Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

طرفداران وان پیس با پخش هفتگی :
نهههه یه هفته بریک داریم؟ قابل قبول نیست ! چرا داستان جلو نمیره و ما به اخر داستان نمی‌رسیم؟
صحبتت در مورد مانگای وان پیس درسته و خودمم قبول دارم ولی کسایی که انیمشو میبینن برای من دل های بزرگ و پاک و پر از گذشت و مردانگی دارن. یعنی کسایی که هر هفته با ذوق و شوق میشینن تا اون زباله دستپخت toei رو ببینن واقعا زندگی رو بردن. :D

صحبتت در مورد مانگای وان پیس درسته و خودمم قبول دارم ولی کسایی که انیمشو میبینن برای من دل های بزرگ و پاک و پر از گذشت و مردانگی دارن. یعنی کسایی که هر هفته با ذوق و شوق میشینن تا اون زباله دستپخت toei رو ببینن واقعا زندگی رو بردن. :D
زباله؟
واقعا انیمه رو حداقل توی Egghead ندیدی، دیدی؟

الان هر هفته محشره.:دی

آخرین ویرایش:
زباله؟

از ارک وانو بود که فکر کنم طراحی ها بهبود قابل توجهی پیدا کرد ولی صادقانه تو همون ارک وانو هم انیمیت کردنشون خوب نبود تا جایی که یادمه ! افکت های صوتی هم خوب نبود ! هرچند خود دوبلور ها فوق العاده بودند و هستند ، اما اره از ارک وان وبهبود داشتیم نسبت به قبلش
اگ هد رو البته من انیمه رو جسته و گریخته دیدم و کیفیت کار رو نمی‌دونم چطور شده

اما بصورت کلی استایل قدیمی انیمه ( تا انیس لابی ؟ ) خیلی خوب بود ، کاش همون استایل صرفا hd میشد

البته کاهش کیفیتش تا یه حدی قابل پیش بینیه ، به هر حال اینطور نیست که سالی ۱۲ قسمت فقط ازش بیرون بیاد !

من خودم ولی کلا سوییچ کردم رو مانگا بخاطر افزایش سن و کاهش حوصله :D

از ارک وانو بود که فکر کنم طراحی ها بهبود قابل توجهی پیدا کرد ولی صادقانه تو همون ارک وانو هم انیمیت کردنشون خوب نبود تا جایی که یادمه ! افکت های صوتی هم خوب نبود ! هرچند خود دوبلور ها فوق العاده بودند و هستند ، اما اره از ارک وان وبهبود داشتیم نسبت به قبلش

اما بصورت کلی استایل قدیمی انیمه ( تا انیس لابی ؟ ) خیلی خوب بود ، کاش همون استایل صرفا hd میشد

البته کاهش کیفیتش تا یه حدی قابل پیش بینیه ، به هر حال اینطور نیست که سالی ۱۲ قسمت فقط ازش بیرون بیاد !

اگ هد بی نهایت بهتر از وانو هست، هم پیسینگ بهتره و هم کیفیت کلی انیمه. الان هم اندینگ آوردن و هم با بریکی که زدن وضع انیمه خیلی بهتر شده.
متاسفانه افکت های صوتی هنوزم افتضاحه.:|

اگ هد بی نهایت بهتر از وانو هست، هم پیسینگ بهتره و هم کیفیت کلی انیمه. الان هم اندینگ آوردن و هم با بریکی که زدن وضع انیمه خیلی بهتر شده.
متاسفانه افکت های صوتی هنوزم افتضاحه.:|
آره واقعا ، افکت های دویدن و فایت ها در حد فیلم هندی ها بود ، گوش گوش گوش گوش... صدای دویدن :|
امیدوارم اونم تا آرک الباف اوکی بشه
دوست دارم آرک های آخر رو برگردم به انیمه

خود ریمیک که دوسال پیش معرفی شد تازه قرار حداقل تا چپتر 100 داستان رو پوشش بده.
دست نتفلیکس هم هست، پس یک قرن خود همین طول میکشه، چون نتفلیکس تا برای هزار زبان ریمیک نکنه منتشر نمیکنه.
و اینکه قسمت های سانجی و اوکاما ها حتما سانسور میشه. عمرا نتفلیکس همچین چیزی رو پخش کنه.:دی
لایو اکشن وان پیس رو میگی؟ اون رو مگه تکفیر نکرده بودین؟ :D
من اتفاقا اون رو دیدم، بدم هم نیومد.
آره متاسفانه همون هم ممکنه فصل دوم گند بزنه و بره دست خدای مهربون :D من برای فصل اول ویچر هم نظرم مثبت بود، بعد فصل های بعدی اتفاق افتادن و فصل سوم رو حتی تموم هم نکردم :D

زباله؟

کیفیت انیمیشن و صداگذاری و فیلر و کش دادن و اینارو که وان پیس از روز اول پخشش داشته و دیگه کسی که هزار قسمت دیده حتما قابل گذشت بوده براش مثل خودم که تا اواسط آرک وانو انیمه رو هم میدیدم.
مشکلی که من تقریبا از پرده دوم آرک وانو با انیمه وان پیس پیدا کردم این بود که انیمه رو تبدیل کردن به نسخه ماد شده مانگای وان پیس. دیدین مثلا یه سری ماد های تخیلی واسه اسکایریم و الدن رینگ و اینا میسازن که یهو وسط مبارزه یارو آر پی جی میکشه بیرون شلیک میکنه. انیمه وان پیس دقیقا یه همچین اتفاقی براش افتاد. در اصل تبدیل شد به یه اقتباس آزاد از کاراکترای وان پیس و دنیاش. مثلا هاکی تو مانگا یه صاعقه سیاه رنگه ولی ماشالا به انیمش اسمش هاکی نیست سوپر سایانه در اصل چون دقیقا افکت ها همونه. زورو یه شمشیر تکون میده انواع و اقسام نور و انرژی و لیزر و آتیش میزنه تو سر و صورت دشمن. میدونید مثلا ساکاموتو انیمش رو آشغال ساختن ولی تهش همون مانگاشه که بد ساختنش مادش نکردن از خودشون یه چیز جدید دربیارن.

این فایت یکی دو هفته اخیر که اتفاق افتاد هم به نظرم واقعا بد پیاده سازیش کرده بودن نه موزیک نه دوبله نه انیمیشن همه چی وصله پینه شده بود انگار :D

کیفیت انیمیشن و صداگذاری و فیلر و کش دادن و اینارو که وان پیس از روز اول پخشش داشته و دیگه کسی که هزار قسمت دیده حتما قابل گذشت بوده براش مثل خودم که تا اواسط آرک وانو انیمه رو هم میدیدم.
مشکلی که من تقریبا از پرده دوم آرک وانو با انیمه وان پیس پیدا کردم این بود که انیمه رو تبدیل کردن به نسخه ماد شده مانگای وان پیس. دیدین مثلا یه سری ماد های تخیلی واسه اسکایریم و الدن رینگ و اینا میسازن که یهو وسط مبارزه یارو آر پی جی میکشه بیرون شلیک میکنه. انیمه وان پیس دقیقا یه همچین اتفاقی براش افتاد. در اصل تبدیل شد به یه اقتباس آزاد از کاراکترای وان پیس و دنیاش. مثلا هاکی تو مانگا یه صاعقه سیاه رنگه ولی ماشالا به انیمش اسمش هاکی نیست سوپر سایانه در اصل چون دقیقا افکت ها همونه. زورو یه شمشیر تکون میده انواع و اقسام نور و انرژی و لیزر و آتیش میزنه تو سر و صورت دشمن. میدونید مثلا ساکاموتو انیمش رو آشغال ساختن ولی تهش همون مانگاشه که بد ساختنش مادش نکردن از خودشون یه چیز جدید دربیارن.

این فایت یکی دو هفته اخیر که اتفاق افتاد هم به نظرم واقعا بد پیاده سازیش کرده بودن نه موزیک نه دوبله نه انیمیشن همه چی وصله پینه شده بود انگار :D
این موردی هست من خودم باهات مخالفم! اگر قراره انیمه کپی پیست مانگا باشه، چرا اصلا انیمه بسازند؟ بنظر من خاصیت اقتباس اینکه سورس متریال رو بهتر کنه.
این جریان رو دقیقا تمامی انیمه های مدرن و اکشن مثل از جوجوتسو کایسن تا دیمون اسلیر داشتند. خود دیمون اسلیر بهترین فایت کل انیمه دو پنل بیشتر نبود‌. بعد آخه واقعا پنل های اودا هم وحی الهی نیستند. اول فایت جدید لوفی رو همین چند قسمت پیش رو من رفتم از مانگا دیدم. انیمه بشدت بهتر تونسته بود اون حس سرعت و قدرت رو منتقل کنه. آره شاید چیزایی بودن که توی مانگا نبودن ولی من معتقدم انیماتور ها خیلی آزادی باید داشته باشند. اصلا اصل وانپیس همینه. مثلا خیلی از افکت هایی که برای لوفی با قدرت جدیدش میزنند، حق مطلب اون قدرت رو میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or