Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان وان‌پیس چی شد ؟!

نشستم ۱۱۲۲ قسمت نگاه کردم به هوای این که تا من اینا رو ببینم سریال تموم شده...الان چک کردم چندین ماهه خبری نیست ازش :|

قرار نیست جمعش کنه ؟!
یه 3 4 سال دیگم ادامه بدی تموم شده :-"

دوستان وان‌پیس چی شد ؟!

نشستم ۱۱۲۲ قسمت نگاه کردم به هوای این که تا من اینا رو ببینم سریال تموم شده...الان چک کردم چندین ماهه خبری نیست ازش :|

قرار نیست جمعش کنه ؟!

هه :D
احتمال اینکه شاهد پایان دنیا باشی خیلی بیشتره تا تموم شدن وان پیس :D

شما فکر کنید من سریال گردن گلفتی مثل Game of thrones رو در اوج زمان پخشش ایگنور کردم تا داستانش کامل بشه یکهو بشینم ببینم

یا حتی سه گانه hobbit رو تا نسخه سومش منتشر نشد،سراغش نرفتم

الان سر وان‌پیس احساس میکنم ناغافل خودم رو وارد بزرگترین باتلاق زندگیم کردم :D
من به هوای این که سریال تموم شده هیچ اسپویلری در رابطه با وان‌پیس رو باز نمیکردم مبادا آخرش برام اسپویل بشه :))

ما که آب از سرمون گذشت
با یک چشم اشک و چشم دیگر خون به مانند عکس زیر می‌نشینیم به انتظار

Screenshot_20241114_145844_MX Player.jpg

حالا فکرشو بکنین من 10 ساله منتظر نشستم انیمه وان پیس تموم بشه و یه ریمیکی ازش بیرون بیاد که بدون فیلر و اضافات باشه و اون رو بشینم توی نهایت صد قسمت ببینم :D
خود ریمیک که دوسال پیش معرفی شد تازه قرار حداقل تا چپتر 100 داستان رو پوشش بده.
دست نتفلیکس هم هست، پس یک قرن خود همین طول میکشه، چون نتفلیکس تا برای هزار زبان ریمیک نکنه منتشر نمیکنه.
و اینکه قسمت های سانجی و اوکاما ها حتما سانسور میشه. عمرا نتفلیکس همچین چیزی رو پخش کنه.:دی

دوستان صرفا جهت شوخی ، به خودتون نگیرید که من خودمم فن وان پیس هستم :D

طرفداران وان پیس با پخش هفتگی :
نهههه یه هفته بریک داریم؟ قابل قبول نیست ! چرا داستان جلو نمیره و ما به اخر داستان نمی‌رسیم؟

طرفداران برسرک :
درسته سالی یه قسمت مانگا بیرون میاد ولی کاملا ارزشش رو داره

طرفداران hunter x hunter :
خدایا شکرت بالاخره بعد ۱۸ سال یه 10 قسمت مانگا اومد
[قسمت بعد قراره ۲۴ سال دیگه عرضه بشه ، یا هر وقت که توگاشی پول لازم بشه ]

طرفدار های vagabond :

💀

خود ریمیک که دوسال پیش معرفی شد تازه قرار حداقل تا چپتر 100 داستان رو پوشش بده.
دست نتفلیکس هم هست، پس یک قرن خود همین طول میکشه، چون نتفلیکس تا برای هزار زبان ریمیک نکنه منتشر نمیکنه.
و اینکه قسمت های سانجی و اوکاما ها حتما سانسور میشه. عمرا نتفلیکس همچین چیزی رو پخش کنه.:دی

نظریه شاید نامحبوب
ساخت لایو اکشن وان پیس ایده خوبی بود ( برخلاف تصور خودم )
خیلی ها هستن اهل انیمه نیستن ، یا زندگی دارن و نمیتونن ۱۲۰۰+ قسمت ببینن (:D ) میشه از این طریق با وان پیس اشناشون کرد

البته که مدیوم لایو اکشن محدودیت های خودش رو هم داره ولی کیفیتش نسبت به فاجعه هایی که دیده بودیم قبلاً خوب بوده ، هم سریال وان پیس هم اواتار

فقط امیدوارم فصل های جدید با سرعت بالا (و حفظ کیفیت) ساخته بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or