول خودم مونده:دی

باو این کرانچیرول یک پولی داده، الان با خودش گفته چرا جایزه رو به بقیه بدم وقتی محصول خودم مونده:دی
هر سال همین بساطه ... هر سال به پر بیننده ترین انیمه هاشون جایزه بهترین انیمه سال رو میدن ... ولی خوب سالهای قبل چون نامزد کلفتی مثل فریرن نبود به چشم نمیومد ...

حداقل امیدوارم تغییر رویه بدن ، این همه زرق و برق ایجاد کردن بعد جوایز و انتخاب هاشون در حد فندوم هاست

اگه امسال تو اینستا این همه سر صدا نمی‌کرد من حتی نمی‌دونستم اینا هنوز دارن مراسم رو برگذار میکنن ...

دوستان انیمه ای سراغ دارین در حد کونو سوبا خنده دار باشه؟ :blink1:

1748414532266.jpeg

Hinamatsuri

علی رغم این که آرک پایانی مانگا یخورده ضعیف و عجیب بود هنوزم ظلمه این انیمه فصل دوم و سوم نگرفته
واقعا کار خنده داریه

دوستان انیمه ای سراغ دارین در حد کونو سوبا خنده دار باشه؟ :blink1:
yondemasu yo azazel-san
Detroit Metal City
osomatsu san
Hinamatsuri
Asobi Asobase
Prison School
Gintama
Nozaki-kun
SHIMONETA
Hyakkano